2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sabah kurbanla ilgilencem akşam eğlencem...e bayram 4 gün tebrikleride diğer günler kabul ederim artık...bence de canım ALLAH yardımcın olsun...insan yeri geliyor eşinin huysuzluklarına katlanamıyor kaldı ki kayınpedere nasıl katlanılır düşünemiyorum...siz daha yeni memleketten gelmedizmi niye peşinize takılıp gelmiş ki...

canım arkadaşım merak ediyorum seni...inşallah iyisindir...11:00 i epey geçti heralde bitmiştir transferin...

hiç ummazdım oldu sonbaharda
hediye gibi geldin hoşgeldin
seyirlik değil ömürlük olsun
dilerim bu defa bu son olsun
seyirlik değil ömürlük olsun
bir yastıkta nasip olsun

:)))) hamileyimmm 9. gün değerim 28.62
dualarınızı lütfen eksik etmeyin herkesten binlerce kere Allah razı olsun:))

ayyy kuzum tebriklerrr allahım sağlıklı hamişlik nasip etsinnnn

Baculaaaa nassunuzzz be 2 gndür yoktum anamlarda kaldım perşembe doktora gidicektim gittim doktoruma kistimin olabileceğini ve olduğu tarafı söyledim hımm dedi hehehe bakınca anladıki var gerçekten ama sorun yok herşey ii dedi eğer istersem bu adetle başlayabilirim dedi histeroskopi yapmam dedi gerek yok dedi (( ben yapar diye düşğnüyodum ama ondanda korkuyodum bakalım adetim gelmedi 34.günmü ne oldu gelen yok 10mm yumoşjum vardı hahah hala çatlayabilirim kih kihhh

sizler nasılsınız opusu olanlar transferi olanlar sıra sıra dizilmiş alllahum hayırlı sağlıklı sonuçlar almanızı nasip etsin

canım arkadaşım ben seni diğer sayfada tebrik etmiştim bi de burada edeyimmm...çook güzel bir haber bu seni sürekli takip etmiştim sonunda da hamileyim dediğin günü de gördüm ALLAH misss kokusunuda duyursun sana...inan çok duygulandım......lekelenmem var deyince bi de umutsuz olunca korkmuştum...neyseki şu mübarek günde ALLAH yüzünü güldürdü şimdi 2 kere bayram sana...

Son düzenleme:

hoşgeldin şekerim...hly7 ve senin adetini bekler olduk...test gününden önce adet günü sayıyoruz valla...ben bugün gonal-f ye başlıyorum 5 gün sonrada kontrol var bakcez bakalım yumoşlar ne kadar büyümüş...10 mm lik kist yüzünden arkadaşım adet olamıyoooo çok kısdım çoook...

heee seninde başlıo hadi hayırlısı kuzummm bana puregon verdi kuzummm bu sefer ben istedim oilacı yanlış yazmışım kistim 4.1 mm boyutunda doktorun saydıkları arasında da 1.0 mm varmış bide 0.9 mm dedi 2.0 mm de çatlarsa bunlar adet gelmezse o sırada haftaya çarşambaya kadar çatlaması gereken bir yumurtam olması lazım hahahah eğer öyle çatlarsam 50 günde adet olurum kih kihh sizde 1 aylık hamiş olursunuzzzzzzz oleyyyyyyyy inş.maşallahhhhhhhh diyimm hülyadada kistmi varmış atladımmı onu okumayı farlutel içiyomuş ama :26:

canım o kadar sevindimki allah tamamına erdirsin bebişini sağlıklı sıhatlı kucagına almak nasıp etsın allah isteyen herkezi senin gibi sevindirsin inşallah :))

evet canım hatunun kisti varmış...doktoru adet olması için vermiş o ilacı bi kaç güne kadar olmazsa kontrole gitcek...bi tanesi büyümeyi ve çatlamayı başarabilse adet de olacaksın kistlerin keyfine kaldı tüp bebek...

tebrık ederım canımmmm canı gonulden hemde. ınsallah kucagına almayıda nasıp eder rabım sana ayyy haberler yavas yavas gelmeye baslıyor. daha da sabırsızlandım sım dı bennn yaaaaaaaaa

tebrık ederım canımmmm canı gonulden hemde. ınsallah kucagına almayıda nasıp eder rabım sana ayyy haberler yavas yavas gelmeye baslıyor. daha da sabırsızlandım sım dı bennn yaaaaaaaaa

ayyy kuzum tebriklerrr allahım sağlıklı hamişlik nasip etsinnnn

canım o kadar sevindimki allah tamamına erdirsin bebişini sağlıklı sıhatlı kucagına almak nasıp etsın allah isteyen herkezi senin gibi sevindirsin inşallah :))

Allahım hepinizden bir değil binlerce kere razı olsun inanın dualarla geldi bebeğim inşallah 3 gün sonra artarak katlanır değerim. inşallah daha daha yiksek değerler isteyen herkese olsun. dualarınızı eksik etmeyin ne olur...

dualarımız senınle canım. ınş. 3 gun sonra tavan yapacak degerlerın. ayrıca melegınle bol bol konus, annesını uzmesın daha sımdıden. Rabbım bu duyguyu ısteyen herkese tattırsın ınsallah. Bu guzel gecenın yuzu suyu hurmetıne tedavıde olan arkadaslarımız ve butun bebek hasretıyle yanıp tutusan herkesın kucagını bos bırakmasın rabım ıns. Allaha emanet ol pınar1202

Allah binlerce kere razı olsun nesrincim isteyen cümlesinin kucağını doldursun en kısa zamanda benimde inş:))

PINAR1202 coooook tebrik ediyorum seni ve eşini,inş.bu zorlu yolculuk başarıyla,saglıkla tamamlanır sende bebişine kavuşursun..senin adına cok sevindim inan,dularımız seninle ve herkese inş.bizlerde aysonu,aybaşı gibi bizde hamileyiz diye yazarız,bizede nasip eder inş.rabbim.bugün edilen dualar kabul olur sende bize dua et lütfen..melegine iyi bak seni sakın bırakmasın:))

kızlar buarada ben akşam yokum,gündüz siz gezdiniz akşamda ben gidiyorum kocişimle gezmeye:))kocacıgıma bayramlık alcam ha haaaa..gelince girerim ama ben yine duramam öptüm..şimdiden herkese iyi bayramlar..ya buarada maca gitcek kimdi unuttum siz iyi coştunuz haa sizi stadlardan yopluycaz yakında:))hadi ii eglenceler diyim bari..

bebeğimi aldım geldim çok şükür transfer çok güzel geçti kızlar doktor da maşallah çok kolay gitti yavrun yuvasına dedi
hiçbir ağrım sızım yok çok şükür şimdi sıra sabırla beklemeye geldi dualarınızı eksik etmeyin nolur merak eden herkese tşk ederim . Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah

bu arada test tarihim 16 kasım inşallah tutunur yavrum anneciğine

kocaman bi MAŞALLAHHHHH....sonuda güzel olsun İNŞALLAHHHH....

valla şekerim ben gezmedim evde işlerim vardı hatta arada bi baktım mesajlara kızlar firarda bugün...bayram öncesi olunca normal tabiii...ayrıca ben gitcem maça bayramın ilk günü akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…