Sağolasınn gülümm..Napıyimm vallaaa..İstanbul fena karlı,oturduğum yer anadolu yakası kadıköy olunca aralıksız yağğdı durrdu karr.Bir ara dışarı çıktımm,evde hiçbirşey yokk diye ama pazarımızda tabbii kurulmamış bu kardaa.Napıyimm marketten 3-5 birşeyler aldım gelldimmm..Valla topikkte sen ve su olduktann sonra pekk başı boşş kalmaz ama neyysee.Bende ancakk bu kadar yetebildim herkeze napıyimmm..Güldenimm kadarrr enerrjikk değilimm ne yazık kii
Sen napıyosunn..Bugün nasıl yaramaz bebişinnn..Gerçi arrtıkkk yaramazz değil ama olsunnn
su muş hıhı baksana hatun yok ki ortalıkta daldı gezmeye bizde kurtulduk oh ohhhhh cadı dan
ay ne güzel yaaa kar ve istanbul ben çok seviyorum istanbulu nasip olursa inşallh bebeğim doğduktan sonra yılın belli ayları istnbulda geçirmeye karar verdik eşimle ah istanbull ahhh diyorum hımmm ama bu havada kim giderki şekerim pazara benım bebe varya ne yapıyr ben bılmıyorum zaten :82::82::82:heyecnla bekliyorum pazartesi biliyrsun benm yaramaz daha bıze kalp atışı dinletmedi ustten de daha göstermedi kendini hep alttan bugune kadar ee babası gibi raht arkadaş takılıyorum ben de yatağın için de darısı sizin başınıza inşallhhhhh
Bu arada su konusunu atlamışımm.Sahii nerelerde oooooooooooooo
bak hatun kayboldu ortadan cadı birde beni kovuyor topikten baksana su cadısı ortada yokkk
hahahayyyy...Yarın düşer topiğe kesinn..
HCG yi tekrarlatmadın mı diyecektim :)
ekin cim nbr tatlım nasılsınnnnn
canimcim ben su antagonist agonist tedavilerini pek anlayamadim tekrar bir aciklayabilirmisin yani bu tedavi sekilleri süreylemi alakali yani uzun,kisa protokol yoksa ilac dozuylami alakali tekrar bir anlatirsan cok sevinirim canim:)))
canım eminmisin hrs ankarada ki en pahalı merkezlerden biri, yanlış bilmiyosam hakan beyin muaynesi 250 tl. ve tüp bebek içn sorduğumda yüksek bulmuştum fiyatı.
canım benim iim sen nasılsın?napıo bebişinn?walla bişi yaptığım yok ewde takılıom öle dışarsı felakeet soğuk ya.bugün bi ara gittik eşimle kan wermeye doktor tahlil istedi aslında daha önce yaptırmıştık ama yenilerini istedi onları hallettim geldim.biraz ütü yaptım yemek falan akşam oldu bile.sen neler yapıosun?
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRR ben geldim burdan tüm hamislerimizi kutluyoruuuuuuuuuuuuuuum allah kucaginizada almayi nasip etsin canlarim benimmmmmmmmmmmmmmm halaya bende katiliyorum haydeeeeeeeeeeeeeeeee64:64:
Bu arada bende dün doktoruma gitti ikinci hormon testlerimin sonuclarinida aldim ve degerlerin gayet cok iyi dediler ne zaman istersen baslayabilirsin dediler bilmiyorlarki benim türkiyede tedavi olacagimi hahayyyyyyyyyne zaman isterseniz baslaya biliriz dediler bende daha var zamani dedim kan pihtilasmamla ilgili su bilgiyi verdiler hamilelik döneminde heparin ignesi vurunmam gerekiyormus ve dogumdan 2 ay sonrasina kadar devam etmem gerekiyormuski tromboz ve düsük olusmasin diye. Tabiiki bide bu translokation sorunum var ya onun icinde önceden polanlazi önerdi cünkü almanyada PGD olmadigi icin bende dinledim durdum. Pihtilasma icin spora devam edin dedi hem sizin icin hemde hamilelik döneminde devam edebiirsiniz dedi yoga bile yapalirsiniz dedi bende dedim ki önce bi hamile kalalimda ondan sonra düsünürüz onlari dedim sporu zaten yapiyorum dedim bu iyi dedi iste böyle TSH ve LH cok iyi dedi sizin ilac dozunuz 125 den baslatmak gerek dedi. Iste dün böyle gecti.
Siz basladiginizda ilacin dozu kactan basladi canlarimmmmmmmmmmm???????
Yaaaaaaaaa Kizlarrrrrrrrrrr bu kar böyle devam ederse ben nasil gelecem türkiyeye yaaaaaaaaa. 15 gün icinde benim kirmizilar gelir oralar cooook soguk suan gerci bizim burada soguk ama o kadar degil. Ne yapsamki???????????
Allahım !!! Şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
Allahım !!! Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
Allahım !!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
Allahım !!! Sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver…
Allahım !!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere...
Allahım !!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle..
İYİ GECELER ALLAH RAHATLIK VERSİN....
Bazı durumlarda vücudumuz embriyoyu yabancı bir madde gibi algılayıp atıyormuş,bunu tespit etmek için cd56 diye bir test varmış,bigisi olan,yaptıran varmı kızlar?:26:
Kızzlaaaarrr egunallcığımızz yoldaa geliyorr inşş..Dedim topik sabırsızlıkla senii bekliyorr.Yarın sabah evinde olurr.Öğlenn gibide kaynatmaya başşlarızzzz..Kazasız belasız dönsün evine diye dua ediyoruz dedimm çok sevindiii..Selamıı var herkezeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?