2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

su muş hıhıbaksana hatun yok ki ortalıkta daldı gezmeye bizde kurtulduk oh ohhhhh cadı dan

ay ne güzel yaaa kar ve istanbul ben çok seviyorum istanbulu nasip olursa inşallh bebeğim doğduktan sonra yılın belli ayları istnbulda geçirmeye karar verdik eşimle ah istanbull ahhh diyorum hımmm ama bu havada kim giderki şekerim pazara benım bebe varya ne yapıyr ben bılmıyorum zaten :82::82::82:heyecnla bekliyorum pazartesi biliyrsun benm yaramaz daha bıze kalp atışı dinletmedi ustten de daha göstermedi kendini hep alttan bugune kadar ee babası gibi raht arkadaş takılıyorum ben de yatağın için de darısı sizin başınıza inşallhhhhh

İnşş sende en kısa zamanda hayatının en güzel şarkısını bebeğinin kalp atışlarını duyacakksın güzelimm..Valla gelinn İstanbulla toplaşalımmm..Topik girl buluşması düzenleriz ne güzel olur..Ohh rahatt olsunn bebişş ne güzelll işte...Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn tüm isteyenlerin başına inşş.Rabbim Ol desin yeterkii..

hahahayyyy...Yarın düşer topiğe kesinn..

evet kesin düşür sabah işe giderken girer topik açmak içinişe giderken açmak kolay asıl böyle gunlerde gelip açsın bakalım hıhıııbunları okuyunca da altta kalmaz kızımız ama ben onu egunale şikayet ettim
inşallh göbişine kaçsın da bebişi zaten boyuda kısamış şişkoooo hamiş olsunnn

kızlar napıosunuz bakalım?ya hava ne böle ya izmir bile bu kadar soğuksa diğre yerleri düşünemiom.gerçi istanbula geldiğimizde boyumuzun ölçüsünü aldık soğuk konusundaşubatın 19 u gibi gelicem istanbla tekrar tedavim başlıcak işşallah.kuzenimde kalcam heralde 3 hafta falan sürer.transferden sonra kalsam mı acaba ya ne diosunuz yoksa 1 gün kalıp ertesi gün dönsem mi ewime?yolun bi zararı olur mu?avrupa yakasında olan arkadaşlar warmı gelince görüssek bari benim canım sıkılır oralarda tek başıma ağlar dururum ewimi kocamı özledim dieeşim sonra gelcek ona ihtiyaç duyulduğu zamanşimdi benle gelemez kendi işi ama yinede bırakamaz o kadar uzun süre.off walla ewden uzakta olcağım için geriliom biraz ama napalım bebişler için değer...

ekin cim nbr tatlım nasılsınnnnn

canım benim iim sen nasılsın?napıo bebişinn?walla bişi yaptığım yok ewde takılıom öle dışarsı felakeet soğuk ya.bugün bi ara gittik eşimle kan wermeye doktor tahlil istedi aslında daha önce yaptırmıştık ama yenilerini istedi onları hallettim geldim.biraz ütü yaptım yemek falan akşam oldu bile.sen neler yapıosun?

bu arada yeni hamişleri tebrik ediyorumhamile arkadaşlar benim gibi bebek isteyenlere.bi kaç gündür ara ara girip çıkıom kaçırdıklarım olmuştur belki.kimi tebrik ettim kimi etmedim bilemedimhamile kalan arkadaşlar benim gibi bebiş isteyen arkadaşları için bol bol dua etsinler bizlerde sizin gibi hamiş olalım.sizin ii haberlerinizle zaten çok mutlu oluoz bizlere umut oluosunuz hep herkesi ALLAHIM anne olmayı nasip etsinnn...

canimcim ben su antagonist agonist tedavilerini pek anlayamadim tekrar bir aciklayabilirmisin yani bu tedavi sekilleri süreylemi alakali yani uzun,kisa protokol yoksa ilac dozuylami alakali tekrar bir anlatirsan cok sevinirim canim:)))

KISA PROTOKOL GnRHa uygulamasına adet kanamasının ilk günü başlanıp tedavi sonuna kadar (çatlatma iğnesinin yapıldığı gün) devam edilir.
ULTRA KISA PROTOKOL Adet kanamasının ilk günü GnRHa başlanır ve üç gün verildikten sonra kesilir. Tedaviye hMG ya da FSH ile devam edilir.
ANTAGONİST PROTOKOL Adet kanamasının ilk birkaç günü içersinde uyarıcı ilaçlara başlanır ve birkaç gün sonra erken çatlamayı engelleyici antagonist adı verilen ilaçlar eklenerek tedaviye devam edilir
UZUN PROTOKOL GnRHa uygulamasına bir önceki döneminin yaklaşık olarak yirmibirinci günü başlanır. Takip eden adet kanamasının üçüncü gününde baskılanmanın olup olmadığı yapılacak olan kan testi ile anlaşılır. Kan östrojen düzeyi azalmış ise baskılanma sağlanmış demektir. Bu durumda uyarı tedavisine başlanır ancak GnRHa uygulaması sona erdirilmez. Çatlatma iğnesinin yapılacağı güne kadar devam edilir

canım eminmisin hrs ankarada ki en pahalı merkezlerden biri, yanlış bilmiyosam hakan beyin muaynesi 250 tl. ve tüp bebek içn sorduğumda yüksek bulmuştum fiyatı.

Canım vallahi inanamadım defalarca sordum aynı cevabı aldım hatta beni hemen Prof. dr. necdet bey e bağladılar adam bizzat anlattı bana tek tek bende aceba 2. denememi orada yaptırsam mı diye düşünmeye başlamıştm.Aslında adana başkentten bazı şüphelerim olmasına rağmen memnundum ama ankara başkentte olabilir diyordum ama hrs o kadar ilgiliydi ve ekonomik konuştular ki acaba dedim yani....

cnm benm ben de dr arkadşı bekliyorum hergun ki gibi iğne için:2opom morardı resmen beze beze benm yaramaz da inşllh iyidir cnm şimdilk şükur kanamam yok bakalım pazartesi kontrl var 9 haftalık olucaz inşllh kızlar carmen vardı bu sayfadn değildi ama galiba yarın sabh dogum yapıcakmş bebeğini suni sancıla doğurtucaklar hep beraber dua edelim kardeşimiz için rabbım yardımcısı olsun inşllh allah hepimize herşeyn sağlıklısını versin bu bugun ki duydugum 2.erken suni sancı ile olucak doğum rabbım hepimizi korusun herşeyn hayrlısı olsun inşllh cnm senın de kan test iyi gelir ben bıldıgın gibi yatıyorum cnm ev de kıpırdamadn gerçi wc ve mutfak arası dolanıyorum sıkıldım diyrdum ama bugun duyduklarımdn sonra agzımı açmıyorum cnm sağlıklı olsun da yatim diyorum bebem aslın da herşyde hyr vardır deriz yaa benm kayınvalide gelicekti bana öğrendiğim gun hamiş oldugumu ben haftaya gelicem size diyordu öğrenmedn öncede yatıyordum yaa transfrden sonra sen bi öğren de ben gelicem size kalmaya 2 aylık diyordusonra benım kanama olunca dr yatırınca kadının ses kesildi hiç demez oldu gelicem ben diye çoook komik yaa bu hafta aradı ne dedi dr diye dedimki sevgili anne 4 ila 5 hafta arası daha yatıcaksın dedi dr kadıncağız bayıldı sandım tık yoksonra dun eşime dedim laf attım annen gelsin bana biraz da o baksın annem de evine geçsin yazık kadın eşim dedi annem sana bakamaz ki annen gibi istersen annen burdayken gelsin nayn dedim benm annem hizmetçime hem bana hem anana bakıck ben sinir olucam benm valide sultan peksever de hazırı oturdugu yerden su ver cay ver karnım açıktı daha yemek hazır değilmi diye dolanır oğluda gelince ben de yardım edeyim yokmu kızım yapılıcak der ee dedim içimden gör bak anacığını benm karşıma dikilip bana bakıcaksın ben yaşlanıyorum diyor ama bana bir bardk su vermek isine gelmiyor kırıldım aslında beklerdim kızım gelip ben de bakim sana demesini ay yine yaptım kadının dedikodusunu

Çoookkkk güzel canım gel gel vatınıdan toprak kokulu mis gibi bebişler götür hasretle bağrına bas

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn

Bazı durumlarda vücudumuz embriyoyu yabancı bir madde gibi algılayıp atıyormuş,bunu tespit etmek için cd56 diye bir test varmış,bigisi olan,yaptıran varmı kızlar?:26:

Canım bende araştırdım bir iki merkeze sordum siz yapıyormusunuz diye onlarda bilmiyorlarmış eğer birşey öğrenirsek paylaşalım karşılıklı .....

Ve aleyna aleyküm selam yolu açık olsun selametle varsın inş.

Herşey karsılıklı .. Bugün sana bakmayana sen de yaşlanınca bakmazsın.. bu lafı da sok lütfen ebnim namıma:) Sinir oldum okurken ayoll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…