2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım bende araştırdım bir iki merkeze sordum siz yapıyormusunuz diye onlarda bilmiyorlarmış eğer birşey öğrenirsek paylaşalım karşılıklı .....

Tamam canım doktorumla ilk fırsatta görüşeceğim bu testle ilgili,haberdar ederim.

Adamcağız bıktı benim araştırma,soruşturma aşkımdan

Ya kızlar bilemedim,fikir verin lütfen;

%8 Glikolik Asit,%2 Sitrik Asit içeren bir krem kullanmamın bir mahsuru olur mu transfer sonrası süreçte?

Kremi ona göre almayı düşünüyorumda.:26:

ayy eeet o iğneler çok kötü yapıo insanı ama napalım sonu güzel olsun yeterki.allah yardım etsin o arkadaşımızıda...aman kalkma yerinden sıkılıo insan yatmaktan ama bi süre daha dayan artık.aman senin kayınwaldende ne sinir etti beni.doğunca sewer ama torunununeyse allahtan annen yanında.benim kayınwaldem saolsun çok yardımcı oluo ilk ve ikinci denememde hep onda kaldım eşim annesinin ewinde daha rahat eder die.3. denememdede hergün geldi ne kahwaltı ne yemek ne ew işi yaptırdı bana.cevizler meyveler herşey ayağıma geldi.annemle ikisi baktılar saolsunlar hatta bazen takılıodum anneme kayınwaldem daha ii bakıo bana dieallahtan ikisi çok ii anlaşıolar çokta yakın oturuoz hem annemle hem kayınwaldemle.aslında kayınwalde gibi deil benim ki anne gibi yani çok düşkün bize.bölesi zor bulunur yani şanslıyım o konuda.insan kırılır tabi kırılmaz mı sanki yabancının çocuğu yaşlanınca sanki onlara kim bakcak.aman salla gitsin sen sıkma canını bebişle huzurlu mutlu yat keyfine bakya bide ne sorcam sana acaba bahçecide bana 2 tane transfer yaparlar mı?artık 4. denemem olcak çünkü o gün sormayı unuttum...

%8 Glikolik Asit,%2 Sitrik Asit içeren bir krem kullanmamın bir mahsuru olur mu transfer sonrası süreçte?

İçeriğinde yazanları bilmiyorum ama ben göz, yüz ve vücut için ayrı nemlendiriciler kullanıyorum..

çok sinir oldum kayınvalidene yaaaa. şimdi böyle davranıyo ama sonra kendi hasta olunca yada yaşlanınca bakılmayı bekleyecek değilmi. insanın tepesi atıyo yani bakmak gelmez içinden. neyse cnm sen yinede takmamaya çalış bebişinden başka birşey düşünme.

hadi hayırlısı olsun canım 2 haftaya kadarda türkiyede havalar bu kadar kötü olmaz inşallah

Kızlar slm,

Benden başka çikolata kisti olan varmıydı topicte? Çikolata kistiyle hamilelik nasıl geçiyormuş bilen var mı?

canım benimde çikolata kistim var bu kist için doktorlar hamilelik öneriyor çünkü hamilelikle kist geriliyor yada tamamen yok oluyor için rahat olsun...

hayırlısı ile kazasız belasız gelsin özledik meleğimizi ...

aa canım benim seninde eline sağlık allah razı olsun topikle çok güzel ilgilendin ama egunalin farklı bir enerjisi var dimi ama özledik valla

hiç gerilme şekerim bebişlerini alacaksın idare et artık bence transferden hemen sonra yola çıkma en az 3-5 gün bekle o kadar emek veriyorsun işini risk etme ...

canım uzmanlar hamilelikte araştırması yapılmamış kozmetiklerin kullanılmasını önermiyor ama sen bilirsin. bide benim sorum olacaktı bu leke kremi mi adı ne benimde leke sorunum varda doktora falan gittim bir kaç krem kullandım sonuç alamadım

Haklısın canım,risk almaya gerek yok,dermatolog sorun olmaz dedi ama ben yinede kendi dokturuma sorayım en iyisi,içim rahat etsin.Kremle ilgili linki özel mesajla gönderiyorum.

Haklısın canım,risk almaya gerek yok,dermatolog sorun olmaz dedi ama ben yinede kendi dokturuma sorayım en iyisi,içim rahat etsin.Kremle ilgili linki özel mesajla gönderiyorum.

evet canım en doğru karar bu kadar emek harcıyoruz madden manen yoruluyoruz. krem içinde teşekkür ederim

Canım süpersin ya al bendende o kadar gene seninki aramış benim valide sultan aramadı da daha dün aramış ne yaptınız diye ben negatif alıp ayılıp bayıldıktan 10 gün sonra ama benimle değil gene oğluyla konuşuyor benimde sonuç negatif olunca eşim bugün tuturdu 15 tatil bitmeden üç günlüğüne gidelim diye ben gelmem diye bu sefer ben bastım yaygarayı daha raund kapanmadı bakalım neler olacak valla bilmiyorum hadi bizim hatırımız yok oğullarının da mı yok anlayamadım ....Aman bende girdim dimi şimdi günaha Allahım afffet

Canlar terar belki giremem
HERKESE HUZURLU GÜZEL RÜYALI GECELER....

Beni atlamadığın içinn Teşekkürlerrrr canımm....senii seviyorummmmmmmmmmmmmmmm..Alıntı yapmadım ama anladın sen herhalde:)

Ey Yüreğimdeki Hüzün; Hüzne Bismillah...Acıya; Elhamdülillah.. Gözyaşına; SübhanALLAH...Lal Olan Dilime; La ilahe İLLALLAH...
iyi geceler kızlar allah rahatlık versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…