Canim bu testlere yaptirmadan sakin baslama Israrla iste ailemde bu sorun var Bendede olabilir de Yani Salla gitsin yalani yoksa yapmayabilirler
Canım bende araştırdım bir iki merkeze sordum siz yapıyormusunuz diye onlarda bilmiyorlarmış eğer birşey öğrenirsek paylaşalım karşılıklı .....
cnm benm ben de dr arkadşı bekliyorum hergun ki gibi iğne için:2opom morardı resmen beze beze benm yaramaz da inşllh iyidir cnm şimdilk şükur kanamam yok bakalım pazartesi kontrl var 9 haftalık olucaz inşllh kızlar carmen vardı bu sayfadn değildi ama galiba yarın sabh dogum yapıcakmş bebeğini suni sancıla doğurtucaklar hep beraber dua edelim kardeşimiz için rabbım yardımcısı olsun inşllh allah hepimize herşeyn sağlıklısını versin bu bugun ki duydugum 2.erken suni sancı ile olucak doğum rabbım hepimizi korusun herşeyn hayrlısı olsun inşllh cnm senın de kan test iyi gelir ben bıldıgın gibi yatıyorum cnm ev de kıpırdamadn gerçi wc ve mutfak arası dolanıyorum sıkıldım diyrdum ama bugun duyduklarımdn sonra agzımı açmıyorum cnm sağlıklı olsun da yatim diyorum bebem aslın da herşyde hyr vardır deriz yaa benm kayınvalide gelicekti bana öğrendiğim gun hamiş oldugumu ben haftaya gelicem size diyordu öğrenmedn öncede yatıyordum yaa transfrden sonra sen bi öğren de ben gelicem size kalmaya 2 aylık diyordu sonra benım kanama olunca dr yatırınca kadının ses kesildi hiç demez oldu gelicem ben diye çoook komik yaa bu hafta aradı ne dedi dr diye dedimki sevgili anne 4 ila 5 hafta arası daha yatıcaksın dedi dr kadıncağız bayıldı sandım tık yok sonra dun eşime dedim laf attım annen gelsin bana biraz da o baksın annem de evine geçsin yazık kadın eşim dedi annem sana bakamaz ki annen gibi istersen annen burdayken gelsin nayn dedim benm annem hizmetçime hem bana hem anana bakıck ben sinir olucam benm valide sultan peksever de hazırı oturdugu yerden su ver cay ver karnım açıktı daha yemek hazır değilmi diye dolanır oğluda gelince ben de yardım edeyim yokmu kızım yapılıcak der ee dedim içimden gör bak anacığını benm karşıma dikilip bana bakıcaksın ben yaşlanıyorum diyor ama bana bir bardk su vermek isine gelmiyor kırıldım aslında beklerdim kızım gelip ben de bakim sana demesini ay yine yaptım kadının dedikodusunu
Ya kızlar bilemedim,fikir verin lütfen;
%8 Glikolik Asit,%2 Sitrik Asit içeren bir krem kullanmamın bir mahsuru olur mu transfer sonrası süreçte?
Kremi ona göre almayı düşünüyorumda.:26:
cnm benm ben de dr arkadşı bekliyorum hergun ki gibi iğne için:2opom morardı resmen beze beze benm yaramaz da inşllh iyidir cnm şimdilk şükur kanamam yok bakalım pazartesi kontrl var 9 haftalık olucaz inşllh kızlar carmen vardı bu sayfadn değildi ama galiba yarın sabh dogum yapıcakmş bebeğini suni sancıla doğurtucaklar hep beraber dua edelim kardeşimiz için rabbım yardımcısı olsun inşllh allah hepimize herşeyn sağlıklısını versin bu bugun ki duydugum 2.erken suni sancı ile olucak doğum rabbım hepimizi korusun herşeyn hayrlısı olsun inşllh cnm senın de kan test iyi gelir ben bıldıgın gibi yatıyorum cnm ev de kıpırdamadn gerçi wc ve mutfak arası dolanıyorum sıkıldım diyrdum ama bugun duyduklarımdn sonra agzımı açmıyorum cnm sağlıklı olsun da yatim diyorum bebem aslın da herşyde hyr vardır deriz yaa benm kayınvalide gelicekti bana öğrendiğim gun hamiş oldugumu ben haftaya gelicem size diyordu öğrenmedn öncede yatıyordum yaa transfrden sonra sen bi öğren de ben gelicem size kalmaya 2 aylık diyordu sonra benım kanama olunca dr yatırınca kadının ses kesildi hiç demez oldu gelicem ben diye çoook komik yaa bu hafta aradı ne dedi dr diye dedimki sevgili anne 4 ila 5 hafta arası daha yatıcaksın dedi dr kadıncağız bayıldı sandım tık yok sonra dun eşime dedim laf attım annen gelsin bana biraz da o baksın annem de evine geçsin yazık kadın eşim dedi annem sana bakamaz ki annen gibi istersen annen burdayken gelsin nayn dedim benm annem hizmetçime hem bana hem anana bakıck ben sinir olucam benm valide sultan peksever de hazırı oturdugu yerden su ver cay ver karnım açıktı daha yemek hazır değilmi diye dolanır oğluda gelince ben de yardım edeyim yokmu kızım yapılıcak der ee dedim içimden gör bak anacığını benm karşıma dikilip bana bakıcaksın ben yaşlanıyorum diyor ama bana bir bardk su vermek isine gelmiyor kırıldım aslında beklerdim kızım gelip ben de bakim sana demesini ay yine yaptım kadının dedikodusunu
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRR ben geldim burdan tüm hamislerimizi kutluyoruuuuuuuuuuuuuuum allah kucaginizada almayi nasip etsin canlarim benimmmmmmmmmmmmmmm halaya bende katiliyorum haydeeeeeeeeeeeeeeeee64:64:
Bu arada bende dün doktoruma gitti ikinci hormon testlerimin sonuclarinida aldim ve degerlerin gayet cok iyi dediler ne zaman istersen baslayabilirsin dediler bilmiyorlarki benim türkiyede tedavi olacagimi hahayyyyyyyyyne zaman isterseniz baslaya biliriz dediler bende daha var zamani dedim kan pihtilasmamla ilgili su bilgiyi verdiler hamilelik döneminde heparin ignesi vurunmam gerekiyormus ve dogumdan 2 ay sonrasina kadar devam etmem gerekiyormuski tromboz ve düsük olusmasin diye. Tabiiki bide bu translokation sorunum var ya onun icinde önceden polanlazi önerdi cünkü almanyada PGD olmadigi icin bende dinledim durdum. Pihtilasma icin spora devam edin dedi hem sizin icin hemde hamilelik döneminde devam edebiirsiniz dedi yoga bile yapalirsiniz dedi bende dedim ki önce bi hamile kalalimda ondan sonra düsünürüz onlari dedim sporu zaten yapiyorum dedim bu iyi dedi iste böyle TSH ve LH cok iyi dedi sizin ilac dozunuz 125 den baslatmak gerek dedi. Iste dün böyle gecti.
Siz basladiginizda ilacin dozu kactan basladi canlarimmmmmmmmmmm???????
Yaaaaaaaaa Kizlarrrrrrrrrrr bu kar böyle devam ederse ben nasil gelecem türkiyeye yaaaaaaaaa. 15 gün icinde benim kirmizilar gelir oralar cooook soguk suan gerci bizim burada soguk ama o kadar degil. Ne yapsamki???????????
Kızlar slm,
Benden başka çikolata kisti olan varmıydı topicte? Çikolata kistiyle hamilelik nasıl geçiyormuş bilen var mı?
Kızzlaaaarrr egunallcığımızz yoldaa geliyorr inşş..Dedim topik sabırsızlıkla senii bekliyorr.Yarın sabah evinde olurr.Öğlenn gibide kaynatmaya başşlarızzzz..Kazasız belasız dönsün evine diye dua ediyoruz dedimm çok sevindiii..Selamıı var herkezeeeeeee
Sağolasınn gülümm..Napıyimm vallaaa..İstanbul fena karlı,oturduğum yer anadolu yakası kadıköy olunca aralıksız yağğdı durrdu karr.Bir ara dışarı çıktımm,evde hiçbirşey yokk diye ama pazarımızda tabbii kurulmamış bu kardaa.Napıyimm marketten 3-5 birşeyler aldım gelldimmm..Valla topikkte sen ve su olduktann sonra pekk başı boşş kalmaz ama neyysee.Bende ancakk bu kadar yetebildim herkeze napıyimmm..Güldenimm kadarrr enerrjikk değilimm ne yazık kii
Sen napıyosunn..Bugün nasıl yaramaz bebişinnn..Gerçi arrtıkkk yaramazz değil ama olsunnn
kızlar napıosunuz bakalım?ya hava ne böle ya izmir bile bu kadar soğuksa diğre yerleri düşünemiom.gerçi istanbula geldiğimizde boyumuzun ölçüsünü aldık soğuk konusundaşubatın 19 u gibi gelicem istanbla tekrar tedavim başlıcak işşallah.kuzenimde kalcam heralde 3 hafta falan sürer.transferden sonra kalsam mı acaba ya ne diosunuz yoksa 1 gün kalıp ertesi gün dönsem mi ewime?yolun bi zararı olur mu?avrupa yakasında olan arkadaşlar warmı gelince görüssek bari benim canım sıkılır oralarda tek başıma ağlar dururum ewimi kocamı özledim die eşim sonra gelcek ona ihtiyaç duyulduğu zaman şimdi benle gelemez kendi işi ama yinede bırakamaz o kadar uzun süre.off walla ewden uzakta olcağım için geriliom biraz ama napalım bebişler için değer...
Ya kızlar bilemedim,fikir verin lütfen;
%8 Glikolik Asit,%2 Sitrik Asit içeren bir krem kullanmamın bir mahsuru olur mu transfer sonrası süreçte?
Kremi ona göre almayı düşünüyorumda.:26:
Çoookkkk güzel canım gel gel vatınıdan toprak kokulu mis gibi bebişler götür hasretle bağrına bas
canım uzmanlar hamilelikte araştırması yapılmamış kozmetiklerin kullanılmasını önermiyor ama sen bilirsin. bide benim sorum olacaktı bu leke kremi mi adı ne benimde leke sorunum varda doktora falan gittim bir kaç krem kullandım sonuç alamadım
Haklısın canım,risk almaya gerek yok,dermatolog sorun olmaz dedi ama ben yinede kendi dokturuma sorayım en iyisi,içim rahat etsin.Kremle ilgili linki özel mesajla gönderiyorum.
Canım süpersin ya al bendende o kadar gene seninki aramış benim valide sultan aramadı da daha dün aramış ne yaptınız diye ben negatif alıp ayılıp bayıldıktan 10 gün sonra ama benimle değil gene oğluyla konuşuyor benimde sonuç negatif olunca eşim bugün tuturdu 15 tatil bitmeden üç günlüğüne gidelim diye ben gelmem diye bu sefer ben bastım yaygarayı daha raund kapanmadı bakalım neler olacak valla bilmiyorum hadi bizim hatırımız yok oğullarının da mı yok anlayamadım ....Aman bende girdim dimi şimdi günaha Allahım afffet
geceniz güzel olsun kıslar......
Canlar terar belki giremem
HERKESE HUZURLU GÜZEL RÜYALI GECELER....
geceniz güzel olsun kıslar......
Beni atlamadığın içinn Teşekkürlerrrr canımm....senii seviyorummmmmmmmmmmmmmmm..Alıntı yapmadım ama anladın sen herhalde:)
seri olarak geldim geri gidiyom.... hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?