2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ey yüreğimdeki hüzün; hüzne bismillah...acıya; elhamdülillah.. Gözyaşına; sübhanallah...lal olan dilime; la ilahe illallah...
Iyi geceler kızlar allah rahatlık versin...

amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn

yumaky cım walla yalan gelir ama taktım kadını kafaya uyuyamadım kalktım yataktan geri gece eşim yatmadn dediki annem sen ayağa kalkınca gelicekmiş yanımız da annem vardı yapamadım yuvasını içimde kaldı ve çarpıntı yaptı bana ay ne yüzsüz yaa ama arıcam bu hafta hatrını sormak için ve kusura bakmasın söylücem derdimi yüzüne en azından birdaha karşıma geçip ben yaşlanınca bana bakmak zorundasın diyemicek cidden içime oturdu gelmemesi daha iyi oldu aslında ama beklerdim enazındn diliyle bırşeye ihtiyacın varmı desin ben geliyorum 2 aylığına 15indn sonra diye zıplayıp duruyordu bırkanama oldu 14unde ayın kadıncagız dilsiz oldu aslında çok komik benım açımdan ama yazık ya acınacak haldeler allah hidayet versin ahlak guselliği versin diye dua ediyorum sen de gitme zaten moralin bozuk çok istiyorsa oğlu gitsin gerçi ben ekim 30 da biokimyasl geçirdim eşim agız yaptı sen gelme istersen diye ama sonrada beni 6 kasımda 1 gecelik götürdü bayram için ah tatlım ahh olan sana oluyor yaniii çizgini çekmeyi biliceksin aslında ben artık yapmaya başladım cnm oğullarının hatrı olmazmı ama olay farklı sen onun oğlunun hanımısın onun da kölesi bukadarcık yani ben baştan hiç sesimi çıkarmadım hep tamam hep tamam dedim ama kadıncağız 1 ay sonun da benı evin hizmetçisi gibi görmeye emir etmeye getir götür ben bunu sevmem burası bnm evim diye dolanmaya başladı ilginç ve treji komik durum başta eşimde beni bu konuda ezdi annem dedi ben 1 yıl önce hasta oldum o zaman herşy eşim tarafnda değişti annesi beni ciddi hastalık sahibi yaptı bak şimd sen de beni soktun günahaaaaaman be rahatladım gitti ohhhh çatlasım kaynana gelemedi bu yıl kışın bize ben iyileşince de inşllh sallarım biraz yaz tatiline gelir artık ee kendi kaşındı ihtiyacım varken zor gelsin bana yardım etmek gelme ben iyileşince sana bakayım hıııay bizde fenayız be birazcık cahılle cahil oluyoruz

canım arkadaşlarım bir hafta aradan sonra aranızdayım...
çooookkk uykum var ama topiğe uğramadan uyku tutmazdı beniii......
hemen geçmişe bi göz atıp tek tek mesajlarınıza cevap vericemmm...
özlemişim beeeee:119:

Beni de uyku tutmadıı..Anaaammm topikte yalnızız.Ohhh ne güzelll..Sarı şekerimmm,minik kuşumm uyuda gell kısssssssssss..Öğlene enerjini sarjj ettt..Senin sarj uzun sürreli gerçi ama olsunnn..

aaaaaaaaa canımmmm benim hoş geldinnnn

GunaydinnnnnnnnGunaydin Sekerim hosgeldin valla ozledik yahuuuuuuu Iyiki geldin sagsalim nasil gecti ne yaptin Bakalim anlat

Beni de uyku tutmadıı..Anaaammm topikte yalnızız.Ohhh ne güzelll..Sarı şekerimmm,minik kuşumm uyuda gell kısssssssssss..Öğlene enerjini sarjj ettt..Senin sarj uzun sürreli gerçi ama olsunnn..

canımmmm gunaydınnn... nasılsınnn..
ya sana bişey sorucaktım sabah aklıma geldi.. bı arkadaş vardı aşılama yapıldı noldu onun sonucu...

canımmmm gunaydınnn... nasılsınnn..
ya sana bişey sorucaktım sabah aklıma geldi.. bı arkadaş vardı aşılama yapıldı noldu onun sonucu...

Günayydın canımm..Valla bende - gündür göremedim seni mesaj atıcakktımm,aklımdan geçiyordun kalp kalbe karşıymışş..Nesrini diyorsun negatif oldu maalesef canımm..:2::2::2:

Günayydın canımm..Valla bende - gündür göremedim seni mesaj atıcakktımm,aklımdan geçiyordun kalp kalbe karşıymışş..Nesrini diyorsun negatif oldu maalesef canımm..:2::2::2:

uzuldum canım beee... sabahda aklıma geldi nesrın evet canım...

ben beklıyorum canım 2 li test kan sonucum çıkmadı.. arıyorum kımse cevap vermıyo :))

bugunde çıkmassa yarın hastaneye gıtıcem .. sorım nezaman çıkıar :))

sen nasılsın o gun gıtmedın dımı aku ya

şekerim arkadaşının dönüşü muhteşem olduuuuu....niyemiiiiii....açtım dırdırcı kadın modumu kocişle tartıştım uykum kaçtııııı:113:...evi b....... götürüyooooo....bir haftada ev nasıl bu hale gelir ki...
2 günde anca temizlerimmmm
bu arada da cevaplarım gecikebilir geçmişe baıyorumda
aaaaaaaaa canımmmm benim hoş geldinnnn

sağol kuzum...pek takılmamışsın topiğe iyimisin???

GunaydinnnnnnnnGunaydin Sekerim hosgeldin valla ozledik yahuuuuuuu Iyiki geldin sagsalim nasil gecti ne yaptin Bakalim anlat

canım arkadaşım 17 saatlik karlı ve buzlu yollardan sonra şükrediyorum gelebildiğime...bende özlemişim

Gittim valla Hiç sorma saat 2 de evden çıktım, 8 de eve girdimm Akudan sonra kuaförede gittim tabii ama ümraniye çarşıı berbattı..Ana yol bilee buzz kar tutmuştuu..AMa azmettim gittim vallaa napıyimm

Gittinmi canım kan vermeye??? Arada güneş açıyor ama karr halenn yağıyorrr..

Daha gitmedim canım. Cesaret edemiyorum tek basıma sokağa çıkmağa kayar düşerim diye, eşim de yok bugün gitti işine..Ya beta hck ne kadar artmalı 2 gün sonra?

Valla net bilenler cevaplarlar inşş.Ama hep iki katı diyip duruluyor normalde..Ama iki katı tam olarak olmasada 2 günde bir bakıldığında düzenli artış yeterli oluyor sanıyorum..EVet canım çok kar varr.Dikkat ett,dediğin gibi olmazsa doktoru arar yarın yada sonraki günmü gideyim diye sorarsın..

of offff madurum da madurum....
benimki yatağın heryerinde yatmış canım el deymedik yer kalmamış 2 oda var neyseki...2 banyoda kirletilirmi be...çok kızgınım...bu kez beni ''aşkım sen olmayınca dağıtıyorum'' esprisiylede yumuşatamaz fena dellendim yaniii eşşek sudan gelinceye kadar dövsem belki rahatlardım ama ''şiddete hayır'' dediğim için yapamıyorum yoksa gücüm yeter
bugün bana uyku yok arada topikte arada temizlikte olurum

Tahmin ediyorumm,aslında yorgunsunn ama işte insanın içine de sinmiyor öyle evi koyup yatmakk..Sen şimdi kazırsın evi..Sana çoook kolay gellsiinnn..Bende eğer totomu kaldırabilirsemmm ütü günü ilan edicemmm bu günü..Öpüyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…