ey yüreğimdeki hüzün; hüzne bismillah...acıya; elhamdülillah.. Gözyaşına; sübhanallah...lal olan dilime; la ilahe illallah...
Iyi geceler kızlar allah rahatlık versin...
Canım süpersin ya al bendende o kadar gene seninki aramış benim valide sultan aramadı da daha dün aramış ne yaptınız diye ben negatif alıp ayılıp bayıldıktan 10 gün sonra ama benimle değil gene oğluyla konuşuyor benimde sonuç negatif olunca eşim bugün tuturdu 15 tatil bitmeden üç günlüğüne gidelim diye ben gelmem diye bu sefer ben bastım yaygarayı daha raund kapanmadı bakalım neler olacak valla bilmiyorum hadi bizim hatırımız yok oğullarının da mı yok anlayamadım ....Aman bende girdim dimi şimdi günaha Allahım afffet
canım arkadaşlarım bir hafta aradan sonra aranızdayım...
çooookkk uykum var ama topiğe uğramadan uyku tutmazdı beniii......
hemen geçmişe bi göz atıp tek tek mesajlarınıza cevap vericemmm...
özlemişim beeeee:119:
canım arkadaşlarım bir hafta aradan sonra aranızdayım...
GunaydinnnnnnnnGunaydin Sekerim hosgeldin valla ozledik yahuuuuuuu Iyiki geldin sagsalim nasil gecti ne yaptin Bakalim anlatcanım arkadaşlarım bir hafta aradan sonra aranızdayım...
Beni de uyku tutmadıı..Anaaammm topikte yalnızız.Ohhh ne güzelll..Sarı şekerimmm,minik kuşumm uyuda gell kısssssssssss..Öğlene enerjini sarjj ettt..Senin sarj uzun sürreli gerçi ama olsunnn..
canımmmm gunaydınnn... nasılsınnn..
ya sana bişey sorucaktım sabah aklıma geldi.. bı arkadaş vardı aşılama yapıldı noldu onun sonucu...
Günayydın canımm..Valla bende - gündür göremedim seni mesaj atıcakktımm,aklımdan geçiyordun kalp kalbe karşıymışş..Nesrini diyorsun negatif oldu maalesef canımm..:2::2::2:
Beni de uyku tutmadıı..Anaaammm topikte yalnızız.Ohhh ne güzelll..Sarı şekerimmm,minik kuşumm uyuda gell kısssssssssss..Öğlene enerjini sarjj ettt..Senin sarj uzun sürreli gerçi ama olsunnn..
aaaaaaaaa canımmmm benim hoş geldinnnn
GunaydinnnnnnnnGunaydin Sekerim hosgeldin valla ozledik yahuuuuuuu Iyiki geldin sagsalim nasil gecti ne yaptin Bakalim anlat
uzuldum canım beee... sabahda aklıma geldi nesrın evet canım...
ben beklıyorum canım 2 li test kan sonucum çıkmadı.. arıyorum kımse cevap vermıyo :))
bugunde çıkmassa yarın hastaneye gıtıcem .. sorım nezaman çıkıar :))
sen nasılsın o gun gıtmedın dımı aku ya
şekerim arkadaşının dönüşü muhteşem olduuuuu....niyemiiiiii....açtım dırdırcı kadın modumu kocişle tartıştım uykum kaçtııııı:113:...evi b....... götürüyooooo....bir haftada ev nasıl bu hale gelir ki...
2 günde anca temizlerimmmm
bu arada da cevaplarım gecikebilir geçmişe baıyorumda
QUOTE]
Ayy canım biliyosun haftasonları annemin yanına gidiyorumm,geldiğimde hepp aynı kriz bizdedeee.Birde demezmii ne yappmışım kiiiiiiii..Bak sen yoksun diye yatağın öbür tarafı bile bozulmamışşAma evvvvv alıpp başını gitmişşşşşş..Evde kıyafettlerrrr,banyoda havvlularr uçuşurrr...Tühhhhh bende diyorum hasret gidermeden bu kızz ne düşmüşşş topiğeee hehehehehe
Gittinmi canım kan vermeye??? Arada güneş açıyor ama karr halenn yağıyorrr..
Daha gitmedim canım. Cesaret edemiyorum tek basıma sokağa çıkmağa kayar düşerim diye, eşim de yok bugün gitti işine..Ya beta hck ne kadar artmalı 2 gün sonra?
Ayy canım biliyosun haftasonları annemin yanına gidiyorumm,geldiğimde hepp aynı kriz bizdedeee.Birde demezmii ne yappmışım kiiiiiiii..Bak sen yoksun diye yatağın öbür tarafı bile bozulmamışşAma evvvvv alıpp başını gitmişşşşşş..Evde kıyafettlerrrr,banyoda havvlularr uçuşurrr...Tühhhhh bende diyorum hasret gidermeden bu kızz ne düşmüşşş topiğeee hehehehehe
of offff madurum da madurum....
benimki yatağın heryerinde yatmış canım el deymedik yer kalmamış 2 oda var neyseki...2 banyoda kirletilirmi be...çok kızgınım...bu kez beni ''aşkım sen olmayınca dağıtıyorum'' esprisiylede yumuşatamaz fena dellendim yaniiieşşek sudan gelinceye kadar dövsem belki rahatlardım ama ''şiddete hayır'' dediğim için yapamıyorum yoksa gücüm yeter
bugün bana uyku yok arada topikte arada temizlikte olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?