allah dileyen herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin. Hamileyim. 9. gün değerim 81
Tahmin ediyorumm,aslında yorgunsunn ama işte insanın içine de sinmiyor öyle evi koyup yatmakk..Sen şimdi kazırsın evi..Sana çoook kolay gellsiinnn..Bende eğer totomu kaldırabilirsemmm ütü günü ilan edicemmm bu günü..Öpüyorummm
arkadaşlar kan testini yaptırdım değerler 366.7 çıktı hamileyim allahım hepinizzi mutlu etsin bana yorumlar yaparmısınız değerlerle ilgili yada her konuda
canım arkadaşlarım bir hafta aradan sonra aranızdayım...
çooookkk uykum var ama topiğe uğramadan uyku tutmazdı beniii......
hemen geçmişe bi göz atıp tek tek mesajlarınıza cevap vericemmm...
özlemişim beeeee:119:
lalecimmmmmmmmm canımm çok sevindim senin adınaa valla bakkk... sen en başta topiğe gelenlerdensinn..Rabbim sennde meleğini gönderdi çok şükürr gözünaydın...sağlıkla daim olsun inşallahhhhhhhhhh
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bnde bi haberler var sormayınnnnnnnnbenimmm pamukk gibiii bi PRENSESİMM olacakmışşşşşşşşşş artıkk hareketlerini cılız da olsa hissedebiliyorumm
kocaman olmuşş teyzeleriii ve kıpır kıpırrrrrrrrrrrrrrrrçok şükür herşey yolunda
sizler nasılsınızzz ?
canım çok sewindim ne güzel kız annesi olcan.pamuk prensesin sağlıkla gelsin işşallah annesinin kucağına
lalecimmmmmmmmm canımm çok sevindim senin adınaa valla bakkk... sen en başta topiğe gelenlerdensinn..Rabbim sennde meleğini gönderdi çok şükürr gözünaydın...sağlıkla daim olsun inşallahhhhhhhhhh
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bnde bi haberler var sormayınnnnnnnnbenimmm pamukk gibiii bi PRENSESİMM olacakmışşşşşşşşşş artıkk hareketlerini cılız da olsa hissedebiliyorumm
kocaman olmuşş teyzeleriii ve kıpır kıpırrrrrrrrrrrrrrrrçok şükür herşey yolunda
sizler nasılsınızzz ?
Çoook tşk. ederim. allah kucağımıza almayı da nasip eder insallah..
sizler nasılsınızzz ?
saoalsın canım benim.. ilk başta erkek dedi dr ama kesin değil demiştişimdi kesin KIZIM oalcak inşallahh sağlıkla gelsin yavrummm
canım arkadaşlarım bir hafta aradan sonra aranızdayım...
çooookkk uykum var ama topiğe uğramadan uyku tutmazdı beniii......
hemen geçmişe bi göz atıp tek tek mesajlarınıza cevap vericemmm...
özlemişim beeeee:119:
erkekti senındemek prenses oldu sağlıkla kucağına alırsın inş.
Maşallah. Kız çocukları ne zilli olur ama.. Süse püse meraklı olurlar, yandın sen annesi. birde dilli olurlar sorma..
Canımm tebrik ederim.. ara sıra temmuz annelerı topıgıne gırıyorum orda okumuştum..
saglıklı olsunlarda kız erkek farketmez..
ama sanırım erken cınsıyet soleyenlerın çogu değişti.. bende erkenden sormım dıyorum :)))
sizler nasılsınızzz ?
canım benim gidiomusun yaa.ALLAHA emanet ol.bende grip son aşamada ateşler içinde yatıyorum...boş bırakma bizi seni özliycemmm
egunal canımm benim sağlıkla git sağlıkla gel... Allah'a emanet ol.....
beklerim ama en güzeli dolu dolu zaman geçir dejarc ol gelçünkü sen hamile adayısın
Biz de seni seviyoruz. topiği sensiz bırakma fazla..
Canım sağlıkla,güle güle git ve gel.
Seni özleyeceğiz...
egunal gittti bizim topik çöktü kimsecikler yok
sureklı yatıyorum yaaa bı işe yarayım dedim haaa haasen dn önce davrandımm ay egunalime slm söyleeeeeeeeeee ben den çok öptum onu ee sne nasılsın şeker
güle güle şekerim allaha emanet ol..
aaaa... kimseler yok topikte!!!!!! üstelik geceden beri sadece bir sayfa ilerlemiş ne kadar ayıpnerelerdesiniz hepiniz gülden gitti topik boşaldı.....
ayy canımm benim bizde seni özledikk arada birde olsa uğra sensiz olmuyooryeğeninde doğum günü kutlu olsun sağlıklı bol kuzenli nice yaşlar görsüün
hayırlı cumalar amin canımm..
t edrrim sen bana iyi davranıyrsun ama napim tatlı alınırım tabii cadı kız uğraşıyor benımle ohhh şikayet ettım bende onu egunalimm e ay bizdn de çok sl söyle konştugun da özledik onu dönsun artıkk:2::2::2:ama su aban kötü davranıyor napim hem benm hormonlrım tavan yapmş durum da bir de yatmak sıktı benı sen de buarada çook kibarsın t ederimm sana
Egunal canım ya özledik onu.
Hiççç sormaa yaaaa..Yookkluğuu fenaaa bellii hatununnn..Azz kaldı amaaaaa.2 gün sonra nasibseeee sallarr gene buralarıı...
Çok pozitif ve enerjik değilmi maşallah
Sağlıkla gelsin inşallah atom karıncamız.
Eevveeeetttt ayynennnn katılıyorummmm..Hattaa ona bayılıyorummmm..Seviyorumm ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bende bende
aminnnnnnnnnn........
Egunal i bizde özledik bencede iyi haberlerle gelirsin inş.
ya gel artık... özledim seni....
Cnm nasilsin oh be don artik cok ayri kaldik boyle yuppi donursun sali az kaldi
gel gel seninle başka oluyor topiğin havası
koly gelsin cnmm hadi bekliyoruzzzz senı uc gel artıkkk
herkese slm yaa neden kimsecikler yok bizim topikte egunalimm nerdesın yaaa dön artık ta harktlensin ortalık
Egunal bugün yola çıkacaktı.Hayırlısıyla,sağ salim evine varır inşallah,hava berbat...
ooo iyi hadi maşallah.bir an önce sahalara dönsün artıkınnn...
egunalim den slm getirenden de götürenden de allah razı olsun diyorum artık gelsin de kaynatalım yaa çok boş kaldı bızım topik ee sen nasılsın
Ve aleyna aleyküm selam yolu açık olsun selametle varsın inş.
hayırlısı ile kazasız belasız gelsin özledik meleğimizi ...
aa canım benim seninde eline sağlık allah razı olsun topikle çok güzel ilgilendin ama egunalin farklı bir enerjisi var dimi ama özledik valla
sizler nasılsınızzz ?
Tebrikler canuuumn bende Preises istiyorum bendeeeeee acaba ikizmi koydursamyerim Ben Prensesi masallah masallah
Egünal hoşgeldin.
Kızlar, beta hcg değeri hergün ne kadar artmalı?
sizler nasılsınızzz ?
canımmmm hoşgeldin....nasıl geçti yolculuğun?gerçi seni yolculuk deil ew işleri daha çok yorcak anlaşılanerkekler böle sadece dağıtma mekanizmaları çalışıo toplama die bişi yok onlarda.özledik seni.paşaların napıo?teyzeleri gidince üzülmüşlerdir kıyamam onlara ben..
hoşgeldin canım
cnmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnn şükür sağlıkla döndün walla dungece dolandım evde ve aklım sendeydi fırtına vardı izmirde ah dedim egunal şimdi yolda nasıldır kim bilir yollar çok sevındım seni şimdi karşımda görduğüme tekrar hoşgeldin cnmmm aman bugun boşver dinlen kocan seni yemeğe götürsün hatta akşam ceza onaa
ayyyybayılırım kız cocuklarına rabbım kucagınada almayı nasip etsın inşllh darısı bıze ben de kız istiyorum ama korkumdan kız olsun illa diye dua etmıyorum rabbım bılır sağlıklı olsun da bizim olsun inşallh dua et bizede buarada hly carmen den hbr varmı merak ediyorum da ben onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?