2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allah dileyen herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin. Hamileyim. 9. gün değerim 81

canım arkadaşım daha önce sadece tebrik ettiğimi dönünce kutlamanı yapacağımı yazmıştım...
rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inşallah...nasıl sevindim anlatamam...

:118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
keyifli ve sağlıklı bir hamilelik geçirmeni diliyorum

2 güne bölecem temizliği bugün toplar yıkarım yarın süpürme vs..yaparım...sanada kolay gelsin canım ben şimdilik geçmişi okuyorum cevap yazcam herkese tabii sana özel bi mesajım olcak

arkadaşlar kan testini yaptırdım değerler 366.7 çıktı hamileyim allahım hepinizzi mutlu etsin bana yorumlar yaparmısınız değerlerle ilgili yada her konuda

öncelikle hoşgeldin aramıza...ben tatildeyken topiğimize katılmışsın hemde güzel haberle çoookk tebrik ediyorum...sağlıkla kucağına aldığın günleride yaşatsın rabbimmm...millstone cuğum sana halay ekibi kurmuş zaten kutlamanıda yapmış bende katılıyorumm :118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124:

lalecimmmmmmmmm canımm çok sevindim senin adınaa valla bakkk... sen en başta topiğe gelenlerdensinn..Rabbim sennde meleğini gönderdi çok şükürr gözünaydın...sağlıkla daim olsun inşallahhhhhhhhhh

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bnde bi haberler var sormayınnnnnnnn benimmm pamukk gibiii bi PRENSESİMM olacakmışşşşşşşşşş artıkk hareketlerini cılız da olsa hissedebiliyorumm

kocaman olmuşş teyzeleriii ve kıpır kıpırrrrrrrrrrrrrrrr çok şükür herşey yolunda

sizler nasılsınızzz ?

canımmmm hoşgeldin....nasıl geçti yolculuğun?gerçi seni yolculuk deil ew işleri daha çok yorcak anlaşılanerkekler böle sadece dağıtma mekanizmaları çalışıo toplama die bişi yok onlarda.özledik seni.paşaların napıo?teyzeleri gidince üzülmüşlerdir kıyamam onlara ben..

canım çok sewindim ne güzel kız annesi olcan.pamuk prensesin sağlıkla gelsin işşallah annesinin kucağına

erkekti senın demek prenses oldu sağlıkla kucağına alırsın inş.

Maşallah. Kız çocukları ne zilli olur ama.. Süse püse meraklı olurlar, yandın sen annesi. birde dilli olurlar sorma..

saoalsın canım benim.. ilk başta erkek dedi dr ama kesin değil demişti şimdi kesin KIZIM oalcak inşallahh sağlıkla gelsin yavrummm

Canımm tebrik ederim.. ara sıra temmuz annelerı topıgıne gırıyorum orda okumuştum..
saglıklı olsunlarda kız erkek farketmez..
ama sanırım erken cınsıyet soleyenlerın çogu değişti.. bende erkenden sormım dıyorum :)))

cnmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnn şükür sağlıkla döndün walla dungece dolandım evde ve aklım sendeydi fırtına vardı izmirde ah dedim egunal şimdi yolda nasıldır kim bilir yollar çok sevındım seni şimdi karşımda görduğüme tekrar hoşgeldin cnmmm aman bugun boşver dinlen kocan seni yemeğe götürsün hatta akşam ceza onaa

erkekti senın demek prenses oldu sağlıkla kucağına alırsın inş.

yaa canım sormaa erkekiminn çüküsü düştü prensesimmm gelecek inşallahh sağlıkla gelsin yavrummm yeterr

Maşallah. Kız çocukları ne zilli olur ama.. Süse püse meraklı olurlar, yandın sen annesi. birde dilli olurlar sorma..

sormaa lalecimm neler alcam ona neler yapıcamm inşallahh renkli renkli tokalar saçlar cicilerrr ohhhh

melikecimm saolasın cnaım. valla erkeklerde yanılma patı çok oluyo kordonu pipi sanıyolar herhalde ama bu sefer %90 kız dedi

Tebrikler canuuumn bende Preises istiyorum bendeeeeee acaba ikizmi koydursam yerim Ben Prensesi masallah masallah

canım benim gidiomusun yaa.ALLAHA emanet ol.bende grip son aşamada ateşler içinde yatıyorum...boş bırakma bizi seni özliycemmm

egunal canımm benim sağlıkla git sağlıkla gel... Allah'a emanet ol.....

beklerim ama en güzeli dolu dolu zaman geçir dejarc ol gel çünkü sen hamile adayısın

Biz de seni seviyoruz. topiği sensiz bırakma fazla..

Canım sağlıkla,güle güle git ve gel.

Seni özleyeceğiz...

egunal gittti bizim topik çöktü kimsecikler yok

sureklı yatıyorum yaaa bı işe yarayım dedim haaa haasen dn önce davrandımm ay egunalime slm söyleeeeeeeeeee ben den çok öptum onu ee sne nasılsın şeker

güle güle şekerim allaha emanet ol..

aaaa... kimseler yok topikte!!!!!! üstelik geceden beri sadece bir sayfa ilerlemiş ne kadar ayıp nerelerdesiniz hepiniz gülden gitti topik boşaldı.....

ayy canımm benim bizde seni özledikk arada birde olsa uğra sensiz olmuyoor yeğeninde doğum günü kutlu olsun sağlıklı bol kuzenlinice yaşlar görsüün

hayırlı cumalar amin canımm..

Egunal canım ya özledik onu.

Hiççç sormaa yaaaa..Yookkluğuu fenaaa bellii hatununnn..Azz kaldı amaaaaa.2 gün sonra nasibseeee sallarr gene buralarıı...

Çok pozitif ve enerjik değilmi maşallah

Sağlıkla gelsin inşallah atom karıncamız.

Eevveeeetttt ayynennnn katılıyorummmm..Hattaa ona bayılıyorummmm..Seviyorumm ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aminnnnnnnnnn........

Egunal i bizde özledik bencede iyi haberlerle gelirsin inş.

ya gel artık... özledim seni....

Cnm nasilsin oh be don artik cok ayri kaldik boyle yuppi donursun sali az kaldi

gel gel seninle başka oluyor topiğin havası

koly gelsin cnmm hadi bekliyoruzzzz senı uc gel artıkkk

herkese slm yaa neden kimsecikler yok bizim topikte egunalimm nerdesın yaaa dön artık ta harktlensin ortalık

Egunal bugün yola çıkacaktı.Hayırlısıyla,sağ salim evine varır inşallah,hava berbat...

ooo iyi hadi maşallah.bir an önce sahalara dönsün artıkınnn...

egunalim den slm getirenden de götürenden de allah razı olsun diyorum artık gelsin de kaynatalım yaa çok boş kaldı bızım topik ee sen nasılsın

Ve aleyna aleyküm selam yolu açık olsun selametle varsın inş.

hayırlısı ile kazasız belasız gelsin özledik meleğimizi ...
aa canım benim seninde eline sağlık allah razı olsun topikle çok güzel ilgilendin ama egunalin farklı bir enerjisi var dimi ama özledik valla

canım arkadaşlarım ben yokken yazdığınız mesajları tek tek okudum umarım arada kaçırdıklarım olmamıştır...çok mutlu oldum duygulandım bi de şımardımmmm:78::93:
ayrı ayrı teşekkür ediyorum hepinize güzel yürekli arkadaşlarımı çok seviyorummmm...

Abooooo dondum ne ayaz var Bizim Burda elim dondu sizin ordada Kar var burdada Yasa keske hava ilir Biraz hamislerimiz Disparität cikmayin sakinnnnnnn

ayyyybayılırım kız cocuklarına rabbım kucagınada almayı nasip etsın inşllh darısı bıze ben de kız istiyorum ama korkumdan kız olsun illa diye dua etmıyorum rabbım bılır sağlıklı olsun da bizim olsun inşallh dua et bizede buarada hly carmen den hbr varmı merak ediyorum da ben onu

Egünal hoşgeldin.
Kızlar, beta hcg değeri hergün ne kadar artmalı?

hoşbulduk canım...inşallah hamilelik haberinden sonra değerinin katlandığı haberlerinide bizimle paylaşacaksın...

topikcan topikgül olmuuuuşşşşş...ilk süprizimizde senden geldi...süslenip süslenip gezersiniz anne kız süpperrrr çok sevindimmm

hoşbulduk canım evet ev işleri beni zorlayacak bugün ama yapmadan da olmuyo...fena acısını çıkaracam kocişten...paşalarımdan ayrılmak çooooook zor oldu ah ahhhh
grip durumun nasıl iyimisin???

hoşgeldin canım

saol canım hoşbulduk...

hoşbulduk cicim...yollar ilk bir saatten sonra çok kötüytü...kesin otobüs bi yerde kayacak dedim kar,buz,yağmur her türlü hava muhalefetine dek geldik...çok şükür eve geldim ama evde de fırtına kopmuş heryer birbirine girmiş bende kocişe evin son hali nedeniyle teşekkürlerimi bildirdim:84:
yemeğe falanda gitmem onunla fena küstüm

canımm benimmm Allah sağlıklı hayırlı evlat versin herkese..Allah biliyo bi kere bile dr cinsiyet sormadımm dua ederken de hiç kız erkek demedim hep sağlıklı hayırlısını istedim Rabbimden... sende öle dileee zaten Rabbim herkesin gönlüne göre veriyo..

canım carmenn den haberim yok ama çok merak ettim ve çok üzüldüm gerçekten.. nette okuduğum yazılarda benim aklımı karıştırdı ya.. bu 6. aydan sonra geçebiliyomuş.. acaba tüm tetkikler yapıldımı falan ne bileyim bi umut belki ii olurdu yavrusu.. ama yaşadığı çok acı bişi Allah ım sen koru kimseye yaşatma böle acılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…