topikcan topikgül olmuuuuşşşşş...ilk süprizimizde senden geldi...süslenip süslenip gezersiniz anne kız süpperrrr çok sevindimmm
hoşbulduk canım...inşallah hamilelik haberinden sonra değerinin katlandığı haberlerinide bizimle paylaşacaksın...
topikcan topikgül olmuuuuşşşşş...ilk süprizimizde senden geldi...süslenip süslenip gezersiniz anne kız süpperrrr çok sevindimmm
hoşbulduk canım evet ev işleri beni zorlayacak bugün ama yapmadan da olmuyo...fena acısını çıkaracam kocişten...paşalarımdan ayrılmak çooooook zor oldu ah ahhhh
grip durumun nasıl iyimisin???
saol canım hoşbulduk...
hoşbulduk cicim...yollar ilk bir saatten sonra çok kötüytü...kesin otobüs bi yerde kayacak dedim kar,buz,yağmur her türlü hava muhalefetine dek geldik...çok şükür eve geldim ama evde de fırtına kopmuş heryer birbirine girmiş bende kocişe evin son hali nedeniyle teşekkürlerimi bildirdim:84:
yemeğe falanda gitmem onunla fena küstüm
canımm benimmm Allah sağlıklı hayırlı evlat versin herkese..Allah biliyo bi kere bile dr cinsiyet sormadımm dua ederken de hiç kız erkek demedim hep sağlıklı hayırlısını istedim Rabbimden... sende öle dileee zaten Rabbim herkesin gönlüne göre veriyo..
canım carmenn den haberim yok ama çok merak ettim ve çok üzüldüm gerçekten.. nette okuduğum yazılarda benim aklımı karıştırdı ya.. bu 6. aydan sonra geçebiliyomuş.. acaba tüm tetkikler yapıldımı falan ne bileyim bi umut belki ii olurdu yavrusu.. ama yaşadığı çok acı bişi Allah ım sen koru kimseye yaşatma böle acılar
Canım çok güzel bir haberle gelldinnn maşallahhEgunal olmadığından vekaleten sana hemen halay ekibini kuruyorumm..9 ayın sonunda kucağına almak nasib etsin Rabbimm..
Hahahahyy ben hemenn dedimm ama telde konuşmaktann cevapla kısmına basamadım bir türrlüü.Egunallla konuştukkk..Yolu yarılamış Amasya taraflarındayymışşş..Karasu benden önce davrannmışşş..Ohhhh heepp böyle halaylar olsunn topikte..
Ben Egunala vekaletenn gönlünü alıyimm bariii:26::26::26:
Aaaaa sen ne alıngann oldunn öyle canımmmm..Yarann mı varr kiiiiiBaşımızın tacısınn her zamannnn..Egunal önümüzdeki hafta salı gününe biletini aldıııı.Artık o güne kadarr idare edicennn canikommmm..Ayrıca valla su ile bu çekişmeleriniz için bile sadece topiğe bir bakılır yanii heheheh
Hoşşgelldinn canımm..Tedavinn sorunsuz ve bebişli olsunn inşş..Merkezinide belirtirsen ekliyimmm..Hly konuyu açan arkadaşımız ama şu anda hamile olduğundan, liste konusu arkadaşlarında dediği gibi egunalda normaldee..O da şu anda kardeşinin yanında 1 haftalık tatilde olduğundan ben güncelliyorumm.
Valla herkezzde senii özlleedddiiii..Karasuu,suuu gene yiyişipp duruyorrlarrr...Şimdi böyel peş peşe 2negatifi almakk çökertti birazzz ama toparlıcazz hemennn..Nesrin mesaj mın attıı..Çok mu üzgünndüüü??? Benn ulaşamadımmm senn taaa Artvinndenn yavaşş netinle nasıl ulaştın bakemmmm..
Aaa çookk geçmişş olsunn güzelimm yaaa..Herkezzcikler gripp vallaaa..Bol bol dinlen sende o zaman eğer çalışmıyorsan tabiiki..Bende nasıl olayım işte yuvarlanıp gidiyoruz diyelimm.Rabbim beterinden korusun diyoruzz.Egunal kardeşinin yanında diye topiğe vekaleten bakmaya çalışıyorummm..
Hiççç sormaa yaaaa..Yookkluğuu fenaaa bellii hatununnn..Azz kaldı amaaaaa.2 gün sonra nasibseeee sallarr gene buralarıı...
Eevveeeetttt ayynennnn katılıyorummmm..Hattaa ona bayılıyorummmm..Seviyorumm ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kızzlaaaarrr egunallcığımızz yoldaa geliyorr inşş..Dedim topik sabırsızlıkla senii bekliyorr.Yarın sabah evinde olurr.Öğlenn gibide kaynatmaya başşlarızzzz..Kazasız belasız dönsün evine diye dua ediyoruz dedimm çok sevindiii..Selamıı var herkezeeeeeee
saolasınn egucumm.. valla sormaa hala şoktayımyavrumla bi örnek giyincemmmm
aman be egunalim ben buldum yolu artık bana ne yaparsa aynısı yapıyorum herşeyn bedeli var yardım edicek sen de inat yapma keyif yapbırak ceza ver kendilerine hatta kadin çağır hemen temizlik işini yaptır sen de çamaşırları yıkarsın olmazmı yaa şimdi sana kıyamadım eniştenin saçını çekesim geldii benim eşim allahtn çok titiz ama evlendikten sonra adamcağız dağıttı kendini şimdi o senın gönlünü alsın diye vericeğin her cezaya hazırdır kullan sen de
lalecimmmmmmmmm canımm çok sevindim senin adınaa valla bakkk... sen en başta topiğe gelenlerdensinn..Rabbim sennde meleğini gönderdi çok şükürr gözünaydın...sağlıkla daim olsun inşallahhhhhhhhhh
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bnde bi haberler var sormayınnnnnnnnbenimmm pamukk gibiii bi PRENSESİMM olacakmışşşşşşşşşş artıkk hareketlerini cılız da olsa hissedebiliyorumm
kocaman olmuşş teyzeleriii ve kıpır kıpırrrrrrrrrrrrrrrrçok şükür herşey yolunda
sizler nasılsınızzz ?
benim canım arkadaşım sana özel olarak teşekkür etmek istedim...ben yokken topiği her anlamda idare etmiş boş bırakmamışsın en önemliside listemizi güncellemişsin...liste emek ve zaman isteyen bişey ve benim bugün üzerimden büyük bir yük aldın...üstelik ben senden bunu istememiştim ve gönüllü olarak beni ve topiğimizi düşünerek kendin listemizi güncelledin inan çok mutlu oldum teşekkür ediyorum emeğine,eline sağlık...ayrıca beni yollarda sürekli arayarak yalnız bırakmadın...topikten haberler verdin çok çok çok sağol canımsınnnn
canım arkadaşlarım bir hafta aradan sonra aranızdayım...
çooookkk uykum var ama topiğe uğramadan uyku tutmazdı beniii......
Hemen geçmişe bi göz atıp tek tek mesajlarınıza cevap vericemmm...
özlemişim beeeee:119:
Carmenin 29,01,2012 de yazdığı mesajjdan alıntı..Rabbim yardım etsinn.Dua etmekten başka elimizden gelen birşeyyokk maaaleseff
''dün bebeğimin cinsiyetini öğrenmeye gittiğimde kistik higroması olduğunu öğrendim yarın sabah suni sancıyla normal doğum yapacğm.....bu gece bebeğimle son gecem yarın o melek olacak.......konusack yazack gücüm olmasada bana dua edin die haber vermek istedim...çok korkuyorumm....toğarlandığımda bilgi veririm tekrar..... ''
Carmenin 29,01,2012 de yazdığı mesajjdan alıntı..Rabbim yardım etsinn.Dua etmekten başka elimizden gelen birşeyyokk maaaleseff
''dün bebeğimin cinsiyetini öğrenmeye gittiğimde kistik higroması olduğunu öğrendim yarın sabah suni sancıyla normal doğum yapacğm.....bu gece bebeğimle son gecem yarın o melek olacak.......konusack yazack gücüm olmasada bana dua edin die haber vermek istedim...çok korkuyorumm....toğarlandığımda bilgi veririm tekrar..... ''
iyiki geldin sensiz çok sessiz di topik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?