CARMENN e ya da bebeğine bişey mi oldu diğer topikleri gezmedim daha deyiverin bakiiimmm
evet bir örnek giyinme düşüncesi bile gülümsetiyor insanı bi de gerçek olsa kimbilir nasıl güzel bir görüntünüz olur...sağlıkla o günleride görün inşallah
Ayyy maşallahh,subhanallahh prensesine seninnn....
Allah sabır versinn(((( benimde 2li tarama Pazartesi korkuyorum (( Allahımın izniyle inşallah temiz çıkar...
Buna gerek olmadığını biliyorsunn canımmmmm..Ama şunu söylemem gerkkliii,bunu herkezz duyysuuuuunnnn ne kadar emek harcadığını çoooooooooookk iyi anladımmm.Ben senin gibi her yazılana cevap vermesemdeee sürekli takip etme isteği insannda fena bir dürtü oluşturuyorrmuşşş.Aman birşey kaçmasıınnn amannn güncellensinn.Bu topik sana ne kadar minnettar olsa azzdırrr.Aldığın dualarr inşş sana en kısa zamanda yüzünü güldürtecektirr...Seni netten tanıdığım biri olarakk değill sanki yıllardır arkadaşım,en yakın dostum olarakk görüyorumm artıkk biliyorrsunn.Hayatımda kimseyi nedensiz ve karşılıksız sevmedimm..Ama seni seviyoryummmmmmmm işteeee..
merhaba canlar nasılsınız? egunal canım hoşgeldin nasılsın?nasıl geçti? Bu arada Carmen e ne oldu?
Carmenin 29,01,2012 de yazdığı mesajjdan alıntı..Rabbim yardım etsinn.Dua etmekten başka elimizden gelen birşeyyokk maaaleseff
''dün bebeğimin cinsiyetini öğrenmeye gittiğimde kistik higroması olduğunu öğrendim yarın sabah suni sancıyla normal doğum yapacğm.....bu gece bebeğimle son gecem yarın o melek olacak.......konusack yazack gücüm olmasada bana dua edin die haber vermek istedim...çok korkuyorumm....toğarlandığımda bilgi veririm tekrar..... ''
iyiki geldin sensiz çok sessiz di topik
Eki Görüntüle 337545
Tatilinin iyi geçmesine,sağ salim evine varmana çok sevindim.
Bu topikte senin yerin bir başka
Allah sabır versinn(((( benimde 2li tarama Pazartesi korkuyorum (( Allahımın izniyle inşallah temiz çıkar...
baharkus sanki gelldinn çokk yazdınnnddaaa sessizmişşşş..Online bile görmedim seni vallaaa hıhhhhh
demek sadece bunları biliyorsun sende...çok merak ettim ben...bi haber alırsanız mutlaka yazın topiğe...canım carmenn ne yazıkki bebeğini suni sancıyla doğurmak zorunda kalmış.. millstone nin yazdığından başka bişi bilmiyoz bide o mesajı yazmış o kadar.. ama ben nette okudum hemen almak bana mantıksız geldi... gerekli tüm testler yapılmıştır umarım.. çok üzüldüm ve etkilendim Rabbim carmenne sabır versin
saolasın teyzesiiii
bu ne güzel bir hoşgeldinnn ...teşekkürler cicim...zor bi yolculuk ama neyseki evdeyim ve sizinleyim...güzel sözlerin için çok saol canım...valla bütün arkadaşlarımı ve yaşadıklarını çok önemsiyorum o yüzden de merak edip ilgileniyorum...inşallah hepinizi doğurtana kadar bu topikteyimALLAHIM neler yazıyorum ben bu ne büyük atıştı be...gittiği yere kadar burdanda doğru göbüşdaş topiğine geçeriz hepberaber...
egunallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll benimm 2. denememm falan değil ayol..ilk denemem olcaktı gerek kalmadıı listeyi bi dahakine düzenlerken orayıda düzenler misin canımm
aaaaaa kim 2 yazdı ki orayaaaaaa
evet evet senin 3.denemendi dimi ay yoksa 4 müydü olmadı 5 yazarım anlaşırız taammıııııı
tamam kuzum düzeltirik birin ikinin bi önemi yok mühim olan sevelim sevilelim dimi amaaaaa...
ay noluyo bana...uykusuzluk başıma vurdu
canım carmenn ne yazıkki bebeğini suni sancıyla doğurmak zorunda kalmış.. millstone nin yazdığından başka bişi bilmiyoz bide o mesajı yazmış o kadar.. ama ben nette okudum hemen almak bana mantıksız geldi... gerekli tüm testler yapılmıştır umarım.. çok üzüldüm ve etkilendim Rabbim carmenne sabır versin
saolasın teyzesiiii
Canım benim amin inşallah.
Gönül birliği,işte böyle birşey.
eguu kuzummm nolduu sannaaaaa kendine gell huuuuu bi ara el atarsın cannım 2 ye olur biter
carmennin durumuyla alakalı yazı şu kızlar :26:
Kistik higroma
"Kistik higroma", gebeliğin erken dönemlerinde bebeğin boyun bölgesinde saptanabilen birden fazla odacıklı kistik yapılara verilen isimdir. Bu normaldışı yapının ortaya çıkma nedeninin bölgede lenf kanallarının tıkanmasıyla lenf sıvısının birikmesi olduğu düşünülmektedir.
Bazı durumlarda boyun bölgesinde yeralan başka kitleler de kistik higroma sanılabileceğinden tanının tecrübeli bir uzman tarafından doğrulanması önemlidir.
Kistik higromanın önemi başta Turner sendromu olmak üzere bebekte bir kromozom kusuruna işaret edebilmesidir.
Kistik higroma genellikle erken gebelik haftalarında gözlenir ve gebeliğin ikinci yarısından itibaren kaybolur.
Kistik higroma gözlendiğinde muhtemel bir kromozom bozukluğunu araştırmak için koryon villus biyopsisi veya amniyosentez ile karyotipleme (kromozom tayini) yapılması önemlidir.
canımmm hoşgeldinnnnn.topiğin neşesiiiii.nasılsın canım nasıldı tatilll.umarım çokkk moral ve enerji toplayarak gelmişsindir canımmm.
carmeni okudum çooook üzüldüm..Allah en kısa zamanda bu acılarını unutturacak bebişler verir ona ve hepimize...
bi çimdik attım geldim canım kendime...tamam akşama düzeltirim 2 ni 1 yaparım...bu arada face de resimlerinizi gördüm kızlarla buluşup simit yemişiniz yazııııkkkkkkkk...
paylaşımın için sağol kuzum bende şimdi neymiş diye net te araştırmaya girecektim tam zamanında yazını gördüm süper oldu...
buna göre acaba erkenmi alındı diye soru geliyor insanın aklına...inşallah her türlü tetkik yapılıp bu yola gidilmiştir...
saol canım hoşbuldum...tatil çok güzeldi de doyamadım ayrılmak çok zor oldu...moralim iyi çok şükür...
carmeni okuyana kadar çok çok iyiydim ama canım sıkıldı...rabbim sağlıklı hayırlı hamilelikler nasip etsin...
topiğimizin gülden güzel güldeni hoşgeldin..... iyiki geldin....
bak bi geldin sabahtan öğlene sayfalar uçtu....
biraz daha gelmesen ''gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar'' şarkısını sölemeye başlıcaktımtopiğe bi giriyom kimseler yok, sayfalar ilerlememiş.. hemen kulaklarını çınlatıyodum...
tabi topiği boş bırakmayan arkadaşlarımında hakkını yememek lazım..
neyse sağ salim geldinya.. hoşgeldin sefa geldin...
simiti ben yedim sadece canım.. çünkü ben doğuştan peynir yemeyen bi insanım.. orda da hep peynirli şeler kalmış ondan ben simite talimdim :d ama olsun oda süperdi..simit bahaneee canikolarımla sohbet muhabbet şahaneee
bende onu düşündüğüm için zaten öle yazdım acaba herşey yapıldımı diye..Allah herşeyin hayırlsını versinn
evet cannnn benimde çok moralim bozuldu.bunca emek sonrası pozitif diye sevinip bide böle olması çokkk zordur eminim.Allah güç kuvvet versinnn inşallah.buda bizim imtihanımız işte.zorr çok zor ama Allah büyükkk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?