2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım carmenn ne yazıkki bebeğini suni sancıyla doğurmak zorunda kalmış.. millstone nin yazdığından başka bişi bilmiyoz bide o mesajı yazmış o kadar.. ama ben nette okudum hemen almak bana mantıksız geldi... gerekli tüm testler yapılmıştır umarım.. çok üzüldüm ve etkilendim Rabbim carmenne sabır versin

Ayyy maşallahh,subhanallahh prensesine seninnn....

saolasın teyzesiiii

Allah sabır versinn (((( benimde 2li tarama Pazartesi korkuyorum (( Allahımın izniyle inşallah temiz çıkar...

İnş canımmm.Bizim elimizde olan birşey yok sonuçtaaa.Biz ancakk duamızı edipp,tevekkül etmekle yükümlüyüzzz.Rabbimmm inşş böyele imtihanlarla sınamasın bizlerii.Ama eğer Rabbim onuda verirse gene yapıcak birşey yokk sabrettmektenn başka

bende seni seviyorum cicimmm...

merhaba canlar nasılsınız? egunal canım hoşgeldin nasılsın?nasıl geçti? Bu arada Carmen e ne oldu?

hoşbulduk canım...aslında iyiydim carmeni duyana kadar çok üzüldüm ya...tatilim hareketli ve çok eğlenceli geçti...sizde iyisiniz inşallah bebişinle

of ya valla çok üzüldüm...

iyiki geldin sensiz çok sessiz di topik

saol canım aktif olarak topikteyim bundan sonra

Eki Görüntüle 337545

Tatilinin iyi geçmesine,sağ salim evine varmana çok sevindim.

Bu topikte senin yerin bir başka

bu ne güzel bir hoşgeldinnn ...teşekkürler cicim...zor bi yolculuk ama neyseki evdeyim ve sizinleyim...güzel sözlerin için çok saol canım...valla bütün arkadaşlarımı ve yaşadıklarını çok önemsiyorum o yüzden de merak edip ilgileniyorum...inşallah hepinizi doğurtana kadar bu topikteyim ALLAHIM neler yazıyorum ben bu ne büyük atıştı be...gittiği yere kadar burdanda doğru göbüşdaş topiğine geçeriz hepberaber...

Allah sabır versinn (((( benimde 2li tarama Pazartesi korkuyorum (( Allahımın izniyle inşallah temiz çıkar...

carmenden sonra bu 2'li test denen şeyden bende korkmaya başladım...inşallah herşey yolunda gider canım

Son düzenleme:
egunallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll benimm 2. denememm falan değil ayol..ilk denemem olcaktı gerek kalmadıı listeyi bi dahakine düzenlerken orayıda düzenler misin canımm

baharkus sanki gelldinn çokk yazdınnnddaaa sessizmişşşş..Online bile görmedim seni vallaaa hıhhhhh

deliiiiiiii

demek sadece bunları biliyorsun sende...çok merak ettim ben...bi haber alırsanız mutlaka yazın topiğe...
dediğin gibi alınması inşallah aceleye gelmemiştir ve her türlü tetkik yapılmıştır...rabbim yardımcısı olsun...

Canım benim amin inşallah.

Gönül birliği,işte böyle birşey.

egunallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll benimm 2. denememm falan değil ayol..ilk denemem olcaktı gerek kalmadıı listeyi bi dahakine düzenlerken orayıda düzenler misin canımm

aaaaaa kim 2 yazdı ki orayaaaaaa
evet evet senin 3.denemendi dimi ay yoksa 4 müydü olmadı 5 yazarım anlaşırız taammıııııı
tamam kuzum düzeltirik birin ikinin bi önemi yok mühim olan sevelim sevilelim dimi amaaaaa...
ay noluyo bana...uykusuzluk başıma vurdu

eguu kuzummm nolduu sannaaaaa kendine gell huuuuu bi ara el atarsın cannım 2 ye olur biter

sana katılıyorum hly bencede bazı testleri de yapmaları gerekiyordu. Amniyosentez vs..

carmennin durumuyla alakalı yazı şu kızlar :26:

Kistik higroma

"Kistik higroma", gebeliğin erken dönemlerinde bebeğin boyun bölgesinde saptanabilen birden fazla odacıklı kistik yapılara verilen isimdir. Bu normaldışı yapının ortaya çıkma nedeninin bölgede lenf kanallarının tıkanmasıyla lenf sıvısının birikmesi olduğu düşünülmektedir.

Bazı durumlarda boyun bölgesinde yeralan başka kitleler de kistik higroma sanılabileceğinden tanının tecrübeli bir uzman tarafından doğrulanması önemlidir.

Kistik higromanın önemi başta Turner sendromu olmak üzere bebekte bir kromozom kusuruna işaret edebilmesidir.

Kistik higroma genellikle erken gebelik haftalarında gözlenir ve gebeliğin ikinci yarısından itibaren kaybolur.

Kistik higroma gözlendiğinde muhtemel bir kromozom bozukluğunu araştırmak için koryon villus biyopsisi veya amniyosentez ile karyotipleme (kromozom tayini) yapılması önemlidir.

canımmm hoşgeldinnnnn.topiğin neşesiiiii.nasılsın canım nasıldı tatilll.umarım çokkk moral ve enerji toplayarak gelmişsindir canımmm.

carmeni okudum çooook üzüldüm..Allah en kısa zamanda bu acılarını unutturacak bebişler verir ona ve hepimize...

eguu kuzummm nolduu sannaaaaa kendine gell huuuuu bi ara el atarsın cannım 2 ye olur biter

bi çimdik attım geldim canım kendime...tamam akşama düzeltirim 2 ni 1 yaparım...bu arada face de resimlerinizi gördüm kızlarla buluşup simit yemişiniz yazııııkkkkkkkk...

paylaşımın için sağol kuzum bende şimdi neymiş diye net te araştırmaya girecektim tam zamanında yazını gördüm süper oldu...
buna göre acaba erkenmi alındı diye soru geliyor insanın aklına...inşallah her türlü tetkik yapılıp bu yola gidilmiştir...

Son düzenleme:

saol canım hoşbuldum...tatil çok güzeldi de doyamadım ayrılmak çok zor oldu...moralim iyi çok şükür...
carmeni okuyana kadar çok çok iyiydim ama canım sıkıldı...rabbim sağlıklı hayırlı hamilelikler nasip etsin...

simiti ben yedim sadece canım.. çünkü ben doğuştan peynir yemeyen bi insanım.. orda da hep peynirli şeler kalmış ondan ben simite talimdim :d ama olsun oda süperdi..simit bahaneee canikolarımla sohbet muhabbet şahaneee

bende onu düşündüğüm için zaten öle yazdım acaba herşey yapıldımı diye..Allah herşeyin hayırlsını versinn

topiğimizin gülden güzel güldeni hoşgeldin..... iyiki geldin....
bak bi geldin sabahtan öğlene sayfalar uçtu....
biraz daha gelmesen ''gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar'' şarkısını sölemeye başlıcaktım topiğe bi giriyom kimseler yok, sayfalar ilerlememiş.. hemen kulaklarını çınlatıyodum...
tabi topiği boş bırakmayan arkadaşlarımında hakkını yememek lazım..
neyse sağ salim geldinya.. hoşgeldin sefa geldin...

evet cannnn benimde çok moralim bozuldu.bunca emek sonrası pozitif diye sevinip bide böle olması çokkk zordur eminim.Allah güç kuvvet versinnn inşallah.buda bizim imtihanımız işte.zorr çok zor ama Allah büyükkk.

ay ne güzel şeyler yazmışsın öyle utandımmmm:78: :93:
canım benim çok teşekkür ediyorum...evet bi hareket var topikte çok şükür atlayın arkama takılın bana uçurayım sizi sayfalarla yupiiii
geçmişi okudum bi çok kez yine yalnızım kimsecikler yok topikte diye yazmışsın cadılar seni yalnızmı bıraktılar neyse geldim acısını çıkarırız
uzun gerilimli ve soğuk bir yolculuktan sonra uykusuz olsamda tüm enerjimle burdayım
bugün başkentide aradım biliyomusunnnnn

carmen in durumuna üzülmemek mümkün değil msjı okurken içim titredi.. hep söylüyorum rabbim tatttırdığı mutluluğu yarım bıraktırmasın.. çok zor bi durum Allah sabırlar versin.. 2li test öncesi moralmen yıktı beni.... rabbim hepimiz için hakkımızda hayırlısını versin...

ben simiti çok severim peynirsiz yaşayamam delimisin cicim peynir yemeden olurmu be...evde peynir azalsın bana dolapta bişey kalmamış gibi gelir...
aynen öyle amaç bir arada olmak ne yediğinizin bi önemi yok...

evet canım emek ver oldu de herşey yolunda giderken bir anda en başa hatta daha geriye dön çok zor çok...
sen nasılsın bakiimmm...çıktınmı bunalımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…