ay ne güzel şeyler yazmışsın öyle utandımmmm:78: :93:
canım benim çok teşekkür ediyorum...evet bi hareket var topikte çok şükür atlayın arkama takılın bana uçurayım sizi sayfalarla yupiiii
geçmişi okudum bi çok kez yine yalnızım kimsecikler yok topikte diye yazmışsın cadılar seni yalnızmı bıraktılar neyse geldim acısını çıkarırız
uzun gerilimli ve soğuk bir yolculuktan sonra uykusuz olsamda tüm enerjimle burdayım
bugün başkentide aradım biliyomusunnnnn
ay hadi hayırlısı ne zamana randevu aldın? hulusi bey geçen hafta tatile çıkıcaktı gelmişmi?
yarın hastanede olcakmış...sekreteriyle konuştum regl öncesi mi gelip muayene olayım yoksa regl in 2.yada 3.günümü geleyim dedim sekreter bana bıraktı bir gün önceden arayın randevu verelim dedi önümüzdeki hafta regl olmam gerekiyor kocişle konuşmadım daha bi konuşayım ona göre randevu alcam bi de diğer hastaneden de belgelerimi götürmem iyi olurmuş...belki cuma bi randevu alır son durumuma baktırırım diyorum..
ben simiti çok severim peynirsiz yaşayamam delimisin cicim peynir yemeden olurmu be...evde peynir azalsın bana dolapta bişey kalmamış gibi gelir...
aynen öyle amaç bir arada olmak ne yediğinizin bi önemi yok...
evet canım emek ver oldu de herşey yolunda giderken bir anda en başa hatta daha geriye dön çok zor çok...
sen nasılsın bakiimmm...çıktınmı bunalımdan
Egunal canım hoş geldinŞükür kavuşturana Geldiğin belli oluyor Topik coşmuş İyiki varsın
Canımm bende adetını bekleme ...gıt konuş..
kısa - uzun protokolmu fiyatı vs.. hepsını onceden konuş..
sonra adetle başlarsın..
çıktım sayılır be cannn.iki gündür adetim başladı offf öldürüyo valla.
ptesi dr aradı beni çağırdı konuştuk biraz ii geldi sağolsun.
benimle birlikte 4 kişiye transfer olmuş o gün.eğer bana sorsalardı kimden eminsin diye inan bana sen derdim diyo.ve ben hariç hepsi hamile (Allah onlarınkini tamamına erdirsin.)
iki tane test istedi benden biri eşim ve benim kromozom analizi biride benim pıhtılaşma durumum.bakalım onlarıda yapcaz artıkın.başkada varmıki yaptırmam gereken test.
haa bide bana dediki sana klasik agonist uyguladık bidahaki sefere nerde yaptırırsan yaptır antagonist olsun sonuç alırsın dedi.
bakalım cannn.bu durumda beklicem bakalım.
canımmm bencede biran önce git baktır ve bence canısı tedavi öncesi tümmmm testleri yaptırrr.ihmal etmeee.inşallah çook güzel şeyler olcak canısıııı.
canım bi sorum olacaktı seninde mi tüplerin alınmıştı
sağol canım sizde iyiki varsınız beni sizler yarattınız falan diyeee uzatacam şimdi komik olurum en iyisi bi durayım
seninde geri sayımın başlamış cicim takibimdesinhayırlı haberle tabii bebekle sonlanır inşallahhhhhh maşallahhhhh...
egunal canım hoşgeldinnnnn
nasıl geçti tatilin paşalar ne alemdee
bende hep yoğundum sen gittiğinden beri bugün ensakin günüm sonunda..
arada girip hamiş haberlerini okuyup sevindim umut doldum rabbim bikaç kişi daha anneliğe adım atıyor deyip şükrettimmmm
nişan telaşımız kaynıvaldiemlekr erkenden geldin c.teside nişandı p.tesi döndüler,dünde boludan trabzona geçen eşimin daysı ailece geldi yani onlarda yemekli yatılı msifirdi onlarıda erkenden savdım kahvaltıdan sonra gittiler...
ohhh bee tatil bitecek hala yoğununm eşimel vakit geçiremedim yaff
egunalll
selam canım hoşgeldin sen geldin hareketlilik geldi valla topiğe,,,,senin bu sefer olucak canım tedavinn,,içime öyle doğuyor,,bak kaç kişiyiz burda hepimiz dua ederiz sana,,seninde yüzün gülecek bu sefer inşallahh
Canım teşekkür ederim inşallah buradan güzel haberler vermeyi nasip eder
Sen de tedaviye başlıyorsun galiba Hayırlı olur inşallah Sen de kucağına bebeğini sağlıcakla alırsın inşallah
Canım bence OHSS durumunu doktorunla konuşmayı unutma Ben iki tedavimdede ohss oldum ve tranferlerim ertelendi Doktorun belki ona göre doz ayarlaması yapar Yada önceden bilirsen kendini ona göre ayarlarsın ve planlamanı ona göre yaparsın
evet canım bencede öncesinde de git bi baksın içerisi ne durumda, inşallah bu sefer rabbimin izniyle seni hamiş listemize transfer edicez. yalnız eğer kan pıhtılaşması testi yaptıracaksan orda yaptırma çünkü ben 270 yaptırdık diye biliyom yani eşim öle hatırlıyo ama yumaky hrs yi aramış 12 tl farkal yapıyolarmış. gerçi bana tuhaf geldi başkent özelde olsa üniverste hastanesi olduğu için fiyatlar oldukça uygun, diğer özel merkezler oldukça yüksek fiyatlı nasıl böyle bi fark olur anlamış değilim. o yüzden hem başkente sor hemde hrs ye. herhalde ikiside aynı testtir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?