evet canım dr sölemese bile sen testler iste mutlaka.nette gördüm bide cd56 diye bi durum varmış tutunmaya engel oluyomuş yüksek olunca bide düşük nedeniymiş onada baktır mutlaka.yani demem o ki herşeyden emin olup tedavine başla.gerisi elbette Allaha kalmış.ama önlem de almak gerek dimi.
valla bu adetimin ikinci günü dr hemen gel dese gider başlarım gene.umutsuz yaşanmıyor
Kizlar tobigimiz ilk DEFA Gene Bukadar dolu egunal Iyiki geldi vallaaaaa
şimdilik çıkıyom annnem tepemde dikiliyo hadi diye:))) güldencim gelince msj atarım. hepinizi öptüm.
cnmmmm seni ayakta alkışlıyorumbiz senin olmadığın gun sayısınca bile bu kadar ilerletemedik topiği buda senin farkın diyorummmm ayyy cnmm benim ohh be iyiki geldin :118:
hoşgeldin egünalllllllll :)
yok kız ayakta alkışlama yattığın yerden de alkışlasan olur
nolur nolmaz dimi ne de olsa nazlı bi bebiş var göbişte
canım hasret gideriyoz ya bugün ondan bak ben hala evde bişeye ellemedim sözde temizlik yapcaktım biraz ama bilgisayara yapıştım yine:126:
aman cnm pc ye yapış şimdi iş yapıpta eniştenin boynuna yapışıcağınabak keyf yap bugun yarın da temizlikçi çağır faturayıda kocana ödet ceza olsun koca kafalılara yok yok bunun özlemle ilgisi yok ben yattığım yerden devam ediyorum o zaman seni alkışlamaya gel biz sana egunal fun club kuralım
hoşbuldum canım...bu arada kanama alanın yok olmuş çok sevindim meleğinlede buluşmuşsun cumartesi maşallah sizee...rabbim sorunsuz sağlıklı bir hamilelik yaşatsın hep böyle iyi olun inşallah
amin canım inş. kıpır kıpır hareket edıyordudarısı inş. saglıkla senın baaına
Periferik kanda kromozom analizi(Sonucu yaklaşık 1 ayda çıkıyor)
Kan pıhtılaşması testi
Tsh,T3 T4 testi (Tiroid Testleri )
Toksoplazma,Rubella (kızamıkçık) ve Sifiliz (frengi) tarama testleri
Cd56 testi(Bazı durumlarda vücudumuz embriyoyu yabancı bir madde gibi algılayıp atıyormuş.Bunu tespit etmek için yapılıyor.)
AHM testi (Yumurta rezerviyle ilgili)
Periferik kanda kromozom analizi(Sonucu yaklaşık 1 ayda çıkıyor)
Kan pıhtılaşması testi
Tsh,T3 T4 testi (Tiroid Testleri )
Toksoplazma,Rubella (kızamıkçık) ve Sifiliz (frengi) tarama testleri
Cd56 testi(Bazı durumlarda vücudumuz embriyoyu yabancı bir madde gibi algılayıp atıyormuş.Bunu tespit etmek için yapılıyor.)
AHM testi (Yumurta rezerviyle ilgili)
AMİİİNNNN inşallah...kimbilir nasıl güzel bir duygudur onu izlemek hareket ettiğini görmek...rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
artık yatman gerekmiyor dimi
doktorum seyahate bıle gıdebılırsın dedı ama herkes yınede adım atsam aman dıyorlaramin inş. allahım isteyen herkese yaşatsın
çok faydalı bi paylaşım oldu canım çok teşekkürler...
zamanlama süper tedaviye başlamadan önce yaptırayım diyordum ama hangi testler gerekiyor diyede düşünüyordum...bugüne kadar bana bunların içinde tsh,t3,t4,rubella,sifiliz testleri yapıldı sadece yani benim bildiklerim bunlar dosyam hastanede bir sürü kan aldılar ama bana bişi demediler hiççç...ben bu listeyle doktora giderim artık
hala haber yokmu cicim hastaneden???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?