2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bak işte bu süper bir fikirrr.Egunal fun club..Ben bunuuu çoook beğeenndimmm..Anammm herkezz güldeni aşermişş valaaa.Gülldeeeeeeeeeeeeeennnn bir daha hhiiç biryerlere gitme bakkk,millet az daha kallsann bunalıma giripp tbmm önüne pankartlarla yürüyüşe geçecekmiş

Aynı istikamette yürüdüğüm yoldaşım.

Bu ay bize uğurlu gelecek inşalah.

genetik testlerini de yaptır. kardyotipler vs.....
melikeye ne oldu kii_?_?

doktorda ne çok biliyon sen derse şaşırmam artık alışverişe gider gibi test listesiyle gidecem bunlar yapılacakmış doktorcum diyecem adam kovalamaz inşallah beniii...sağol canım bunları bilmem çok iyi oluyo bi daha şansa bırakmak istemiyorum...
melikenin bişeyi yok çok şükür 2 li testin sonucu için hastaneden arayacaklardı onu merak ettim canım...

ay şımarttınız beni bak hindi gibi kabarcam amaaaaa canlarım benim sağolun varolun ben bu gazla milletvekilliğine adaylığımı koyar tüp bebeği sınırsız ve ücretsiz yapacağıma sözveririm heyt be kim tutar beni artık ...

Aynı istikamette yürüdüğüm yoldaşım.

Bu ay bize uğurlu gelecek inşalah.

ay inşallah canım yaaa...

Aileden,ekşın ve üremeden sorumlu devlet bakanı Süper fikir

Aileden,ekşın ve üremeden sorumlu devlet bakanı Süper fikir

üreyemeyen ama üremeden sorumlu devlet bakanı olmak süper olur tabiiiolsun topikdaşlarım üreyememiş ya da doğuramamış olabilirim ama sizleri doğurtacam inşallahhhhh:90:

üreyemeyen ama üremeden sorumlu devlet bakanı olmak süper olur tabiiiolsun topikdaşlarım üreyememiş ya da doğuramamış olabilirim ama sizleri doğurtacam inşallahhhhh:90:

yaaa bak öle deme haaaa.ireyemdeim falan
biz de herkes gibi üreyecezzzz.inşallaahhhh.amin.

yaaa bak öle deme haaaa.ireyemdeim falan
biz de herkes gibi üreyecezzzz.inşallaahhhh.amin.

takılıyoruz şekerim...ben zaten bu ay kendiliğinden üreyemezsem bir ay içinde tüp taktırıp ürerim bi şekilde üreyecem koydum kafaya...bölünerek bile çoğalabilirim o kadar taktım yaniii...o nasıl olcaksa artık

bence de ya biz bir fun club kuralım egunale evet yaa herkesin gözu bizim mudire hanımı bekliyormuş yolda kalmış gözlerimiz de ondan yazamamışız topiğe anam baksana yetişemiyoruz sayfalara

bence de ya biz bir fun club kuralım egunale evet yaa herkesin gözu bizim mudire hanımı bekliyormuş yolda kalmış gözlerimiz de ondan yazamamışız topiğe anam baksana yetişemiyoruz sayfalara

canlarım teşekkür ediyorum da fun clup falan bunlar beni bozar popüler olurum sonra sizi tanımam böyle tehlikeler var
dermişimmmm

Son düzenleme:
yoksa benmi yanlış gördüm sen az önce online değilmiydin erva hatun yoksa halisülasyon mu gördüm ben...e tabii uykusuzlukta var ondan heralde:44:

ah be cnm sen de şu temizlk hastası olan tıplerdenmisin:2::2:ayol yapmayın böyle yazık yaa kendinize bırakın yaptırın işinizi burada kocandan uzak durma sakın bu işler belli olmaz özlem bebe gelir belki kendiliğin den evine yanlış bir zaman mahrum bırakmak için ceza ver sana akşam yemek hazırlasın sonra masayı toplasın hımmm daha sı seni odaya kucağında taşısın :113:çok saçmaladım galiba ben sorry cnm aman ha sakın gece küsme

iyi hasret giderdim sizinle...şimdi çıkıyorum 1 saat sonra gelirim yine...enerjik,pozitif kalın taammı :118::124::129:

çıkıyodum tam mesajını gördüm dayanamadım yazıyım hemen...doğru dedin bak öfkeyle kalkıp bebeğin üstüne oturacaktım kucağıma almak varken
onu cezalandırayım derken üreme faaliteyetime engel olacaktım...nasıl olsa regl yakındır diye şeyetmediydim iyi oldu hatırlattın

Evet egunalcim nu testleri yaptir Israr et hazirlikli basla gerisi Allah kalmis Bisey ol derse olacak insallah Ben habire Test yaptirdim bagisiklikta yaptirdim Ama cd 56 yazmiyor baska biseyler yaziyor Kafama takildi hasbinallah Ben Daha baslamadan dosyam kabardi dun memoriale faxladim yarin Tekrar ariycam Bakalim ne diycekler bi doktora ulasabilirsem Malum COk yogunlar

CARMEN
canim cok üzüldüm rabbim yar ve yardimcin olsun insallah dualarimdasin...
EGUNAL
canim hosgeldin bencede dr önceden git derim ve ilac dozuyla ilgili önceden konus ve arastir canim birde carmen arkadas bizim listedeki arkadasmi benim biraz kafam karisti diger topiklerde bu nicklere yakin cok nickler var emin olamadim canim cok üzüldüm insanin ici sizliyor dua etmekdende baska birsey gelmiyor elimizden

sağol canım hoşbuldum....evet bizim listemizdeki carmenn maalesef...çok üzüldük hepimiz...bende bugün öğrendim başkası olabilir diye düşündüm ama kızlar bizim carmen olduğunu söylediler hatta mesajını kopyaladılar...rabbim sabrını versin...

evet bende yaptırmak istiyorum da inşallah olur...sen test işini hallettin valla eksik bişey kalmamıştır bence...değerlerinle ilgili görüşünce yaz hemen...

Biraz zor cikan bu gidisle canikooooooooom Benim

he he he çıktım bi kere ama yine geldimmmm

cANIM HOŞGELDİİİİİİİİİNNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…