aman cnm pc ye yapış şimdi iş yapıpta eniştenin boynuna yapışıcağınabak keyf yap bugun yarın da temizlikçi çağır faturayıda kocana ödet ceza olsun koca kafalılara yok yok bunun özlemle ilgisi yok ben yattığım yerden devam ediyorum o zaman seni alkışlamaya gel biz sana egunal fun club kuralım
çok faydalı bi paylaşım oldu canım çok teşekkürler...
zamanlama süper tedaviye başlamadan önce yaptırayım diyordum ama hangi testler gerekiyor diyede düşünüyordum...bugüne kadar bana bunların içinde tsh,t3,t4,rubella,sifiliz testleri yapıldı sadece yani benim bildiklerim bunlar dosyam hastanede bir sürü kan aldılar ama bana bişi demediler hiççç...ben bu listeyle doktora giderim artık
genetik testlerini de yaptır. kardyotipler vs.....
melikeye ne oldu kii_?_?
Bak işte bu süper bir fikirrr.Egunal fun club..Ben bunuuu çoook beğeenndimmm..Anammm herkezz güldeni aşermişş valaaa.Gülldeeeeeeeeeeeeeennnn bir daha hhiiç biryerlere gitme bakkk,millet az daha kallsann bunalıma giripp tbmm önüne pankartlarla yürüyüşe geçecekmiş
Aynı istikamette yürüdüğüm yoldaşım.
Bu ay bize uğurlu gelecek inşalah.
ay şımarttınız beni bak hindi gibi kabarcam amaaaaacanlarım benim sağolun varolun ben bu gazla milletvekilliğine adaylığımı koyar tüp bebeği sınırsız ve ücretsiz yapacağıma sözveririm heyt be kim tutar beni artık ...
Aileden,ekşın ve üremeden sorumlu devlet bakanıSüper fikir
üreyemeyen ama üremeden sorumlu devlet bakanı olmak süper olur tabiiiolsun topikdaşlarım üreyememiş ya da doğuramamış olabilirim ama sizleri doğurtacam inşallahhhhh:90:
yaaa bak öle deme haaaa.ireyemdeim falan
biz de herkes gibi üreyecezzzz.inşallaahhhh.amin.
Bak işte bu süper bir fikirrr.Egunal fun club..Ben bunuuu çoook beğeenndimmm..Anammm herkezz güldeni aşermişş valaaa.Gülldeeeeeeeeeeeeeennnn bir daha hhiiç biryerlere gitme bakkk,millet az daha kallsann bunalıma giripp tbmm önüne pankartlarla yürüyüşe geçecekmiş
bence de ya biz bir fun club kuralım egunaleevet yaa herkesin gözu bizim mudire hanımı bekliyormuş yolda kalmış gözlerimiz de ondan yazamamışız topiğe anam baksana yetişemiyoruz sayfalara
her temizlikçi işine girdiğimde huylanıp arkasından evi kendim tekrar temizliyorum...biraz takıntılıyımda bu konularda yoksa iyi fikirdi faturayı ona kesmek...ona en büyük cezayı kendimden mahrum bırakarak vercem özlemiştir şimdi ama ekşın yoookkkkk
fun clup işine girersem özel hayatım kalmaz dermişiiiiiiimmmmm
ah be cnm sen de şu temizlk hastası olan tıplerdenmisin:2::2:ayol yapmayın böyle yazık yaa kendinize bırakın yaptırın işinizi burada kocandan uzak durma sakınbu işler belli olmaz özlem bebe gelir belki kendiliğin den evine yanlış bir zaman mahrum bırakmak için ceza ver sana akşam yemek hazırlasın sonra masayı toplasın hımmm daha sı seni odaya kucağında taşısın :113:çok saçmaladım galiba ben sorry cnm aman ha sakın gece küsme
Periferik kanda kromozom analizi(Sonucu yaklaşık 1 ayda çıkıyor)
Kan pıhtılaşması testi
Tsh,T3 T4 testi (Tiroid Testleri )
Toksoplazma,Rubella (kızamıkçık) ve Sifiliz (frengi) tarama testleri
Cd56 testi(Bazı durumlarda vücudumuz embriyoyu yabancı bir madde gibi algılayıp atıyormuş.Bunu tespit etmek için yapılıyor.)
AHM testi (Yumurta rezerviyle ilgili)
iyi hasret giderdim sizinle...şimdi çıkıyorum 1 saat sonra gelirim yine...enerjik,pozitif kalın taammı:118: :124::129:
CARMEN
canim cok üzüldüm rabbim yar ve yardimcin olsun insallah dualarimdasin...
EGUNAL
canim hosgeldin bencede dr önceden git derim ve ilac dozuyla ilgili önceden konus ve arastir canim birde carmen arkadas bizim listedeki arkadasmi benim biraz kafam karisti diger topiklerde bu nicklere yakin cok nickler var emin olamadim canim cok üzüldüm insanin ici sizliyor dua etmekdende baska birsey gelmiyor elimizden
Evet egunalcim nu testleri yaptir Israr et hazirlikli basla gerisi Allah kalmis Bisey ol derse olacak insallah Ben habire Test yaptirdim bagisiklikta yaptirdim Ama cd 56 yazmiyor baska biseyler yaziyor Kafama takildi hasbinallah Ben Daha baslamadan dosyam kabardi dun memoriale faxladim yarin Tekrar ariycam Bakalim ne diycekler bi doktora ulasabilirsem Malum COk yogunlar
Biraz zor cikan bu gidisle canikooooooooom Benim
canım arkadaşlarım bir hafta aradan sonra aranızdayım...
çooookkk uykum var ama topiğe uğramadan uyku tutmazdı beniii......
hemen geçmişe bi göz atıp tek tek mesajlarınıza cevap vericemmm...
özlemişim beeeee:119:
cANIM HOŞGELDİİİİİİİİİNNNNNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?