evet sonunda bugün başlıyorum kuzum...herşey güzelmiş bakalım sonuda güzel olacakmı...doz konusunda aklım karışmıştı sadece o da normalmiş...ne inatçı kırmızıların var seninde...az kaldı yakındır gelmesi ama kafana çok takıp daha da geciktirme...malum stres her bişeyi etkiliyoooo....ben de yoğunum bugün ilerleyen saatlerde görüşürüz şekerim...
hiç ummazdım oldu sonbaharda
hediye gibi geldin hoşgeldin
seyirlik değil ömürlük olsun
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
:)))) hamileyimmm 9. gün değerim 28.62
dualarınızı lütfen eksik etmeyin herkesten binlerce kere Allah razı olsun:))
Baculaaaa nassunuzzz be 2 gndür yoktum anamlarda kaldım perşembe doktora gidicektim gittim doktoruma kistimin olabileceğini ve olduğu tarafı söyledim hımm dedi hehehe bakınca anladıki var gerçekten ama sorun yok herşey ii dedi eğer istersem bu adetle başlayabilirim dedi histeroskopi yapmam dedi gerek yok dedi(( ben yapar diye düşğnüyodum ama ondanda korkuyodum bakalım adetim gelmedi 34.günmü ne oldu gelen yok 10mm yumoşjum vardı hahah hala çatlayabilirim kih kihhh
sizler nasılsınız opusu olanlar transferi olanlar sıra sıra dizilmiş alllahum hayırlı sağlıklı sonuçlar almanızı nasip etsin
heee seninde başlıo hadi hayırlısı kuzummm bana puregon verdi kuzummm bu sefer ben istedim oilacı yanlış yazmışım kistim 4.1 mm boyutunda doktorun saydıkları arasında da 1.0 mm varmış bide 0.9 mm dedi 2.0 mm de çatlarsa bunlar adet gelmezse o sırada haftaya çarşambaya kadar çatlaması gereken bir yumurtam olması lazım hahahah eğer öyle çatlarsam 50 günde adet olurum kih kihh sizde 1 aylık hamiş olursunuzzzzzzz oleyyyyyyyy inş.maşallahhhhhhhh diyimm hülyadada kistmi varmış atladımmı onu okumayı farlutel içiyomuş ama :26:
bebeğimi aldım geldim çok şükürtransfer çok güzel geçti kızlar doktor da maşallah çok kolay gitti yavrun yuvasına dedi
hiçbir ağrım sızım yok çok şükür şimdi sıra sabırla beklemeye geldi dualarınızı eksik etmeyin nolur merak eden herkese tşk ederim . Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah
bu arada test tarihim 16 kasıminşallah tutunur yavrum anneciğine
BRESHKA canı gönülden dualarım seninle,inş.bebişin sımsıkı tutunur sana ve hiçç bırakmaz,kendine dikkat et mutlu haberlerini bekliyoruz:))herkese iyi bayramlar:))kime gitsem et yemeye acaba:)))
Canikolarrr nabersiniz ya ben daha yeni girebildim kafayı kaldıramıyorum uykudan bu gün 9 da kalktım kahvaltıdan sonra temizlik yaptım sonra tekrar yatıp uyudum kalktım dışarda işler vardı alışveriş yaptık geldik açamadım bu gün hiç
yarın sabah 8.00 de son kontrolüm var
bakalım çatlatma iğnemi ne zaman yapıyorummm çok heycanlıyız karı koca
doktordan sonra eskişehire yola çıkıyoruz malum kayınvalidelere(( neyse 40 yalan söledik ben çalışmaya başladım dedik :))) arefeden gitmedik yarında nöbet var o yüzden öğlenden sonra çıkıcaz dedik valla bi duysalar yandık :))) çatlatma iğnemi kontrol günü yani yarında yapabilirim yada bayramın 2. günü olursam sanırım son günde toplama olur die düşünüyorum inşlhhh
HERKESİN BAYRAMINI ŞİMDİDEN KUTLUYORUM HERKEZİ KOCAMANNNNNN
aaaaa bana gel şekerim...etin her türlüsünü yaparım sana
kuzum bu ne uykusu iğnelerden sen kafayımı buldun ne... bi de hamilelik uyku yapar derler hamile kalırsan ki burada inşallah demeden geçemicem 9 ay hiç kalkamadan uyursun artık...yarın doktorundan gelince yaz merak ediyorum...
günaydın canım benim yazana kadar gitmişsin.. kusura bakma...
neden sıkıntı yapıosun kuzumm.. sakin ol geç olsun güç olmasın.. bak ben daha adet bile olmadım.. senin gayet iyi gidiyor bi problem yok.. yani bu normal bazen yavaşlar bazen çabuk büyür bunu doktorlar doza göre ayarlarlar yani.. ben 225mg menogon vurulmuştum bnde hiç fayda etmedi en büyüğü 14mm de kalmıştı düşün..bak senin güzel gidiyor.. bu iğneyi de doktor tedbir amaçlı vermiş korkma canım.. bnce buz dolabına koy .. ve sakin ol
hiç ummazdım oldu sonbaharda
bir yastıkta nasip olsun
bebeğimi aldım geldim çok şükürtransfer çok güzel geçti kızlar doktor da maşallah çok kolay gitti yavrun yuvasına dedi
hiçbir ağrım sızım yok çok şükür şimdi sıra sabırla beklemeye geldi dualarınızı eksik etmeyin nolur merak eden herkese tşk ederim . Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah
Ben iyiym arkadaşlar sadece yatıyorum ve zamanın geçmesini bekliyorum çok güzel gelişmeler olmuş arkadaşları tebrik ediyorum darısı başımıza umarım bizde güzel haberler verebılırız tanem77 ile :)
hepimisin bayramı mübarek olsun ...
nesrinsavaş, egunal teşekkür ederim sizlerin sayesinde biraz rahatladım,içime su serptiniz.....
herkesin bayramını şimdiden kutluyorum,umarım 2 kişilik aile olarak geçirdiğimiz son bayramdır buu...bazı arkadaslarımız göbeciğine koydu bile bebişlerini onlar için geçerli değil söylediklerim:)))
bu arada test tarihim 16 kasıminşallah tutunur yavrum anneciğine
Canikolarrr nabersiniz ya ben daha yeni girebildim kafayı kaldıramıyorum uykudan bu gün 9 da kalktım kahvaltıdan sonra temizlik yaptım sonra tekrar yatıp uyudum kalktım dışarda işler vardı alışveriş yaptık geldik açamadım bu gün hiç
yarın sabah 8.00 de son kontrolüm var
bakalım çatlatma iğnemi ne zaman yapıyorummm çok heycanlıyız karı koca
doktordan sonra eskişehire yola çıkıyoruz malum kayınvalidelere(( neyse 40 yalan söledik ben çalışmaya başladım dedik :))) arefeden gitmedik yarında nöbet var o yüzden öğlenden sonra çıkıcaz dedik valla bi duysalar yandık :))) çatlatma iğnemi kontrol günü yani yarında yapabilirim yada bayramın 2. günü olursam sanırım son günde toplama olur die düşünüyorum inşlhhh
HERKESİN BAYRAMINI ŞİMDİDEN KUTLUYORUM HERKEZİ KOCAMANNNNNN
Canımmmm kusura bakma dün çok kısa kalabildim topicte bide heyecandan sadece kendi haberlerimi verebildim ...hiç ummazdım oldu sonbaharda
bir yastıkta nasip olsun
Sağol canımmmmkocaman bi MAŞALLAHHHHH....sonuda güzel olsun İNŞALLAHHHH....
Canım benim tüp ortağımmmm Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin çok teşekkür ederim inşallah dualarımızla tutunur yavrum annesinekuzummmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmm tatlımmmmmmmmmmmm Allah ım inşallahhhhhhhh kucağına almayı nasip eder inşallah meleğin sımsıkı tutunur herşey yolunda giderinşallahhhhhhh
Teşekkür ederim canımmm inşallah bayramdan sonra ikinci bayramı da bebeğimle yaşarız Allah razı olsunbreshka hadı hayırlı olsun gülüm..Bebişin sımsıkı tutunur innnşllah.
Çok sağol canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bayramdan sonraki hafta da güzel haberler veririzBRESHKA canı gönülden dualarım seninle,inş.bebişin sımsıkı tutunur sana ve hiçç bırakmaz,kendine dikkat et mutlu haberlerini bekliyoruz:))herkese iyi bayramlar:))kime gitsem et yemeye acaba:)))
Çok şükür canımmm Darısı başınıza inşallah Allahım hepimizin yardımcısı olsun topicte hamile kalmayan olmasın inşallahohh çok şükür,kazasız belasız atlattın darısı bizim başımıza...bol bol dinlen keyfini çıkarr cnm inşallah müjdeli haberlerini de okuyacz burdann..
Çok sağol canımmm inşallah ikimizde aynı gün müjdeli haberler veririz günler geçsin biran önce de sonucu öğrenelim inşallahcanım çok sevindim sorunsuz bir transfer oluşuna allahın izniyle sımsıkı tutunsun bebişin sana bu arada aynı gun test yaptırıcaz inşallah ikimizde kavuşuruz bebeğimize güzel haberlerini bekliyorum canım kendine dikkat et...
Çok teşekkür ederim canım gerçekten işin en zor kısmı bu sanırım sabırsızlıkla günlerin geçmesini bekliyorumm . Evet canım transfer sırasında mesane dolu oluyor ama çok sıkışık olmana gerek yok ben canım acıyacak sandım ama bana bak şu siyah nokta embriyo şimdi onu yuvasına koyacağız dediklerinde sadece o noktaya kilitlendim çok şükür sorunsuz bi şekilde transfer de olunca hiçbirşey umrumda olmadı zaten can yanacak bi durumda olmuyor 2 dkda bitiyor işlemMaşallah sana yaaa cok sevındım transferın guzel gecmesıne. ay ısın en zor kısmı oldumu dıye beklemek olsa gerekk. Guzel haberlerını vereceksın ıns sende bıze tanem ve maypeker ıle bırlıkte. dınlen bol bol. bu arada sıkışıkmıydın tuvaklete transfer sırasında. bırazcık anlatırsan sevınırım:26:
herkes bayram diye biyerlere mı kaçtı ? ya canım çok sıkılıyor ne zamana kadar yatıcam böle ? eşimde gitti bir başıma kaldımkimse yokmuuuuu
Ben burdayım canımmm :79:
Herkes bayram gezmesinde sanırım bende yatıyorum bakalım ilk 3 gün hiçbişey yapmadan yatıcam böyleEşimde kurban için gitti kayınvalidem sağolsun geldi kahvaltı hazırladı yedik o da gitti gelen giden olur diye evde yalnız oturuyorum şimdilik...
Sen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?