2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canınm inşallahh kaliteli yumoşalrın olur sonra onlar bebeğini geitmeye vesile olur
valla ben malesef stressiz olamıorum.. gerginim sürekli aaklımda.. bide gerçekten yumurtalıklarımda çok acı var.. canım yanıyo

pınarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canımmm Allah tamamına erdirsin o kadar sevindim ki anlatamam tüüylerim diken diken oldu.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhh

kuzummm nerdesin sen valla merak ettim seni ha... canım inşallah hakkında hayırlısı olur

evet ben hala adet olmadım kistim vardı geçen ay zaten ondan gelmedi.. farlutal verdi işte.. bakalım 2 gün daha içicem sonra adet olmayı beklicem olmazsam ya hamileyim ya da başka bi sorunum var :18::18: hayırlısı

bu arada test tarihim 16 kasım inşallah tutunur yavrum anneciğine

kuzummmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmm tatlımmmmmmmmmmmm Allah ım inşallahhhhhhhh kucağına almayı nasip eder inşallah meleğin sımsıkı tutunur herşey yolunda gider inşallahhhhhhh

breshka hadı hayırlı olsun gülüm..Bebişin sımsıkı tutunur innnşllah.

pinar canım tebrik ediyorum.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın..3 gün sonra da hayırlı haberlerini bekliyoruz.Paylaş bizimle.

Bacıııııııılaaaaaaaaaar,hepinizin bayramını kutluyorum..Kazasız,belasız bir bayram olsun innşallah..

Şu ayın 20 si bir gelse diye dua ediyorum,zaman akıp geçse de bende adet görüp tedavime başlasam artık...Hepinizi öpüyorum..:2::2::2::2::2::2::2::2:

Ben iyiym arkadaşlar sadece yatıyorum ve zamanın geçmesini bekliyorum çok güzel gelişmeler olmuş arkadaşları tebrik ediyorum darısı başımıza umarım bizde güzel haberler verebılırız tanem77 ile :)

hepimisin bayramı mübarek olsun ...

BRESHKA canı gönülden dualarım seninle,inş.bebişin sımsıkı tutunur sana ve hiçç bırakmaz,kendine dikkat et mutlu haberlerini bekliyoruz:))herkese iyi bayramlar:))kime gitsem et yemeye acaba:)))

Canikolarrr nabersiniz ya ben daha yeni girebildim kafayı kaldıramıyorum uykudan bu gün 9 da kalktım kahvaltıdan sonra temizlik yaptım sonra tekrar yatıp uyudum kalktım dışarda işler vardı alışveriş yaptık geldik açamadım bu gün hiç
yarın sabah 8.00 de son kontrolüm var
bakalım çatlatma iğnemi ne zaman yapıyorummm çok heycanlıyız karı koca
doktordan sonra eskişehire yola çıkıyoruz malum kayınvalidelere (( neyse 40 yalan söledik ben çalışmaya başladım dedik :))) arefeden gitmedik yarında nöbet var o yüzden öğlenden sonra çıkıcaz dedik valla bi duysalar yandık :))) çatlatma iğnemi kontrol günü yani yarında yapabilirim yada bayramın 2. günü olursam sanırım son günde toplama olur die düşünüyorum inşlhhh
HERKESİN BAYRAMINI ŞİMDİDEN KUTLUYORUM HERKEZİ KOCAMANNNNNN

BRESHKA canı gönülden dualarım seninle,inş.bebişin sımsıkı tutunur sana ve hiçç bırakmaz,kendine dikkat et mutlu haberlerini bekliyoruz:))herkese iyi bayramlar:))kime gitsem et yemeye acaba:)))

aaaaa bana gel şekerim...etin her türlüsünü yaparım sana

kuzum bu ne uykusu iğnelerden sen kafayımı buldun ne ... bi de hamilelik uyku yapar derler hamile kalırsan ki burada inşallah demeden geçemicem 9 ay hiç kalkamadan uyursun artık...yarın doktorundan gelince yaz merak ediyorum...

Cnm sorma yaaa harbi dediğin gibi ilaçlar bende kafamı yaptı ne :))) ben 9 ay artık yastıktan kaldıramam kafayı zaten 2 oğlumdada hep uyurdum bebek rahime düşüyo bende doğrudan uyku halleri başlar :)))) neyse bakalım bu seferki farklı olur belki ayy bide kız olurmuş var yaaa alalhımmmmmm ölürüm heralde heycandan
yarın dr. gelince gelişmeleri yazcam mutlaka sizde yazın gelişmeleri unutmayın açtıkca merakta kalmıyım okuyum...

eşimde senin gibi diyor biraz daha sakinim şimdi ama ne bilim işte bi terslik olacak diye korkuyorum belkidee...cnmsın çok teşekkür ederim...

canımm pınarcımmmm nasıl sevindim anlatamam allah sonunuda göstermeyi nasip etsin inşallah...hamilelerin duaları kabul olurmuşşş bize de bol bol dua et tamam mı?? :)

ohh çok şükür,kazasız belasız atlattın darısı bizim başımıza...bol bol dinlen keyfini çıkarr cnm inşallah müjdeli haberlerini de okuyacz burdann..

bizde seni çok merak etmiştik,iyi olduğuna çok sevindimm...sonucunu paylaşmayı sakın unutma:))

nesrinsavaş, egunal teşekkür ederim sizlerin sayesinde biraz rahatladım,içime su serptiniz.....

herkesin bayramını şimdiden kutluyorum,umarım 2 kişilik aile olarak geçirdiğimiz son bayramdır buu...bazı arkadaslarımız göbeciğine koydu bile bebişlerini onlar için geçerli değil söylediklerim:)))

ne demek kuzum...tedavi süreci her açıdan zor en ufak şeyler bile moral bozmaya yetebiliyor...biz 2000 senesinden beri beraberiz eşimle...bunun son 6 yılı evlilik yaklaşık 12 sene olmuş yeteeeeeerr diyorum ve 3 kişilik aile olmayı istiyorummmmm

bu arada test tarihim 16 kasım inşallah tutunur yavrum anneciğine

canım çok sevindim sorunsuz bir transfer oluşuna allahın izniyle sımsıkı tutunsun bebişin sana bu arada aynı gun test yaptırıcaz inşallah ikimizde kavuşuruz bebeğimize güzel haberlerini bekliyorum canım kendine dikkat et...

Maşallah sana yaaa cok sevındım transferın guzel gecmesıne. ay ısın en zor kısmı oldumu dıye beklemek olsa gerekk. Guzel haberlerını vereceksın ıns sende bıze tanem ve maypeker ıle bırlıkte. dınlen bol bol. bu arada sıkışıkmıydın tuvaklete transfer sırasında. bırazcık anlatırsan sevınırım:26:

kayınvalıdenlere nıye soylemedınız kı mrk ettım hayırlısı olsun canım. ıns guzel haberlerını sende ver bıze. yarın kontrol sonucu yazarsan merakta kalmayız. bende sabırsızlıkla bayramın 3. gununu beklıyorum. valla benım de esım benden daha heyecanlı ve streslı. hayırlısı olsun hakkımızdaaa.

HERKESE IYI BAYRAMLAR DILIYORUM.

canlarım hepinize iyi bayramlar diliyorum...bebeksiz geçirdiğimiz son bayramımız olsun inşallah....hepinizi çoookk öpüyorummm...

Şimdi geldi montumu bile çıkarmadan yazayım dedim :))) heycandan şoktayım çarşamba opu var kızlarrrrrrrrrr yumurtalarım 19 mm olmuş yarın çatlatma iğnemi vurulcam herşey çok güzel sanırım haftasonuna transfer olur Allahımmm mubarek günler hayırlı uğurlu geldi ne olur bol bol dua edelim inşlh bu topikte herkes güzel sonuçlar alıcak Herkesin Bayramı kutlu olsun şimdi yola çıkıcaz yola çıkacaklarada hayırlı yolculuklarrrrr

herkes bayram diye biyerlere mı kaçtı ? ya canım çok sıkılıyor ne zamana kadar yatıcam böle ? eşimde gitti bir başıma kaldım kimse yokmuuuuu

Canımmmm kusura bakma dün çok kısa kalabildim topicte bide heyecandan sadece kendi haberlerimi verebildim ...

Tebrik ederim Allahım sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik nasip etsin ve sağlıkla kucağına alacağın günlerde biran önce gelsin inşallah Darısı başımıza

kocaman bi MAŞALLAHHHHH....sonuda güzel olsun İNŞALLAHHHH....
Sağol canımmmm İnşallah sonunda da güzel haberler veririm

kuzummmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmm tatlımmmmmmmmmmmm Allah ım inşallahhhhhhhh kucağına almayı nasip eder inşallah meleğin sımsıkı tutunur herşey yolunda gider inşallahhhhhhh
Canım benim tüp ortağımmmm Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin çok teşekkür ederim inşallah dualarımızla tutunur yavrum annesine

breshka hadı hayırlı olsun gülüm..Bebişin sımsıkı tutunur innnşllah.
Teşekkür ederim canımmm inşallah bayramdan sonra ikinci bayramı da bebeğimle yaşarız Allah razı olsun
Çok sağol canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bayramdan sonraki hafta da güzel haberler veririz

ohh çok şükür,kazasız belasız atlattın darısı bizim başımıza...bol bol dinlen keyfini çıkarr cnm inşallah müjdeli haberlerini de okuyacz burdann..
Çok şükür canımmm Darısı başınıza inşallah Allahım hepimizin yardımcısı olsun topicte hamile kalmayan olmasın inşallah
Çok sağol canımmm inşallah ikimizde aynı gün müjdeli haberler veririz günler geçsin biran önce de sonucu öğrenelim inşallah
Çok teşekkür ederim canım gerçekten işin en zor kısmı bu sanırım sabırsızlıkla günlerin geçmesini bekliyorumm . Evet canım transfer sırasında mesane dolu oluyor ama çok sıkışık olmana gerek yok ben canım acıyacak sandım ama bana bak şu siyah nokta embriyo şimdi onu yuvasına koyacağız dediklerinde sadece o noktaya kilitlendim çok şükür sorunsuz bi şekilde transfer de olunca hiçbirşey umrumda olmadı zaten can yanacak bi durumda olmuyor 2 dkda bitiyor işlem

herkes bayram diye biyerlere mı kaçtı ? ya canım çok sıkılıyor ne zamana kadar yatıcam böle ? eşimde gitti bir başıma kaldım kimse yokmuuuuu

Ben burdayım canımmm :79:
Herkes bayram gezmesinde sanırım bende yatıyorum bakalım ilk 3 gün hiçbişey yapmadan yatıcam böyle Eşimde kurban için gitti kayınvalidem sağolsun geldi kahvaltı hazırladı yedik o da gitti gelen giden olur diye evde yalnız oturuyorum şimdilik...

Sen nasılsın ?

bende sabah yalnız kahvaltı yaptım bizim kayınvalide bılmesine rağmen eşim geleneği bozmadı gitti :) kımse gelmedi bana anlıcan eşim şimdide kurban kesmye gitti bende acayıp sıkıldım yaa yatmaktan banyo yapmak istiyorum ama korkuyorum da senin ne kadar oldu

BRNYNS cim çoook sevindim inan,ALLAHIM inş.sorunsuz bi şekilde herşey biter bebişin sana tutunur,sende güzel haberler verirsin bize..yatan arkadaşlar cok yatmayın rahme kan gitsin biraz dolaşın ha:))bayramda memlekete gidemedim,evimdeyim yanlızım duygusalım,tek başına bayram muhteşem(ALLAHIM inş.bu yanlız gecirdigimiz soonn bayram olsun..bi arkadaşım aradı ona gitcem bende evde kalırsam moralim bozulcak akşama görüşürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…