canım demek prensesimiz geliyo süper cok sevindim kız bebekleri,cocukları süper olur zaten rengarenk giydir,süsle,ohh cimcime olcak,,sanda benzerse coook güzel olur haa:))sen şimdi ne ciciler alırsın ona:))inş.benimkilerden biriside kız dır cok istiyorum ama bakalım,tabi önce farketmez saglıklı olsunlardaöptüm canım kib
canım demek prensesimiz geliyo süper cok sevindim kız bebekleri,cocukları süper olur zaten rengarenk giydir,süsle,ohh cimcime olcak,,sanda benzerse coook güzel olur haa:))sen şimdi ne ciciler alırsın ona:))inş.benimkilerden biriside kız dır cok istiyorum ama bakalım,tabi önce farketmez saglıklı olsunlardaöptüm canım kib
sana kocaman hoşgeldin diyorumcooook özledim seni yolculugun tehlikeli gecmiş ama şükür sagsalim geldin,kavuştun bize..moral depolayıp geldin inş.paşalarla süper gecmiştir vakit,bende yigenimden biliyorum ayrılık coook zorrr oluyo ama bizde özledik seni,millistone nin deidigi gibi hanımlar bunalıma girdi sen olmayınca canım benim senden süper bi tüp bebek milletvekili olurdu,ayy ne güzel ücretsiz ve sınırsız olsa,sana coook yakışır,ayy üreyemeyen demişsin ya cok güldüm yine sende ürüyceksin bu ay bismillah diyip başlıycan ve sonucta inş.melegimiz gelcek kocalar aynı benimkide evi mahveder napmışım der,delirtir beni,hepsinin huyu aynı anam:113:sanada kolay gelsin ne diyim,tatilde dinleniyosun eve gelip yoruluyosun ne anladım ben bu işten bize gelince iyiyiz canım,dün yine ignemi oldum bi yaramazlık yok şimdilik,inş.bi daha olmaz,yaramazlık yapıp korkuttular bizi yaramazlar:))öptüm canım seni,,görüşürüz yine,tekraradan hoşgeldinnnnn
Kızlar size bir sorum olacak;
Transferden sonra,12 gün boyunca hiç lekenme - kanama vs.olmuyor diyelim.
Gidip test yaptırdık,negatif çıktı birkaç gün sonrada regl olduk.
Bu durum embriyomuzun bize hiç tutunamamış olduğunumu gösteriyor?:26:
Hani tutunmuş ve sonrasında düşmüş olsa,kanamamız olur değil mi?:26:
valla bende hep bunu merak etmişimdir...
sanki bana negatifte hiç tutunmamış gibi geliyor tabii tıbben durum ne bilmiyorum...
canim merhaba
hosgeldiinnnnn,bi geldin salladin topigi vallaha
esine kizma canim ya,3 gundur arkadasimin esiyle ugrasiyoruz yani olum doseginde migde kanseri
arkadasimi ve esini oyle caresiz,gorunce icimden kendi kendime dedim esime bi daha kizmiyacagim,hayat cok kisa
daha 36 yasinda ve 8 yasinda bir evladi var,,,,ve doktor yapilacak bisey kalmadigini soylemis,herkez helallasiyor o derece bitmis,tabi allahim bilierde tippen bisey kalmamis..
demek istedigim kendini uzmeye,sinir olmaya degmez canim benim
amacim moralinizi bozmak degilde,bildigimiz seyleri hatirlaryim kendimizi yipratmaya degmez..
sen bosver kizginligini,saril esine saglikli senin yaninda oldugu icin dua et tatlim
merhaba minecim hoşbuldum...
haklısın hayatta daha önemli şeyler var...bende hastaneye ya da mezarlığa gidince böyle duygulara kapılırım bir anda melek olurum tabii etkisi maksimum 2 gün sürer sonra cadılığıma devam ederim...eşim azcık hastalansın çok üzülürüm ve yapmadığım şey kalmaz ama bazen beni deli ediyor ve bende insanım işteee...şeytan dürtüyooo...bu kanser eskiden yaşlıların ölüm sebebiydi şimdi her yaşta o kadar sık görülüyor ki...rabbim sabır versin daha çok gençmiş...
canım napıon?gribimi sormussun sen nasıl tutuon bu kadar şeyi aklındabenim grip geçti bi tek öksürüğüm kaldı ama şimdide eşim grip oldu istanbul havası yaramadı ona:2:bende gittim geldim istanbula işte şubatın 19 unda tekrar gitcem tedavi boyunca orda kalcam.heralde şubat 20 de fallan adet olurum.2. günü gel dedi 19 unda gideyimde ben bide erken gelir falan orda olayım.bende durumlar böle.sen ne zamn gidion?
insallah saglikla kucagina alincada sevinc goz yaslarina bogulursun canim..))Ben bugün bebişimin pıt pıtlarını duydum çok güzel bir duygu inanılmaz bir şey. Ağladım o minicik kalbini görünce. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. İnşallah bekleyen tüm arkadaşlarda bir an önce kavuşsunlar bebişlerine....
Egunalcim hoşgeldin topiğe sefa getirdin.
MAŞALLAHHHHHHHBen bugün bebişimin pıt pıtlarını duydum çok güzel bir duygu inanılmaz bir şey. Ağladım o minicik kalbini görünce. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. İnşallah bekleyen tüm arkadaşlarda bir an önce kavuşsunlar bebişlerine....
insallah saglikla kucagina alincada sevinc goz yaslarina bogulursun canim..))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?