2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sana kocaman hoşgeldin diyorumcooook özledim seniyolculugun tehlikeli gecmiş ama şükür sagsalim geldin,kavuştun bize..moral depolayıp geldin inş.paşalarla süper gecmiştir vakit,bende yigenimden biliyorum ayrılık coook zorrr oluyoama bizde özledik seni,millistone nin deidigi gibi hanımlar bunalıma girdi sen olmayıncacanım benim senden süper bi tüp bebek milletvekili olurdu,ayy ne güzel ücretsiz ve sınırsız olsa,sana coook yakışır,ayy üreyemeyen demişsin ya cok güldüm yinesende ürüyceksin bu ay bismillah diyip başlıycan ve sonucta inş.melegimiz gelcekkocalar aynı benimkide evi mahveder napmışım der,delirtir beni,hepsinin huyu aynı anam:113:sanada kolay gelsin ne diyim,tatilde dinleniyosun eve gelip yoruluyosun ne anladım ben bu iştenbize gelince iyiyiz canım,dün yine ignemi oldum bi yaramazlık yok şimdilik,inş.bi daha olmaz,yaramazlık yapıp korkuttular bizi yaramazlar:))öptüm canım seni,,görüşürüz yine,tekraradan hoşgeldinnnnn

canım demek prensesimiz geliyo süper cok sevindim kız bebekleri,cocukları süper olur zaten rengarenk giydir,süsle,ohh cimcime olcak,,sanda benzerse coook güzel olur haa:))sen şimdi ne ciciler alırsın ona:))inş.benimkilerden biriside kız dır cok istiyorum ama bakalım,tabi önce farketmez saglıklı olsunlardaöptüm canım kib

Cnm nbr nasılsın benim proluton depot 5gunde 1 oluyor artık çünkü popum fena halde ay ben bu aksam çok mutlu oldum benim kocam bana hediye almış benim bebeğimin annesine deger dedi ayy böyle çok mutlu oldum inşallah Rabbim bize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin bütün arkadaslarımızda nasip etsin inşallah sende bak neguzel yokken kanaman çok dolanma dinlen güzelecek cnm

Cnm nbr nasılsın benim proluton depot 5gunde 1 oluyor artık çünkü popum fena halde ay ben bu aksam çok mutlu oldum benim kocam bana hediye almış benim bebeğimin annesine deger dedi ayy böyle çok mutlu oldum inşallah Rabbim bize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin bütün arkadaslarımızda nasip etsin inşallah sende bak neguzel yokken kanaman çok dolanma dinlen güzelecek cnm

Kızlar ocak şubat forumuna Gecem mol gebelik geçirdiğini yazmış. Daha doğrusu keseyi görmeye gittikleirnde dr. mol gebelikten şüphelenmiş. Tüp bebekte oluyor mu mol gebelik?

bende sana koskocaman hoşbuldum diyorum cicim...yolculuktu paşalarımdı derken bir hafta dolu dolu geçti...
senin melekler göbüşünde oyun oynuyorlar arada bir de annelerini dürtüyorlar olacak o kadar şekerim
daha sık gelmeye çalış topiğe taammı

Kızlar size bir sorum olacak;

Transferden sonra,12 gün boyunca hiç lekenme - kanama vs.olmuyor diyelim.

Gidip test yaptırdık,negatif çıktı birkaç gün sonrada regl olduk.

Bu durum embriyomuzun bize hiç tutunamamış olduğunumu gösteriyor?:26:

Hani tutunmuş ve sonrasında düşmüş olsa,kanamamız olur değil mi?:26:

valla bende hep bunu merak etmişimdir...
sanki bana negatifte hiç tutunmamış gibi geliyor tabii tıbben durum ne bilmiyorum...

canim merhaba
hosgeldiinnnnn,bi geldin salladin topigi vallaha
esine kizma canim ya,3 gundur arkadasimin esiyle ugrasiyoruz yani olum doseginde migde kanseri
arkadasimi ve esini oyle caresiz,gorunce icimden kendi kendime dedim esime bi daha kizmiyacagim,hayat cok kisa
daha 36 yasinda ve 8 yasinda bir evladi var,,,, ve doktor yapilacak bisey kalmadigini soylemis,herkez helallasiyor o derece bitmis,tabi allahim bilierde tippen bisey kalmamis..

demek istedigim kendini uzmeye,sinir olmaya degmez canim benim

amacim moralinizi bozmak degilde,bildigimiz seyleri hatirlaryim kendimizi yipratmaya degmez..
sen bosver kizginligini,saril esine saglikli senin yaninda oldugu icin dua et tatlim

valla bende hep bunu merak etmişimdir...
sanki bana negatifte hiç tutunmamış gibi geliyor tabii tıbben durum ne bilmiyorum...

Bana da öyle geliyor canım...

Eşimin doktora söylediği söz geldi yine bak aklıma :113:"5 gün laboratuvarda yaşamışta,1 gün eşimin rahimindemi yaşayamamış":95:

Doktor ne yapsın sanki.Allah'tan "görürsem söylerim" demedi.

Bunu ilk fırsatta doktoruma sorup öğreneceğim ve sizide aydınlatacağım canlarım.

canım napıon?gribimi sormussun sen nasıl tutuon bu kadar şeyi aklındabenim grip geçti bi tek öksürüğüm kaldı ama şimdide eşim grip oldu istanbul havası yaramadı ona:2:bende gittim geldim istanbula işte şubatın 19 unda tekrar gitcem tedavi boyunca orda kalcam.heralde şubat 20 de fallan adet olurum.2. günü gel dedi 19 unda gideyimde ben bide erken gelir falan orda olayım.bende durumlar böle.sen ne zamn gidion?

merhaba minecim hoşbuldum...
haklısın hayatta daha önemli şeyler var...bende hastaneye ya da mezarlığa gidince böyle duygulara kapılırım bir anda melek olurum tabii etkisi maksimum 2 gün sürer sonra cadılığıma devam ederim...eşim azcık hastalansın çok üzülürüm ve yapmadığım şey kalmaz ama bazen beni deli ediyor ve bende insanım işteee...şeytan dürtüyooo...bu kanser eskiden yaşlıların ölüm sebebiydi şimdi her yaşta o kadar sık görülüyor ki...rabbim sabır versin daha çok gençmiş...

canim benim allahim yardimcin olsun,insallah en kisa zamanda toparlanirsin
bu sureci fazla yipratmadan atlaman dilegiyle
allahimdan bol sabir diliyorum

Ben bugün bebişimin pıt pıtlarını duydum çok güzel bir duygu inanılmaz bir şey. Ağladım o minicik kalbini görünce. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. İnşallah bekleyen tüm arkadaşlarda bir an önce kavuşsunlar bebişlerine....

hahaha o kor olasi seytan beni durtuyo arasira,ozellikle renkli olacagim zamanlar
neyse tekrar hosgeldin topigin gulu

hürreme bakıyorum cicim bi yandan...
ben giderken fena durumdaydın hatta temizliğe kalkmıştın o halde nasıl unuturum aşkolsun...grip pis bişey yapışır insana öyle kolay da geçmiyor...
istanbula gidip gelişinden de haberim var bugün bütün sayfaları okudum şaşı oldum yamuldum resmen
ben kocişle karar verip öyle randevu alacam pazartesi olabilir yakındır yani...
inşallah bu kez meleklerimiz gelecekler

insallah saglikla kucagina alincada sevinc goz yaslarina bogulursun canim..))

Egunalcim hoşgeldin topiğe sefa getirdin.

hoşbuldum canım saol

MAŞALLAHHHHHHH
dualarına yürekten AMİİNNNN diyorum...
eminim çok güzel bir duygudur düşüncesi bile insanın içine huzur veriyor bi de yaşamak kimbilir nasıl güzel bir duygudur...
rabbim korusun sağlıkla gelsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…