2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aminnn inşallahh canımmm.

hahaha o kor olasi seytan beni durtuyo arasira,ozellikle renkli olacagim zamanlar
neyse tekrar hosgeldin topigin gulu

valla o dönemlerde şeytan içime kaçar benimde bu şeytanların adına tıpta hormon deniliyoooo napalım biz bişi yapmıyoruz elimizde değil ki
seni listemize tekrar eski şekilde ekleyecem bilgin olsun cicim

aminnnnnn..........

valla o dönemlerde şeytan içime kaçar benimde bu şeytanların adına tıpta hormon deniliyoooo napalım biz bişi yapmıyoruz elimizde değil ki
seni listemize tekrar eski şekilde ekleyecem bilgin olsun cicim

tamam tatlim ekleyebilirsin
haftaya sali gunu doktor randevum var,eger rahim kalingili iyiyse dondurulmuslari transfer yapalim dedi
ama ben kararsizim,bilemiyorum:44:

hıhhh çok kızmıştım bu lafa yine hatırlattın bak yine sinirlendim...

tamam tatlim ekleyebilirsin
haftaya sali gunu doktor randevum var,eger rahim kalingili iyiyse dondurulmuslari transfer yapalim dedi
ama ben kararsizim,bilemiyorum:44:

hadi bakalım hayırlı olsun inşallah...doktoruna güven canım...

hatice sultanin bile ikizi oldu..)))) hemen aklima tup bebekmi diye geliyor ne alakaysa

he valla uyuz uyuz duruken ikiz doğurdu...ama ne yazar ibrahimcim nigarı götürüyo

dün gece hiç uyumadım artık yatayım bariiiiiii....
toplaşmıştınız ne güzel muhabbet ederdik ama yarına inşallah...
iyi geceler

topiğin kalabalıklığına bak... maşallah.... nazar değmesin.....

ah canııımmm günlerdir yalnız takılınca bugün hemende nazar boncuklarını kondurmuş topiğimize...cicim ben yatıyorum göçtüm resmen yarın devam ederiz...mesajın içinde ayrıca teşekkürler

iyi geceler canımmm.iyice dinlen enerji depolaaaa...

akasyacım ben de seni bekliyordum, hatırladın mı beni bilmiyorum canım ama, ben de hulusi beyin hastasıydım, tedavim ohss nedeniyle yarım kalmıştı, şimdi dondurulmuşlarla deneyeceğiz, bir şeyi merak ediyorum: transfer sonrası ne kadar dinlendiriyorlar? tuvalet işini nasıl hallediyorlar?teşekkürler...

cannlar bu arada biz zuzuyla tanıştıkkkk.ben kan vericektim o da o gün dr la ameliyat meselesini görüşecekti.ve bizz tanıdık birbirimizi.tabi haberliydik ama çok güzelbi tanışma olduuu...

canımmm ben seni aydınlatayım.transferden önce beni hazırlamışlardı çook sıkışınca bi kez sondayla azalttı bi kezde sürgü verdi.transfer sonrası ise sürgü veriyolar bir saat kadar kaldırmadılar benii.
inşallah transferin kolay geçer ve hamiş haberleriyle gelirsin canımmm

hoşgeldin meleğim

tebrik ederim canım mis gibi prenses maşallah süphanallah annesine arkadaş olacakkk bu arada topiğimizin il bebeği topikgül....

çok üzüldüm içim cız etti rabbim kimseye göstermesin çok zor bir durum

hayır canım tüplerim alınmadı benim,,benim yumurtam azzdı,tek yumurtam çıktı opuda,,

saol canım endo olunca sordum aynı problem bendede var rabbim sağlıkla bebğine kavuştursun...

Egunal canımın içi doktora görüşmeye gitmeden önce muhakkak bu testler hakkında fikrin olsun.

O söylemezse,sen sor:128: İşimizi sağlama alalım.

teşekkürler canım tesler konusunda bizi bi,lgilendirdin...

doktorum seyahate bıle gıdebılırsın dedı ama herkes yınede adım atsam aman dıyorlar amin inş. allahım isteyen herkese yaşatsın

yani kolay mı buldun canım sen doğurana kadar dikkat et kendine allah her türlü kazadan beladan sakınsın sizi...

çok güzel canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın...

nettin canım yarın ameliyat var dimi.son durum ne kaçta gircen ameliyata?

evet zuzucum ne durumdasın???

evet canlarım yarın sabah 9:30 da gidecem ameliyat için hem kadın doğumcu hem genel cerrah girecek biraz riskli bir ameliyat hakkımda hayırlısı olsun allaha sığındım artık sizlerdende bol bol dua bekliyorum kandilde geldi beni dualarınızda unutmayın

inşallahhhhhhhhhhhh canım

cannlar bu arada biz zuzuyla tanıştıkkkk.ben kan vericektim o da o gün dr la ameliyat meselesini görüşecekti.ve bizz tanıdık birbirimizi.tabi haberliydik ama çok güzelbi tanışma olduuu...

evet canım çok güzeldi eski türk filmleri gibi önce bakıştık sonra sarıldık kendi adıma çok sevdim sen ve eşin beni yanıltmadınız

hoşgeldin... epeydir aklımdasın bende seni merak ediyodum hatta egunalle de sordum haberin varmı die.... ben çok sıkışık değildim transferde o yüzden hiç zorlanmadım transferden sonra sedyeyle odaya alıyolar ördek verdiler ama ben yapmadım bir saat yatıp sonra lavoya gittim. senin transfer ne zanman?

evet bende yaptırmak istiyorum da inşallah olur...sen test işini hallettin valla eksik bişey kalmamıştır bence...değerlerinle ilgili görüşünce yaz hemen...

he he he çıktım bi kere ama yine geldimmmm

Ikici kan tahlilimin sonucu TSh 1.69 Testosteron 0.27 prolaktin 21.3 fsh 7.3 adetin 4 Gunu yapildi igeeri hepsi negativ HBV vesayrilar Yani. Kan pihtilasmasinda Faktor 5 Leiden cikti hamilelikte heparin vurmam gerek her Gun Bir Igne lohusalik donemi bitene kadar dedi bunu bilmeseydim dusuk olabilirdi Yada bebis olebilirmis. Genetikte 4 ve 16 kromozomda tranlokation cikti Buda dusuk riski iceriyor Ama yapilan testlerde cd56 yok o eksik Simdi habire Bisey cikiyor yahuuuuuuu bilmiyorum esimde azospermi var mikrotese olacak Ama sperm cikmama ihtimali olabilir mi ???? Ne bilim Ben piskolojim bozuluyor Benim zaten memorialde gecen sene Doktor durumun Biraz zor oldunu soyledi ince Bir Dille ne bilem Ben sizce durumumuzu nasil????? Ben degerlendiremiyom siz ne diyorsunuz lutfen cevap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…