hoşbuldum canım saol
MAŞALLAHHHHHHH
dualarına yürekten AMİİNNNN diyorum...
eminim çok güzel bir duygudur düşüncesi bile insanın içine huzur veriyor bi de yaşamak kimbilir nasıl güzel bir duygudur...
rabbim korusun sağlıkla gelsin inşallah...
hahaha o kor olasi seytan beni durtuyo arasira,ozellikle renkli olacagim zamanlar
neyse tekrar hosgeldin topigin gulu
Ben bugün bebişimin pıt pıtlarını duydum çok güzel bir duygu inanılmaz bir şey. Ağladım o minicik kalbini görünce. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. İnşallah bekleyen tüm arkadaşlarda bir an önce kavuşsunlar bebişlerine....
valla o dönemlerde şeytan içime kaçar benimde bu şeytanların adına tıpta hormon deniliyoooo napalım biz bişi yapmıyoruz elimizde değil ki
seni listemize tekrar eski şekilde ekleyecem bilgin olsun cicim
Bana da öyle geliyor canım...
Eşimin doktora söylediği söz geldi yine bak aklıma :113:"5 gün laboratuvarda yaşamışta,1 gün eşimin rahimindemi yaşayamamış":95:
Doktor ne yapsın sanki.Allah'tan "görürsem söylerim" demedi.
Bunu ilk fırsatta doktoruma sorup öğreneceğim ve sizide aydınlatacağım canlarım.
tamam tatlim ekleyebilirsin
haftaya sali gunu doktor randevum var,eger rahim kalingili iyiyse dondurulmuslari transfer yapalim dedi
ama ben kararsizim,bilemiyorum:44:
hatice sultanin bile ikizi oldu..)))) hemen aklima tup bebekmi diye geliyor ne alakaysa
dün gece hiç uyumadım artık yatayım bariiiiiii....
toplaşmıştınız ne güzel muhabbet ederdik ama yarına inşallah...
iyi geceler
nettin canım yarın ameliyat var dimi.son durum ne kaçta gircen ameliyata?
topiğin kalabalıklığına bak... maşallah.... nazar değmesin.....
iyi geceler canımmm.iyice dinlen enerji depolaaaa...
akasyacım ben de seni bekliyordum, hatırladın mı beni bilmiyorum canım ama, ben de hulusi beyin hastasıydım, tedavim ohss nedeniyle yarım kalmıştı, şimdi dondurulmuşlarla deneyeceğiz, bir şeyi merak ediyorum: transfer sonrası ne kadar dinlendiriyorlar? tuvalet işini nasıl hallediyorlar?teşekkürler...
canım arkadaşlarım bir hafta aradan sonra aranızdayım...
çooookkk uykum var ama topiğe uğramadan uyku tutmazdı beniii......
hemen geçmişe bi göz atıp tek tek mesajlarınıza cevap vericemmm...
özlemişim beeeee:119:
lalecimmmmmmmmm canımm çok sevindim senin adınaa valla bakkk... sen en başta topiğe gelenlerdensinn..Rabbim sennde meleğini gönderdi çok şükürr gözünaydın...sağlıkla daim olsun inşallahhhhhhhhhh
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bnde bi haberler var sormayınnnnnnnnbenimmm pamukk gibiii bi PRENSESİMM olacakmışşşşşşşşşş artıkk hareketlerini cılız da olsa hissedebiliyorumm
kocaman olmuşş teyzeleriii ve kıpır kıpırrrrrrrrrrrrrrrrçok şükür herşey yolunda
sizler nasılsınızzz ?
Carmenin 29,01,2012 de yazdığı mesajjdan alıntı..Rabbim yardım etsinn.Dua etmekten başka elimizden gelen birşeyyokk maaaleseff
''dün bebeğimin cinsiyetini öğrenmeye gittiğimde kistik higroması olduğunu öğrendim yarın sabah suni sancıyla normal doğum yapacğm.....bu gece bebeğimle son gecem yarın o melek olacak.......konusack yazack gücüm olmasada bana dua edin die haber vermek istedim...çok korkuyorumm....toğarlandığımda bilgi veririm tekrar..... ''
hayır canım tüplerim alınmadı benim,,benim yumurtam azzdı,tek yumurtam çıktı opuda,,
Egunal canımın içi doktora görüşmeye gitmeden önce muhakkak bu testler hakkında fikrin olsun.
O söylemezse,sen sor:128: İşimizi sağlama alalım.
doktorum seyahate bıle gıdebılırsın dedı ama herkes yınede adım atsam aman dıyorlaramin inş. allahım isteyen herkese yaşatsın
Ben bugün bebişimin pıt pıtlarını duydum çok güzel bir duygu inanılmaz bir şey. Ağladım o minicik kalbini görünce. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. İnşallah bekleyen tüm arkadaşlarda bir an önce kavuşsunlar bebişlerine....
nettin canım yarın ameliyat var dimi.son durum ne kaçta gircen ameliyata?
evet zuzucum ne durumdasın???
canımmm ben seni aydınlatayım.transferden önce beni hazırlamışlardı çook sıkışınca bi kez sondayla azalttı bi kezde sürgü verdi.transfer sonrası ise sürgü veriyolar bir saat kadar kaldırmadılar benii.
inşallah transferin kolay geçer ve hamiş haberleriyle gelirsin canımmm
cannlar bu arada biz zuzuyla tanıştıkkkk.ben kan vericektim o da o gün dr la ameliyat meselesini görüşecekti.ve bizz tanıdık birbirimizi.tabi haberliydik ama çok güzelbi tanışma olduuu...
akasyacım ben de seni bekliyordum, hatırladın mı beni bilmiyorum canım ama, ben de hulusi beyin hastasıydım, tedavim ohss nedeniyle yarım kalmıştı, şimdi dondurulmuşlarla deneyeceğiz, bir şeyi merak ediyorum: transfer sonrası ne kadar dinlendiriyorlar? tuvalet işini nasıl hallediyorlar?teşekkürler...
evet bende yaptırmak istiyorum da inşallah olur...sen test işini hallettin valla eksik bişey kalmamıştır bence...değerlerinle ilgili görüşünce yaz hemen...
he he he çıktım bi kere ama yine geldimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?