Allah yardımcın olsun canımmmm.İnşallah sorunsuz güzel bi ameliyat olur ve senin de bebişin gelir gülümmmm.Dualarım seninle.inannn.güzel düşün ve güzel şeyler olsun inşallahhhh...hoşgeldin meleğim
tebrik ederim canım mis gibi prensesmaşallah süphanallah annesine arkadaş olacakkk bu arada topiğimizin il bebeği topikgül....
çok üzüldüm içim cız etti rabbim kimseye göstermesin çok zor bir durum
saol canım endo olunca sordum aynı problem bendede var rabbim sağlıkla bebğine kavuştursun...
teşekkürler canım tesler konusunda bizi bi,lgilendirdin...
yani kolay mı buldun canım sen doğurana kadar dikkat et kendine allah her türlü kazadan beladan sakınsın sizi...
çok güzel canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın...
evet canlarım yarın sabah 9:30 da gidecem ameliyat için hem kadın doğumcu hem genel cerrah girecek biraz riskli bir ameliyat hakkımda hayırlısı olsun allaha sığındım artık sizlerdende bol bol dua bekliyorum kandilde geldi beni dualarınızda unutmayın
hoşgeldin... epeydir aklımdasın bende seni merak ediyodum hatta egunalle de sordum haberin varmı die.... ben çok sıkışık değildim transferde o yüzden hiç zorlanmadım transferden sonra sedyeyle odaya alıyolar ördek verdiler ama ben yapmadım bir saat yatıp sonra lavoya gittim. senin transfer ne zanman?
Allah yardımcın olsun canımmmm.İnşallah sorunsuz güzel bi ameliyat olur ve senin de bebişin gelir gülümmmm.Dualarım seninle.inannn.güzel düşün ve güzel şeyler olsun inşallahhhh...
bu arada dr la ptesi tekrar görüştüm canısı bana ve eşime kromozom analizi testi verdi bide bana pıhtılaşma testi yaptır dedi bakalımm hayırlısı.
evet canım çok güzeldi eski türk filmleri gibi önce bakıştık sonra sarıldıkkendi adıma çok sevdim sen ve eşin beni yanıltmadınız
arkadaşım ben o kadar kötü oldum ki, vücudum 8 kilo su topladı, ohss iğrenç bir şeymiş, allah düşmanımın başına vermesin, 10 gün neler yaşadım bir ben bir allah bilir, sonra ocak adetinin 21. günü doktora gittim, rahimde her şey normal dedi, 8 tane donmuş emryo var 8 hücreli, şimdi şubat edetini bekliyoruz, tahminen 15-20 şubat arasında bir gün dedi hulusi bey, opu da çok zorlandığım için transferden de korkuyorum.
canımmm valla aynen sanki yıllardır tanıyomuşum gibi rahattım yanında.maşallah eşinde güler yüzlü samimi bir insan.maşallahhhh.
görüşmek isterim ben mutlaka.şu günlerini bi atlat.
saol canım bebişim için herşeyi göze aldım . senin adınada sevindim gülüm hayırlısı olsun bende tesleri yaptırmadan yeniden yapmak istemiyorum bizede ameliyat sorunsuz geçerse bir ay sonra deneyebileceğimizi söyledi
inşallah canım :) durumdan sizleri haberdar ederim :)geçmiş olsun canım... demekki ben baya şanslıymışım benim opu okadar rahattıki hiç ağrım sızım olmadı... transfer zaten kısa bi işlem çok fazla sıkışıpta masada rahatsız olma bence, birazcık sıkışk olman yeterli. tombik olan ameliyat hemşiresi seni hazırlıyo rahme bi ilaç veriyolar tam 7dakka sonra hulusi bey gelip transferi yapıyo. inşallah çok başarılı bi transfer geçirirsin ve hamileler listesine transfer olursun....
hadi inşallah sorunsuz geçer veee hemen başlarsın tedavine canısı.Allah yardımcın olsun tatlımmmm.bencede kesinlikle gereken testlerin hepsini yaptır ve öyle başla tedavine.kimbilir belki bizde gelecek adetimde başlarız ve beraber tedavi olur ve anne oluruzz....
inşallah canım :) durumdan sizleri haberdar ederim :)
:))) kalb kalbe karşıymış
evettt kesinlikleeee....:13:
Motel verdigin Icin COk tskler Dedigin gibi Allah ol derse olur nasip artik Iyiki varsinizCanım eski iş yerinden bir arkadaşımla aynı anda başladık tedaviye.
Onlarda belirgin şekilde hem kadın hem erkek infertilitesi vardı.Sürekli test sonuçlarında sorun çıkıyor,yeni testlere yönlendiriliyorlardı.Arkadaşım tedaviye çok umutsuz başladı.1 tane orta kalitenin altında embriyo elde edildiğini duyduğunda çok ağlamıştı.Ama o embriyocuk annesine sımsıkı tutundu ve çok şükür şimdi arkadaşım hamileliğin keyfini sürüyor.
Benim ve eşimin test sonuçlarında problem yok.AA blastosist transferi gerçekleşti,doktorlar çok umutluydu ama ne yazık ki negatif sonuç aldık.
Demem odur ki;elbette tedbiri elden bırakmayacağız,elimizden geleni yapacağız ama bu iş kısmet işi,vakti zamanı geldiyse,Allah "Ol" dediyse oluyor.Yoksa dilediğin kadar test sonuçları temiz çıksın,olmayınca,olmuyor.
Aslında bunları çok kafaya takıp,endişe ve tedirginliği arttırmanın bir manası yok.Zaten elimizden geleni yapıyoruz,sürekli kontrol altındayız.Bundan ötesi nasip,kısmet diyebilmeyi başarmamız lazım.Rabbim nasip edince her halukarda gelecek o bebecikler inşallah.
Motel verdigin Icin COk tskler Dedigin gibi Allah ol derse olur nasip artik Iyiki varsiniz
canımm benimmm Allah sağlıklı hayırlı evlat versin herkese..Allah biliyo bi kere bile dr cinsiyet sormadımm dua ederken de hiç kız erkek demedim hep sağlıklı hayırlısını istedim Rabbimden... sende öle dileee zaten Rabbim herkesin gönlüne göre veriyo..
canım carmenn den haberim yok ama çok merak ettim ve çok üzüldüm gerçekten.. nette okuduğum yazılarda benim aklımı karıştırdı ya.. bu 6. aydan sonra geçebiliyomuş.. acaba tüm tetkikler yapıldımı falan ne bileyim bi umut belki ii olurdu yavrusu.. ama yaşadığı çok acı bişi Allah ım sen koru kimseye yaşatma böle acılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?