carmenin 29,01,2012 de yazdığı mesajjdan alıntı..rabbim yardım etsinn.dua etmekten başka elimizden gelen birşeyyokk maaaleseff
''dün bebeğimin cinsiyetini öğrenmeye gittiğimde kistik higroması olduğunu öğrendim yarın sabah suni sancıyla normal doğum yapacğm.....bu gece bebeğimle son gecem yarın o melek olacak.......konusack yazack gücüm olmasada bana dua edin die haber vermek istedim...çok korkuyorumm....toğarlandığımda bilgi veririm tekrar..... ''
yoksa benmi yanlış gördüm sen az önce online değilmiydin erva hatun yoksa halisülasyon mu gördüm ben...e tabii uykusuzlukta var ondan heralde:44:
topiği açan olmamış......
günaydın egunal... gördüm seni....
canım benim bu kadar olur yaniiben çıkıyorum lavman falan yapmam lazım sabahta abbas yolcu ... hakkınızı helal edin burda bu kadar dertleşiyoruz konuşuyoruz dualarınızıda eksik etmeyin ben ameliyata girmeden ve çıkınca hepiniz için dua edecem en yakın zamanda görüşmek dileğiyle iyi geceler allah rahatlık versinn...
canım ben şimdilik çıkıyom.. öğleden sonra geri gelirim.. çok öptüm seni....
cannlar bu arada biz zuzuyla tanıştıkkkk.ben kan vericektim o da o gün dr la ameliyat meselesini görüşecekti.ve bizz tanıdık birbirimizi.tabi haberliydik ama çok güzelbi tanışma olduuu...
gunaydın kızalarrrr dun lucrıne basladımmmm acısını unutmusummm anam bır yaptım yandı gene :))) neyse alısırız artık umut var yoşun sonunda cekılen cıle kutsaldır dıyorummmm ve 13 şubatta doktorla ılk randevum var :))))
sevgılılıer gununu kutluycaz heh 1 gun onceya randevum ondan dedım neyse ama ben salı gıdecem havadan dolayı gıdemedım doktora aradım sen basla lucrıne gelme dedı kafama takıldı ya napsak bılemedım c.tesı gıtsemmı dıyorum ????
egunalcım
2'li testimiz yapıldı sonucunu bekliyoruz normalde 12+6'yız ama doktor +4 gün ileri söyledi
ve bu arada 2 kilo almışım
günaydın canımmm...saat 8,30 itibariyle topiklerde geziyorum liste için bazı arkadaşlar diğer topiklerde son durumlarını yazıp buraya bilgi vermeyi unutuyorlar yani ben topikteydim ama mesaj yazmamıştım...
egunalcım
2'li testimiz yapıldı sonucunu bekliyoruz normalde 12+6'yız ama doktor +4 gün ileri söyledi
ve bu arada 2 kilo almışım
oooo demek başladın dün hayırlı ve bebekli olsun sonu....
git bi baktır bence rahat edersin cicim...
iyi oldu canım yazdığın bende sana soracaktım ne durumdasınız diye...
şimdi ben sana 12+6 mı yazıyım 13+3 mü yazıyım bilemedim :44:
kilo almalarda başlamış valla tadını iyice bi çıkar kilo almak hiç bu kadar keyifli olmayacak çünkü....
arkadaşlar benim 5.gün transferi yapıldı 17 ocakta 30 ocaktada kan testi yaptırdım 366.7 çıktı kan değerim doktorumu aradaım 15 gün sonra ultrasona gireceksin dedi burada bazı arkadaşlardan duyuyorum 2. kan değer artışı felan deniliyor bana doktorum hiç öyle birşey demedi bende huzursuzum merak ediyorum kan testi tekrar yaptırmalımıyım yoksa ultrason günümümü beklemeliyim bebylerim duruyordur değilmi?
bu tas banamıydı neee :)))yazıyom kuzum ben sen farkeymıyorsundur ama cok yazmıyom ben sısı okuyom sız kankıtalar olmususnuz bende sızın hos sohbetınızı okuyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?