2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
egunalcım
2'li testimiz yapıldı sonucunu bekliyoruz normalde 12+6'yız ama doktor +4 gün ileri söyledi
ve bu arada 2 kilo almışım

aman aman hayırlısı olsun cnm benımmmmm ne guzel boyle kılo aldım dıye sevınmek yaaaa saglıklı kucagına alırsın ıns cnm benım

değerin yüksek diye yeterli görmüş olabilir doktorun ama doğrusu 2.testininde yapılması...
bence doktorunla konuş ve yaptır...

inşallah bu kez olur canım...
rabbim isteyen herkesin bir an önce göbüşlerini doldursun...

2.tedavim için regl olmayı bekliyordum merkezi değiştirmiştim eski merkezim dosyamdaki bilgileri hemen verebileceklerini söylemişlerdi bana ama az önce aradım en erken pazartesi verilebileceğini doktorun müsait olmadığını ve gerekli tüm bilgileri içeren yazıyı kendisinin yazmasının gerektiği söylendi...bende regl öncesi doktorla görüşüp ona göre bi yol izlemek istiyordum ve işin kötü tarafı geçen ay 7 sinde regl oldum yani reglime çok az kaldı vaktim yok...gelip hemen alırsınız diyenler şimdi ileri tarihe atıyorlar bende ona göre randevumu ayarlayacaktım...bu durumda regl olunca yeni hastaneme gitmek durumundayım tabii inşallah o güne gerekli dosya bilgilerimde hazır olmuş olur ama hiç sanmıyorum...yine canımı sıktılar...

kızlar herkese slm nasılsınız ay benm uykum varya sabh 5 te uyandım 7 de yattım sonra 10 da kalktım şimdi ayakta uyuyorum bugun sabh çok güzeldi bizim için çünküüüü camdn bir baktım benım evimin arka bahçesi bembeyaz süper bir duygu özlemişim karı çok herkıs uludağ güzel oluyrdu fakat bu yıl markete bile çıkamıyorumya ben görgüsüz izmirli olarak kar görmeye alışık değiliz ya biz arkadn aldım elime kar evin içinde fırlattım anneme kadın korktu napimmm dışarı çıkamıyorum kiii işte böyle hadi ben kaçıyorum tekrar yatmaya öptüm hepinizi

yaa izmirde kar yağıyorr...biz izmirlililer kara pek alışık deiliz şok oldum sabah her yer bembeyaz olmuşama çok uzun sürmedi ara ara atıo ama buranın karı bu kadar.neyse zaten istanbula gelince bol bol kar görcem.ya kızlar bişi sorcam ben doktora hiç sormadım kaç tane transfer ediolar die benim burda 3 denememdede 2 tane koyuldu acaba ordada 2 tane koyarlarmı?gerçi ikiz hamilelikten çok korkuom hele ki tek yumurta ikizinden ilk gebeliğimde çok sorunlar yasamıştım.yine öle olur die çok korkuom.ama 2 tanede koyarlarsa şansım artar gibi gelio unuttum sorayım.bide bahçecide akapuntur yapıolarmış acaba yaptırsam mı faydası olur mu?yaptıran arkadşlar warsa bana bilgi werirlerse çok sewinirim.nasıl olsa tedavi boyunca orda kalcam acaba yaptırsam mı diorum.battı balık yan gider zaten paraları harcıoz bide onu yaptırayım tam olsunbebişler için değer.yorumlarınızı bekliyorum canlarım sizce napayım???

ne salakmış onlar be sanki devlet sırrı yazılı bilgilerböyle saçmalıkmı olur alt tarafı butun orda yapılan tahlilleri vericekler başka birşeye gerek yok ki ne bilgisi ben istnbula giderken yanımda burdaki merkezde yapılan butun tahlıl sonuçları götürdüm dr da başka birşey istemedi zaten sen bir daha ara bence ve kız onlara

eeee hamilesin kuzum uykucu olman doğal hormonlar harekete geçmiş...sen geç bile kaldın uykucu olmak için...
valla bende kardan bıktım ankarada da yağar arkasından donar heryer buz olur sonra çık dışarıyada yürü totomuz için
tehlikeli oluyoooo ya düşersek...ama izmir için süper olmuş kar bulutlarının uğramadığı bi memleket bu yıl bulutlar
yolunu şaşırmış birazda sizin oralara kar bırakmış keyfini çıkaramayacaksın maalesef

cnm ben bırın dn duydum bu akapntr işini galiba wish ti istersen msj at ona özeldn tam emın değilim ama cnm bence 2 yaparlarsa hiç sesini çıkarma rabbım bılır ilki kötü olmş olabılır ama raht ol sen lütfen herşeyn hayrlısı inşllhh buarada evet ya kar durmş merkezde ama bizim burda halen yağıyor heryer bembeyaz süper biz alışık olmadıgımz için olucak bukadara görgüsüzlük kar görunce şımarıyoruz işteee ay negusel sen bol bol oynarsın artık karla ne zaman senın yolculuk cnm inşllh herşey istediğin gibiolur

iiz canım senn napıosun?ya walla karı görünce şok oldum bende alışık deiliz yaaman sen kardan uzak dur yat ewinde camdan bak sadece.seneye bebişinle yaparsın kardan adamhadi bakalım sana ii yatmalar canım..

öyle valla devlet sırrı gibi bi havaya soktular...kızdım tabiki hatta başıma ağrı girdi o kadar gerildim ama bu şekildeymiş sistem direk belgeyi vermiyorlar neler yapıldığına ve ne sonuç alındığına dair bir yazı yazılıyormuş...eşimle konuşacam bakalım daha öncesinde bişey yapabilecekmiyiz bi de o baksın...internet sitelerinde bazı sonuçlarım var onların çıktısını alacam...yapılan herşeyi ben biliyorum doktora anlatırım ama belge görmesi daha mantıklı o yüzden onlara bağlı kaldım ve çok gıcık oluyorum bu duruma...

ayy nedir budur senin çektiğin tatilden döndün herkes seni sinirlendirio.hayret bişi walla.sanki ergenekon dosyasıneyse sinirlenme ara bida sıkıştır sen onları.sıkma canını...

evet canım izmirin kar yağışlı olduğunu haberlerden öğrendim tadını çıkarın valla her zaman olan bişey değil...
bence 2 tane koyarlar ama sende tek olsun deme 2 tane koyulsun şansın artar...tabii ikiz ihtimalide olur ama
olsun rabbim bi yoluna koyar inşallah...akapunktura çok sıcak bakıyorum ve rahatlattığını düşünüyorum
imkanın varsa kesinlikle denemelisin...

merhaba arkadaşlar..pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ediyoorum öncelikle bebek isteyen herkesinde en kısa zamanda kucaklarının dolmasını diliyorum rabbimden...sizi takip ediyorum ama çok fazla size katılma imkanım olmuyor ama bilgi vermek istedim dün ilk randevumuza gittik kesemiz oluşmuş üstelikte 2 tane 5+3 haftalık 15 şubatta tekrar randevumuz var inşallah kalp atışlarınıda duyabiliriz..

hayırlısı olsun canım.bebişlerin sağlıkla gelsinler sana...

ya şimdi aradım bahçeciyi akapuntur için 2000 tl yi buluo seans 180 miş ön görüşmede 300.yuhh yani dedim ön görüşme için bile 300 alıolar. ama napayım bilmiom?istiom da ama yaptıran arkadaşlar warmı die konu açtım bakalım yaptıranlar bilgi werirse karar wercem.

senden kacmak mumkunmu guzelımmmm

herseyde bır hayır vardın cnm benım yaaaa doktoru dırek cepten ara hemsıreler bazen sallıyorlar

tatlı uykular cnm benımmmmmmm

ayy nedir budur senin çektiğin tatilden döndün herkes seni sinirlendirio.hayret bişi walla.sanki ergenekon dosyasıneyse sinirlenme ara bida sıkıştır sen onları.sıkma canını...

ben böyle yapacaklarını bilsem tatile gitmeden önce hallederdim hemen veririz dedikleri için rahattım...
valla bi döndüm canımı sıkmak için herkes sıraya girmiş sanki...

hayırlı olsun canım benim allahım tamamına erdirsin benim bebişlerimde iyidir inşaallah biz daha ultrasona girmedik pazartesi sonucumuzu aldık 366.7 çıktı doktorumu aradım 2.kan tahliline gerek yok dedi ama ben çok merak ediyorum meleklerim 1mi 2mi allahım herkeze nasip etsin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…