2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

MAŞALLAH canım demek ikiz annelerimizin arasına sende katıldın
kalp atışlarınıda duyarsın inşallah...

ücretde epey çokmuş beeee...
tabii karar senin cicim...

canım 13. gün yaptırdın sanırım testi değer gayet iyi oldugu için gerek duymamışlardır benim en son 14. gün yaptırdıgım değerim 277 di için rahat olsun istiyosan git bir test daha yaptır dört gün olmuş deger artmıştır inşallah

MAŞALLAH canım demek ikiz annelerimizin arasına sende katıldın
kalp atışlarınıda duyarsın inşallah...

ayy canım inşallah rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu ama şu kadarını sölim ben sanıyodum ki tedavi olucam sonuç pozitif olunca tamam muradıma erdim çok şükür diyebilicem ama hiç ölesi değilmiş çok şükür bugunlere geldik ama bu sefer tedirginlikler başladı yok değer artacak mı kese gözükecek mi kalp atışı olacak mı gebelik devam edecek mi rabbim hepimizin bebişlerini kucagına almayı nasip etsin..

senden kacmak mumkunmu guzelımmmm
herseyde bır hayır vardın cnm benım yaaaa doktoru dırek cepten ara hemsıreler bazen sallıyorlar

doktoru cepten arayabilcek bi merkezde değildim maalesef zaten öyle olsa bu kadar sorun yaşatmazlardı...
hatta negatif sonuca rağmen 2. denemeyide orada yapardım...
aslında olumsuzluklar dışında bende bu ay kendimi hazır hissetmiyorum tedaviye...aklım karışık:44:

Son düzenleme:

hamile kalmakla bitmiyor evet okuyoruz arkadaşlarımızı bir sürü zorluklarla karşılaşıyorlar...hamile kalınca bu kez bebeklerini düşünmeye başlayıp kendini unutuyorsun artık bundan sonra bir ömür böyle devam edecek...
doğduklarında da başka endişelerin hep olacak...eeee anne olmak kolay değil kendinden hayatından fedakarlıklar yapacaksın...
aklın yüreğin hep onlarla dolu olacak...

Egunalımmmm ve herkeze selamlarr..İstanbull çoookk soğukk..

Bu arada laliş dün testi tekrarladı..Maşallahh değeri artmış 166 çıkmışş:)

ekincim ben İstanbulda aynen dediğin gibi akupunktur için araştırdımm.Bende bahçeci umuta gittiğimden ve doktorum akupunktur önerdiğinden bana başladım hemen akuya.Burada birçok hastanede var ama dediğin gibi çok pahalııı.AMa ben buldum kendime göre bir yerr.10. seansım olucak yarın nasib olursaa.Vee 50 tl seansı.Doktorum Ayten Hanım çok tatlı ve çok iyi biri..İnan 1 saat uğraşıyor benimlee.Benim durumum zor bir vaka olduğundna çift taraflı aku uygulanıyor bana..Hem yumurtalıklarıma karnıma hemde kafama ve vücudumun çeşitli yerlerine uygulanıyor hemde ön taraf bitince arka tarafa da belime uyguluyor 20 dk kadarrr.Çünkü belimizde de rahime bağlı sinirler varrmışş.Valla İstanbula geliceksin ya hanii.Ben seni götürürümde yanında da olurummm,elini tutarımm canımm benimm...Ümraniye Ümran polikliniğinde.Kuzeninin evine biraz uzak ama inan millet gebzeden bile gelen varr.Hem sen haftada bir gelsende faydası olur inan..Hem rahim içi kan akışını düzenliyorr hem strese çok iyi geliyorr.Benim yıllardır geçmeyenn bel ağrılarım son buldu..Beyin olarakk da çok rahatlıyor insann..Bir düşün derimm.Sormak istediğin bir şey olursa seve seve yardımcı olurumm..Randevulu çalışıyorrr..

Datluum demek devlet sırrı haline getirdiler senin dosyayıı.Eeee nolucak anladılarr onlarda senin gibi hatunu kaptırmak istememiş olsa gereklerr...İnş. en kısa zamanda çözüme kavuşur bebeeeeeemm.Valla adet dönemlerimiz aynıı gibi tabii ben adet olabilirsemmm..Ayy hayal kuruyorum hamişleri gördükçe bende bu ay tedaviye başlayabilseeemm Allahımmmmm diye yalvarıyorumm.tabii hakkımızda hayırlısı ama vakiit de geçiyorrr..Offf yardım et Ya Rabbimm..

Egunalımmmm ve herkeze selamlarr..İstanbull çoookk soğukk..

Bu arada laliş dün testi tekrarladı..Maşallahh değeri artmış 166 çıkmışş:)..

naberrrr cicimmm...ankarada soğuukkkk...
lale hatun niye yazmadı ki sanki online gördüm gibi geldi ama neyse...sevindim inşallah sağlıkla devam eder

canım ya çok saol.seansı 180 dediler çok geldi walla.ben istanbula gelmeden haber weririm sana.tel nomuda weririm ayrıntılı konusuruz.kıyamm ya saolasın.akapuntura oraya gelmesem bile görüssüek ne güzel olur.çok canım sıkılcak istanbuldaözelden msj atarım sana numaramı sonra.tekrar saol canım.

aslında bu olumsuzluklar dışında ben kendimi tedaviye hazır hissetmiyorum...üzerimde negatif bi hava var sanki bu ay başlamamalıymışım gibi geliyor...ertelesem daha iyi olacak sanki:44:

cnm ya buiş bahçeçide çok pahalı ben ce bana da soylemişti umut bahçeçi yapalım diye ama ben karar veremedim buna kuşmu kondurucak :26:heryerde aynı akapuntr sen diğer arkdşların gittgı yere git bence

kızlar ben kaçıyorum anneme gidiom akşamada orda olurum heralde.öptüm hepinizi.akşama görüşürüz artık

cnm benm senın aslında cok birşeye ihtiyacın yok ki birkaç test yeter ne yazısı vericekmiş ki bu dr sanki raferans yazısı yazıcak adam başarılıdır yumurta yapmakta diyesaf bunlar yaa maksat zorluk çıkarmak aslında gidiceğin dr un buna çok ihtiyacı yok ki cnmm sakın pes etmek yok sen en kısa zaman da git yeni dr unla tanış muayne ol

yeni doktoruma gidecem ama bu ay başlamak istemiyorum...
böyle başlayıp bi de negatif sonuç alırsam baştan belliydi başlamamalıydım der kendimi yerim...

Tamam canımmm.Ama otobüsle mutlaka gelebilirsin diye düşünüyorumm.Çünkü merkez ana cadde üstünde karşıdan gelen otobüsler varrr.İnan ben kadıköyde oturuyorum ama ben bile Ümraniyeye 40-60 dk lık otobüs yolculuğu ile gidiyorumm.Otobüs çok dolanıyorr.Görüşürüz valla çook güzell olurr.Zaten melike lalişş falann düşünüyoruzz karr kalkksınnn inşş..duyuru yapıcaz İstanbulda olupta gelmek isteyen olursa görüşücezz.

Ama olmaddıı Ankaraya tur düzenlemeyi düşünüyorum artık napalımm malummmm egunal fun club yönetim kurulundayım O gelemzzse bizz giderizzzzz...Hızlı tren diye birşey var dimi sonuççtaaaaaaaaaaaa

Kızlar bugün gidiyorum ist. Bana dua edin 6 sında olabilir transferim bide bişey soracam jel kullanıyorum ona başladım ama ucunu çıkarınca biraz dışarı çıkıyor sorun olurmu bide onu sürünce kalkıp gezmemiz gerekiyor ben tam tersi yatıyorum

aslında bu olumsuzluklar dışında ben kendimi tedaviye hazır hissetmiyorum...üzerimde negatif bi hava var sanki bu ay başlamamalıymışım gibi geliyor...ertelesem daha iyi olacak sanki:44:

iç sesine kulak ver.. dün olmusuz haber vb. alınca yazmaya çekindim değer artısını.. Üzüntüyü paylaşmak istedim kendimce..

tabii canım ne demek beklerimmmmm...
önce siz bi buluşun kaynaşın sonra biz birgün nasıl olsa görüşecez...
ay fun clup ım oldu bi de yönetim kurulummu var
dün bir bugün iki epey yol almışız beeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…