merhaba arkadaşlar..pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ediyoorum öncelikle bebek isteyen herkesinde en kısa zamanda kucaklarının dolmasını diliyorum rabbimden...sizi takip ediyorum ama çok fazla size katılma imkanım olmuyor ama bilgi vermek istedim dün ilk randevumuza gittik kesemiz oluşmuş üstelikte 2 tane 5+3 haftalık 15 şubatta tekrar randevumuz var inşallah kalp atışlarınıda duyabiliriz..
ya şimdi aradım bahçeciyi akapuntur için 2000 tl yi buluo seans 180 miş ön görüşmede 300.yuhh yani dedim ön görüşme için bile 300 alıolar. ama napayım bilmiom?istiom da ama yaptıran arkadaşlar warmı die konu açtım bakalım yaptıranlar bilgi werirse karar wercem.
hayırlı olsun canım benim allahım tamamına erdirsin benim bebişlerimde iyidir inşaallah biz daha ultrasona girmedik pazartesi sonucumuzu aldık 366.7 çıktı doktorumu aradım 2.kan tahliline gerek yok dedi ama ben çok merak ediyorum meleklerim 1mi 2mi allahım herkeze nasip etsin inşaallah
MAŞALLAH canım demek ikiz annelerimizin arasına sende katıldın
kalp atışlarınıda duyarsın inşallah...
senden kacmak mumkunmu guzelımmmm
herseyde bır hayır vardın cnm benım yaaaa doktoru dırek cepten ara hemsıreler bazen sallıyorlar
ayy canım inşallah rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu ama şu kadarını sölim ben sanıyodum ki tedavi olucam sonuç pozitif olunca tamam muradıma erdim çok şükür diyebilicem ama hiç ölesi değilmiş çok şükür bugunlere geldik ama bu sefer tedirginlikler başladı yok değer artacak mı kese gözükecek mi kalp atışı olacak mı gebelik devam edecek mi rabbim hepimizin bebişlerini kucagına almayı nasip etsin..
Egunalımmmm ve herkeze selamlarr..İstanbull çoookk soğukk..
Bu arada laliş dün testi tekrarladı..Maşallahh değeri artmış 166 çıkmışş:)..
Egunalımmmm ve herkeze selamlarr..İstanbull çoookk soğukk..
Bu arada laliş dün testi tekrarladı..Maşallahh değeri artmış 166 çıkmışş:)
ekincim ben İstanbulda aynen dediğin gibi akupunktur için araştırdımm.Bende bahçeci umuta gittiğimden ve doktorum akupunktur önerdiğinden bana başladım hemen akuya.Burada birçok hastanede var ama dediğin gibi çok pahalııı.AMa ben buldum kendime göre bir yerr.10. seansım olucak yarın nasib olursaa.Vee 50 tl seansı.Doktorum Ayten Hanım çok tatlı ve çok iyi biri..İnan 1 saat uğraşıyor benimlee.Benim durumum zor bir vaka olduğundna çift taraflı aku uygulanıyor bana..Hem yumurtalıklarıma karnıma hemde kafama ve vücudumun çeşitli yerlerine uygulanıyor hemde ön taraf bitince arka tarafa da belime uyguluyor 20 dk kadarrr.Çünkü belimizde de rahime bağlı sinirler varrmışş.Valla İstanbula geliceksin ya hanii.Ben seni götürürümde yanında da olurummm,elini tutarımm canımm benimm...Ümraniye Ümran polikliniğinde.Kuzeninin evine biraz uzak ama inan millet gebzeden bile gelen varr.Hem sen haftada bir gelsende faydası olur inan..Hem rahim içi kan akışını düzenliyorr hem strese çok iyi geliyorr.Benim yıllardır geçmeyenn bel ağrılarım son buldu..Beyin olarakk da çok rahatlıyor insann..Bir düşün derimm.Sormak istediğin bir şey olursa seve seve yardımcı olurumm..Randevulu çalışıyorrr..
Datluum demek devlet sırrı haline getirdiler senin dosyayıı.Eeee nolucak anladılarr onlarda senin gibi hatunu kaptırmak istememiş olsa gereklerr...İnş. en kısa zamanda çözüme kavuşur bebeeeeeemm.Valla adet dönemlerimiz aynıı gibi tabii ben adet olabilirsemmm..Ayy hayal kuruyorum hamişleri gördükçe bende bu ay tedaviye başlayabilseeemm Allahımmmmm diye yalvarıyorumm.tabii hakkımızda hayırlısı ama vakiit de geçiyorrr..Offf yardım et Ya Rabbimm..
kızlar ben kaçıyorum anneme gidiom akşamada orda olurum heralde.öptüm hepinizi.akşama görüşürüz artık
öyle valla devlet sırrı gibi bi havaya soktular...kızdım tabiki hatta başıma ağrı girdi o kadar gerildim ama bu şekildeymiş sistem direk belgeyi vermiyorlar neler yapıldığına ve ne sonuç alındığına dair bir yazı yazılıyormuş...eşimle konuşacam bakalım daha öncesinde bişey yapabilecekmiyiz bi de o baksın...internet sitelerinde bazı sonuçlarım var onların çıktısını alacam...yapılan herşeyi ben biliyorum doktora anlatırım ama belge görmesi daha mantıklı o yüzden onlara bağlı kaldım ve çok gıcık oluyorum bu duruma...
cnm benm senın aslında cok birşeye ihtiyacın yok ki birkaç test yeter ne yazısı vericekmiş ki bu dr sanki raferans yazısı yazıcak adam başarılıdır yumurta yapmakta diyesaf bunlar yaa maksat zorluk çıkarmak aslında gidiceğin dr un buna çok ihtiyacı yok ki cnmm sakın pes etmek yok sen en kısa zaman da git yeni dr unla tanış muayne ol
canım ya çok saol.seansı 180 dediler çok geldi walla.ben istanbula gelmeden haber weririm sana.tel nomuda weririm ayrıntılı konusuruz.kıyamm ya saolasın.akapuntura oraya gelmesem bile görüssüek ne güzel olur.çok canım sıkılcak istanbuldaözelden msj atarım sana numaramı sonra.tekrar saol canım.
aslında bu olumsuzluklar dışında ben kendimi tedaviye hazır hissetmiyorum...üzerimde negatif bi hava var sanki bu ay başlamamalıymışım gibi geliyor...ertelesem daha iyi olacak sanki:44:
Tamam canımmm.Ama otobüsle mutlaka gelebilirsin diye düşünüyorumm.Çünkü merkez ana cadde üstünde karşıdan gelen otobüsler varrr.İnan ben kadıköyde oturuyorum ama ben bile Ümraniyeye 40-60 dk lık otobüs yolculuğu ile gidiyorumm.Otobüs çok dolanıyorr.Görüşürüz valla çook güzell olurr.Zaten melike lalişş falann düşünüyoruzz karr kalkksınnn inşş..duyuru yapıcaz İstanbulda olupta gelmek isteyen olursa görüşücezz.
Ama olmaddıı Ankaraya tur düzenlemeyi düşünüyorum artık napalımm malummmm egunal fun club yönetim kurulundayımO gelemzzse bizz giderizzzzz...Hızlı tren diye birşey var dimi sonuççtaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?