Kızlar bugün gidiyorum ist. Bana dua edin 6 sında olabilir transferim bide bişey soracam jel kullanıyorum ona başladım ama ucunu çıkarınca biraz dışarı çıkıyor sorun olurmu bide onu sürünce kalkıp gezmemiz gerekiyor ben tam tersi yatıyorum
iç sesine kulak ver.. dün olmusuz haber vb. alınca yazmaya çekindim değer artısını.. Üzüntüyü paylaşmak istedim kendimce..
Benim yaşım 34. 2.denememdi.Fulya Bahçeci de oldu.Sebepsiz infertilite.
canımmm ne oldu sana böle umutsuzluğa kapıldın canımmm.bitanesi raporlar er ya da geç verilir mutlakkaaa.sen dr unla bir an önce görüş ve durumu kendi bildiğince anlat raporları alıncada verirsinnn.Bir an önce başla aneesiii bebişlerini bekletmee.
2.tedavim için regl olmayı bekliyordum merkezi değiştirmiştim eski merkezim dosyamdaki bilgileri hemen verebileceklerini söylemişlerdi bana ama az önce aradım en erken pazartesi verilebileceğini doktorun müsait olmadığını ve gerekli tüm bilgileri içeren yazıyı kendisinin yazmasının gerektiği söylendi...bende regl öncesi doktorla görüşüp ona göre bi yol izlemek istiyordum ve işin kötü tarafı geçen ay 7 sinde regl oldum yani reglime çok az kaldı vaktim yok...gelip hemen alırsınız diyenler şimdi ileri tarihe atıyorlar bende ona göre randevumu ayarlayacaktım...bu durumda regl olunca yeni hastaneme gitmek durumundayım tabii inşallah o güne gerekli dosya bilgilerimde hazır olmuş olur ama hiç sanmıyorum...yine canımı sıktılar...
verilmeyen belgelerle ilgisi yok canım...
bu ay hazır değilim sanki hastane iğneler vs...o gücü kendimde hissetmiyorum...
slm cnm. sen neden dosyayı bekliyorsun ki? test sonuçların vardır elinde nasılsa. onlarla gidip başlarsın tedavine dosyayıda sonra alırsın. o hemen şart değil ki önemli olan test sonuçların senin. ben dr a gittiğimde benden dosya falan istemedi. sadece test sonuçlarımla gittim ve kendim anlattım süreci. gerçi benim öncekiler aşılamaydı tüp değildi ama çok farkı olmaz sanıyorum.
Anlıyorum canımmm.tabiki kendini hazır hissetmen çoook önemli bebişim.Allah hayırlsısnı versin inşallahhh.
bide cannn sen kaç ay önce ilk denemeni yaptırmıştın?
hiç yakıştıramadım sana umutsuzluğu.... senin moral depolayıp gelmiş olman gerekiyo... bence testleri takma kafana.. tedavi için hazır değilsen başlama zaten hulusi beyde hemen başlatmayabilir genelde tedavi öncesi vitamin kullandırmayı tercih ediyo çünkü banada ilk gittiğimde polivitc ve eşimede hem klomen hemde proxeed diye bişey vermişti tabi bizi esas bekletme sebebi sigaraydı:)))))))))) sonrada adetin2. günü ve 11igünü kontrol etti. ve adetle birlikte başladık tedaviye. ben inanıyorum sanada uğurlu gelicek ama hep söylüyorum mutlaka gidip bi gör adamı, belki elektiriğin tutmaz belki ısınamassın çünkü bana göre çok önemli gittiğin yeri ve dr.unu sevmen şart evet ben çok memnundum ama belki sen sevmiceksin.
30 kasımda negatif sonucu aldım...
dosya bahane canım tabiki illa olması gerekmiyor olsa iyi olur dedi yeni doktorun sekreteri...
bu tedavime engel değil...ama ben bu ay hiç tedavi modumda değilim...doktora yine gidecem ama hemen başlamayacam...
bi muayene etsin sonra karar veririm...
iki ay oldu yani dimi canısı.bu durumda dr iyi görürse başlayalım diyebilir zaten sen bi görüş duruma bi bak ve öle değerlendir canısı.
anladım cnm. o zaman başlama tabii. moral önemli, hazır hissetmek önemli. öyle hissetmiyorsan başlamamak en iyisi. önümüzdeki ay başlarsın.
evet kuzum aslında 3 adet dönemi beklenmesi gerekiyormuş normal olanı benim önümüzdeki ay başlamam
cann bende şimdi onu araştırıyordum.2 adet olması yeterli diyenlerde var 3 ay beklenmeli diyenlerde.yine en iyisi dr un muayene sonrası tavsiyesi olcak sanırım.Allah hayırlsını versin canımcım.olsunda yeterki bekleriz napalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?