2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

boşver sende benim gibi çalışıyorsan evin tadını çıkar :) Benim transfer dün oldu canım doktor oturarak banyo yapma ama ayakta duş alabilirsin sıkıntı yok dedi bende her ihtimale karşı dün duş almadım ama bugün de bekleyemem sanırım öğleden sonra duş alıcam valla

EGUNAL canım sagoll ya senden başka kimse bana et yedirmiycek baksana,bi tek sen dedin yemiş kadar oldum:))benim eşim vejeteryan tamamıyla yani kırmızı et ve ürünlerini yemiyo oyüzden dedim kime gitsem acaba diye:))neyse şimdi arkadaşım aradı ona gidiyorum yemeye..hoşcakalın,benim yerimede yiyin haa..

Hadi gözün aydın canımmm inşallah sorunsuz bi şekilde sende sonuca ulaşacaksın inşallah dualarımız kabul olur canım bu mübarek ayda çifte bayram yaparız

ahh canım kıyamamm .. Bende eskiden çok nadir et yerdim ama eşim tam bir etobur olduğu için mecbur alıştım biraz Ama kurban etine ilk gün dokunamıyorum maalesef gel bende yedireyim sana canım aşk olsun

şimdilik çıkıyorum kızlar kayınvalidem yemek göndermiş görümcem geldi sonra da bi duş alıp gelirim yine şimdilik hoşçakalın :130:

selam kızlar

ben pek takılamıyorum foruma..
uzadı işten ayrılışım ihbar sürem haftaymış...ben 1 ay sanıyordum...istifa ettiğmde 10 gün önce 6 haftaya çıktığını söyledi mali müşavirimiz....Ne güzel aralık başında iğnelere başlamayı planlarken aralığın ortasına kadar çalışacağımı öğrenince bir ay daha ertelendi başlangıcım...
inşallah aralığın sonunda başlayabilirim tedaviye...
eğer adetim düzenli giderse aralığın18-19 u gibi iğnelere başlayabilirim......neyse çok ertelenmiyor inşaallah hayırlısıyla rahat kafayla başlayacağım tedaviye...sizle ne durumdasınız var mı yeni hamişler...geçmişin hepsini okuyamadımmm..

slm kızlar bende bu ay tüp bebek yaptıranlardanım suan iğneleri kullanıorum muhtemelen haftasonu yumurtalarım toplanıcak çok stresteyim benimde ilk denemem eşim sperm azlığı var bende iki kez kist yzünden acık ameliyat gecirmiştim tek şansımız tüp bebek.allah yardımcımız olsun.ben nene hatunda yaptırıyorum ve ist da yeniyim burası hakkında bi bilgisi olan varmı.rabbim hepimize hayırlı bebişler versin.

valla kızlar bende aynıyım kayınvaldem duycak die ödüm kopuo bi duyarsa kıyametler kopar zaten cocugu olmaz diyip duruo hiç oğlumun kabahati varmı demio.bende evlatlık alamayı düşünenlerdenim annelik duygusunu mutlaka yaşamak istiyorum.bide kulun kula yaptığı dua kabul olumuş ALLAH KAYINVALDEME HAYIRLI TORUNLAR NASİP ETSİN diyorum artık.

oleyyyy süpperrrrr bi haber bu demek yarın opudasın...kimbilir ne kadar heyecanlısındır...ALLAH yardımcın olsun canım...bende 3.gonal-f mi yaptım inşallah büyüyordur yumoşlarım...opu dan gelince yaz bize detaylı anlat ama....

demek eşin vejeteryan...zor bi durum senin için...valla şekerim dün et doğramaktan bugün de her gittiğim yerde et görmekten et kokusu duymaktan fenalık geldi...baksana burada bile hala etten bahsediyorum ...ayrıca arkadaşım et istemiş yedirmezmiyim ne demekkkk...

hoşgeldin canım aramıza...tedavin sağlıklı ve bebekli olsun inşallah...valla öyle bir isim bulmuşsun ki kendine (çocuksuzum) içim bi tuhaf oldu...etkilendim...duygulandım...ALLAH emeklerimizi boşa çıkarmasın kucağımızı doldursun,misss kokularından mahrum bırakmasın bizi...

şekerim bu kayınvalide sorunları hiiiiççç bitmez...mesela benimkinin komşuları bile beni kısır gelin diye biliyo....aslında ne eşimde ne bende bir sorun yok...açıklanamayan infertilite bizimkisi...bir gün o kadar kızdırdı ki beni en sonunda bana ne konuşuyorsun kısır senin oğlun sen üzülme diye söylemedik dedim...rengi attı moral yerlerde...o gün bugündür çocukla ilgili hiçbişey soramıyo ve konuşamıyo artık...bu arada kısır kelimesini hiç sevmem ama onun konuşma şekli ve anlayacağı dil bu...yaptığım çokta doğru bişey değil ama beni çok incitti ve beni buna mecbur bıraktı...ayrıca dua nada bayıldımm...

Son düzenleme:

arkadaşlar öncelikle herkese çoookkk teşekkür ederim inanın hamileyim diyemedim henüz ağzımdan çıkmadı anlayamadım belki sanırım keseyi kalp atışlarını görene kadarda hamileyimdiyemeyeceğim. lekelenme tarzında kanama değil ama koyu bişeyler geliyo tedirginim ama Rabbimin emaneti Rabbime emanet. yarın tekrar test yaptıracağım inş değerler güzel katlanmıştır lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
inanın her ezan bu sitede adını bildiğim bilmediğm herkeze duacıyım bu duyguyu yaşatması evladını kucaklayabilmesi için...
bryns yumişler toplanıyomuş inş sağlıklı yumişlerin olur
transferi olan arkadaşlar kolay bir 12 gün geçirmenizi ve sonunda pozitifi görmenizi diiliyorum canı gönülden herşey gönlünüzce olsun...

Cnm senin duacınınız inşlh değerlerin 2ye katlanır ve güzel günler senin olur hayırlısı dikkat et kendine....

Cnm benim evet opum var ama yarın değil çarşamba günü :) inşlh hemen arkamdan sizler geliceksiniz tek kalmıyım bekletmeyin beni :)

bryns canım carsamba opun varmıs hayırlısı olsun canım. ınsallah guzel guzel yumosların dollenecek hayırlısı ıle.
pınar1202 cnm degerın ınss kat kat artar ve agıra bagıra hamıleyım dıye bagırırsın, haykırırsın herkese ve 9 ayın sonundada mınık kuzunun kokusunu doya doya cekersın ıcıne ıns.
egunal maça gıttın mı dun akşam. 2. yarıda kotulestı durumumuz. aklıma hep sen gelıyordun valla:)
hly7 canım nasılsın adet oldunmu bakalım tedavın ne zaman baslıyacak hayırlısı ıle.

veee adını sayamadıgım dıger arkadaslarım umarım tedavılerınız pozıtıflerle sonuclanır ıns.
transferı olan arkadaslarım sızler nasılsınız bakalım. heyecan varmı heyecan

benımde saah kontrolum var bakalım ne dıyecek dr:26:

Cnm benim evet opum var ama yarın değil çarşamba günü :) inşlh hemen arkamdan sizler geliceksiniz tek kalmıyım bekletmeyin beni :)

ayyy şekerim ben bugünü salı sanıyorum :26:...gecem gündüzüm karışmış 2 gündür çok yoğunum bayram dolayısıyla...

egunal maça gıttın mı dun akşam. 2. yarıda kotulestı durumumuz. aklıma hep sen gelıyordun valla:)

benımde saah kontrolum var bakalım ne dıyecek dr:26:[/QUOTE]

canım dün et doğramaktan maça gidemedim perişan bi durumdaydım...amaaaa tv den izledim...ilk yarıyı 2-0 önde kapatınca fark gelir aldık maçı dedik 2.yarı tam bir şok oldu yani...geçen maçta harikalar yaratan egemen bu maçta kendi kalesine gol attı...dün akşam bunalım takıldım bayram yoğunluğundan kısa sürdü neyseki...neyse önümüzdeki maçlara bakacaz artık bu arada kotrolden gelince son durumunu yaz şekerim...benim kontrol bayram dönüşü.3 gündür gonal f kullanıyorum bugün ateş basmaları yaşadım ara ara...yan etkimi yapıyor anlamadım...tabi çokta umrumda değil çünkü her şey bebek için...

benımde saah kontrolum var bakalım ne dıyecek dr:26:

canım dün et doğramaktan maça gidemedim perişan bi durumdaydım...amaaaa tv den izledim...ilk yarıyı 2-0 önde kapatınca fark gelir aldık maçı dedik 2.yarı tam bir şok oldu yani...geçen maçta harikalar yaratan egemen bu maçta kendi kalesine gol attı...dün akşam bunalım takıldım bayram yoğunluğundan kısa sürdü neyseki...neyse önümüzdeki maçlara bakacaz artık bu arada kotrolden gelince son durumunu yaz şekerim...benim kontrol bayram dönüşü.3 gündür gonal f kullanıyorum bugün ateş basmaları yaşadım ara ara...yan etkimi yapıyor anlamadım...tabi çokta umrumda değil çünkü her şey bebek için...[/QUOTE]

ınsallah canım yazarım. hele bı sabah olsunda heyecandan:) bende de kasıklarımda agrı ve sıskınlık oluyo normalmış. evet dedıgın gıbı hersey bebek ıcın. Neyse yarın gorusuruz ıns. senınde kontrolun ıyı gececek emınım. guzel haberlerle geleceksın sende.

yumoşların büyüdüğü için kasık ağrısı ve şişkinlik normal...ALLAH bu ay sonunda yüzümüzü güldürecek inşallah...yarın görüşürüz canım sana iyi geceler...

hly7 kuzum ne yaptın merak ediyorum...kırmızılar geldimi???...bilgilendir şekerim bizi...

kuzum ne durumdasın????

Egunalcım dün gece çatlatmaya iğnemi yaptım ohh artık biti bugün dinlencem yarın 8.30 opu saati heyecanlıyım bu sabah karnım ağrıyo midem kötü dün kayınvalidelerden döndük yine binbir yalanla aslında kalıcaktı bu gün dönücektik ama iğnemi almamışız dün yapılmıycak sandım :)) ii oldu ama bı geldik annemler geldi birinden kaçıyoruz biri yakalıyo :)) gerçi anmemişti kandırmak daha kolay :)) bu Bayram gelemiycez hastayım biraz dedim bi baktım buradalar kandırmak basit ama tehlikeli :))) inşlh bu gün giderler kalırlarsa yarın sabah Dr onlarda gelir :18: yahu bıktım ne güzel stressiz gidiyodu herşey siller yüzünden strese giriyorum neyse haberlerinizi bekliyorum nesrinsavas....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…