bende sabah yalnız kahvaltı yaptım bizim kayınvalide bılmesine rağmen eşim geleneği bozmadı gitti :) kımse gelmedi bana anlıcan eşim şimdide kurban kesmye gitti bende acayıp sıkıldım yaa yatmaktan banyo yapmak istiyorum ama korkuyorum da senin ne kadar oldu
Şimdi geldi montumu bile çıkarmadan yazayım dedim :))) heycandan şoktayım çarşamba opu var kızlarrrrrrrrrr yumurtalarım 19 mm olmuş yarın çatlatma iğnemi vurulcam herşey çok güzel sanırım haftasonuna transfer olur Allahımmm mubarek günler hayırlı uğurlu geldi ne olur bol bol dua edelim inşlh bu topikte herkes güzel sonuçlar alıcak Herkesin Bayramı kutlu olsun şimdi yola çıkıcaz yola çıkacaklarada hayırlı yolculuklarrrrr
EGUNAL canım sagoll ya senden başka kimse bana et yedirmiycek baksana,bi tek sen dedin yemiş kadar oldum:))benim eşim vejeteryan tamamıyla yani kırmızı et ve ürünlerini yemiyo oyüzden dedim kime gitsem acaba diye:))neyse şimdi arkadaşım aradı ona gidiyorum yemeye..hoşcakalın,benim yerimede yiyin haa..
Canım, inan bende pek farklı durumda sayılmam. Geçinemiyoruz ne yazıkki. empati kurmaktan uzak insanlar. İstedikleri kadar sevinsinler zira bizim tüp kararımız değişmeyecek. Hatta birkaç denemede tutturamazsak evlatlık alacağız.
Şimdi geldi montumu bile çıkarmadan yazayım dedim :))) heycandan şoktayım çarşamba opu var kızlarrrrrrrrrr yumurtalarım 19 mm olmuş yarın çatlatma iğnemi vurulcam herşey çok güzel sanırım haftasonuna transfer olur Allahımmm mubarek günler hayırlı uğurlu geldi ne olur bol bol dua edelim inşlh bu topikte herkes güzel sonuçlar alıcak Herkesin Bayramı kutlu olsun şimdi yola çıkıcaz yola çıkacaklarada hayırlı yolculuklarrrrr
EGUNAL canım sagoll ya senden başka kimse bana et yedirmiycek baksana,bi tek sen dedin yemiş kadar oldum:))benim eşim vejeteryan tamamıyla yani kırmızı et ve ürünlerini yemiyo oyüzden dedim kime gitsem acaba diye:))neyse şimdi arkadaşım aradı ona gidiyorum yemeye..hoşcakalın,benim yerimede yiyin haa..
slm kızlar bende bu ay tüp bebek yaptıranlardanım suan iğneleri kullanıorum muhtemelen haftasonu yumurtalarım toplanıcak çok stresteyim benimde ilk denemem eşim sperm azlığı var bende iki kez kist yzünden acık ameliyat gecirmiştim tek şansımız tüp bebek.allah yardımcımız olsun.ben nene hatunda yaptırıyorum ve ist da yeniyim burası hakkında bi bilgisi olan varmı.rabbim hepimize hayırlı bebişler versin.
valla kızlar bende aynıyım kayınvaldem duycak die ödüm kopuo bi duyarsa kıyametler kopar zaten cocugu olmaz diyip duruo hiç oğlumun kabahati varmı demio.bende evlatlık alamayı düşünenlerdenim annelik duygusunu mutlaka yaşamak istiyorum.bide kulun kula yaptığı dua kabul olumuş ALLAH KAYINVALDEME HAYIRLI TORUNLAR NASİP ETSİN diyorum artık.
Ben burdayım canımmm :79:
Herkes bayram gezmesinde sanırım bende yatıyorum bakalım ilk 3 gün hiçbişey yapmadan yatıcam böyleEşimde kurban için gitti kayınvalidem sağolsun geldi kahvaltı hazırladı yedik o da gitti gelen giden olur diye evde yalnız oturuyorum şimdilik...
Sen nasılsın ?
canınm inşallahh kaliteli yumoşalrın olur sonra onlar bebeğini geitmeye vesile olur
valla ben malesef stressiz olamıorum.. gerginim sürekli aaklımda.. bide gerçekten yumurtalıklarımda çok acı var.. canım yanıyo
pınarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canımmm Allah tamamına erdirsin o kadar sevindim ki anlatamam tüüylerim diken diken oldu.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhh
kuzummm nerdesin sen valla merak ettim seni ha... canım inşallah hakkında hayırlısı olur
evet ben hala adet olmadım kistim vardı geçen ay zaten ondan gelmedi.. farlutal verdi işte.. bakalım 2 gün daha içicem sonra adet olmayı beklicem olmazsam ya hamileyim ya da başka bi sorunum var :18::18: hayırlısı
kuzummmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmm tatlımmmmmmmmmmmm Allah ım inşallahhhhhhhh kucağına almayı nasip eder inşallah meleğin sımsıkı tutunur herşey yolunda giderinşallahhhhhhh
breshka hadı hayırlı olsun gülüm..Bebişin sımsıkı tutunur innnşllah.
pinar canım tebrik ediyorum.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın..3 gün sonra da hayırlı haberlerini bekliyoruz.Paylaş bizimle.
Bacıııııııılaaaaaaaaaar,hepinizin bayramını kutluyorum..Kazasız,belasız bir bayram olsun innşallah..
Şu ayın 20 si bir gelse diye dua ediyorum,zaman akıp geçse de bende adet görüp tedavime başlasam artık...Hepinizi öpüyorum..:2::2::2::2::2::2::2::2:
eşimde senin gibi diyor biraz daha sakinim şimdi ama ne bilim işte bi terslik olacak diye korkuyorum belkidee...cnmsın çok teşekkür ederim...
canımm pınarcımmmm nasıl sevindim anlatamam allah sonunuda göstermeyi nasip etsin inşallah...hamilelerin duaları kabul olurmuşşş bize de bol bol dua et tamam mı?? :)
ohh çok şükür,kazasız belasız atlattın darısı bizim başımıza...bol bol dinlen keyfini çıkarr cnm inşallah müjdeli haberlerini de okuyacz burdann..
bizde seni çok merak etmiştik,iyi olduğuna çok sevindimm...sonucunu paylaşmayı sakın unutma:))
arkadaşlar öncelikle herkese çoookkk teşekkür ederim inanın hamileyim diyemedim henüz ağzımdan çıkmadı anlayamadım belki sanırım keseyi kalp atışlarını görene kadarda hamileyimdiyemeyeceğim. lekelenme tarzında kanama değil ama koyu bişeyler geliyo tedirginim ama Rabbimin emaneti Rabbime emanet. yarın tekrar test yaptıracağım inş değerler güzel katlanmıştır lütfen dualarınızı eksik etmeyin.PINAR1202 coooook tebrik ediyorum seni ve eşini,inş.bu zorlu yolculuk başarıyla,saglıkla tamamlanır sende bebişine kavuşursun..senin adına cok sevindim inan,dularımız seninle ve herkese inş.bizlerde aysonu,aybaşı gibi bizde hamileyiz diye yazarız,bizede nasip eder inş.rabbim.bugün edilen dualar kabul olur sende bize dua et lütfen..melegine iyi bak seni sakın bırakmasın:))
arkadaşlar öncelikle herkese çoookkk teşekkür ederim inanın hamileyim diyemedim henüz ağzımdan çıkmadı anlayamadım belki sanırım keseyi kalp atışlarını görene kadarda hamileyimdiyemeyeceğim. lekelenme tarzında kanama değil ama koyu bişeyler geliyo tedirginim ama Rabbimin emaneti Rabbime emanet. yarın tekrar test yaptıracağım inş değerler güzel katlanmıştır lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
inanın her ezan bu sitede adını bildiğim bilmediğm herkeze duacıyım bu duyguyu yaşatması evladını kucaklayabilmesi için...
bryns yumişler toplanıyomuş inş sağlıklı yumişlerin olur
transferi olan arkadaşlar kolay bir 12 gün geçirmenizi ve sonunda pozitifi görmenizi diiliyorum canı gönülden herşey gönlünüzce olsun...
oleyyyy süpperrrrr bi haber bu demek yarın opudasın...kimbilir ne kadar heyecanlısındır...ALLAH yardımcın olsun canım...bende 3.gonal-f mi yaptım inşallah büyüyordur yumoşlarım...opu dan gelince yaz bize detaylı anlat ama....
demek eşin vejeteryan...zor bi durum senin için...valla şekerim dün et doğramaktan bugün de her gittiğim yerde et görmekten et kokusu duymaktan fenalık geldi...baksana burada bile hala etten bahsediyorum...ayrıca arkadaşım et istemiş yedirmezmiyim ne demekkkk...
hoşgeldin canım aramıza...tedavin sağlıklı ve bebekli olsun inşallah...valla öyle bir isim bulmuşsun ki kendine (çocuksuzum) içim bi tuhaf oldu...etkilendim...duygulandım...ALLAH emeklerimizi boşa çıkarmasın kucağımızı doldursun,misss kokularından mahrum bırakmasın bizi...
şekerim bu kayınvalide sorunları hiiiiççç bitmez...mesela benimkinin komşuları bile beni kısır gelin diye biliyo....aslında ne eşimde ne bende bir sorun yok...açıklanamayan infertilite bizimkisi...bir gün o kadar kızdırdı ki beni en sonunda bana ne konuşuyorsun kısır senin oğlun sen üzülme diye söylemedik dedim...rengi attı moral yerlerde...o gün bugündür çocukla ilgili hiçbişey soramıyo ve konuşamıyo artık...bu arada kısır kelimesini hiç sevmem ama onun konuşma şekli ve anlayacağı dil bu...yaptığım çokta doğru bişey değil ama beni çok incitti ve beni buna mecbur bıraktı...ayrıca dua nada bayıldımm...
Cnm benim evet opum var ama yarın değil çarşamba günü :) inşlh hemen arkamdan sizler geliceksiniz tek kalmıyım bekletmeyin beni :)
egunal maça gıttın mı dun akşam. 2. yarıda kotulestı durumumuz. aklıma hep sen gelıyordun valla:)
benımde saah kontrolum var bakalım ne dıyecek dr:26:
ınsallah canım yazarım. hele bı sabah olsunda heyecandan:) bende de kasıklarımda agrı ve sıskınlık oluyo normalmış. evet dedıgın gıbı hersey bebek ıcın. Neyse yarın gorusuruz ıns. senınde kontrolun ıyı gececek emınım. guzel haberlerle geleceksın sende.
kuzum ne durumdasın????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?