2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaaaaa olmaz sen otur ben oynarım :118: sen seyret canım bişey olmasın kıymetlimize...ayyyy ne güzel minik mercimeğin şimdiden bir sürü teyzesi olduuuu....

yok kuzum yok ben oturduğum yerden yandan yandan yapıorum

Allah a emanet Rabbim bu mucizeyi verdiyse bana devamını da nasip eyleyecektir inşallah

valla canım ya mercimeğimin teyzesi gerçekte olamayacak tek erkek kardeşim var çünkü... ama sayenizde bi sürü teyzesi oldu saolunnn

canım bak ne güzel haberler geliyo senden de güzel haberler alacaz inşallah...aklına kötü bişey getirme ve yarın haber vermeyi unutma bize

topiğimizin hamileleri hly ooo yakışırr

transferı olan arkadaşlar..
transferden sonra hangi ilaçlara decam ediyosunuz sorması ayıp

progestan kapsül
elevit vitamin ve folbiol folik asit kullanıyorum

ay bende hoplayıp zıplayamıyorum ama oturduğum yerden eşlik ediyorum size
Teyzeleri yesin mercimeğiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hanımefendi yok pko luyum,yok bu ay hamile olma ihtimalim çok düşük,yok kistim var vs...lerle bizi oyalarken mercimeği fırına vermiş bi de 485 değerlere ulaşıp az kaldı doğuracakmış.biraz daha bekleseymişsin test yapmadan listeye direk doğurdu diye yazacaktın......ha ha ha hi hi hi ho ho ho...amma abarttım ya hu...
ay bi de adet olmadığına üzülme sen tedavi için beni bekliyorsun biz beraber başlayacaz diye teselli veriyorum meğerse sollamış hepimizi cadıııııı.......
şaka bi yana gerçekten çok sevindim çok duygulandım...hep böyle mutlu kal arkadaşım...

canım bak ne güzel haberler geliyo senden de güzel haberler alacaz inşallah...aklına kötü bişey getirme ve yarın haber vermeyi unutma bize

tatlımm inşl....yarın mutlaka vericem haberi.....aslında garip bir rahatlık var... nedendir bilmiyorum.....

mahpeykercim benim östrojen ve progestron değerleri iimiş o yüzden estrofende kullanıyorum ve transferden sonrada devam edicekmişim
senin kaç yumurta döllenmişti ???

canım sana bişey söliimmi ben öst. prog. ne bilmyorum geçen sefer de mesela o estrofemden kullanmıştım neden kullandığımı neden tüp bebek yaptırmak zorunda olduğumu bile konuşmadım dr da bişey demedı kaç tane yumurta toplandı kaçı ne hale geldı hiç bilmiyorum çünkü hiç ilgilenmedim bi ara mesela annemın şeker hapını bile kullandım ne için anlamadım ben sanırım daha çok sonuç kısmıyla ilgilenıyorum çünkü bilmediğim konular bunlar içinde kaybolurum diemi yoksa hiç ilgimi çekmediğinden mi bilmem hiç konuşmuyorum ve dinlemıyorum sadece 5 gün sonra hayırlısıyla hamile olduğumu öğrenmek istiyorum bilmem anlatabildimmi :)
pişman oldunmu sorduğuna :)))

tatlımm inşl....yarın mutlaka vericem haberi.....aslında garip bir rahatlık var... nedendir bilmiyorum.....

ne güzel işte keşke hep böyle rahat olabilsek...stres yapsakta yapmasakta herşey olacağına varıyor...

kuzum ne yaptın anlat bakayım???ne durumdasın???yumoşlarını bıraktın mı soğuk hastane köşelerine

kuzum ne yaptın anlat bakayım???ne durumdasın???yumoşlarını bıraktın mı soğuk hastane köşelerine

valla 3 saatlık uyku ıle gırdım opuya sabah 9:05 te:) 10 tane yumoşum toplanmış ve yarım saat dınlenıp eve geldım. dr cok hıperaktıvsın dıyo ben kendıme gelınce. komşum benımle geldı ona da tutun ayaga kalkmasın kalkmaya calısıyor. ruya bıle gordum 15 dklık anestezıde valla:) memlekettekı kucuk yavru kopeklerı gordum onlarla oynuyodum. dr nesrın dıyınce hacıyatmaz gıbı ayaga kalkıyormusum onlar gerı yatıyor ben ayaga kalkıyormusum. sordugum ılk sey kaç yumurtam oldu dıye sormak valla bıraktım geldım yavrularımı hastane koşelerınde ne ıcım anneyım anlamadım valla sımdı ıyıyım herhangı bır kanama yok. sadece cok az sancım var. dınlenıyorum sımdılık. senın kontrol nasıl gectı?

kuzum ben bütün gün yoktum 2 dk siteye gireyim dedim hamiş haberini görünce takılıp kaldım...şimdi evle ilgilenmem lazım...eşin eve gelince neler yaşayacaksınız o duygu selini mutlaka anlat bana...ilerleyen saatlerde uğrarım siteye...çok öpüyorum seni tekrar tebrikler...

canım sıkma canını ya vardır herseyde bır hayır. hemen moral bozmak yok. Allah can saglıgı versın yeterkı hersey yoluna gırer. hem daha hıcbısı tam bellı degıl. ben guzel haberler verecegını bılıyorum. ıyı dusunelım herseyden once. Rabbım dermansız dert vermesınnn gerısı hallolur. hadı bakalım yarın guzel haberlerını beklıyorum arkadasım. dualarım senınle...

süpersin valla...hacıyatmaz gibi kalktın ha......çok sevindim iyi olmana...güzel haberler alıyoruz hep böyle devam etsin inşallah...benim kotrolümde iyi geçti...sağ ve sol yumurtalıkta 5 er tane 10mm ile 15 mm arasında yumurtalar saydı doktor...hemşireye söylerken dinledim...çok güzel dedi...opu yaklaştıkça günlük kontroller yapıyomuş.yarında gitcem heralde yarın opu günü belli olur...

slm arkadaşlar nasılsınız bende umut yolcusuyum cumartesi 14:30 randevum var süleyman hocayla bakallım inşallah rabbım kucagımızı boş cıkarmaz bana biraz neler yapmam gerekecegi hakkında bılgı verırsenız çok sevinirim ilk denemem olacak haftayada adet olurum heralde şimdiden cevaplarınız için tşk ederim ulun bey mi iyi süleyman hocamı

yoo neden pişman olayım daha önce yazdığını hatırlayamam çünki herkes yüzlerce yazı yazıyo ben sadece kaç yumurta olduğunu merak ettim o kadar bu kadar işin içinde olup östrojen ve proges. demek istedin heralde bunları bilmemek garip hamile kalmak istiyosun sonuçta ayrıca bilmek zorunda değilsin bunda farkındayım sadece burada bişeyler paylaşmaya çalışıyoruz bende her gün oturup bişeyler araştırmıyorum garipliğin bi diğer yüzüde kaç yumurtan olgunlaşmasını bilmemen sana hiçmi tel edip sölemediler her neyse uzatmıyayım sana oturup ii beklemeler...

ay bende hoplayıp zıplayamıyorum ama oturduğum yerden eşlik ediyorum size
Teyzeleri yesin mercimeğiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bnde oturduğum yerden cnm bnde :) mercimeğimi veren Allah ıma kurban olayımmmm bennnnnnnnnnnn

delü delü delüü Allah ın hikmeti ve mucizesi işte canım sizleerin sayesinde bu süreci keyifle geçireceğim canlarım

kocam merdivenlerden gülerek çıktı.. girdi sarıldık işte.. güldük salak salak baktık birbirimize şimdi burdamı diyo bnde evet adını mercimek koydum dedim güzelmiş dedi.. yine sarıldık falan testime baktı acaba ne zaman oldu falan dedi işte.. ilk ağlarken aradığımda çok korkmuş sonra şok olmuş hala tam olarak atamamış.. çok mutluyum dedi.. öle işteee

slm arkadaslar benim 2 denemem olcak isallah son olur yurt disinda tedavi göruyorum ben burdaki doktorlara inanmadim normal hayatina don dediler ben devamli dinlendim ve sonuc negatif yikildim 2 denemem kasim sonu basliycam isallah rabbim tum istiyenlere cocuk nasip etsin

döndükten sonra bize nasıl geçtiğini bildir,şimdiden başarılar diliyorumm...

beni neden sildin(

topiğimizin hamileleri hly ooo yakışırr

transferı olan arkadaşlar..
transferden sonra hangi ilaçlara decam ediyosunuz sorması ayıp

ben opu günü tetradoks ce crin.jele başladım bide folbiol içiyorum o kadar ,transfer olursa eklenen bişey olur mu bilmiyorum...bir önceki tedavimde prednol falanda içmiştim ama bu merkez vermedi..

arkadaşlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım.bu süreci beraber geçirelim istiyorum, birbirimize destek olalım.bugün benim de 17 tane yumoşum toplandı heyecanla sonucu bekliyorum:)

çok teşekkür ederim cnm bnm,hepiniz moral vermeye çalıştınız bugun bana umarım yarın sabah güzel haberlerle gelirim 9 gibi ararlar snaırım..dualarınızı eksik etmeyin benden..

arkadaşlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım.bu süreci beraber geçirelim istiyorum, birbirimize destek olalım.bugün benim de 17 tane yumoşum toplandı heyecanla sonucu bekliyorum:)

hayırlı olsun yumoşcukların inşallah yarın hepsinin döllendiğinin haberinide alırsın... kaç yasındasın,kaçıncı denemen,hangi merkezdesin ve sorununuz ne bunları yazarsan listeyi düzenleyen arkadasımız(hamiledir kendisi şuan:)) seni listeye alır ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…