2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yuppiiiiiii ayyyyyyy kuzum çooooooookk sevindim allahım sağlıklı sıhhatli hamişlik nasip etsinnnnnnnn

ohhhhhh ben hepinniz için göbek atıcammmmmmm

kızlarrrrr transferi olanlar hepniz yazın sizin içinde atıcam artık sizlerde hamişlik yolundasınız hepiniz hamiş kalınnnnnnn inşşşşşşşşşş

hepimiz anniş olucağzzzzzzzz inşallah

CARMENNN; çok teşekkür ederim ben daha yeni olduğum için pek bilemiyorum özele yazmayı ben buraya yazayım siz de bana yardımcı olun:)) 29 yaşındayım ilk denemem bizimkisinin nedeni yok. ama gelişmeleri buradan bildireceğim. dr. büyük ihtimalle pazar transfer olur dedi.hayırlısı bakalım:)))

tabiii benim arkadaşım sabırsız... keşke tel da demeseydin akşam eve gelince farklı bir ortam hazırlayıp öyle söyleseydin...çatladın hemen söyledin dimiiii....adamcağız da ne olduğunu anlamaz bi halde eve gelmiş...sana kocaman bir tebrik koyuyorum...neyse bu seferlik böyle olsun 2.ye inşallah......

merhaba nesrinsavas ben de 9.05'te yeni anestezinin etkisinde çıkmaya çalışıyordum.demek ki aynı dakikalarda toplanmış yumurtalarımız. hakkımızda hayırlısı olur inşallah sonuçlarımız pozitif çıkar:)

Egunallll sen beni öldürcen:)))ya nerden bulup yazıyon bu komiklikleri..ama haklısın hly yok adet bekliyom falan filan derken mercimegi fırına sürmüş:))derecede baya yüksekmiş...cok güldürdün yine beni:))evet halaya katılmak isterdim ama hiç beceremem ve coook yorgunum ama minik mercimek için cekerim halayı..hop deeeee...hakkaten hly cim ne kadar cok teyzesi oldu melegimizin süperrrrr

NESRİNSAVAŞ sende süpersin demek ayaga dikildin haa:))inş.hayırlı haberlerini alırız,kayınpederin gittimi?RUJO sende hoşgeldin aramıza,hayırlı tedaviler inş..CARMEN sanada hoşgeldin diyorum yaza yaza ögrenirsin canım merak etme ama özeldem msj atman için belirli bi sayıda msj yazmış olman gerekiyo...neyse seninde tedavin hayırlı ugurlu olsun inş.

Kuzummm h.g ama geç kaldın gelenleri hly ciğimin halayı için sona alıyoruz geç sıranın sonuna egunal başı çekiyo ben carmenn erva nesrisavas ve sıra uzuyo sen sona kaldınnn :)))

yok benim kafa gitti yorgunluktan ve sevinçten..CARMEN CİM BAŞKASINA YAZCAGIM SÖZLERİ SANA YAZMIŞIM KUSURA BAKMA(SANA BİŞEYLER YAZMAK İSTEDİM KONU KARIŞTI NEYSE..MORALİNİ BOZMA İNŞ.SENDE SABAHA HAYIRLI HABERLER ALIRSIN SONUCTA Bİ TANE BEBİŞ KOYCAKLAR ÖNEMLİ OLAN HERKESİN DEDİGİ GİBİ TEK OLSUN SAGLIKLI OLSUN BİZİM OLSUN...POZİTİF OL CANIM..DONDURMA İŞLEMİNİ HİÇ DÜŞÜNMEYELİM İLK SEFERDE HEPİMİZİN MELEGİ GELSİN İNŞ.YÜZÜN GÜLSÜN MORAL COK ÖNEMLİ OLMAZSA BİLE TAKDİR ALLAHIN VAKTİ SAATİ VARDIR DİYİP BEKLİYCEZ HEPMİZİN YAPTIGI BU..AMA DUALARIM SENİNLE OLCAK CANIM..

Kız banada öle oluyo acel tecel yazıyo ya ocak başındayım ya cam tepesinde bi bakıyom biri bişey yazmış çene kuvvetli ya yetişeyim die koşuyom bu seferde konuları kime ne yazcağımı karıştırıyom :))) neyse sakin günlerimizde gelicek

arkadaşlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım.bu süreci beraber geçirelim istiyorum, birbirimize destek olalım.bugün benim de 17 tane yumoşum toplandı heyecanla sonucu bekliyorum:)

Hosgeldin rujo aramiza

Giderek cogaliyoruz arkadaslar , ne kadar eglenceli...

Nesrinsavascim merhaba,

Hadi gozun aydin olsun . Yuzde yetmisi bitti artik meselenin . Sonrasinda hep beraber buradayiz zaten . Zaman cabuk gececek.

ayyyy ALLAH öldürmesin şekerimmm....aslında ben mezdeke dans üçlüsü kurup gerdan kıvıralım istiyordum ama üç kişiden fazlayız hangi birinizi alayım gruba...çok kalabalığız bizden en iyi halay ekibi olur dedim geçtim halayın başına tey tey tey ...yoksa hop tek mi oynasak ...

özel msj yazdım unutma bak :)

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

mercimeğin selamı var size... teyzelerine çok teşekkür ediyor.. müstakbel annesinin hayatının en muhteşem gününde onun yanında olup mutluluğunu paylaştığınız için

kuzummmmmmmm nerdesin sen msn de kalakaldım seni bekliorum yoksun buraya da gelmedin... yaaa şoku atlattım çok şükür ayy mercimeğimmmmmmmm geliyorrrrrrrrr darısı hepinizin başına canlarımm

ayy vala gidecektim de çok feci ağladığım için fenaydım arkadaşım bu halde gitmen çok zor dedi akşama kadar da bekleyemedim valla olsun buda güzeldi

çekin şekerim çekinn bunun için 40 gün 40 gece bile halay çekilir... bnde sizin için oturup dua ediorumm... Allah ım tez vakitte sağlıkla yaşatsın sizede bu muhteşem tarifi olmayan duyguyu

CARMENNNN ayy canım öle yazınca çok üzüldüm .. seni büyük listeden sildim kuzum hani transfer listesi varya oraya eklemek için ama dünkü şaşkolozluğumdan eklemeyi unutmuşum.. senin transfer tarihi belli oldumu ? tekrar söylersen hemen düzenlerim cnaım kusura bkma öptüm seni

aradılar aradılarr allahıma binlerce şükür olsun ki 3tanenin 3 üde bölünmüş yarın sabah 9.00da transferim var bi aksilik olazsa kötüye gitmezlerse öbür 2sinide donduracaklar...sizlerin duasıyla,destekleriyle ve tabiki yüce rabbimin isteğiyle dayandı kuzucuklarım:)))) çok mutluyım sanki hamilesin dediler :))) inşallah bundan sonrasıda iyi gider...

HÜLYAMMM niye kusura bakim ben acaba allahın bi göstergesi mi benim tedavi iptal olacakta hülya yanlışlıkla mı sildi diye manyakça düşüncelere kapıldım ,çok şükür öyle olmadı hadi bende aşşağı listeye geliyorum artık ,transferim yarın:))))))) güzel annecikkk sen bizim uğurumuzsunnn,mercimeğemize slm sölee,dua etsin akşam bana...

cnm bnm bazen böle yanlış yazmaları bende yapıyorum topiğimiz,ailemiz genişledikçe arada hatlar karısıyor:)) bnm 2.denemem bu ilkinde böle az emb.olmadığı için şok oldum ama sabah az önce güzel haberleri aldım yarın transfere gidiyorumm...aynen dediğin gibi taktir allahın ol derse bu sefer olur inşallah...dualara devam kızlar ben bugun hepimiz için bol bolll dua edecem.

çok teşekkür ederim cnm bnm,hepiniz moral vermeye çalıştınız bugun bana umarım yarın sabah güzel haberlerle gelirim 9 gibi ararlar snaırım..dualarınızı eksik etmeyin benden..

canımmm çok şükür dualarımız seninle inşallah bi sıkıntı olmadan yavrunu alıp geleceksin sen de hadi bakalım şimdiden tebrik ederim

CARMENNN CİM cok sevindim cook şükür kuzucukların dayanmış bak,yarında onları içine alacaksın,sevgi ve hasretle en önemlisi dualarla besliyceksin ve inş.12 gün sonra müjdeli haber verceksin..hadi bakalım sende yolun sonuna geldin:))bu cuma gününde herkes dua etsin inş.birbirine..HLY CİM melegine bizdende selam,inş.bizde alacagız meleklerimizi:))kızlar buarada gec gelebilirim malum halılarımı yıkıyorum daha bitmedi,yine cook yorulcam zaten dünkü hamlıktan her yerim tutulmuş ama başladım bitirmem lazım..üfff canımda istemiyo ama(neyse ben gelene kadar yazışadurun ben okurum..cumamız hayırlara vesile olsun...

CARMENNN bu habere çok sevindim hadi gözün aydın:)) beni de bu sabah aradılar 12 tanesi döllenmiş çok mutluyummm:)) inş. sağlıklı bir şekilde bölünürler pazar gününü iple çekiyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…