hayırlı olsun yumoşcukların inşallah yarın hepsinin döllendiğinin haberinide alırsın... kaç yasındasın,kaçıncı denemen,hangi merkezdesin ve sorununuz ne bunları yazarsan listeyi düzenleyen arkadasımız(hamiledir kendisi şuan:)) seni listeye alır ....
delü delü delüüAllah ın hikmeti ve mucizesi işte canım sizleerin sayesinde bu süreci keyifle geçireceğim canlarım
kocam merdivenlerden gülerek çıktı.. girdi sarıldık işte.. güldük salak salak baktık birbirimize şimdi burdamı diyobnde evet adını mercimek koydum dedim güzelmiş dedi.. yine sarıldık falan testime baktı acaba ne zaman oldu falan dedi işte.. ilk ağlarken aradığımda çok korkmuş sonra şok olmuş hala tam olarak atamamış.. çok mutluyum dedi.. öle işteee
valla 3 saatlık uyku ıle gırdım opuya sabah 9:05 te:) 10 tane yumoşum toplanmış ve yarım saat dınlenıp eve geldım. dr cok hıperaktıvsın dıyo ben kendıme gelınce. komşum benımle geldı ona da tutun ayaga kalkmasın kalkmaya calısıyor. ruya bıle gordum 15 dklık anestezıde valla:) memlekettekı kucuk yavru kopeklerı gordum onlarla oynuyodum. dr nesrın dıyınce hacıyatmaz gıbı ayaga kalkıyormusum onlar gerı yatıyor ben ayaga kalkıyormusum. sordugum ılk sey kaç yumurtam oldu dıye sormakvalla bıraktım geldım yavrularımı hastane koşelerınde ne ıcım anneyım anlamadım valla sımdı ıyıyım herhangı bır kanama yok. sadece cok az sancım var. dınlenıyorum sımdılık. senın kontrol nasıl gectı?
yok benim kafa gitti yorgunluktan ve sevinçten..CARMEN CİM BAŞKASINA YAZCAGIM SÖZLERİ SANA YAZMIŞIM KUSURA BAKMA(SANA BİŞEYLER YAZMAK İSTEDİM KONU KARIŞTI NEYSE..MORALİNİ BOZMA İNŞ.SENDE SABAHA HAYIRLI HABERLER ALIRSIN SONUCTA Bİ TANE BEBİŞ KOYCAKLAR ÖNEMLİ OLAN HERKESİN DEDİGİ GİBİ TEK OLSUN SAGLIKLI OLSUN BİZİM OLSUN...POZİTİF OL CANIM..DONDURMA İŞLEMİNİ HİÇ DÜŞÜNMEYELİM İLK SEFERDE HEPİMİZİN MELEGİ GELSİN İNŞ.YÜZÜN GÜLSÜN MORAL COK ÖNEMLİ OLMAZSA BİLE TAKDİR ALLAHIN VAKTİ SAATİ VARDIR DİYİP BEKLİYCEZ HEPMİZİN YAPTIGI BU..AMA DUALARIM SENİNLE OLCAK CANIM..
arkadaşlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım.bu süreci beraber geçirelim istiyorum, birbirimize destek olalım.bugün benim de 17 tane yumoşum toplandı heyecanla sonucu bekliyorum:)
merhaba nesrinsavas ben de 9.05'te yeni anestezinin etkisinde çıkmaya çalışıyordum.demek ki aynı dakikalarda toplanmış yumurtalarımız. hakkımızda hayırlısı olur inşallah sonuçlarımız pozitif çıkar:)
Egunallll sen beni öldürcen:)))ya nerden bulup yazıyon bu komiklikleri..ama haklısın hly yok adet bekliyom falan filan derken mercimegi fırına sürmüş:))derecede baya yüksekmiş...cok güldürdün yine beni:))evet halaya katılmak isterdim ama hiç beceremem ve coook yorgunum ama minik mercimek için cekerim halayı..hop deeeee...hakkaten hly cim ne kadar cok teyzesi oldu melegimizin süperrrrr
ayyyy ALLAH öldürmesin şekerimmm....aslında ben mezdeke dans üçlüsü kurup gerdan kıvıralım istiyordum ama üç kişiden fazlayız hangi birinizi alayım gruba...çok kalabalığız bizden en iyi halay ekibi olur dedim geçtim halayın başına tey tey tey...yoksa hop tek mi oynasak ...
özel msj yazdım unutma bak :)
yuppiiiiiii ayyyyyyy kuzum çooooooookk sevindim allahım sağlıklı sıhhatli hamişlik nasip etsinnnnnnnn
ohhhhhh ben hepinniz için göbek atıcammmmmmm
kızlarrrrr transferi olanlar hepniz yazın sizin içinde atıcam artık sizlerde hamişlik yolundasınız hepiniz hamiş kalınnnnnnn inşşşşşşşşşş
hepimiz anniş olucağzzzzzzzz inşallah
tabiii benim arkadaşım sabırsız... keşke tel da demeseydin akşam eve gelince farklı bir ortam hazırlayıp öyle söyleseydin...çatladın hemen söyledin dimiiii....adamcağız da ne olduğunu anlamaz bi halde eve gelmiş...sana kocaman bir tebrik koyuyorum...neyse bu seferlik böyle olsun 2.ye inşallah......
Egunallll sen beni öldürcen:)))ya nerden bulup yazıyon bu komiklikleri..ama haklısın hly yok adet bekliyom falan filan derken mercimegi fırına sürmüş:))derecede baya yüksekmiş...cok güldürdün yine beni:))evet halaya katılmak isterdim ama hiç beceremem ve coook yorgunum ama minik mercimek için cekerim halayı..hop deeeee...hakkaten hly cim ne kadar cok teyzesi oldu melegimizin süperrrrr
yok benim kafa gitti yorgunluktan ve sevinçten..CARMEN CİM BAŞKASINA YAZCAGIM SÖZLERİ SANA YAZMIŞIM KUSURA BAKMA(SANA BİŞEYLER YAZMAK İSTEDİM KONU KARIŞTI NEYSE..MORALİNİ BOZMA İNŞ.SENDE SABAHA HAYIRLI HABERLER ALIRSIN SONUCTA Bİ TANE BEBİŞ KOYCAKLAR ÖNEMLİ OLAN HERKESİN DEDİGİ GİBİ TEK OLSUN SAGLIKLI OLSUN BİZİM OLSUN...POZİTİF OL CANIM..DONDURMA İŞLEMİNİ HİÇ DÜŞÜNMEYELİM İLK SEFERDE HEPİMİZİN MELEGİ GELSİN İNŞ.YÜZÜN GÜLSÜN MORAL COK ÖNEMLİ OLMAZSA BİLE TAKDİR ALLAHIN VAKTİ SAATİ VARDIR DİYİP BEKLİYCEZ HEPMİZİN YAPTIGI BU..AMA DUALARIM SENİNLE OLCAK CANIM..
çok teşekkür ederim cnm bnm,hepiniz moral vermeye çalıştınız bugun bana umarım yarın sabah güzel haberlerle gelirim 9 gibi ararlar snaırım..dualarınızı eksik etmeyin benden..
aradılar aradılarr allahıma binlerce şükür olsun ki 3tanenin 3 üde bölünmüş yarın sabah 9.00da transferim var bi aksilik olazsa kötüye gitmezlerse öbür 2sinide donduracaklar...sizlerin duasıyla,destekleriyle ve tabiki yüce rabbimin isteğiyle dayandı kuzucuklarım:)))) çok mutluyım sanki hamilesin dediler :))) inşallah bundan sonrasıda iyi gider...
canımmm çok şükür dualarımız seninle inşallah bi sıkıntı olmadan yavrunu alıp geleceksin sen de hadi bakalım şimdiden tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?