NESRİNSAVAŞ sende süpersin demek ayaga dikildin haa:))inş.hayırlı haberlerini alırız,kayınpederin gittimi?RUJO sende hoşgeldin aramıza,hayırlı tedaviler inş..CARMEN sanada hoşgeldin diyorum yaza yaza ögrenirsin canım merak etme ama özeldem msj atman için belirli bi sayıda msj yazmış olman gerekiyo...neyse seninde tedavin hayırlı ugurlu olsun inş.
Nesrinsavascim merhaba,
Hadi gozun aydin olsun . Yuzde yetmisi bitti artik meselenin . Sonrasinda hep beraber buradayiz zaten . Zaman cabuk gececek.
merhaba nesrinsavas ben de 9.05'te yeni anestezinin etkisinde çıkmaya çalışıyordum.demek ki aynı dakikalarda toplanmış yumurtalarımız. hakkımızda hayırlısı olur inşallah sonuçlarımız pozitif çıkar:)
aradılar aradılarr allahıma binlerce şükür olsun ki 3tanenin 3 üde bölünmüş yarın sabah 9.00da transferim var bi aksilik olazsa kötüye gitmezlerse öbür 2sinide donduracaklar...sizlerin duasıyla,destekleriyle ve tabiki yüce rabbimin isteğiyle dayandı kuzucuklarım:)))) çok mutluyım sanki hamilesin dediler :))) inşallah bundan sonrasıda iyi gider...
.
aradılar aradılarr allahıma binlerce şükür olsun ki 3tanenin 3 üde bölünmüş yarın sabah 9.00da transferim var bi aksilik olazsa kötüye gitmezlerse öbür 2sinide donduracaklar...sizlerin duasıyla,destekleriyle ve tabiki yüce rabbimin isteğiyle dayandı kuzucuklarım:)))) çok mutluyım sanki hamilesin dediler :))) inşallah bundan sonrasıda iyi gider...
cnm bnm bazen böle yanlış yazmaları bende yapıyorum topiğimiz,ailemiz genişledikçe arada hatlar karısıyor:)) bnm 2.denemem bu ilkinde böle az emb.olmadığı için şok oldum ama sabah az önce güzel haberleri aldım yarın transfere gidiyorumm...aynen dediğin gibi taktir allahın ol derse bu sefer olur inşallah...dualara devam kızlar ben bugun hepimiz için bol bolll dua edecem.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
mercimeğin selamı var size... teyzelerine çok teşekkür ediyor.. müstakbel annesinin hayatının en muhteşem gününde onun yanında olup mutluluğunu paylaştığınız için
ayy vala gidecektim de çok feci ağladığım için fenaydım arkadaşım bu halde gitmen çok zor dediakşama kadar da bekleyemedim valla olsun buda güzeldi
çekin şekerim çekinn bunun için 40 gün 40 gece bile halay çekilir... bnde sizin için oturup dua ediorumm... Allah ım tez vakitte sağlıkla yaşatsın sizede bu muhteşem tarifi olmayan duyguyu
CARMENNN bu habere çok sevindim hadi gözün aydın:)) beni de bu sabah aradılar 12 tanesi döllenmiş çok mutluyummm:)) inş. sağlıklı bir şekilde bölünürler pazar gününü iple çekiyorum:))
HÜLYAMMM niye kusura bakim ben acaba allahın bi göstergesi mi benim tedavi iptal olacakta hülya yanlışlıkla mı sildi diye manyakça düşüncelere kapıldım ,çok şükür öyle olmadı hadi bende aşşağı listeye geliyorum artık ,transferim yarın:))))))) güzel annecikkk sen bizim uğurumuzsunnn,mercimeğemize slm sölee,dua etsin akşam bana...
cnm bnm bazen böle yanlış yazmaları bende yapıyorum topiğimiz,ailemiz genişledikçe arada hatlar karısıyor:)) bnm 2.denemem bu ilkinde böle az emb.olmadığı için şok oldum ama sabah az önce güzel haberleri aldım yarın transfere gidiyorumm...aynen dediğin gibi taktir allahın ol derse bu sefer olur inşallah...dualara devam kızlar ben bugun hepimiz için bol bolll dua edecem.
kızlarrr hastaneyı aradımmm sımdııı. 1o tane yumurtadan 7 tanesı cok guzel dollenmıs. yarın sabah 9 gıbı arayıp transfer zamanını ogrenecegım ıns. esımde nıye 3 tanesı dollenmedı dıye ona takılıyor. Allahım ya resmen 2 zıt karakterız. ben ıyısıne bakıyorum o kotusune :)))))))))))
Kızlar beni listeden çıkarabilirsiniz 1-2 aylık.benim tedavi iptal oldu.malesef yumurtalar büyümedi.sizlere bol şans diliyorum.allah yardımcımız olsun.güzel haberlerinizi takipteyim ama haberizin olsun.
kızlarrr hastaneyı aradımmm sımdııı. 1o tane yumurtadan 7 tanesı cok guzel dollenmıs. yarın sabah 9 gıbı arayıp transfer zamanını ogrenecegım ıns. esımde nıye 3 tanesı dollenmedı dıye ona takılıyor. Allahım ya resmen 2 zıt karakterız. ben ıyısıne bakıyorum o kotusune :)))))))))))
ohhh ohh mşlhhhya ne oluyo böle herkesin peş peşegüzel haberleri geliyo hadi canım gözün aydın....
oh oh hergün güzel haberler alır olduk...ay şekerim o nasıl bi bakış açısı...fazla döllenince ne oluyormuşki 3 sayısına takılıyo...şansınız artar daha iyi ya...ayrıca bunda kötü bişey yok...herşey MAŞALLAH güzel gidiyor daha ne olsun...ohhhhh sefamız olsun...
Ya egunalcım aynen bu iştah ne böle habire yiyesim var hep canım bişeyler istiyo özellikle gece yemeden yatamıyorum :)) ama olsun insanın iştahının olması ne güzel bişeymiş ben yıllardır hep istiyorum :)))...
sagol cnm sıra sende gıttın mı kontrole ne dedıler. sorma valla daha neler neler buraya yazamadıgımayrıca opu geesı bayagı hastanelerde dolaşmıştık ya bızım cocuk cok yardımsever olacak dıyo. nıye dedım baksana opu gecesı herkese yardım edıyoruz artık sadece guluyorum valla. ayrıca u ısın sonucuna gore kocişim gemiye gidecek. bana yıne ayrılık canları cokuyor:2::2:
yumoşlar en son kaç mm olunca opu günü belli oluyooo????
Günaydınnnn hatunlarrr...
bugunlerde adet olmam lazım bugun 26 . günüm ... olsamda bır an once başlasam tedavime ...
transfer gunu rahim kalınlığına bakıldımı dımı kısşar.. kaç olması gerekiyor..
ohhh maşallah canımmm çok güzel inşallah hepsi 1.kalite devam ederkızlarrr hastaneyı aradımmm sımdııı. 1o tane yumurtadan 7 tanesı cok guzel dollenmıs. yarın sabah 9 gıbı arayıp transfer zamanını ogrenecegım ıns. esımde nıye 3 tanesı dollenmedı dıye ona takılıyor. Allahım ya resmen 2 zıt karakterız. ben ıyısıne bakıyorum o kotusune :)))))))))))
esımın yenı planı pazar ogleden sonra tuvaletı kıtleyecekmış. transferın cok sıkışık olması gerektıgını ogrenmıs.bende stok yapacakmışım. Allahım ya
bana doktorun dediği en küçüğünün 14 mm olmasını istiyorum demişti canım benimkiler toplanırken 18-19 mm diyumoşlar en son kaç mm olunca opu günü belli oluyooo????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?