2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

anestezının etkısı ıle öle oluyor malesef:)) ınsallah bakalım hayırlısı herseyın. evet kayınpeder salı akşamı gıttı. memlekette kopekler var yemeklerı bıtmıstır dıye durmak ıstemedı.

Nesrinsavascim merhaba,

Hadi gozun aydin olsun . Yuzde yetmisi bitti artik meselenin . Sonrasinda hep beraber buradayiz zaten . Zaman cabuk gececek.

merhaba canım. hepımızın gozu aydın tedavılerımız guzel ılerlıyor. hep beraber guzel sonuclar alacagımıza emınız.

haha sendemı 9:05 komşum bana yenı ataturk gelıyor herhalde ıcıme dogdu dedı:)) senınde ole olmus baksana:))))

ya ben ne dedım sana ıyı dusunelım ıyı olsun dedım:)) şaka bı yana cok sevındım cnm. tedavın ıptal olmadı bak ne guzeli ıns transferınde guzel gecerde hersey coook coook daha guzel olur. dualarım sızınle hadı bakalım

süpperrr bi haber buuuu....yarın sabah ta herşey yolunda gidecek ve bebişini alıp geleceksin canım...ALLAH yardımcın olsun...

mercimeğin annesi hayatındaki en güzel güne uyanmışsındır...daha dün kırmızıları konuşurken bugün bebeğinle uyandın...bu iğnelerden mi bilmiyorum epeydir iştahım açık mercimek deyip duruyorsun sıpana aklıma mercimek çorbası,köftesi vs...şeyler gelmeye başladı ayyy böyle giderse yerim ben onuuuu.......obezmi olcam neee...

CARMENNN bu habere çok sevindim hadi gözün aydın:)) beni de bu sabah aradılar 12 tanesi döllenmiş çok mutluyummm:)) inş. sağlıklı bir şekilde bölünürler pazar gününü iple çekiyorum:))

MAŞALLAH canım...12 tanesi döllenmiş bu çok güzel bir haber hep böyle sorunsuz devam etsin tedavin...

kızlarrr hastaneyı aradımmm sımdııı. 1o tane yumurtadan 7 tanesı cok guzel dollenmıs. yarın sabah 9 gıbı arayıp transfer zamanını ogrenecegım ıns. esımde nıye 3 tanesı dollenmedı dıye ona takılıyor. Allahım ya resmen 2 zıt karakterız. ben ıyısıne bakıyorum o kotusune :)))))))))))

Kızlar beni listeden çıkarabilirsiniz 1-2 aylık.benim tedavi iptal oldu.malesef yumurtalar büyümedi.sizlere bol şans diliyorum.allah yardımcımız olsun.güzel haberlerinizi takipteyim ama haberizin olsun.

Kuzummm çok ama çok sevindim bak gördünmü üzüldüğüne değmedi çok şükür Mubarek Cuma dualarımız kabuloldu...
ayyy carmenn yaaa biz şimdi yarın ikimizde aynı heycanımı paylaşcaz kuzumuzu alıp evimizemi dönücez yazarken bile heycanlanıyorum bennnn :)

ohhh ohh mşlhhh ya ne oluyo böle herkesin peş peşegüzel haberleri geliyo hadi canım gözün aydın....

Kızlar beni listeden çıkarabilirsiniz 1-2 aylık.benim tedavi iptal oldu.malesef yumurtalar büyümedi.sizlere bol şans diliyorum.allah yardımcımız olsun.güzel haberlerinizi takipteyim ama haberizin olsun.

canım hayırlısı olsun uzulme olur mu? rabbım can saglıgı versın de yıne denersınız. hem dermansız dert vermesın rabbım. bak en azından dermanımız var. dua et cnm ol bbol dua ınsanın kaderını degıstırır derler cok dogru. bende dua edıcem sana. ınsallah yenı tedavınde yumosların cook guzel buyuyup sende nkuzunu alıp evıne doneceksın ıns.

oh oh hergün güzel haberler alır olduk...ay şekerim o nasıl bi bakış açısı...fazla döllenince ne oluyormuşki 3 sayısına takılıyo...şansınız artar daha iyi ya...ayrıca bunda kötü bişey yok...herşey MAŞALLAH güzel gidiyor daha ne olsun...ohhhhh sefamız olsun...

Ya egunalcım aynen bu iştah ne böle habire yiyesim var hep canım bişeyler istiyo özellikle gece yemeden yatamıyorum :)) ama olsun insanın iştahının olması ne güzel bişeymiş ben yıllardır hep istiyorum :)))

mercimeğin annesi hayatındaki en güzel güne uyanmışsındır...daha dün kırmızıları konuşurken bugün bebeğinle uyandın...bu iğnelerden mi bilmiyorum epeydir iştahım açık mercimek deyip duruyorsun sıpana aklıma mercimek çorbası,köftesi vs...şeyler gelmeye başladı ayyy böyle giderse yerim ben onuuuu.......obezmi olcam neee...

ohhh ohh mşlhhh ya ne oluyo böle herkesin peş peşegüzel haberleri geliyo hadi canım gözün aydın....

sagol cnm ınsallah sonucu da guzel olacak tedavılerımızın. bu arada gorumcemı aradım sımdı sonucu soleme ıcın. onunda 2 tup bebegı tutmus ve 1sınıfa gıden ıkızlerı var. o da bana yarın kaça bolundugunu sor en az 8e 10a bolunmus olsun dedı. yarın soracagım. sızlerde ogrendınızmı bole kaça bolundugunu mrk edıyorum da.

sagol cnm sıra sende gıttın mı kontrole ne dedıler. sorma valla daha neler neler buraya yazamadıgım ayrıca opu geesı bayagı hastanelerde dolaşmıştık ya bızım cocuk cok yardımsever olacak dıyo. nıye dedım baksana opu gecesı herkese yardım edıyoruz artık sadece guluyorum valla. ayrıca u ısın sonucuna gore kocişim gemiye gidecek. bana yıne ayrılık canları cokuyor:2::2:

yiyorum yiyorum neyseki kilo almıyorum sadece yumoşlar büyüdüğü için karın bölgemde hafif şişlik var bi de fatmagülün yengesi gibi ha bi re gazım oluyo ayyy yanlış anlaşılmasın doğalgaz hani kombinin yaktığı ...ama sen al bence zaten iştahsız ve kilo alamama durumun vardı...ye şekerim ye

Son düzenleme:
esımın yenı planı pazar ogleden sonra tuvaletı kıtleyecekmış. transferın cok sıkışık olması gerektıgını ogrenmıs. bende stok yapacakmışım. Allahım ya

ayyy kıyamam ayrılık zamanı yaklaşıyo demek...ilk günler hesap yapıyorduk gemiye gitmeden kırmızılar gelsin diye dua ediyorduk...şimdi ne aşamadasın bak...ALLAH herşeyi yoluna öyle güzel koyuyor ki hiçbişey için çok üzülüp düşünmemek lazım...ne yaparsan yap herşey olacağına varıyor...bende erken saatte kontrole gittim sanırım 2 gün daha gonal-f kullanacam kan sonucuma göre dozum belli olcak öğleden sonra...dozu düşürecekler...tamini opu çarşamba sanırım...daha erkende olabilir...yumoşlarımın en büyüğü 16.5 mm olmuş...

ya kızlar yazılarınızı okuyunca hemen hastaneyi arattım sizi arıyolar ben dün kendim aradım carmenn demişti aradılar die dün aradığımda sadece döllenmiş olduğunu sölediler o kadar arıycaz cumartesiye randevu vericez dediler şimdi sizin yazıları okuyunca aradık tekrar kaça bölünmüş die bu gün okuma yapmıyolarmış ne demekse yarın sabah arayıp okuycaklarmış ona göre cmrt veya pazartesi diolar anlamadım ben bişey

Günaydınnnn hatunlarrr...

bugunlerde adet olmam lazım bugun 26 . günüm ... olsamda bır an once başlasam tedavime ...
transfer gunu rahim kalınlığına bakıldımı dımı kısşar.. kaç olması gerekiyor..

cnm onada bildiğim kadarıyla sölüyeyim
rahim kalınlığı alınan ilaçlar ve yumurtaların büyüdükçe kalınlaşıyo transfer günü kalınlığın 8-9 olması gerekiyomuş bunun altını iptal edildiğini sölediler ayrıca tüplerin kalınlığınada bakılıyo sanırım oda 10 olması idealmiş....

ohhh maşallah canımmm çok güzel inşallah hepsi 1.kalite devam eder

esımın yenı planı pazar ogleden sonra tuvaletı kıtleyecekmış. transferın cok sıkışık olması gerektıgını ogrenmıs. bende stok yapacakmışım. Allahım ya
o kadarına da gerek yok ayol benim eşimde evden çıkarken 1lt suyu içirmeye başladı zaten heyecan var ben sıkıştım baya sonra yoldayken doktoru aradım o kadarına gerek yok canım tuvalete gidebilirsin şimdi dedi işlemden yarım saat önce 2-3 bardak su içip hafif sıkışsan yeter dedi zaten o sırada ben 4 kere tuvalete gittim heyecandan
yumoşlar en son kaç mm olunca opu günü belli oluyooo????
bana doktorun dediği en küçüğünün 14 mm olmasını istiyorum demişti canım benimkiler toplanırken 18-19 mm di

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…