yumoşlar en son kaç mm olunca opu günü belli oluyooo????
mahpeyker nasılsın canım ? bekleyiş nasıl gidiyor ?
ben çok tuhaf oldum yaaa dün sürekli ağladımduygularım karman çorman göğüslerimde hafif sızı ve ara ara kasıklarımda regli ağrıları hissediyorum
canommmmm sen moralini uksek tut.. olucak tutucak benceee..adet agrısı olucak tabee..bebiş tutunmaya çalışıyorr..
CARMENNN CİM cok sevindim cook şükür kuzucukların dayanmış bak,yarında onları içine alacaksın,sevgi ve hasretle en önemlisi dualarla besliyceksin ve inş.12 gün sonra müjdeli haber verceksin..hadi bakalım sende yolun sonuna geldin:))bu cuma gününde herkes dua etsin inş.birbirine..HLY CİM melegine bizdende selam,inş.bizde alacagız meleklerimizi:))kızlar buarada gec gelebilirim malum halılarımı yıkıyorum daha bitmedi,yine cook yorulcam zaten dünkü hamlıktan her yerim tutulmuş ama başladım bitirmem lazım..üfff canımda istemiyo ama(neyse ben gelene kadar yazışadurun ben okurum..cumamız hayırlara vesile olsun...
CARMENNN bu habere çok sevindim hadi gözün aydın:)) beni de bu sabah aradılar 12 tanesi döllenmiş çok mutluyummm:)) inş. sağlıklı bir şekilde bölünürler pazar gününü iple çekiyorum:))
kızlarrr hastaneyı aradımmm sımdııı. 1o tane yumurtadan 7 tanesı cok guzel dollenmıs. yarın sabah 9 gıbı arayıp transfer zamanını ogrenecegım ıns. esımde nıye 3 tanesı dollenmedı dıye ona takılıyor. Allahım ya resmen 2 zıt karakterız. ben ıyısıne bakıyorum o kotusune :)))))))))))
Kızlar beni listeden çıkarabilirsiniz 1-2 aylık.benim tedavi iptal oldu.malesef yumurtalar büyümedi.sizlere bol şans diliyorum.allah yardımcımız olsun.güzel haberlerinizi takipteyim ama haberizin olsun.
esımın yenı planı pazar ogleden sonra tuvaletı kıtleyecekmış. transferın cok sıkışık olması gerektıgını ogrenmıs.bende stok yapacakmışım. Allahım ya
ya kızlar yazılarınızı okuyunca hemen hastaneyi arattım sizi arıyolar ben dün kendim aradım carmenn demişti aradılar die dün aradığımda sadece döllenmiş olduğunu sölediler o kadar arıycaz cumartesiye randevu vericez dediler şimdi sizin yazıları okuyunca aradık tekrar kaça bölünmüş die bu gün okuma yapmıyolarmış ne demekse yarın sabah arayıp okuycaklarmış ona göre cmrt veya pazartesi diolar anlamadım ben bişey
süpperrr bi haber buuuu....yarın sabah ta herşey yolunda gidecek ve bebişini alıp geleceksin canım...ALLAH yardımcın olsun...
mercimeğin annesi hayatındaki en güzel güne uyanmışsındır...daha dün kırmızıları konuşurken bugün bebeğinle uyandın...bu iğnelerden mi bilmiyorum epeydir iştahım açık mercimek deyip duruyorsun sıpana aklıma mercimek çorbası,köftesi vs...şeyler gelmeye başladıayyy böyle giderse yerim ben onuuuu.... ...obezmi olcam neee...
MAŞALLAH canım...12 tanesi döllenmiş bu çok güzel bir haber hep böyle sorunsuz devam etsin tedavin...[/QUOT
sağol canım ya inş. sorunsuz yola devam ederiz
evet yarın sabah ikimizde miniklerimizi almaya gidiyoruz ben masada sanada dua edecem sende bana et tamam mı??çok heyecanlıyım inşallah yarına kadar bölünmeleri devam eder.. kaçta çağırdılar senii??
evet yarın sabah ikimizde miniklerimizi almaya gidiyoruz ben masada sanada dua edecem sende bana et tamam mı??çok heyecanlıyım inşallah yarına kadar bölünmeleri devam eder.. kaçta çağırdılar senii??
18 mm die biliyorum ama senin güzel büyümüşler 16.5 olduysa 18 mm geçer sanırım
ya kızlar yazılarınızı okuyunca hemen hastaneyi arattım sizi arıyolar ben dün kendim aradım carmenn demişti aradılar die dün aradığımda sadece döllenmiş olduğunu sölediler o kadar arıycaz cumartesiye randevu vericez dediler şimdi sizin yazıları okuyunca aradık tekrar kaça bölünmüş die bu gün okuma yapmıyolarmış ne demekse yarın sabah arayıp okuycaklarmış ona göre cmrt veya pazartesi diolar anlamadım ben bişey
cnm onada bildiğim kadarıyla sölüyeyim
rahim kalınlığı alınan ilaçlar ve yumurtaların büyüdükçe kalınlaşıyo transfer günü kalınlığın 8-9 olması gerekiyomuş bunun altını iptal edildiğini sölediler ayrıca tüplerin kalınlığınada bakılıyo sanırım oda 10 olması idealmiş....
bana doktorun dediği en küçüğünün 14 mm olmasını istiyorum demişti canım benimkiler toplanırken 18-19 mm di
canım benım 17-19 arasındaydı ..dr um daha yaşın genç acele etmeyelım..bı ıgne daha vur 20 falan olsun demişti..
18den sonra toplanabiliyor ama kişinin durumuna göre bekliyorlar bnm 1i 21 ,1 i 20-19 diye gidiyordu.....
canım ben dün gittim kontrole 18 mm olmuşlar yarın yumoşlarım toplanıcak doktorumun söylediğine göre sana uygulanan ve duruma göre doktor belirliyor zamanını hayırlısı olsun sen stres yapma ama rahat olmaya calış.bende cok sık girememiştim nete bugünden sonra burdayım artık.inşallah hakkımızda hayırlısı olsun..
ya dedim ya bilmiyorumki aradık işte bu gün okuma yok dediler sanırım bu gün açıp bakmıycaklarmış öle anladım
yarın sabah duruma göre çağrıcaz ya yarın ya pazartesi olabilir dendi(( biraz moralim vardı oda gitti hiç bişey anlamadım kaça bölündükleri falan onuda sizden duyup sorduk sölemediler bunları sölediler sadce ((
mahpeyker nasılsın canım ? bekleyiş nasıl gidiyor ?
ben çok tuhaf oldum yaaa dün sürekli ağladımduygularım karman çorman göğüslerimde hafif sızı ve ara ara kasıklarımda regli ağrıları hissediyorum
canım hemen moralini bozma lütfen...kötü bi haber almadın ki sadece net bişey duymak isterken bu belirsizlik canını sıktı...içini ferah tut.her merkezin çalışma sistemi aynı olacak diye bişey yok...emin ol yarın güzel haberler alacaksın bu kadar sabrettin biraz daha dayan arkadaşım...
Yarın çok özel bir gün 11.11.11 ve banada uğurlu gelicek biliyorummmmm :)))
bencede ugurlu gelecek ve ılk hamıslerden olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?