2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mahpeyker nasılsın canım ? bekleyiş nasıl gidiyor ?
ben çok tuhaf oldum yaaa dün sürekli ağladım duygularım karman çorman göğüslerimde hafif sızı ve ara ara kasıklarımda regli ağrıları hissediyorum

canommmmm sen moralini uksek tut.. olucak tutucak benceee..adet agrısı olucak tabee..bebiş tutunmaya çalışıyorr..

çok tşk ederm.. evet inşanlah 1ini alıp gelecem allah izin verirse diğer 2 kuzucuğumuda donduracm...bu havada ne halı yıkaması yaa yazık sana...ben adanada oturuyorum burda yazın halılar kalkar ben daha sereli 10gün oldu çok şükür yıkama derdim yok...allah yardımcın olsunn...

CARMENNN bu habere çok sevindim hadi gözün aydın:)) beni de bu sabah aradılar 12 tanesi döllenmiş çok mutluyummm:)) inş. sağlıklı bir şekilde bölünürler pazar gününü iple çekiyorum:))

oohh çok güzel bir sayı muhtemelen blast a giderler sende...5.gün yapabilirler transferini...

eşine slm.ımı söyle 11 yumurtadan 3 tanesi döllendi:)))

Kızlar beni listeden çıkarabilirsiniz 1-2 aylık.benim tedavi iptal oldu.malesef yumurtalar büyümedi.sizlere bol şans diliyorum.allah yardımcımız olsun.güzel haberlerinizi takipteyim ama haberizin olsun.

birdahaki sefere başka türlü bir tedavi planıyla eminim büyüyecekler,sen yeterki moralini sağlam tut...

esımın yenı planı pazar ogleden sonra tuvaletı kıtleyecekmış. transferın cok sıkışık olması gerektıgını ogrenmıs. bende stok yapacakmışım. Allahım ya

haahhaaa çok güldüm ben ilk tedavimde blast trans.olmuştum 5.gün gel dediler allahım eşinin yaptığını bnm eşimde yaptı ve merkeze gittiğimde 5aylık hamile gibiydim sonra 1gün daha ertelediler git yarın gel emb.1 gün daha bekleyecek durumda yarın daha iyi olur dediler dedim sakın karışma bana yarın sabah...sadece 5 bardak su içip gittim ve yeterliydi sıkışıklık durumum abartma sakın sonra rezil olursun...transferden sonra zaten yatıyorsun 1 -2 saat ,iyice sıkışıyorsunn..

yumoşlar en son kaç mm olunca opu günü belli oluyooo????

18den sonra toplanabiliyor ama kişinin durumuna göre bekliyorlar bnm 1i 21 ,1 i 20-19 diye gidiyordu....

bende anlamadım cnm ...okuma ne ki acaba?? neyse vardır bir bildikleri senin emb.çok belki blasta gideceklerdir..

Son düzenleme:
evet yarın sabah ikimizde miniklerimizi almaya gidiyoruz ben masada sanada dua edecem sende bana et tamam mı??çok heyecanlıyım inşallah yarına kadar bölünmeleri devam eder.. kaçta çağırdılar senii??

evet yarın sabah ikimizde miniklerimizi almaya gidiyoruz ben masada sanada dua edecem sende bana et tamam mı??çok heyecanlıyım inşallah yarına kadar bölünmeleri devam eder.. kaçta çağırdılar senii??

ya dedim ya bilmiyorumki aradık işte bu gün okuma yok dediler sanırım bu gün açıp bakmıycaklarmış öle anladım
yarın sabah duruma göre çağrıcaz ya yarın ya pazartesi olabilir dendi (( biraz moralim vardı oda gitti hiç bişey anlamadım kaça bölündükleri falan onuda sizden duyup sorduk sölemediler bunları sölediler sadce ((

cnm benim ben şimdiden çokca dua ediyorum mubarek cuma die bak gör yarın güzel haberlerle geliceksin ben eminim bebşin karıncığında olcak oyy ne güzel yaaa

yumoşlar en son kaç mm olunca opu günü belli oluyooo????

canım ben dün gittim kontrole 18 mm olmuşlar yarın yumoşlarım toplanıcak doktorumun söylediğine göre sana uygulanan ve duruma göre doktor belirliyor zamanını hayırlısı olsun sen stres yapma ama rahat olmaya calış.bende cok sık girememiştim nete bugünden sonra burdayım artık.inşallah hakkımızda hayırlısı olsun..

kızlar ben eksiğim listede ama olmaski hem listeye hem halaya benide yazın lütfen hatta horon kolbastı ne varsa yazın:18: cok sıkıldım yatmaktan.bilgilerimi yazayım kısaca yaş 22 pikoluyum eşimde sperm azlığı var ilk tüp denemem medicine hospitaldeyim.yarın yumurtam toplanacak salı transfer inşallah.

18 mm die biliyorum ama senin güzel büyümüşler 16.5 olduysa 18 mm geçer sanırım

bana doktorun dediği en küçüğünün 14 mm olmasını istiyorum demişti canım benimkiler toplanırken 18-19 mm di

canım benım 17-19 arasındaydı ..dr um daha yaşın genç acele etmeyelım..bı ıgne daha vur 20 falan olsun demişti..

18den sonra toplanabiliyor ama kişinin durumuna göre bekliyorlar bnm 1i 21 ,1 i 20-19 diye gidiyordu.....

canlarım sorumu cevapladığınız için teşekkürler....benim yumoşların en küçüğü 10.5 en büyüğü 16.5...doz azaltıldı bugün..3 gün daha iğne vurulup pazartesi kontrole gidecem sanırım o gece çatlama iğnesi vurulup çarşambaya opu günü verirler...bu arada rahim duvar kalınlığım 10.5 mm herşey iyi diyo şeker doktorum...

sağol canım çok şükür rahatım sadece merak ettim kaç mm olunca toplamaya geçiliyor diye...sanırım benimkiler 19 mm olacak daha 3 iğnem var...yarın opu dasın demek ne güzel yolu yarılıyorsun...ALLAH emeklerimizi boşa çıkarmasın...

canım hemen moralini bozma lütfen...kötü bi haber almadın ki sadece net bişey duymak isterken bu belirsizlik canını sıktı...içini ferah tut.her merkezin çalışma sistemi aynı olacak diye bişey yok...emin ol yarın güzel haberler alacaksın bu kadar sabrettin biraz daha dayan arkadaşım...

iim canım biraz sıkıcı tabıı sürekli yatmak ama ben artık bugün biraz ayaklandım sayılır ama gene yatağımı kapamadım genelde dinlenıyorum . o ağrılar bende de vardı evvelki gün ve dün bugün biraz daha iyi hissediyorum kendimi bu anlamda
onun dışında duygusallık had safhada canım dün bende hatırlamıyorum neden olduğunu ama ağlamıştım neyse olsun ağladım biraz rahatladım o da iyi geldi :)
sende çok rahat bırak kendini ağlayacaksan tutma, rahatlarsın :) inşallah bu günler hızla geçecek ve önümüze çok güzel günler gelecek Allah emeklerimizin karşılığını verir inşallah :)

kızlar regli olmayı bekliyormmm ki başlayalımmm

Yarın çok özel bir gün 11.11.11 ve banada uğurlu gelicek biliyorummmmm :)))

slm hulya senı tekraradan tebrık edıyorum gecmısı okumamıstım... tup bebekle hamıle kaldın sanıyodum söle bı göz atınca kendılıngınden olmus.... yarabbım bu ne guzel bı hedıyedır.... okadar sevındım kı demekkı... en son anda bıle rabbımden umudu kesmemek gerekıo darısı basımıza ınsaaalhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…