2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sanırım ben adet oldum hafıf hafıf gelıyo..ozaman bugun 1. gunummu oluyo..ona gore yarın randevu alıyım dr dan..
yardımcı olurmusunuz

merhaba kader arkadaşları bugün yumurtalarım toplandı.... az önce geldim... narkoz bu sefer sarstı bayaa... geçen sefer böle olmamaıştım...karnımda hafif ağrı ve batmalar var.. 16 tane yumurta toplanmış....iii gibiymiş ama yarın belli olcakmışş

canım benım 16 tanee...inşallah çogu döllenır

Kızlar ya bana bişey diyinnnnnnnnn.. Ben kıskandım bu hamişleri,tedavidekileri galiba...Benim kırmızılar 1 hafta erken gelicek gibi duruyor.Sağ kasığımda fena bir ağrı var..Yumurtlamayı engellermi acaba?? Birde şöyle özetliyim benim durumu,geçen ay cyclo ile adet gördüm,laporoskopiden sonra fsh tavan yapmıştı,adet görememiştim..Tüp bebeğe geçiş yaptığımız bu ay doktor kullanma ilaç dedi.Bakalım kendiliğinden görürsün gibi geliyor demişti.Valla olucam galiba ama erken birazzz..Tedirgin oldum ya dünden beri....

Yarın çok özel bir gün 11.11.11 ve banada uğurlu gelicek biliyorummmmm :)))

işte böyle pozitif düşün hep...tarihin uğuruna gerek yok zaten herşey yolunda gidecek güzel haberler alacaksın ve bizimle paylaşacaksın...zorlu bir süreçteyiz ufak bir gecikme aksama moral bozuyor anlıyorum ama her şey bebek için...güçlü olmak gerekiyor...

sanırım ben adet oldum hafıf hafıf gelıyo..ozaman bugun 1. gunummu oluyo..ona gore yarın randevu alıyım dr dan..
yardımcı olurmusunuz

valla şekerim ben az bi lekenmede olsa o günü 1.gün sayıp doktor randevularımı hep ona göre aldım...bu doğrumu bilmiyorum ama ben hep böyle yaptım...

kocaman bir MAŞALLAHHHH....hepsi 1.kalite embriyo olsun İNŞALLAH....

nerdesin kuzum??? mercimeği mi gezdiriyosun yoksa...doktora gidecem demiştin dün gittinmi merak ettim...

canımm agrım var wc gıdıyorum gelen gıden yok..ama hıssedıyorum..gelırken bolee oluyoo ......akşam gelırse yarn gıderımm ozaman..

sağ kasığındaki ağrının kistle ilgisi yoksa basit bir adet sancısıysa yumurtlamayı engellemez şekerim...erken ol daha iyi hemencecik başlarsın tüp bebeğe...içimde bir ses şöyle diyo yoksa sende hly7 gibi hamilemisinnnnnnn....valla sorun ne olursa olsun ALLAH büyük bir mucizede senden bekliyorum inşallah...

canımm agrım var wc gıdıyorum gelen gıden yok..ama hıssedıyorum..gelırken bolee oluyoo ......akşam gelırse yarn gıderımm ozaman..

ben bu tedavime aynen böyle başladım...akşam adet oldum ertesi gün doktordaydım çünkü daha fazla beklemek istemiyordum...hatta doktor kaçıncı gün dedi bana 2.gün dün akşam adet oldum dedim...bişey demedi öylelikle başladım...senin yerinde olsam giderim yani...

aaaa hlye valla şaşkınım canım bayram sonrası tedavideki kader arkadaşlarımıza herkese morel oldu bu bir mucize bence sen herkesten önce sayfa topik aç vede herkesten önce hamile kal.....Allahım tamamına erdirir inşallh bide yanlış hatırlamıyosam tedavi öncesi temizlik yaptın koşturdun rabbim ol diyince engel yok .hayırlı olsun tekrar.....

evet cnm malesef ayrılık vaktı geldı ne yapalım bızım de kaderımız bu. 2010 yılında mesela esımı somalılı korsanlar kaçırmıstı. 4 ay 8 gun cehennem hayatı yaşamıstım. en azından sımdı guvenlı oldugunu bılıyorum. evet valla nerden nereye. yeterkı yaşayalım herseyı goruyoruz. hadı bakalım senınde opu yavas yavas bellı oluyor. ınsallah hersey yolunda gıder ve sende bıranonce melegını alıp evıne donersın.

canım benı de aramadılar malesef sabah ben aradım. anada sadece guzel gıdıyo dedı. pekı kaç tane dıyınce embırıyolaga sordu ve 10 taneden 7 tanesı dedı. kalıtesını sormak aklıma geldı. banada yarın ara ona gore transfer gunu bellı olacak dedı.

sagol cnm ınsallah. benım yarın bellı olacak transfer zamanım. o zaman soyleyeceklermış ne kadar su ıcmem gerektıgını. esım abartıyor :))

valla ben esıme bakmıycam artık soledıklerını duymayacagım valla. bana dun dıyokı bebeklerımızı bırakıp nereye gıdıyorz ben baslarındamı bekleseydım ve saka falan degıl ya gayet cıddı ayrıca tuvaletımı tutmak konusunda ıyıyım. 7 yıl zeynepkamıl hastanesınde calıstım ve o kadar yogunduk kı 3 saat tuvalete gıdemedıgımı ılırdım. kıvranırdım resmen

ilk olarak Allah hepimizin gönlünde olanı hayırlısı ile versin..bende sebebsiz infertilite var 4 yıldır uğraşıyorum,2 kez aşılama yapıldı.ikinci tuttu ama 6 haftalıkken düştü üzerinden 2 ay geçti,bizde artık tüp bebek yaptırmaya karar verdik ama dr yapar mı?bunun bi kuralı varmı..olumsuz düşünmek istemiyorum ama çok yıprandık..yardımcı olursanız sevinirim.hoşçakalın

Seni o kadar ii anlıyorumki ahh düşükler benim 2 oğlum var 2 kürtajım 2 kimyasal gebelik ve bi tanede kalbi durup alınan bebeğim oldu az daha canımdan olucaktım üzerine bide amleiyat olmak zorunda kaldım o kadar yıprandımki geçen sene şubatta ameliyat olmuştum ve o zamandan beri hiç bir neden omamasına rağmen psikolojik olarak dedi dr. hamile kalamıyorum.yaptırmadığımız test gitmediğimiz dr. kalmadı rahim önceki doğumlardan dolayı yapısı hamileliğe elverişli denildi hsg çekildi yok yok hiç bişey yok bana tüp bebek yapmıyolardı ben artık kendimi paraladım ve eşimi dr. öle ikna ettim çok şükür transfer aşamasına geldik.
yani eğer sorun yoksa dr.lar malesef tüp bebek yaptırma taraftarı olmuyolar ama sen kendini buna şartladıysan benim gibi şansını dene...HAKKINDA HAYIRLISI...

eşine sen anlatmadınmı bu süreçte yaşananları...yazık adamcağız nelere takılıyooo...komedisiniz valla...ay bi de korsanlar kaçırmış adamı şaka gibi...o günleri tahmin bile etmek istemiyorum kimbilir ne kadar kötü şeyler yaşamıssındır... sende bu eş olduktan sonra hikaye hiç bitmez...süpperrrrsiniz...

cnm ben esımle bu sohete gırmıyorum cunku kendısı obsesıf oldugu ıcın soyledıgım en olumsuz seye takılıyor ve bende strese gırıyorumm adamcagızda ne yapsın ınternete talım evet 2010 yılında somalıler hayatımızın tam ortasında ıdı. cok sukur gectı gıttı. zaten esımdekı varıkoselde somalı korsanlarının hatırası. orda saglıksız eslendıgı ıcın. neyse bosverelım o gunlerı. valla daha neler neler. sımdı starda denız otobusu kaçırmışlar dusun yanı. artık denızde guıvenlı degıl

canım öncelikle hoşgeldin aramıza ve düşüğün için geçmiş olsun ALLAH acını bir an önce unutturup kucağını doldursun inşallah...anne olma duygusu o kadar güçlü ki olumsuz sonuçlar alsakta tekrar denemek için bir an bile tereddüt etmiyor insan...düşüğün ardından 2 ay geçmiş sanırım bir sorun olmaz...sadece vücudunun buna hazır olması gerekiyor bunada doktor karar verir...bir kuralı yok yani...

aaaa inanmıyorum yaaa...varikosel o günlerden kalma ha ne büyük bir talihsizlik bu...vallahi yinede ALLAH eşini sana bağışlamış kuzum...ay adam o kadar olumsuz şeyler atlatmış ki şimdi niye böyle davrandığını daha iyi anlayabiliyorum...obsesif te olur şizofren de...ALLAH kosurun eşini yine gidiyor...

bende dün den beri sürekli yatmıyorum artık yemek falan yapıyorum ama eşim başka iş yaptırmıyor zaten bende yapmam ... valla duygusallık hat safhada kendimi tutamıyorum zaten ben normalde çok zor ağlarım şimdi dokun ağlıyorum az kaldı yaa sen benden 1 gün önce öğreneceksin inşallah Rabbim yüzümüze baksın inşallah pozitif sonuçlar alırız .

yardımcı olurmusunuz
hafif fafif derken leke varsa sayma ama akşam da olsa kanaman olursa ertesi günü ikinci gün say bence yani ben öyle yaptım

yardımcı olurmusunuz

Benim kadin dogumcum bana ilk gelmeye basladigi gun 1. Gun say demisti. Ilk gun sokmez benim de. 2 gun soker ama ben hep ilk gunu 1. Gun olarak sayiyorum canim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…