merhaba kader arkadaşları bugün yumurtalarım toplandı.... az önce geldim... narkoz bu sefer sarstı bayaa... geçen sefer böle olmamaıştım...karnımda hafif ağrı ve batmalar var.. 16 tane yumurta toplanmış....iii gibiymiş ama yarın belli olcakmışş
Yarın çok özel bir gün 11.11.11 ve banada uğurlu gelicek biliyorummmmm :)))
sanırım ben adet oldum hafıf hafıf gelıyo..ozaman bugun 1. gunummu oluyo..ona gore yarın randevu alıyım dr dan..
yardımcı olurmusunuz
merhaba kader arkadaşları bugün yumurtalarım toplandı.... az önce geldim... narkoz bu sefer sarstı bayaa... geçen sefer böle olmamaıştım...karnımda hafif ağrı ve batmalar var.. 16 tane yumurta toplanmış....iii gibiymiş ama yarın belli olcakmışş
işte böyle pozitif düşün hep...tarihin uğuruna gerek yok zaten herşey yolunda gidecek güzel haberler alacaksın ve bizimle paylaşacaksın...zorlu bir süreçteyiz ufak bir gecikme aksama moral bozuyor anlıyorum ama her şey bebek için...güçlü olmak gerekiyor...
valla şekerim ben az bi lekenmede olsa o günü 1.gün sayıp doktor randevularımı hep ona göre aldım...bu doğrumu bilmiyorum ama ben hep böyle yaptım...
kocaman bir MAŞALLAHHHH....hepsi 1.kalite embriyo olsun İNŞALLAH....
canım benım16 tanee...inşallah çogu döllenır
Kızlar ya bana bişey diyinnnnnnnnn.. Ben kıskandım bu hamişleri,tedavidekileri galiba...Benim kırmızılar 1 hafta erken gelicek gibi duruyor.Sağ kasığımda fena bir ağrı var..Yumurtlamayı engellermi acaba?? Birde şöyle özetliyim benim durumu,geçen ay cyclo ile adet gördüm,laporoskopiden sonra fsh tavan yapmıştı,adet görememiştim..Tüp bebeğe geçiş yaptığımız bu ay doktor kullanma ilaç dedi.Bakalım kendiliğinden görürsün gibi geliyor demişti.Valla olucam galiba ama erken birazzz..Tedirgin oldum ya dünden beri....
canımm agrım var wc gıdıyorum gelen gıden yok..ama hıssedıyorum..gelırken bolee oluyoo ......akşam gelırse yarn gıderımm ozaman..
ayyy kıyamam ayrılık zamanı yaklaşıyo demek...ilk günler hesap yapıyorduk gemiye gitmeden kırmızılar gelsin diye dua ediyorduk...şimdi ne aşamadasın bak...ALLAH herşeyi yoluna öyle güzel koyuyor ki hiçbişey için çok üzülüp düşünmemek lazım...ne yaparsan yap herşey olacağına varıyor...bende erken saatte kontrole gittim sanırım 2 gün daha gonal-f kullanacam kan sonucuma göre dozum belli olcak öğleden sonra...dozu düşürecekler...tamini opu çarşamba sanırım...daha erkende olabilir...yumoşlarımın en büyüğü 16.5 mm olmuş...
ya kızlar yazılarınızı okuyunca hemen hastaneyi arattım sizi arıyolar ben dün kendim aradım carmenn demişti aradılar die dün aradığımda sadece döllenmiş olduğunu sölediler o kadar arıycaz cumartesiye randevu vericez dediler şimdi sizin yazıları okuyunca aradık tekrar kaça bölünmüş die bu gün okuma yapmıyolarmış ne demekse yarın sabah arayıp okuycaklarmış ona göre cmrt veya pazartesi diolar anlamadım ben bişey
ohhh maşallah canımmm çok güzel inşallah hepsi 1.kalite devam eder
o kadarına da gerek yok ayol benim eşimde evden çıkarken 1lt suyu içirmeye başladı zaten heyecan var ben sıkıştım baya sonra yoldayken doktoru aradım o kadarına gerek yok canım tuvalete gidebilirsin şimdi dedi işlemden yarım saat önce 2-3 bardak su içip hafif sıkışsan yeter dedi zaten o sırada ben 4 kere tuvalete gittim heyecandan
bana doktorun dediği en küçüğünün 14 mm olmasını istiyorum demişti canım benimkiler toplanırken 18-19 mm di
eşine slm.ımı söyle 11 yumurtadan 3 tanesi döllendi:)))
bende en cok bu yorumuna guldum valla. selamını gelınce sorarım hahaha
haahhaaa çok güldüm ben ilk tedavimde blast trans.olmuştum 5.gün gel dediler allahım eşinin yaptığını bnm eşimde yaptı ve merkeze gittiğimde 5aylık hamile gibiydim sonra 1gün daha ertelediler git yarın gel emb.1 gün daha bekleyecek durumda yarın daha iyi olur dediler dedim sakın karışma bana yarın sabah...sadece 5 bardak su içip gittim ve yeterliydi sıkışıklık durumum abartma sakın sonra rezil olursun...transferden sonra zaten yatıyorsun 1 -2 saat ,iyice sıkışıyorsunn..
..
ilk olarak Allah hepimizin gönlünde olanı hayırlısı ile versin..bende sebebsiz infertilite var 4 yıldır uğraşıyorum,2 kez aşılama yapıldı.ikinci tuttu ama 6 haftalıkken düştüüzerinden 2 ay geçti,bizde artık tüp bebek yaptırmaya karar verdik ama dr yapar mı?bunun bi kuralı varmı..olumsuz düşünmek istemiyorum ama çok yıprandık..yardımcı olursanız sevinirim.hoşçakalın
evet cnm malesef ayrılık vaktı geldı ne yapalım bızım de kaderımız bu. 2010 yılında mesela esımı somalılı korsanlar kaçırmıstı. 4 ay 8 gun cehennem hayatı yaşamıstım. en azından sımdı guvenlı oldugunu bılıyorum. evet valla nerden nereye. yeterkı yaşayalım herseyı goruyoruz. hadı bakalım senınde opu yavas yavas bellı oluyor. ınsallah hersey yolunda gıder ve sende bıranonce melegını alıp evıne donersın.
valla ben esıme bakmıycam artık soledıklerını duymayacagım valla. bana dun dıyokı bebeklerımızı bırakıp nereye gıdıyorz ben baslarındamı bekleseydımve saka falan degıl ya gayet cıddı ayrıca tuvaletımı tutmak konusunda ıyıyım. 7 yıl zeynepkamıl hastanesınde calıstım ve o kadar yogunduk kı 3 saat tuvalete gıdemedıgımı ılırdım. kıvranırdım resmen
eşine sen anlatmadınmı bu süreçte yaşananları...yazık adamcağız nelere takılıyooo...komedisiniz valla...ay bi de korsanlar kaçırmış adamı şaka gibi...o günleri tahmin bile etmek istemiyorum kimbilir ne kadar kötü şeyler yaşamıssındır... sende bu eş olduktan sonra hikaye hiç bitmez...süpperrrrsiniz...
ilk olarak Allah hepimizin gönlünde olanı hayırlısı ile versin..bende sebebsiz infertilite var 4 yıldır uğraşıyorum,2 kez aşılama yapıldı.ikinci tuttu ama 6 haftalıkken düştüüzerinden 2 ay geçti,bizde artık tüp bebek yaptırmaya karar verdik ama dr yapar mı?bunun bi kuralı varmı..olumsuz düşünmek istemiyorum ama çok yıprandık..yardımcı olursanız sevinirim.hoşçakalın
cnm ben esımle bu sohete gırmıyorum cunku kendısı obsesıf oldugu ıcın soyledıgım en olumsuz seye takılıyor ve bende strese gırıyorummadamcagızda ne yapsın ınternete talım evet 2010 yılında somalıler hayatımızın tam ortasında ıdı. cok sukur gectı gıttı. zaten esımdekı varıkoselde somalı korsanlarının hatırası. orda saglıksız eslendıgı ıcın. neyse bosverelım o gunlerı. valla daha neler neler. sımdı starda denız otobusu kaçırmışlar dusun yanı. artık denızde guıvenlı degıl
bende dün den beri sürekli yatmıyorum artık yemek falan yapıyorum ama eşim başka iş yaptırmıyor zaten bende yapmam ... valla duygusallık hat safhada kendimi tutamıyorum zaten ben normalde çok zor ağlarım şimdi dokun ağlıyorumiim canım biraz sıkıcı tabıı sürekli yatmak ama ben artık bugün biraz ayaklandım sayılır ama gene yatağımı kapamadım genelde dinlenıyorum . o ağrılar bende de vardı evvelki gün ve dün bugün biraz daha iyi hissediyorum kendimi bu anlamda
onun dışında duygusallık had safhada canım dün bende hatırlamıyorum neden olduğunu ama ağlamıştım neyse olsun ağladım biraz rahatladım o da iyi geldi :)
sende çok rahat bırak kendini ağlayacaksan tutma, rahatlarsın :) inşallah bu günler hızla geçecek ve önümüze çok güzel günler gelecek Allah emeklerimizin karşılığını verir inşallah :)
hafif fafif derken leke varsa sayma ama akşam da olsa kanaman olursa ertesi günü ikinci gün say bence yani ben öyle yaptımsanırım ben adet oldum hafıf hafıf gelıyo..ozaman bugun 1. gunummu oluyo..ona gore yarın randevu alıyım dr dan..
yardımcı olurmusunuz
sanırım ben adet oldum hafıf hafıf gelıyo..ozaman bugun 1. gunummu oluyo..ona gore yarın randevu alıyım dr dan..
yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?