merhaba kader arkadaşları bugün yumurtalarım toplandı.... az önce geldim... narkoz bu sefer sarstı bayaa... geçen sefer böle olmamaıştım...karnımda hafif ağrı ve batmalar var.. 16 tane yumurta toplanmış....iii gibiymiş ama yarın belli olcakmışş
kızlar ben eksiğim listede ama olmaski hem listeye hem halaya benide yazın lütfen hatta horon kolbastı ne varsa yazın:18: cok sıkıldım yatmaktan.bilgilerimi yazayım kısaca yaş 22 pikoluyum eşimde sperm azlığı var ilk tüp denemem medicine hospitaldeyim.yarın yumurtam toplanacak salı transfer inşallah.
nerdesin kuzum??? mercimeği mi gezdiriyosun yoksa...doktora gidecem demiştin dün gittinmi merak ettim...
hanfendi geziyor şekerimmaça gitmiş bende başka arkadaştan örendim o gelmeden haberlerini ben vereyim çok şükür doktor herşey güzel demiş kan tahlili yapılmış değeri ikiye katlanmış maşallah
Super yaaaa... Valla saka gibi...
selam canım nasılsın
hangi aşamadasın
Mattikacim hosgeldin canim... Burada forumumuz cok hareketli.. Mucizeler var. Hamile kalanlar , yumurta toplatanlar arka arkaya
Ben iyiyim ve hala beklemedeyim . 21 kasimda ben de lucrine baslayacagim . Senin lucrin bitmis. 10 gun demissin . Sanki daha fazla kullanilmiyor mu bu lucrin? Ben ilk defa uzun protokol olacagim o yuzden bilmiyorum .
Hlycim , mattikayi da ekler misin listemize mercimegini gezdirdikten sonra
Seni o kadar ii anlıyorumki ahh düşükler benim 2 oğlum var 2 kürtajım 2 kimyasal gebelik ve bi tanede kalbi durup alınan bebeğim oldu az daha canımdan olucaktım üzerine bide amleiyat olmak zorunda kaldım o kadar yıprandımki geçen sene şubatta ameliyat olmuştum ve o zamandan beri hiç bir neden omamasına rağmen psikolojik olarak dedi dr. hamile kalamıyorum.yaptırmadığımız test gitmediğimiz dr. kalmadı rahim önceki doğumlardan dolayı yapısı hamileliğe elverişli denildi hsg çekildi yok yok hiç bişey yok bana tüp bebek yapmıyolardı ben artık kendimi paraladım ve eşimi dr. öle ikna ettim çok şükür transfer aşamasına geldik.
yani eğer sorun yoksa dr.lar malesef tüp bebek yaptırma taraftarı olmuyolar ama sen kendini buna şartladıysan benim gibi şansını dene...HAKKINDA HAYIRLISI...
canım öncelikle hoşgeldin aramıza ve düşüğün için geçmiş olsun ALLAH acını bir an önce unutturup kucağını doldursun inşallah...anne olma duygusu o kadar güçlü ki olumsuz sonuçlar alsakta tekrar denemek için bir an bile tereddüt etmiyor insan...düşüğün ardından 2 ay geçmiş sanırım bir sorun olmaz...sadece vücudunun buna hazır olması gerekiyor bunada doktor karar verir...bir kuralı yok yani...
lucrine yine devam ediyorum 10 dan 5 e düşürdü, bugün göbikten olan iğneye başladım
ilk lucrinden sonra bugün 12.gün
düz hesap 10 dedim
bu süre ne zaman adet olduğunla ilgili sanırım
2 tarafta da 6-7 şer yumurta saydı bugün dr.
tabi küçükler daha.
okula gidemez miyim ya, rapor almak zorunda kalır mıyım illa
Ne icin rapor canim? Transferden sonra mi diyorsun ?
Sen eurofertilde mi yaptiriyordun ?
arkadaşlar merhaba,
bende aranıza yeni katılıyorum .aslına bakarsanız uzun zamandır sizleri takip ediyorum.bizde tüp bebek yaptırmaya karar verdik ve izmir kent hastanesinde 18 kasımda dr.israel beyle randevum var.bakalım haırlısı.1 yıldır evliyim ve 1 yıldır normal yolla denedik ama olmadı.yaşımda 38 artık kaybedecek zamanım olmadığını düşünüyorum.arkadaşlarımızın güzel haberlerini okuyorum Allahım dileyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.
arkadaşlar merhaba,
bende aranıza yeni katılıyorum .aslına bakarsanız uzun zamandır sizleri takip ediyorum.bizde tüp bebek yaptırmaya karar verdik ve izmir kent hastanesinde 18 kasımda dr.israel beyle randevum var.bakalım haırlısı.1 yıldır evliyim ve 1 yıldır normal yolla denedik ama olmadı.yaşımda 38 artık kaybedecek zamanım olmadığını düşünüyorum.arkadaşlarımızın güzel haberlerini okuyorum Allahım dileyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.
evet canım konya eurofertil
çalışıyorum ya onun için rapor.
transferde bile yatasım yok benim dr illa yat demezse
ama ağrım sızım olursa tabi mecbur rapor alcam
inş kolay olur
sağol canım çok şükür rahatım sadece merak ettim kaç mm olunca toplamaya geçiliyor diye...sanırım benimkiler 19 mm olacak daha 3 iğnem var...yarın opu dasın demek ne güzel yolu yarılıyorsun...ALLAH emeklerimizi boşa çıkarmasın...
sanırım ben adet oldum hafıf hafıf gelıyo..ozaman bugun 1. gunummu oluyo..ona gore yarın randevu alıyım dr dan..
yardımcı olurmusunuz
merhaba kader arkadaşları bugün yumurtalarım toplandı.... az önce geldim... narkoz bu sefer sarstı bayaa... geçen sefer böle olmamaıştım...karnımda hafif ağrı ve batmalar var.. 16 tane yumurta toplanmış....iii gibiymiş ama yarın belli olcakmışş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?