2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Su yumurta toplama bittikten sonra bence isin buyuk kismi bitmis oluyor. Pek guzel hayatcim. Cok sevindim adina.

Guzelim sana da kolayliklar diliyorum yarin icin .

nerdesin kuzum??? mercimeği mi gezdiriyosun yoksa...doktora gidecem demiştin dün gittinmi merak ettim...

hanfendi geziyor şekerim maça gitmiş bende başka arkadaştan örendim o gelmeden haberlerini ben vereyim çok şükür doktor herşey güzel demiş kan tahlili yapılmış değeri ikiye katlanmış maşallah

selam arkadaşlar..
beni de aranıza alın..
bugün puregon a başladım.
10 gündür lucrin kullanıyodum zaten.
inş güzel sonuçlanır hayırlısıyla..

rapor almasam yapamaz mıyım ya, çok ağrı oluyo mu

selam canım nasılsın
hangi aşamadasın

Mattikacim hosgeldin canim... Burada forumumuz cok hareketli.. Mucizeler var. Hamile kalanlar , yumurta toplatanlar arka arkaya

Ben iyiyim ve hala beklemedeyim . 21 kasimda ben de lucrine baslayacagim . Senin lucrin bitmis. 10 gun demissin . Sanki daha fazla kullanilmiyor mu bu lucrin? Ben ilk defa uzun protokol olacagim o yuzden bilmiyorum .

Hlycim , mattikayi da ekler misin listemize mercimegini gezdirdikten sonra

lucrine yine devam ediyorum 10 dan 5 e düşürdü, bugün göbikten olan iğneye başladım
ilk lucrinden sonra bugün 12.gün
düz hesap 10 dedim
bu süre ne zaman adet olduğunla ilgili sanırım

2 tarafta da 6-7 şer yumurta saydı bugün dr.
tabi küçükler daha.

okula gidemez miyim ya, rapor almak zorunda kalır mıyım illa

Son düzenleme:

sanada geçmiş olsun,çok zor günler geçirmişsin ama cesaretine hayran kaldım Allah oğullarını size bağışlasın canım.inş dualarını eksik etme.

hoşbulduk canım:) aminnnn...artık minik elleri tutmak istiyorumAllah ım bütün isteyenlerle birlikte bizede nasip etsin o muhteşem duyguyu

Ne icin rapor canim? Transferden sonra mi diyorsun ?
Sen eurofertilde mi yaptiriyordun ?

arkadaşlar merhaba,
bende aranıza yeni katılıyorum .aslına bakarsanız uzun zamandır sizleri takip ediyorum.bizde tüp bebek yaptırmaya karar verdik ve izmir kent hastanesinde 18 kasımda dr.israel beyle randevum var.bakalım haırlısı.1 yıldır evliyim ve 1 yıldır normal yolla denedik ama olmadı.yaşımda 38 artık kaybedecek zamanım olmadığını düşünüyorum.arkadaşlarımızın güzel haberlerini okuyorum Allahım dileyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.

Ne icin rapor canim? Transferden sonra mi diyorsun ?
Sen eurofertilde mi yaptiriyordun ?

evet canım konya eurofertil
çalışıyorum ya onun için rapor.
transferde bile yatasım yok benim dr illa yat demezse
ama ağrım sızım olursa tabi mecbur rapor alcam
inş kolay olur

diliyorum ki başarılı geçer tedavin....

Merhaba mebrucum,

Aramiza hosgeldin .
Ben de izmirdenim ve kentte 3 kere tedavi oldum . 2 tup bir de dondurulmuslarla. Ben gebe kalamadim . Ama kentte kalan arkadaslarim oldu.gerci dondurulmuslarla gebe kaldim ama kimyasal oldu. Simdi istanbul yollarian dustum.

Ilk denemenmis. Soracak bir seylerin olursa cekinme .

evet canım konya eurofertil
çalışıyorum ya onun için rapor.
transferde bile yatasım yok benim dr illa yat demezse
ama ağrım sızım olursa tabi mecbur rapor alcam
inş kolay olur

Yok be kuzum oyle dayanilmayacak bir agrin sizin olmaz.
Ama icin rahat etsin diye 3 gun alabilirsin rapor. Transferden sonra yatma meselesi goreceli bir kavram.
Ne kosusturanlari bilirim , simdi hepsi dogurdu. Benim mantigima gore de bu isin yatmakla falan alakasi yok .
Bak sitede bir arkadasimiz hly hamile ve mucizevi bir sekilde. Dun ogrendi daha. Dogal yoldan hamile kaldi ve bilmedigi icin bayramda temizlikler, kosusturmalar... Ama hamile iste. O yuzden bence yatmak istemiyorsan zprlama knedini. Oturarak anlatirsin ders. O da yatmaya girer zaten .

valla canım bilemiyorum yolun neresindeyim ama yol daha cok uzun yaaa o oniki gün düşüncesi beni deli ediyo napcas ben bilmem.inşallah seninde opu haberini bekliyoruz..inşaaaaaallllllllllaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh

sanırım ben adet oldum hafıf hafıf gelıyo..ozaman bugun 1. gunummu oluyo..ona gore yarın randevu alıyım dr dan..
yardımcı olurmusunuz

lekelenmenin olduğu günü değil birden yoğum olarak geldiği günü 1.sayıyorlar cnm.

inşallah güzel haberleri alırsın yarınn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…