2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mattika canım konyalımısın bende konyalıyım...
konyalı değilim ama konyadayız canım

matematik oturarak anlatılmıyo her ders merdiven in çık.
dr. dinlen derse 2 gün dinlenirim olmazsa.

doğal yolla hamile kalcak olsam hiç takmam ben de hep en çok gezdiğimiz zamanlarda hamile kalmıştım.
aşırı bi hareket etmedikten sonra hiç farketmiyo.

ama tüp bebek farklıdır normal yolla hamile olmaktan heralde.
yumurta toplaması var ilaçlar var şişkinlik vs.
ben transfer sonrasını sormadım 10 gün yatamam zaten, ohss fln oluyo ya da çok ağrı fln olabiliyo.
inş olmaz kötü düşünmeyeyim ben

kader arkadaslarım,can yoldaşlarım..sabah allah kısmet ederse transfere gidiyorum bana bol bol dua edin,sizlerin duaları uğurlu geliyorr....

ve bu sefer eşim kesinlikle cep tlf. ve bilg. kullanmamı istemiyor geçen sefer kullanmıştım bu sefer de onun dediği olsun bakalımm..şöyle anlaştık ilk 2 gün kesinlikle bil.ın başına geçmicm...ama pzt.den sonra günde 1 kere girip sizlerden haberleri alıp hemen çıkacm yani bitek size izin var:))))allahtan bişey olmazsa pzt.den itibaren görüşürüz..şimdilik kendinize iyi bakın ,tedavidekiler göbeklerdeki yumoşlarına,transferi olanlarda minnoşlarına iyi baksınn...hiçbirinizi tanımasamda hepinizi seviyorum veeeeeeee hepinizi kocaman öpüyorumm....

canım geçmiş olsun.inşallah bu yaşadığımız cektiğimiz acıların hepsini gülümseyerek kucağımızda bebişlerimizle hatırlarız.yarın benim de yumurtalarım toplanacak seninle birlikte gün sayacagız inşallah allahım toptan hepimiz hamiş kalırız....

Carmencim,

Yarin icin sana bol bol sans diliyorum.yumurtalarin bebek olarak geri gelsin insallah.
Pazartesi gunu bbekliyoruz seni. Ozletme kendini.

Haklisin canim ama dedigin gibi 3 gun yeterli bence.
Ohss benim bildigim transferden sonra olmuyor ama ...
Ama kotu seyler dusunme sen. Olmazsin ohss falan. O ilac dozuna bagli degil mi?

canımmm allah yardımcın olsun inşl.... umarım herşey istediğin gibi olur.....

inşallahhhh canım iyi haberlerle bekliyorum seni....

Haklisin canim ama dedigin gibi 3 gun yeterli bence.
Ohss benim bildigim transferden sonra olmuyor ama ...
Ama kotu seyler dusunme sen. Olmazsin ohss falan. O ilac dozuna bagli degil mi?

ilacın dozuna bağlı ama bizde çok yumurta elde etmeye çalışcaklar malum
neyse ben iyi düşünüyorum bugünden itibaren
gebe kalcam diye inanmazsam herşey iyi olsa da olmazmış
ben kötüye hazırlıyodum kendimi.

Korkutma gozumu benim((

Nerden ogrendin onu? Kim soyledi bu tezi?:26:

Korkutma gozumu benim((

Nerden ogrendin onu? Kim soyledi bu tezi?:26:

tamamen kendi kuruntum canım ya hiç bakma sen bana
hep en olumsuzu düşünüyorum.
hala transfer olcak gibi gelmiyo, sağlıklı çıkar mı acaba?

ama bu havayı bozmaya çalışıyorum
buraya da bu yüzden geldim
umutla gün sayayım umutla yumurtalarımı büyüteyim diye

Benim de aklima geliyor ara ara ne yalan soyleyeyim canim . Acaba transfer olur mu diye. Ama hemen aklimdan atiyorum bunu ve tabii olacak diyorum ama bir yanim da iste bildigin gibi.

Kendi kendime sayilar bile buldum mattika. Sen de yap. Kafamada toplanacak yumurta adedini 15, olgun yumurta adedini 11, dollenen adedi 8, pgtye giden adedi 4, ve pgtden saglam donen adedi 3, ve transfer edilen adedi 2 tutan adedi de 1 olarak duzene koydum. Haa bir tane kaliyor onu da donduruyorum
Salakca belki ama bu sefer boyle deneyecegim . Yoksa koyversem kendimi oyle bir karamsar olurum ki kimse inanamaz. Ama ne faydasi var? Var mi bir faydasi? Belki boyle dusunmenin bir faydasi olur . Sen de dene. 13-14 ile kalan cok var bir de ornek . Benimki masallah tek disi kalmis canavar

selam arkadaşlar bende çarşamba günü tedaviye başladım anadolu sağlık merkezinde doktorum ebru hanım bu ikinci denemem inşallah bu sefer başarılı oluruz dua ediinnnnn((

canım benim yarın dualarım seninle olacak hayırlısıyla kavuş bebişine inşallah :)

selam arkadaşlar bende çarşamba günü tedaviye başladım anadolu sağlık merkezinde doktorum ebru hanım bu ikinci denemem inşallah bu sefer başarılı oluruz dua ediinnnnn((

inşallah canım yaaa hep diorum ne var hepimiz toptan hamile kalsak:26: allah yardımcın olsun..allahım hayırlı evlatler nasip etsin.bu son denemen olsun inşallahhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…