lekelenmenin olduğu günü değil birden yoğum olarak geldiği günü 1.sayıyorlar cnm.
inşallah güzel haberleri alırsın yarınn..
konyalı değilim ama konyadayız canımmattika canım konyalımısın bende konyalıyım...
Yok be kuzum oyle dayanilmayacak bir agrin sizin olmaz.
Ama icin rahat etsin diye 3 gun alabilirsin rapor. Transferden sonra yatma meselesi goreceli bir kavram.
Ne kosusturanlari bilirim , simdi hepsi dogurdu. Benim mantigima gore de bu isin yatmakla falan alakasi yok .
Bak sitede bir arkadasimiz hly hamile ve mucizevi bir sekilde. Dun ogrendi daha. Dogal yoldan hamile kaldi ve bilmedigi icin bayramda temizlikler, kosusturmalar... Ama hamile iste. O yuzden bence yatmak istemiyorsan zprlama knedini. Oturarak anlatirsin ders. O da yatmaya girer zaten .
merhaba kader arkadaşları bugün yumurtalarım toplandı.... az önce geldim... narkoz bu sefer sarstı bayaa... geçen sefer böle olmamaıştım...karnımda hafif ağrı ve batmalar var.. 16 tane yumurta toplanmış....iii gibiymiş ama yarın belli olcakmışş
kader arkadaslarım,can yoldaşlarım..sabah allah kısmet ederse transfere gidiyorum bana bol bol dua edin,sizlerin duaları uğurlu geliyorr....
ve bu sefer eşim kesinlikle cep tlf. ve bilg. kullanmamı istemiyor geçen sefer kullanmıştım bu sefer de onun dediği olsun bakalımm..şöyle anlaştık ilk 2 gün kesinlikle bil.ın başına geçmicm...ama pzt.den sonra günde 1 kere girip sizlerden haberleri alıp hemen çıkacm yani bitek size izin var:))))allahtan bişey olmazsa pzt.den itibaren görüşürüz..şimdilik kendinize iyi bakın ,tedavidekiler göbeklerdeki yumoşlarına,transferi olanlarda minnoşlarına iyi baksınn...hiçbirinizi tanımasamda hepinizi seviyorum veeeeeeeehepinizi kocaman öpüyorumm....
konyalı değilim ama konyadayız canım
matematik oturarak anlatılmıyoher ders merdiven in çık.
dr. dinlen derse 2 gün dinlenirim olmazsa.
doğal yolla hamile kalcak olsam hiç takmam ben de hep en çok gezdiğimiz zamanlarda hamile kalmıştım.
aşırı bi hareket etmedikten sonra hiç farketmiyo.
ama tüp bebek farklıdır normal yolla hamile olmaktan heralde.
yumurta toplaması var ilaçlar var şişkinlik vs.
ben transfer sonrasını sormadım 10 gün yatamam zaten, ohss fln oluyo ya da çok ağrı fln olabiliyo.
inş olmaz kötü düşünmeyeyim ben
kader arkadaslarım,can yoldaşlarım..sabah allah kısmet ederse transfere gidiyorum bana bol bol dua edin,sizlerin duaları uğurlu geliyorr....
ve bu sefer eşim kesinlikle cep tlf. ve bilg. kullanmamı istemiyor geçen sefer kullanmıştım bu sefer de onun dediği olsun bakalımm..şöyle anlaştık ilk 2 gün kesinlikle bil.ın başına geçmicm...ama pzt.den sonra günde 1 kere girip sizlerden haberleri alıp hemen çıkacm yani bitek size izin var:))))allahtan bişey olmazsa pzt.den itibaren görüşürüz..şimdilik kendinize iyi bakın ,tedavidekiler göbeklerdeki yumoşlarına,transferi olanlarda minnoşlarına iyi baksınn...hiçbirinizi tanımasamda hepinizi seviyorum veeeeeeeehepinizi kocaman öpüyorumm....
canım geçmiş olsun.inşallah bu yaşadığımız cektiğimiz acıların hepsini gülümseyerek kucağımızda bebişlerimizle hatırlarız.yarın benim de yumurtalarım toplanacak seninle birlikte gün sayacagız inşallah allahım toptan hepimiz hamiş kalırız....
Haklisin canim ama dedigin gibi 3 gun yeterli bence.
Ohss benim bildigim transferden sonra olmuyor ama ...
Ama kotu seyler dusunme sen. Olmazsin ohss falan. O ilac dozuna bagli degil mi?
ilacın dozuna bağlı ama bizde çok yumurta elde etmeye çalışcaklar malum
neyse ben iyi düşünüyorum bugünden itibaren
gebe kalcam diye inanmazsam herşey iyi olsa da olmazmış
ben kötüye hazırlıyodum kendimi.
Korkutma gozumu benim((
Nerden ogrendin onu? Kim soyledi bu tezi?:26:
tamamen kendi kuruntum canım ya hiç bakma sen bana
hep en olumsuzu düşünüyorum.
hala transfer olcak gibi gelmiyo, sağlıklı çıkar mı acaba?
ama bu havayı bozmaya çalışıyorum
buraya da bu yüzden geldim
umutla gün sayayım umutla yumurtalarımı büyüteyim diye
inşallahhhh canım iyi haberlerle bekliyorum seni....
selam arkadaşlar bende çarşamba günü tedaviye başladım anadolu sağlık merkezinde doktorum ebru hanım bu ikinci denemem inşallah bu sefer başarılı oluruz dua ediinnnnn((
selam arkadaşlar bende çarşamba günü tedaviye başladım anadolu sağlık merkezinde doktorum ebru hanım bu ikinci denemem inşallah bu sefer başarılı oluruz dua ediinnnnn((
Carmencim,
Yarin icin sana bol bol sans diliyorum.yumurtalarin bebek olarak geri gelsin insallah.
Pazartesi gunu bbekliyoruz seni. Ozletme kendini.
Guzelim sana da kolayliklar diliyorum yarin icin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?