selam arkadaşlar bende çarşamba günü tedaviye başladım anadolu sağlık merkezinde doktorum ebru hanım bu ikinci denemem inşallah bu sefer başarılı oluruz dua ediinnnnn((
kader arkadaslarım,can yoldaşlarım..sabah allah kısmet ederse transfere gidiyorum bana bol bol dua edin,sizlerin duaları uğurlu geliyorr....
ve bu sefer eşim kesinlikle cep tlf. ve bilg. kullanmamı istemiyor geçen sefer kullanmıştım bu sefer de onun dediği olsun bakalımm..şöyle anlaştık ilk 2 gün kesinlikle bil.ın başına geçmicm...ama pzt.den sonra günde 1 kere girip sizlerden haberleri alıp hemen çıkacm yani bitek size izin var:))))allahtan bişey olmazsa pzt.den itibaren görüşürüz..şimdilik kendinize iyi bakın ,tedavidekiler göbeklerdeki yumoşlarına,transferi olanlarda minnoşlarına iyi baksınn...hiçbirinizi tanımasamda hepinizi seviyorum veeeeeeeehepinizi kocaman öpüyorumm....
Kızlarrr çok kötüyüm midem yanıyo karnım çok şiş(( strestenmi bilmiyorum yarın transferim için dualarınızı eksik etmeyin ne olur buna itiyacım olucak ama bi ihtimal daha var embriom blastosistde olabilir iice stres yaptım ben Carmenncim bol şans cnm
ben bu kadar özenli davranmak istemiyorum çünki bi şekilde sıkıntısız zaman geçirmek istiyorum tel. yok pc yok :))) ben dayanamam hareketlerimide kısmıycam akışına bırakcam neyse bu gece sabah olmaz(((
Kızlarrr çok kötüyüm midem yanıyo karnım çok şiş(( strestenmi bilmiyorum yarın transferim için dualarınızı eksik etmeyin ne olur buna itiyacım olucak ama bi ihtimal daha var embriom blastosistde olabilir iice stres yaptım ben Carmenncim bol şans cnm
ben bu kadar özenli davranmak istemiyorum çünki bi şekilde sıkıntısız zaman geçirmek istiyorum tel. yok pc yok :))) ben dayanamam hareketlerimide kısmıycam akışına bırakcam neyse bu gece sabah olmaz(((
Stresten tabi guzelim ... Sakin bir muzik dinlemeye calis dinginlesmek icin .
Yarin transfer diyorsun ama blast olursa ?.. Yarin mi haber verecekler gel ya da gelme diye
kader arkadaslarım,can yoldaşlarım..sabah allah kısmet ederse transfere gidiyorum bana bol bol dua edin,sizlerin duaları uğurlu geliyorr....
ve bu sefer eşim kesinlikle cep tlf. ve bilg. kullanmamı istemiyor geçen sefer kullanmıştım bu sefer de onun dediği olsun bakalımm..şöyle anlaştık ilk 2 gün kesinlikle bil.ın başına geçmicm...ama pzt.den sonra günde 1 kere girip sizlerden haberleri alıp hemen çıkacm yani bitek size izin var:))))allahtan bişey olmazsa pzt.den itibaren görüşürüz..şimdilik kendinize iyi bakın ,tedavidekiler göbeklerdeki yumoşlarına,transferi olanlarda minnoşlarına iyi baksınn...hiçbirinizi tanımasamda hepinizi seviyorum veeeeeeeehepinizi kocaman öpüyorumm....
selam arkadaşlar bende çarşamba günü tedaviye başladım anadolu sağlık merkezinde doktorum ebru hanım bu ikinci denemem inşallah bu sefer başarılı oluruz dua ediinnnnn((
merhaba arkadaşlar benim de 8 kasımda transferim oldu bu 3. denemem 2 embriyo transfer ettiler inşallah tutunur bana minik hücrelerim 20 kasım test günüm
merhaba arkadaşlar benim de 8 kasımda transferim oldu bu 3. denemem 2 embriyo transfer ettiler inşallah tutunur bana minik hücrelerim 20 kasım test günüm
kader arkadasımm, canım hersey guzel olacak ınsallah. sıkma kendını. dualrım senınle ve tedavıdekı dıger arkadaslarımla. esın oyle rahat edecekse bırak ole olsun bosver. ama durumu bıldır olur mu bıze merakta bırakma. hadı bebısını al ve evıne gel dınlen bolbol su ıç. kalbımızde ve dualarımızdasın.
hosgeldın canım aramıza. dualarımız hepımıze tum ısteyenlere cnm. ınsallah bu sefer pozıtıfı gorursun. tedavın hayırlısıyla sorunsuz halollsun.
anaaa sende bebışini alıp geleceksın he. hadı bakalım sasbahlar olmasınnnbu heyecan bıle adamı kalpten goturur herhalde. dualarımız senınle canım arkadasım. ınsallah hersey cok guzel olacak. embrıom blastosıstde olabılır demıssın o nedır acıklarmısın anlayamadım da :26:
bu arada bende tedavıde oldugum hastaneyı arastırayım dedım ve ayagı kotu yorumlar okudum. bu hastaneyıde esım secmıstı ve onun ıstedıgı olsun dıye sesımı cıkarmadım. kafam karıstı valla. bu asamaya gelırken unları dusunmek sacma belkı ama butun ınancımı yıtırdım dıyebılırım. Ben yapılması gereken herseyı yaptım ve gerısını rabbıme bıraktım. Mevlam neylerse guzel eyler dıyorum hep. sankı bana olmayacakmıs gıbı gelıyor. yarın sabah 9 da hastaneyı arayıp soylıcem valla. adam gıbı ılgı versınler dıcem. 7 tane dolllendı ama kaç tanesı kalıtelı. kaça bolununce transfer edıyorlsr vs vs bakalım ne dıcekler. onları bıraz huzursuz edeyım de daha ozenlı davransınlar. valla esımın yanında kala kala bende karamsar oldum:2::2::2::2::2::2::2:
Insqllah canim hepimize tutunsun o miik hucreler...
Nerede tedavi oluyorsun?
inşallah nesrincim umudum çok az amaçünkü van da öğretmenim 2 kez uçağa binmek zorunda kaldım ve depremde çok korkmuştum bukadar heyecan ve yorgunluğa bebişlerim dayanabilmiştir umarım
cnm tşk ettim
blastosist demek labaratuvar ortamında 5 gün boyunca takip edilip geliştirilen embriolara 5. gün blastosist embrio denirmiş. ilk 2 gün boyunca embrio gelişmesi ii olan çiftlere yapılırmış güzel bişey yani
sende böle karamsarlığa sokma kendini sonuçta tüp bebek yapan bi merkez ve gerisi senin yumurtalarına ve Allaha kalmış güzel düşün güzel olsun arkadaşım...
inşallah canım Ankara da maya da oldu tedavim cgh yöntemiyle yapıldı
valla cok sasırdım cnm ama bence tutunmustur rabbım yuzune gulmustur ınsallah. az kaldı zaten 20 kasıma. ıyı dusun
sagol cnm ılgın ıcın. yarın bende sorayım bı su blastosıst olayını.
Benim bildigim 2 gun iyi olan embryolara degil canim .
Blastosiste gitmek icin embryoya cok guvenmesi gerek doktorun yani cokkaliteliolmasi gerek. Cunku 3 . Gun mesela transfer yapildiginda embryo dogal ortamina yerlestirildigiicin yasama ihtimali daha yuksek oluyormus. Ama 5. Gune disarida bekletecegi embryo belki 3. Gunden sonra dayanamayabilir o yuzden bu riski almamak icin embryonun cokkaliteli olmasi gerek.
Merkezle ilgili de kotu bir sey dusunme . Sonuna geliyorsun artik. Bulandirma kafani. Toplandi yumurtalarin zaten ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?