2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım van da okullar pazartesi günü açılacak diye transferden sonra uçakla van a gittim ve gittiğim güm deprem oldu okullar yine tatil oldu 4 aralığa kadar o yüzden tekrar uçakla Ankara ya geldik bugün
benim eşimde morfoloji bozukluğu var bende de pko var 2 kez tutmayınca doktor cgh yöntemini önerdi bütün kromozomlara bakılıyor bu yöntemde bizim 9 emriyomuz incelenmişti 3 tanesi normal ve sağlıklı çıktı 1 tanesi dovn sendromluymuş 3 tanesi transfer edilse bile en fazla 1 ay yaşarmış 2 tanesi de hiç yaşamıyormuş zaten bizde düşündükki demekki önceki 2 transferimizde konulan emriyolak sağlıklı değilmiş bakalım bunlar sağlıklıydı ama nuda depreme denk gelli şanssızlık işte

bayagı karısık ısler. daha fazla dusunmeyeyım o zaman kafayı yerım valla. bılgılendırme ıcın sagol

Anladim canim . Hayirlisi olsun insallah. Bu cgh yontemi sanirim uzun zamanda sonucu gelen degil mi?
Bana da 24 sure yapilacak. Bende kromozom sorunu var.

merhaba canım bende senin gibiym 9 kasımda tedaviye basladık inşallah iyi sonuç alırız benim ikinci denemem

olumlu düşünelim çifter çifter gelsin bebişler inş.
allah yardımcın olsun.. stres yok bebek var

bence tedaviye başladıktan sonra merkezi sorgulama, güven gitsin.
olacağı varsa yine olur.
çok sorguluyoruz ama inanmak stressiz olmak çok çok önemli, bunu unutuyoruz
merhaba arkadaşlar benim de 8 kasımda transferim oldu bu 3. denemem 2 embriyo transfer ettiler inşallah tutunur bana minik hücrelerim 20 kasım test günüm

inşallah nesrincim umudum çok az ama çünkü van da öğretmenim 2 kez uçağa binmek zorunda kaldım ve depremde çok korkmuştum bukadar heyecan ve yorgunluğa bebişlerim dayanabilmiştir umarım

canım çok geçmiş olsun.. cgh yöntemi tam olarak nasıl bi yöntem?
bebeklerin seninledir inş

Son düzenleme:

laveque merhaba,
cevap verdiğin için teşekkür ederim.kusura bakma geç gördüm.diğer merkezlere giden arkadaşlarında yorumlarını okudum en içime sinen yer kent oldu.bakalım hayırlısı.valla ankarada bir arkadaşım olumlu netice aldı ilk denemesinde .bakalım ne desem boş .senin içinde en hayırlısını diliyorum allah gönlündekini tez zamanda versin.

günaydın arkadaşlar dün son kontrolumu oldum akşamda son gonal-f ve menegonu yaptırdım toplam 14-15 yumurtam var inş. kaliteside güzeldir bu akşam 20:30 çatlatıcıyı vurucam ve pazartesi sabah
08:30'da toplama var inş. sonu hayırlı olur

selam arkadaşlar bende çarşamba günü tedaviye başladım anadolu sağlık merkezinde doktorum ebru hanım bu ikinci denemem inşallah bu sefer başarılı oluruz dua ediinnnnn((

hoşgeldin canım aramıza...sorunsuz ve bebekli bir tedavi süreci diliyorum...

ayyy demek mercimeği maça götürmüş yazııııkkk çünkü fena yenildik...demek kontrol güzel geçmiş o zaman kocaman bir MAŞALLAHHHHH...

selam arkadaşlar..
beni de aranıza alın..transferim oldu bu 3. denemem 2 embriyo transfer ettiler inşallah tutunur bana minik hücrelerim 20 kasım test günüm

sende hoşgeldin canım...epey yol almışsın ne güzel test tarihin bile belli...İNŞALLAH beraber hamile olduğun haberinin mutluluğunuda yaşarız...

günaydın canım...demek opu belli oldu süper...yumurta sayında çok güzel...benim son 2 iğnem gonal-f sanırım çarşambada benim opum olacak...hemen arkandan geliyorum...inşallah güzel sonuçlar alırız...

canım hiç stres yapma gülerek git transfere hep güzel şeyler düşün herşey o kadar çabuk olup bitiyorki keyfini çıkar her anın bebişin sana yerleştirilirken çok dua et bizde burdan edicez sana dualarımızı inşallah sımsıkı tutunacak sana bebişin sağlıkla sıhatle kucagına almayı nasip etsin allahım...

CARMENNNN,COCUKSUZUM,HAYAT70,BRNYNS,NESRİNSAVAŞ....güzel haberlerinizi bekliyorum İNŞALLAH...

hadi inş. hepimiz güzel haberler alırız ve minik hücrelerimiz bize tutunur

merhaba arkadaşlar benim de 8 kasımda transferim oldu bu 3. denemem 2 embriyo transfer ettiler inşallah tutunur bana minik hücrelerim 20 kasım test günüm

hoşgeldiniz aramıza...a.akıllı şekerim senin sonucu öğrenmene az kalmış inşallah bir hafta sonra hamileyim haberini kutlarız beraber....

mebru tedavin hayırlı ve bebekli olur inşallah...

tanemmm nasilsin canim ? Nasil gitmekte merak ettim

canım dun önceki gece başlayan baş ağrısıyla uyandım sabaha kadar geçmeyince artık dayanamayıp minoset aldım bir tane bu arada arasıra adet olacakmısım gibi karın ağrılarıda çekiyorum kendimi dinlememek için evden çıktım butun gun dısardaydım doktoruma ugradım ilaç aldıgımı soyledım gunde 3 tablete kadar minoset alabilirmişim neyse oyle eve geldim geldimki ne görim kahve rengi bir leke gelmiş karnım yine adet olacakmışım gibi ağrımaya başladı biraz uzandım dun gece o nedenle erken yattım biraz tabi bu ağrılar zaman zaman geçiyo ama ben anlamıyorum nedeni ne adet olucam diye çok korkuyorum hatta gece çok moralim bozuldu kesin oluyorum dedim ... bu günde oyle uyandım şimdi biraz iyiyim ama ben önceki üç denmemdede ilki hariç test günü gelmeden adet olmuştum o nedenle aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum... tabiki allahın dediği olur bu bekleme suresi öldürüyo beni pozitif olmaya çalışıyorum ama ağrılar oldukça bazen ümidimi yitiriyorum allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizi boşa çıkartmasın canım... onun dışında iyiym burada yazılanları takip ediyorum yeni yeni arkadaşlar katılmış aramıza hepsi hoşgelmiş hly bizlere umut oldu o gun sevinçten cıldırdım burda allahım bizede oyle sevinmeyi nasip etsin canım inşallah...

inş. o kahve leke yerleşme kanamasıdır:18:

canlarımmmmmm günaydınnnnnnnnn çok afedersiniz size yazamadım ama dün hiç fırsatım olmadı gecede 1 de geldik hemen uyudum şimdi şöyle bir özet geçtim geçmişi.... yeni gelen arkadaşlarımız olmuş hoşgelmişlerrr ama lütfen beni mazur görünn lütfennnn ekleme işlermlerini güncellemeleri yapamıcam.. birazdan kaynanama gidicem yokum gece geç geliriz... inşallah yarın yaparım olmadı lütfen bi arkadaşımız yapabilir mi ? ben listenin son halini göndereyim günceller misiniz rica etsem :26:

dünnnnn doktora gittim öğlende... tekrar kan testi idrar testi ve tsh baktırdık... kan testim 24 saatte 485.5 den 843.5 çıkmış maşallahhhhhhhhhhhh dedi doktorum çok iyi dedi.. sağlıklı gebelik dedi salı akşamı gel dedi... inşallah mercimeğimin evini görcez salı akşamı çok heycanlıyım... pazar ve salı günü kan testini tekrarlıcam... inşallah herşey böyle güzel devam eder.. hepinize dua ediyorum canı gönülden hmde... ama p.tesi ye kadar mazur görün lütfennn :26:

carmennn & brnyns canlarım hadi hayırlısıyla gidin gelin inşallah bebekleriniz sımsıkı tutunur sizlere

şimdi çıkmam lazım yeni gelen arkadaşlar lütfen kusura bakmayın en kısa zamanda eklerim sizi eğer arkadaşlardan birileri ilgilenmez ise... heycanıma mutluluğuma ve telaşıma verin lütfenn teşekkür ederim öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiii hoşçakalınnnnnnnnnnn

TEDAVİDE OLAN ARKADAŞLARIMIZ

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]
İsmi
[/TD]
[TD]
Yaşı
[/TD]
[TD]
Nedeni
[/TD]
[TD]
Merkezi
[/TD]
[TD]
Kaçıncı Denemesi
[/TD]
[TD]Hangi Aşamada [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal [/TD]
[TD]
31
[/TD]
[TD]
Sebepsz infertilite
[/TD]
[TD]
Gazi Üni.
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]Gonal-F kullanıyor :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
erva64
[/TD]
[TD]
30
[/TD]
[TD]
Eşi Azospermi
[/TD]
[TD]
Antalya Gelecek TüpBebek
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]Ginera içiyor :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
lale247
[/TD]
[TD]
34
[/TD]
[TD]
Rezerv Azlığı
[/TD]
[TD]
Memorial Hastanesi
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]30 Ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysemels
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]İnternational Hospital[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]2-3 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesrinsavas [/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi[/TD]
[TD]Erdem Hastanesi [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]OPU oldu bekliyoruz :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansunida[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Aralık adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]next81[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Kabarık Liste[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Kasım adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevimli7880 [/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Konya Eurofertil [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]semramus[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Başkent Tüp Bebek[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]SON DURUM NE ?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikee[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Tüpler Kapalı[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]15 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xeda[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Morfoloji[/TD]
[TD]Malatya Doğufertil[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]14 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sehak[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]Ankara Tıp Faküştesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zfylmz[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]Acıbadem Maslak[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]SON DURUM NE ?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umutluyum1[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi[/TD]
[TD]Şuan kararsız :)[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laveque[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]Kromozom Sorunu[/TD]
[TD]Memorial Tüp Bebek[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]21 Kasımda lucrine başlayacak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sermuh[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Tüpleri .yok[/TD]
[TD]Batı Bahat[/TD]
[TD]5.deneme[/TD]
[TD]Dondurulmuşlarla Kasım adeti[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millstone[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Kadın+Erkek İnft[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Adet olmayı bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narsude[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]Kasım sonu adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lotus83[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]Antalya Tüp Bebek[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]Gonal-F & Menogon iğneye devam :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ikramaya[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Tüpleri Yok[/TD]
[TD]İstanbul Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kasım sonu adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birnur[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]Erkek İnterfilitesi[/TD]
[TD]Antalya Tüp Bebek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gokkusağımm[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]Hollanda [/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]SON DURUM NE ?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayat70[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]SON DURUM NE ?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz2222[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Tüpler Kapalı[/TD]
[TD]ASM[/TD]
[TD]5.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatyamm[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]Afyon Telek Tüp Bebek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TRANSFER AŞAMASINDA OLAN ARKADAŞLARIMIZ

[TR]
[TD]ADI
[/TD]
[TD]YAŞI [/TD]
[TD]TRANSFER TARİHİ [/TD]
[TD]TEST TARİHİ [/TD]
[TD]SONUÇ [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mahpeyker 77 [/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]03.11.2011[/TD]
[TD]15.11.2011[/TD]
[TD]5 gün kaldı öğrenmemize :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tanem 77[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]04.11.2011[/TD]
[TD]16.11.2011[/TD]
[TD]6 gün kaldı öğrenmemize :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Breshka[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]05.11.2011[/TD]
[TD]16.11.2011[/TD]
[TD]6 gün kaldı öğrenmemize :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Brnyns[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]12.11.2011[/TD]
[TD]24.11.2011[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TOPİĞİMİZİN HAMİLE LİSTESİ
[TR]
[TD]ADI[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[TD]SONUÇ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hly7[/TD]
[TD]5 Ekim[/TD]
[TD]1 Kasım[/TD]
[TD]HAMİLEEEEEEEE [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Rabbim inşallah emeklerimizin karşılığını verir ve yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder canlarım...

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

işteee listemizzzzzzzzzzz listeye girmek isteyen arkadaşlar bilgilerinizi yazarsanız sizide hemencecik eklerim ayrıca listedeki arkadaşlarım lütfen aşamalarınızı söyleyin güncellemeleri yapayım

canım çok sevindim değerlerinin iyi olmasına maşallahhhhhhhhhh allah nazarlardan korusun seni ve mercimeğini .... liiste konusunda sana yardımcı olmak isterdim ama nasıl yapıldığını bilmiyorum bilen birisi yapsa daha iyi olacak sanırım olmadı seni bekleriz biz :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…