Canim hic dert etme. Gercekten tutunacak kadar saglam ise oyle kolay kolay bir seycikolmuyor...
Aklimizdan geciyor tabi bu durumda ama cok pimpirikliyiz ondan oluyor.
Cgh yontemi yapilmasinin sebebi ne? Kromozom sorunu mu?
Benim de 24 sure ile yapilacak. Ayni sey sanirim .
Vanda ogretmensin ama simdi biraktin mi anlayamadim?
Buyuk gecmis olsun bu arada .
Benim bildigim 2 gun iyi olan embryolara degil canim .
Blastosiste gitmek icin embryoya cok guvenmesi gerek doktorun yani cokkaliteliolmasi gerek. Cunku 3 . Gun mesela transfer yapildiginda embryo dogal ortamina yerlestirildigiicin yasama ihtimali daha yuksek oluyormus. Ama 5. Gune disarida bekletecegi embryo belki 3. Gunden sonra dayanamayabilir o yuzden bu riski almamak icin embryonun cokkaliteli olmasi gerek.
Merkezle ilgili de kotu bir sey dusunme . Sonuna geliyorsun artik. Bulandirma kafani. Toplandi yumurtalarin zaten ...
canım van da okullar pazartesi günü açılacak diye transferden sonra uçakla van a gittim ve gittiğim güm deprem oldu okullar yine tatil oldu 4 aralığa kadar o yüzden tekrar uçakla Ankara ya geldik bugün
benim eşimde morfoloji bozukluğu var bende de pko var 2 kez tutmayınca doktor cgh yöntemini önerdi bütün kromozomlara bakılıyor bu yöntemde bizim 9 emriyomuz incelenmişti 3 tanesi normal ve sağlıklı çıktı 1 tanesi dovn sendromluymuş 3 tanesi transfer edilse bile en fazla 1 ay yaşarmış 2 tanesi de hiç yaşamıyormuş zaten bizde düşündükki demekki önceki 2 transferimizde konulan emriyolak sağlıklı değilmiş bakalım bunlar sağlıklıydı ama nuda depreme denk gelli şanssızlık işte
Anladim canim . Hayirlisi olsun insallah. Bu cgh yontemi sanirim uzun zamanda sonucu gelen degil mi?
Bana da 24 sure yapilacak. Bende kromozom sorunu var.
merhaba arkadaşlar,
biz geçen ay tüp bebek yaptırmaya karar verdik.. bu ayın adetini bekliyorduk.. dün oldum bugün doktora gittim.. bu arada umut tüp bebek merkezinde ulun beye gidiyorum..çok memnunum.. bugün tedaviye başlıcaktık fakat kendisi tam opu ve transfer zamanı yurtdışında olacakmış beni süleyman beye yönlendirdi.. bnde kabul etmedim sizi beklerim dedim.. oda iyi olur zaten bana ve eşime ilaç verdi daha 5. günümüz ilaçda onları içersiniz anca tesir eder dedi bu sürede.. kasım adetiylede başlarız inşallah dedi... bnde kabul ettim..
benim gibi kasımda başlayacak olan arkadaşları bekliyorum.. gelin beraber geçirelim bu süreci :)
olumlu düşünelim çifter çifter gelsin bebişler inş.Benim de aklima geliyor ara ara ne yalan soyleyeyim canim . Acaba transfer olur mu diye. Ama hemen aklimdan atiyorum bunu ve tabii olacak diyorum ama bir yanim da iste bildigin gibi.
Kendi kendime sayilar bile buldum mattika. Sen de yap. Kafamada toplanacak yumurta adedini 15, olgun yumurta adedini 11, dollenen adedi 8, pgtye giden adedi 4, ve pgtden saglam donen adedi 3, ve transfer edilen adedi 2 tutan adedi de 1 olarak duzene koydum. Haa bir tane kaliyor onu da donduruyorum
Salakca belki ama bu sefer boyle deneyecegim . Yoksa koyversem kendimi oyle bir karamsar olurum ki kimse inanamaz. Ama ne faydasi var? Var mi bir faydasi? Belki boyle dusunmenin bir faydasi olur . Sen de dene. 13-14 ile kalan cok var bir de ornek . Benimki masallah tek disi kalmis canavar
allah yardımcın olsun.. stres yok bebek varKızlarrr çok kötüyüm midem yanıyo karnım çok şiş(( strestenmi bilmiyorum yarın transferim için dualarınızı eksik etmeyin ne olur buna itiyacım olucak ama bi ihtimal daha var embriom blastosistde olabilir iice stres yaptım ben Carmenncim bol şans cnm
ben bu kadar özenli davranmak istemiyorum çünki bi şekilde sıkıntısız zaman geçirmek istiyorum tel. yok pc yok :))) ben dayanamam hareketlerimide kısmıycam akışına bırakcam neyse bu gece sabah olmaz(((
bence tedaviye başladıktan sonra merkezi sorgulama, güven gitsin.kader arkadasımm, canım hersey guzel olacak ınsallah. sıkma kendını. dualrım senınle ve tedavıdekı dıger arkadaslarımla. esın oyle rahat edecekse bırak ole olsun bosver. ama durumu bıldır olur mu bıze merakta bırakma. hadı bebısını al ve evıne gel dınlen bolbol su ıç. kalbımızde ve dualarımızdasın.
hosgeldın canım aramıza. dualarımız hepımıze tum ısteyenlere cnm. ınsallah bu sefer pozıtıfı gorursun. tedavın hayırlısıyla sorunsuz halollsun.
anaaa sende bebışini alıp geleceksın he. hadı bakalım sasbahlar olmasınnnbu heyecan bıle adamı kalpten goturur herhalde. dualarımız senınle canım arkadasım. ınsallah hersey cok guzel olacak. embrıom blastosıstde olabılır demıssın o nedır acıklarmısın anlayamadım da :26:
bu arada bende tedavıde oldugum hastaneyı arastırayım dedım ve ayagı kotu yorumlar okudum. bu hastaneyıde esım secmıstı ve onun ıstedıgı olsun dıye sesımı cıkarmadım. kafam karıstı valla. bu asamaya gelırken unları dusunmek sacma belkı ama butun ınancımı yıtırdım dıyebılırım. Ben yapılması gereken herseyı yaptım ve gerısını rabbıme bıraktım. Mevlam neylerse guzel eyler dıyorum hep. sankı bana olmayacakmıs gıbı gelıyor. yarın sabah 9 da hastaneyı arayıp soylıcem valla. adam gıbı ılgı versınler dıcem. 7 tane dolllendı ama kaç tanesı kalıtelı. kaça bolununce transfer edıyorlsr vs vs bakalım ne dıcekler. onları bıraz huzursuz edeyım de daha ozenlı davransınlar. valla esımın yanında kala kala bende karamsar oldum:2::2::2::2::2::2::2:
merhaba arkadaşlar benim de 8 kasımda transferim oldu bu 3. denemem 2 embriyo transfer ettiler inşallah tutunur bana minik hücrelerim 20 kasım test günüm
inşallah nesrincim umudum çok az amaçünkü van da öğretmenim 2 kez uçağa binmek zorunda kaldım ve depremde çok korkmuştum bukadar heyecan ve yorgunluğa bebişlerim dayanabilmiştir umarım
Merhaba mebrucum,
Aramiza hosgeldin .
Ben de izmirdenim ve kentte 3 kere tedavi oldum . 2 tup bir de dondurulmuslarla. Ben gebe kalamadim . Ama kentte kalan arkadaslarim oldu.gerci dondurulmuslarla gebe kaldim ama kimyasal oldu. Simdi istanbul yollarian dustum.
Ilk denemenmis. Soracak bir seylerin olursa cekinme .
diliyorum ki başarılı geçer tedavin....
selam arkadaşlar bende çarşamba günü tedaviye başladım anadolu sağlık merkezinde doktorum ebru hanım bu ikinci denemem inşallah bu sefer başarılı oluruz dua ediinnnnn((
hanfendi geziyor şekerimmaça gitmiş bende başka arkadaştan örendim o gelmeden haberlerini ben vereyim çok şükür doktor herşey güzel demiş kan tahlili yapılmış değeri ikiye katlanmış maşallah
selam arkadaşlar..
beni de aranıza alın..transferim oldu bu 3. denemem 2 embriyo transfer ettiler inşallah tutunur bana minik hücrelerim 20 kasım test günüm
günaydın arkadaşlar dün son kontrolumu oldum akşamda son gonal-f ve menegonu yaptırdım toplam 14-15 yumurtam var inş. kaliteside güzeldir bu akşam 20:30 çatlatıcıyı vurucam ve pazartesi sabah
08:30'da toplama var inş. sonu hayırlı olur
Kızlarrr çok kötüyüm midem yanıyo karnım çok şiş(( strestenmi bilmiyorum yarın transferim için dualarınızı eksik etmeyin ne olur buna itiyacım olucak ama bi ihtimal daha var embriom blastosistde olabilir iice stres yaptım ben Carmenncim bol şans cnm
ben bu kadar özenli davranmak istemiyorum çünki bi şekilde sıkıntısız zaman geçirmek istiyorum tel. yok pc yok :))) ben dayanamam hareketlerimide kısmıycam akışına bırakcam neyse bu gece sabah olmaz(((
hoşgeldin canım aramıza...sorunsuz ve bebekli bir tedavi süreci diliyorum...
ayyy demek mercimeği maça götürmüş yazııııkkk çünkü fena yenildik...demek kontrol güzel geçmiş o zaman kocaman bir MAŞALLAHHHHH...
sende hoşgeldin canım...epey yol almışsın ne güzel test tarihin bile belli...İNŞALLAH beraber hamile olduğun haberinin mutluluğunuda yaşarız...
günaydın canım...demek opu belli oldu süper...yumurta sayında çok güzel...benim son 2 iğnem gonal-f sanırım çarşambada benim opum olacak...hemen arkandan geliyorum...inşallah güzel sonuçlar alırız...
merhaba arkadaşlar benim de 8 kasımda transferim oldu bu 3. denemem 2 embriyo transfer ettiler inşallah tutunur bana minik hücrelerim 20 kasım test günüm
arkadaşlar merhaba,
bende aranıza yeni katılıyorum .aslına bakarsanız uzun zamandır sizleri takip ediyorum.bizde tüp bebek yaptırmaya karar verdik ve izmir kent hastanesinde 18 kasımda dr.israel beyle randevum var.bakalım haırlısı.1 yıldır evliyim ve 1 yıldır normal yolla denedik ama olmadı.yaşımda 38 artık kaybedecek zamanım olmadığını düşünüyorum.arkadaşlarımızın güzel haberlerini okuyorum Allahım dileyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.
tanemmm nasilsin canim ? Nasil gitmekte merak ettim
canım dun önceki gece başlayan baş ağrısıyla uyandım sabaha kadar geçmeyince artık dayanamayıp minoset aldım bir tane bu arada arasıra adet olacakmısım gibi karın ağrılarıda çekiyorum kendimi dinlememek için evden çıktım butun gun dısardaydım doktoruma ugradım ilaç aldıgımı soyledım gunde 3 tablete kadar minoset alabilirmişim neyse oyle eve geldim geldimki ne görim kahve rengi bir leke gelmiş karnım yine adet olacakmışım gibi ağrımaya başladı biraz uzandım dun gece o nedenle erken yattım biraz tabi bu ağrılar zaman zaman geçiyo ama ben anlamıyorum nedeni ne adet olucam diye çok korkuyorum hatta gece çok moralim bozuldu kesin oluyorum dedim ... bu günde oyle uyandım şimdi biraz iyiyim ama ben önceki üç denmemdede ilki hariç test günü gelmeden adet olmuştum o nedenle aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum... tabiki allahın dediği olur bu bekleme suresi öldürüyo beni pozitif olmaya çalışıyorum ama ağrılar oldukça bazen ümidimi yitiriyorum allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizi boşa çıkartmasın canım... onun dışında iyiym burada yazılanları takip ediyorum yeni yeni arkadaşlar katılmış aramıza hepsi hoşgelmiş hly bizlere umut oldu o gun sevinçten cıldırdım burda allahım bizede oyle sevinmeyi nasip etsin canım inşallah...
inş. o kahve leke yerleşme kanamasıdır:18:
canlarımmmmmm günaydınnnnnnnnn çok afedersiniz size yazamadım ama dün hiç fırsatım olmadı gecede 1 de geldik hemen uyudum şimdi şöyle bir özet geçtim geçmişi.... yeni gelen arkadaşlarımız olmuş hoşgelmişlerrr ama lütfen beni mazur görünn lütfennnn ekleme işlermlerini güncellemeleri yapamıcam.. birazdan kaynanama gidicem yokum gece geç geliriz... inşallah yarın yaparım olmadı lütfen bi arkadaşımız yapabilir mi ? ben listenin son halini göndereyim günceller misiniz rica etsem :26:
dünnnnn doktora gittim öğlende... tekrar kan testi idrar testi ve tsh baktırdık... kan testim 24 saatte 485.5 den 843.5 çıkmışmaşallahhhhhhhhhhhh dedi doktorum çok iyi dedi.. sağlıklı gebelik dedi salı akşamı gel dedi... inşallah mercimeğimin evini görcez salı akşamı çok heycanlıyım... pazar ve salı günü kan testini tekrarlıcam... inşallah herşey böyle güzel devam eder.. hepinize dua ediyorum canı gönülden hmde... ama p.tesi ye kadar mazur görün lütfennn :26:
carmennn & brnyns canlarım hadi hayırlısıyla gidin gelin inşallah bebekleriniz sımsıkı tutunur sizlere
şimdi çıkmam lazım yeni gelen arkadaşlar lütfen kusura bakmayın en kısa zamanda eklerim sizi eğer arkadaşlardan birileri ilgilenmez ise... heycanıma mutluluğuma ve telaşıma verin lütfenn teşekkür ederim öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiii hoşçakalınnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?