arkadaşlarrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrr canlarımmm aradılar 12 de bebeğim benimle olucak artık annesinin kzuzusunu almaya gidiyoruzzz nasılım anlatamam her yerim ağrıyo tiriyorum öğlen bebeğim benimle benim bedenimde olucak ölücem heycandan kalktım bol bol su içiyorum ya bu nasıl güzel bi his böle evdeki cümbüşümüzü görseniz komedi filmi gibiyiz aradıklarından beri yataktan bi fırladık birimiz banyoya biri çorap peşinde ne yapıcaz şaşırdık en az 7 sefer çarpışmışızdır :))) herkes kendi derdinde ben diorum iş bırakmama lazım kociş dio ben bunu yapayım geriye kalmasım allahmmmm :)) neyse kuzumu alıp geleyim .....
arkadaşlarrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrr canlarımmm aradılar 12 de bebeğim benimle olucak artık annesinin kzuzusunu almaya gidiyoruzzz nasılım anlatamam her yerim ağrıyo tiriyorum öğlen bebeğim benimle benim bedenimde olucak ölücem heycandan kalktım bol bol su içiyorum ya bu nasıl güzel bi his böle evdeki cümbüşümüzü görseniz komedi filmi gibiyiz aradıklarından beri yataktan bi fırladık birimiz banyoya biri çorap peşinde ne yapıcaz şaşırdık en az 7 sefer çarpışmışızdır :))) herkes kendi derdinde ben diorum iş bırakmama lazım kociş dio ben bunu yapayım geriye kalmasım allahmmmm :)) neyse kuzumu alıp geleyim .....
Hakkında hayırlısı olsun canım ,nşallah güzel sonuçlar alırsınkızlar ben eksiğim listede ama olmaski hem listeye hem halaya benide yazın lütfen hatta horon kolbastı ne varsa yazın:18: cok sıkıldım yatmaktan.bilgilerimi yazayım kısaca yaş 22 pikoluyum eşimde sperm azlığı var ilk tüp denemem medicine hospitaldeyim.yarın yumurtam toplanacak salı transfer inşallah.
hülyamın kendi şaka gibi valla kimbilir mercimeği nasıl olacakSuper yaaaa... Valla saka gibi...
Canım Allah yardımcın olsun çok zor bi süreç Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah sende güzel haberler paylaşırsın buradaarkadaşlar merhaba,
bende aranıza yeni katılıyorum .aslına bakarsanız uzun zamandır sizleri takip ediyorum.bizde tüp bebek yaptırmaya karar verdik ve izmir kent hastanesinde 18 kasımda dr.israel beyle randevum var.bakalım haırlısı.1 yıldır evliyim ve 1 yıldır normal yolla denedik ama olmadı.yaşımda 38 artık kaybedecek zamanım olmadığını düşünüyorum.arkadaşlarımızın güzel haberlerini okuyorum Allahım dileyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.
canım benim dualarım seninle inşallah bu kez güzel sonuçlar alıcaksın Allahın izniyle eşin öyle istiyorsa kırma ama bizleride habersiz bırakma olurmu hadi bol şans sanakader arkadaslarım,can yoldaşlarım..sabah allah kısmet ederse transfere gidiyorum bana bol bol dua edin,sizlerin duaları uğurlu geliyorr....
ve bu sefer eşim kesinlikle cep tlf. ve bilg. kullanmamı istemiyor geçen sefer kullanmıştım bu sefer de onun dediği olsun bakalımm..şöyle anlaştık ilk 2 gün kesinlikle bil.ın başına geçmicm...ama pzt.den sonra günde 1 kere girip sizlerden haberleri alıp hemen çıkacm yani bitek size izin var:))))allahtan bişey olmazsa pzt.den itibaren görüşürüz..şimdilik kendinize iyi bakın ,tedavidekiler göbeklerdeki yumoşlarına,transferi olanlarda minnoşlarına iyi baksınn...hiçbirinizi tanımasamda hepinizi seviyorum veeeeeeeehepinizi kocaman öpüyorumm....
sıkma kendini güzelim dualarımız seninle olacak ne zaman haber verecekler pekş habersiz bırakma bizideKızlarrr çok kötüyüm midem yanıyo karnım çok şiş(( strestenmi bilmiyorum yarın transferim için dualarınızı eksik etmeyin ne olur buna itiyacım olucak ama bi ihtimal daha var embriom blastosistde olabilir iice stres yaptım ben Carmenncim bol şans cnm
ben bu kadar özenli davranmak istemiyorum çünki bi şekilde sıkıntısız zaman geçirmek istiyorum tel. yok pc yok :))) ben dayanamam hareketlerimide kısmıycam akışına bırakcam neyse bu gece sabah olmaz(((
hoşgeldin canım demek yavrularını aldın sende diğer postlarını da okudum sen rahat ol Allaha sığın inşallah bişey olmamıştır tutunmuştur yavruların inşallahmerhaba arkadaşlar benim de 8 kasımda transferim oldu bu 3. denemem 2 embriyo transfer ettiler inşallah tutunur bana minik hücrelerim 20 kasım test günüm
hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler verirsingünaydın arkadaşlar dün son kontrolumu oldum akşamda son gonal-f ve menegonu yaptırdım toplam 14-15 yumurtam var inş. kaliteside güzeldir bu akşam 20:30 çatlatıcıyı vurucam ve pazartesi sabah
08:30'da toplama var inş. sonu hayırlı olur
hadi gözün aydın canım inşallah herşey çok güzel geçer dualarımız seninlearkadaşlarrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrr canlarımmm aradılar 12 de bebeğim benimle olucak artık annesinin kzuzusunu almaya gidiyoruzzz nasılım anlatamam her yerim ağrıyo tiriyorum öğlen bebeğim benimle benim bedenimde olucak ölücem heycandan kalktım bol bol su içiyorum ya bu nasıl güzel bi his böle evdeki cümbüşümüzü görseniz komedi filmi gibiyiz aradıklarından beri yataktan bi fırladık birimiz banyoya biri çorap peşinde ne yapıcaz şaşırdık en az 7 sefer çarpışmışızdır :))) herkes kendi derdinde ben diorum iş bırakmama lazım kociş dio ben bunu yapayım geriye kalmasım allahmmmm :)) neyse kuzumu alıp geleyim .....
canım dun önceki gece başlayan baş ağrısıyla uyandım sabaha kadar geçmeyince artık dayanamayıp minoset aldım bir tane bu arada arasıra adet olacakmısım gibi karın ağrılarıda çekiyorum kendimi dinlememek için evden çıktım butun gun dısardaydım doktoruma ugradım ilaç aldıgımı soyledım gunde 3 tablete kadar minoset alabilirmişim neyse oyle eve geldim geldimki ne görim kahve rengi bir leke gelmiş karnım yine adet olacakmışım gibi ağrımaya başladı biraz uzandım dun gece o nedenle erken yattım biraz tabi bu ağrılar zaman zaman geçiyo ama ben anlamıyorum nedeni ne adet olucam diye çok korkuyorum hatta gece çok moralim bozuldu kesin oluyorum dedim ... bu günde oyle uyandım şimdi biraz iyiyim ama ben önceki üç denmemdede ilki hariç test günü gelmeden adet olmuştum o nedenle aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum... tabiki allahın dediği olur bu bekleme suresi öldürüyo beni pozitif olmaya çalışıyorum ama ağrılar oldukça bazen ümidimi yitiriyorum allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizi boşa çıkartmasın canım... onun dışında iyiym burada yazılanları takip ediyorum yeni yeni arkadaşlar katılmış aramıza hepsi hoşgelmiş hly bizlere umut oldu o gun sevinçten cıldırdım burda allahım bizede oyle sevinmeyi nasip etsin canım inşallah...
merhaba kızlar....
moralim çok bozuk yaaa dün 16 yumurtamolmuştu bugün aradılar ki 6 tanesi döllenebilir durumda onlardan da 3 tanesi ii durumdaymış..... canım çok sıkıldı... pazartesi saat 12.30 da transfer gerçekleştirilecek....dünyam yıkıldı yaaa.... rabbim ne olur emeklerimizi boşa çıkar ma......
Günaydın kızlar. nasılsınız?
ben butun gece kafa karısıklıgı ve moral bozuklulugu ıle uyumaya calıstım ve bıde ustune esımın gece mıdesı agrıdı(REFLU)onunla ugrastıum ve resmen sabahı zor ettım. az once hastane ıle gorustum ve bana 7 tane dollenen embrıyonun aynı kalıtede guzel ılerledıgını, suan hepsının 4 hucrelı oldugunu ve blastokısde gıdeceklerını ve muhtemelen pazartesı ogleden sonra transfer edıleceklerını soyledı. merak etme embrıyoların cok saglıklı ve bız en ıyısını secmeye calısıyoruz dedı. ayrıca emrıyologod deneyımlı dr embrıyolog dedı. akalım hayırlısı. Rabım emeklerımızı bosa cıkarmasın ıns. esım az once sıleye ava gıttı ve bende gorumceme kahvaltıya gıdıcem. gelınce yazdıklarınızı okurum.
bryns canım ıns guzel haberler verırsın bıze. dualarımız senınle.
tanem77 canım sende yerlesme kanamasıdır dıye dusun. cunku ıcımde senınle ılgılı guzel sonuc alacagına daır bır hıs var. olumlu ol. mercımegın senınledır ıns mrk etme.
merhaba kızlar....
moralim çok bozuk yaaa dün 16 yumurtamolmuştu bugün aradılar ki 6 tanesi döllenebilir durumda onlardan da 3 tanesi ii durumdaymış..... canım çok sıkıldı... pazartesi saat 12.30 da transfer gerçekleştirilecek....dünyam yıkıldı yaaa.... rabbim ne olur emeklerimizi boşa çıkar ma......
merhaba kızlar....
canım kahverengi leke için iyi diyorlar yerleştiğinin belirtisiymiş inşallah senin içinde öyledirbende aynı ağrıları yaşıyorum ama ara ara oluyor bende şimdilik kanama yada lekelenme gibi bişey olmadı ama bende adet olucam diye çok korkuyorum :18:
ayyy canım inşallah yerleşme lekesidir o...az kaldı öğrenmemize...seninle ilgili hiiiiiçç kötü bişey yok içimde olumlu olcak inşallahhh...
merhaba kızlar....
evet biliyorum canım ama oyle gorunce insan korkulara kapılıyor inşallah bunlar bebişimin yerleşmesi sonucu olan lekelenmelerdir bende oyle teselli ediyorum kendimi zaman azaldıkça heycanım artıyor 4 gun kaldı nasıl gececek bılmıyorum her gun 1 gun gectı deye dua edıyorum sanırım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz diliyorum buradaki paylaşımlarımız hepimize mutlu haberler getirir ve listede hly nın peşine ekleniriz allah hepimize yardım etsin ellerimizi boş cevirmesin bu yolda emek harcayan herkezin yardımcısı olsun...
inşallah canım benim .... heyecan dorukta valla nasıl vakit geçireceğimi bilemiyorum da biz senle aynı gün test yaptırıcazP.tesi işe başlayacağım artık inşallah o zaman daha çabuk geçer vakit çarşamba günüde sabah işe giderken önce hastaneye uğrayacağım inşallah güzel haberler veririz hepimiz
evet umarım şenlik olur çarşamba günü burda düşünsene ikimiz birden hamileyiz haberi veriyoruz allahım o güzel günü yaşatsın bizeeeeee... bu arada oncesinde idrarda bakmayı düşünüyomusun ben bu konuda gel gitler yaşıyorum baksammı yoksa sabredip beklesemmi diye gerçi idrarda hemen cıkmaya biliyor ama nebilim işte???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?