2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar. nasılsınız?
ben butun gece kafa karısıklıgı ve moral bozuklulugu ıle uyumaya calıstım ve bıde ustune esımın gece mıdesı agrıdı(REFLU)onunla ugrastıum ve resmen sabahı zor ettım. az once hastane ıle gorustum ve bana 7 tane dollenen embrıyonun aynı kalıtede guzel ılerledıgını, suan hepsının 4 hucrelı oldugunu ve blastokısde gıdeceklerını ve muhtemelen pazartesı ogleden sonra transfer edıleceklerını soyledı. merak etme embrıyoların cok saglıklı ve bız en ıyısını secmeye calısıyoruz dedı. ayrıca emrıyologod deneyımlı dr embrıyolog dedı. akalım hayırlısı. Rabım emeklerımızı bosa cıkarmasın ıns. esım az once sıleye ava gıttı ve bende gorumceme kahvaltıya gıdıcem. gelınce yazdıklarınızı okurum.

bryns canım ıns guzel haberler verırsın bıze. dualarımız senınle.
tanem77 canım sende yerlesme kanamasıdır dıye dusun. cunku ıcımde senınle ılgılı guzel sonuc alacagına daır bır hıs var. olumlu ol. mercımegın senınledır ıns mrk etme.

arkadaşlarrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrr canlarımmm aradılar 12 de bebeğim benimle olucak artık annesinin kzuzusunu almaya gidiyoruzzz nasılım anlatamam her yerim ağrıyo tiriyorum öğlen bebeğim benimle benim bedenimde olucak ölücem heycandan kalktım bol bol su içiyorum ya bu nasıl güzel bi his böle evdeki cümbüşümüzü görseniz komedi filmi gibiyiz aradıklarından beri yataktan bi fırladık birimiz banyoya biri çorap peşinde ne yapıcaz şaşırdık en az 7 sefer çarpışmışızdır :))) herkes kendi derdinde ben diorum iş bırakmama lazım kociş dio ben bunu yapayım geriye kalmasım allahmmmm :)) neyse kuzumu alıp geleyim .....

oleyyyy sende bebısını alıp evıne gelıyorsun. besmele ıle cık kapıdan cnm. ınsa hersey daha da guzel olacak. ayyyy bende heyecanlandım sımdı. dusuncesı bıle ınsanın ıcını ısıtırken bır de gerceklesmesı kanını kaynatıyor valla ınsanın. hadı canım bol sans dılıyorum. bebısıne evınızı goster dualarım senınle. rabbıme emanet ol cnm.

ayyy çok sevindim hadi al da gel bebişini sonra gün saymaya başlayalım...

Hakkında hayırlısı olsun canım ,nşallah güzel sonuçlar alırsın

Super yaaaa... Valla saka gibi...
hülyamın kendi şaka gibi valla kimbilir mercimeği nasıl olacak

Canım Allah yardımcın olsun çok zor bi süreç Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah sende güzel haberler paylaşırsın burada

canım benim dualarım seninle inşallah bu kez güzel sonuçlar alıcaksın Allahın izniyle eşin öyle istiyorsa kırma ama bizleride habersiz bırakma olurmu hadi bol şans sana

sıkma kendini güzelim dualarımız seninle olacak ne zaman haber verecekler pekş habersiz bırakma bizide

merhaba arkadaşlar benim de 8 kasımda transferim oldu bu 3. denemem 2 embriyo transfer ettiler inşallah tutunur bana minik hücrelerim 20 kasım test günüm
hoşgeldin canım demek yavrularını aldın sende diğer postlarını da okudum sen rahat ol Allaha sığın inşallah bişey olmamıştır tutunmuştur yavruların inşallah
hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler verirsin

hadi gözün aydın canım inşallah herşey çok güzel geçer dualarımız seninle

merhaba kızlar....
moralim çok bozuk yaaa dün 16 yumurtamolmuştu bugün aradılar ki 6 tanesi döllenebilir durumda onlardan da 3 tanesi ii durumdaymış..... canım çok sıkıldı... pazartesi saat 12.30 da transfer gerçekleştirilecek....dünyam yıkıldı yaaa.... rabbim ne olur emeklerimizi boşa çıkar ma......

canım kahverengi leke için iyi diyorlar yerleştiğinin belirtisiymiş inşallah senin içinde öyledir bende aynı ağrıları yaşıyorum ama ara ara oluyor bende şimdilik kanama yada lekelenme gibi bişey olmadı ama bende adet olucam diye çok korkuyorum :18:

aaa niye öyle diyorsun canım Allah vermedikten sonra birine de vermez 16sına da sen şükret 3 tanesi güzelmiş Allah korusun ya hiç olmasaydı inşallah transferinde güzel geçer sonrada müjdeli haberler verirsin moralini bozma sakın hayatım tamam mı

Günaydınn kıslarr...

bi yandan çalışıyorum bı yandan geçmişi okuyorumm...

dun merkezı aradım 2 tane dondurulmuşum vardı emın olmak istedım..
adet olmayı beklıyorum..kurtajdan sonra şaştı bıraz adetım bugun 27 gunum..akşam k. valıdeye gıdıyoruz..kalıcaz inşallah oralarda olmam..
nesense dışarda olmaktan çok rahatsız oluyorum..
buralardayım görüşürüz

bu arada kıslar ben ilk denememde her gun progestan iğne kullanmıştım opudan sonra başlamıştım..
burda pek kullanan yok sanırım

ne guzel bir haber canım 7 bebişinde seninle olabilmek için aynı suratle bölünüyolarmış inşallah transfere kadar hepsi 1. kalite gider ve sen sağlıklı bebişlerine kavuşursun canım ... benim için yazdığın güzel düşünceler içinde teşekkür ederim canım inşallah hissettiğin gibi olur bu sefer gerçekten bebeğime kavuşmak istiyorum hakkımızda hayırlısı hepimiz mutlu haber verilim buradan inşallah...

canını sıkma lütfen carmennde de geriye 3 yumurta kalmıştı ve 3 üde döllendi...önemli olan transfer için iyi kalite embriyo...transfer günün bile belli bunun neresi kötü...sayılara takılma...herşey çok güzel olacak biraz daha sabret durumunda kötü bişey yok...

lütfen üzülme canım bak ne guzel 3 tanesi ii durumdaymış onlar anneleri için savaşıyormuş hiç kotu dusunme allahın izniyle sende bebişini alıp evine geleceksin ...

ayyy canım inşallah yerleşme lekesidir o...az kaldı öğrenmemize...seninle ilgili hiiiiiçç kötü bişey yok içimde olumlu olcak inşallahhh...

evet biliyorum canım ama oyle gorunce insan korkulara kapılıyor inşallah bunlar bebişimin yerleşmesi sonucu olan lekelenmelerdir bende oyle teselli ediyorum kendimi zaman azaldıkça heycanım artıyor 4 gun kaldı nasıl gececek bılmıyorum her gun 1 gun gectı deye dua edıyorum sanırım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz diliyorum buradaki paylaşımlarımız hepimize mutlu haberler getirir ve listede hly nın peşine ekleniriz allah hepimize yardım etsin ellerimizi boş cevirmesin bu yolda emek harcayan herkezin yardımcısı olsun...

ayyy canım inşallah yerleşme lekesidir o...az kaldı öğrenmemize...seninle ilgili hiiiiiçç kötü bişey yok içimde olumlu olcak inşallahhh...

aminnn canım çok az kaldı hemde ama birde bana sor gunler gecmek bilmiyo sizleri okuyarak zaman gecirmeye çalışıyorum inşallah herşey senin hissettiğin gibi olur mucizeme kavuşurum :)

canım hiiççç bozma moralini ... 3 tane de ıyı dua et o 3 tane saglam olsun...

inşallah canım benim .... heyecan dorukta valla nasıl vakit geçireceğimi bilemiyorum da biz senle aynı gün test yaptırıcaz P.tesi işe başlayacağım artık inşallah o zaman daha çabuk geçer vakit çarşamba günüde sabah işe giderken önce hastaneye uğrayacağım inşallah güzel haberler veririz hepimiz

evet umarım şenlik olur çarşamba günü burda düşünsene ikimiz birden hamileyiz haberi veriyoruz allahım o güzel günü yaşatsın bizeeeeee... bu arada oncesinde idrarda bakmayı düşünüyomusun ben bu konuda gel gitler yaşıyorum baksammı yoksa sabredip beklesemmi diye gerçi idrarda hemen cıkmaya biliyor ama nebilim işte???

slm kızlar bende regli oldum pazartesi iğnelere başlıycammm dua edinnnnn tablodaki durum nasıl merak ediyormmmm

ay inşallah yaa ne güzel olur bizden birgün öncede inşallah mahpeykercim güzel haberler verir valla ben sadece o gün kanda baktırmak istiyorum aslında kendimi zor tutuyorum ama çıkmazsa çok kötü olurum o yüzden yapmayacağım :26: sen yapacak mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…