SLM hanımlar bugün yine heyecanlı bigün ve inş.cok hayırlı bigün olur..CARMENN,BRNYNS İÇİN DUALARIMIZ inş.meleklerini alıp evlerine gelecekler..cook heyecanlandım yaa..inş.geri sayımı yapıp herkesten güzel haberler alcaz.BRESHKA,TANEM77,A.AKILLI İNŞ.BİZE HAMİLE HABERLERİNİ VERİP MORAL OLCAKLAR,SİZİN GÜNÜNÜZ COK AZ KALDI YA:))HAYAT70 3 TANE GÜZEL BEBİŞİN VAR İNŞ.NİYE MORALİNİ BOZUYOSUN SONUCTA Bİ TANE TRANSFER EDİYOLAR CANIM,DİGER 2 Yİ DONDURABİLİRSİN BİLE,MORALİNİ BOZMA HİÇ..COCUKSUZUM SALI GÜNÜ OPU HADİ BOL SAGLIKLI YUMURTA VER DR NA:)NESRİNSAVAŞ SENİNDE İYİ GİDİYO BEBİŞLER DAYANACAK HERŞEY GÜZEL OLACAK SAKIN MORALİNİ BOZMA,KAFAYA COOK TAKMA LÜTFEN:)MEBRU SENİNDE TEDAVİN HAYIRLI OLSUN İNŞ.SENDE BEBİŞİNE KAVUSURSUN:)LOTUS83 PAZARTESİYE SENDE SAGLIKLI VE COK YUMURTA VERİRSİN İNŞ.DR UNA HERŞEY YOLUNDA GİDER:)XEDA SENDE HOŞGELDİN CANIM,SENDE MELEGİNE KAVUŞURSUN İNŞ.BİZ BURADA GÖRÜŞTÜGÜMÜZ GÖRÜŞEMEDİGİMİZ TANIMADIGIMIZ BÜTÜN BEBİŞ İSTEYENLERE DUA EDİYORUZ RABBİM SESİMİZİ DUYARDA HEPİMİZİ BU YOLDAN ELİ BOŞ GÖNLÜ BURUK GERİYE CEVİRMEZ İNŞ.
gelelim bana,dün temizligimi bitirdim hanımlar,ama cooook yoruldum ve heryerim tutuldu,agrıyo:)üstüne bi de migrenim tuttu,size sorcaktım minoset plus içeyimmi diye sormaya fırsat kalmadı,dayanamayıp içtim ama vicdan azabı cekiyorum acaba yumoşlarımı etkilermi diye?napcam ben bu agrıyla bilmiyorum ya(gece yazdıklarınızı okudum ama cevap yazcak dermanım bile yoktu..ayy herkes opuda transferde ben hala ginera içiyom bitmedi ya,şu heyecanlı günlere bi de ben gelsem artık,15 günüm kaldı gitmeme,günler gecmiyo:))inş.cogunuz ozamana hamile olursunuz:))bugün buralardayım,dualarımız transferi olan canlarımız için,ben kendimi içimde melegimle düşünemiyorum aglamaktan helak olurum heralde,nası müthiş bi duygudur...gel 15 gün gellll gelllllllllllllllllll
ay inşallah yaa ne güzel olurbizden birgün öncede inşallah mahpeykercim güzel haberler verir valla ben sadece o gün kanda baktırmak istiyorum aslında kendimi zor tutuyorum ama çıkmazsa çok kötü olurum o yüzden yapmayacağım :26: sen yapacak mısın?
ya dediğim gibi ben kararsızım bi diyorum yapım aman cıkarsa mutlu olurum cıkmazsa testen umut ederim bi diyorum boş ver bu seferde beklemeyi dene ama içim içimi yiyor dun eşime soyledim o bana bırakıyor... sen al o zaman gelirken bir test dedim bakalım getırırse yatın sabah yaparım belki :)
mahpeyker bizden önce evet inşallah hamileyim diye yazacak salı günü inanıyorum allahım hepimizi güldürsün mahpeyker 2. anne adayımız senle bende 3. ve 4. anne adayımız olucaz allahın izniyle ay cok heycanlandım yine :))) ben bu heycana dayanamayacağım galibaaaaaaaa
selam arkdşlar bende bu hafta içinde tüp bebek için görüşmeye gidecem yanlız size bi sorum olacak bende yumurta oluşmuo ilaçla oluşuyor bu tüp bebeği etkilermi ?
şimdi bir banyo yaptım kızlar ve kendimi yarına hazırlıyorum yarın sabah kahvaltıdan sonra test yaptırmaya gidicem 10.günde çıkıyormuş die duydum bir dr arkadaşımdan zaten geçen sefer 10.günde yaptırdım negatif çıktı dr a söledik tekrar yaptırmanıza gerek yok demişti neyse işte yarın hayırlısıyla güzel sona ulaşmak için dualarınızı bekliyorum kendimi iyi hissediyorum ama bu heyecandan kalp çarpıntısı bana biraz ağır geliyor nede olsa yaşımda genç sayılmaz :)
dediğim gibi ben yarın buraya girmezsem bilinki negatif ama pozitif çıkarsa hemen haber verıcem söz veriyorum :) Allahım utandırmasın dualarımızı kabul etsin inşallah...
şimdi bir banyo yaptım kızlar ve kendimi yarına hazırlıyorum yarın sabah kahvaltıdan sonra test yaptırmaya gidicem 10.günde çıkıyormuş die duydum bir dr arkadaşımdan zaten geçen sefer 10.günde yaptırdım negatif çıktı dr a söledik tekrar yaptırmanıza gerek yok demişti neyse işte yarın hayırlısıyla güzel sona ulaşmak için dualarınızı bekliyorum kendimi iyi hissediyorum ama bu heyecandan kalp çarpıntısı bana biraz ağır geliyor nede olsa yaşımda genç sayılmaz :)
dediğim gibi ben yarın buraya girmezsem bilinki negatif ama pozitif çıkarsa hemen haber verıcem söz veriyorum :) Allahım utandırmasın dualarımızı kabul etsin inşallah...
kızlarrr ben kuzumu aldım geldim çok mütiş bi duygu detayları sonra yazarım şu an dinleniyorum 4 embriom donduruldu bir tane transfer edildi dr. 2 tane koyabilirdik ama öykün karışık zor o yüzden bi tane koycaz dedi oda tutucak ein ol dedi inşlhhhh darısı başınıza carmenn gelmemiş haber bekliyorum dua eden arkadaşlar çok sağolun görüşürüz gelicem :)))
kızlarrr ben kuzumu aldım geldim çok mütiş bi duygu detayları sonra yazarım şu an dinleniyorum 4 embriom donduruldu bir tane transfer edildi dr. 2 tane koyabilirdik ama öykün karışık zor o yüzden bi tane koycaz dedi oda tutucak ein ol dedi inşlhhhh darısı başınıza carmenn gelmemiş haber bekliyorum dua eden arkadaşlar çok sağolun görüşürüz gelicem :)))
canım sonuçta tup bebek yaptıran herkezın yumurtaları oluşuyo olsa bile toplanabilir boyutlara gelmesi için ilaç tedavisinden geçmesi gerekiyor o nedenle ben pek etkileyeceğini düşünmüyorum allah yardımcın olsun canım sende bebişlerine kavuş inşallah...
canım çok geçmiş olsun.. cgh yöntemi tam olarak nasıl bi yöntem?
bebeklerin seninledir inş
hoşgeldiniz aramıza...a.akıllı şekerim senin sonucu öğrenmene az kalmış inşallah bir hafta sonra hamileyim haberini kutlarız beraber.
sağol canım inşallah hepimiz o mutluluğu yaşarız
hoşgeldin canım demek yavrularını aldın sende diğer postlarını da okudum sen rahat ol Allaha sığın inşallah bişey olmamıştır tutunmuştur yavruların inşallah
hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler verirsin
sağol canım benim inşallah benim ve isteyen herkesin gönlüne göre verir Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?