2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah yerleşme lekesidir canım ama adet olsa devamı gelirdi bence yerleşme lekesi olma ihtimali yüksek

hayırlı olsun canım inşallah sonucun pozitif olur

anladım canım sağol.
bizde de kromozom sorunu var, oyüzden tüp yapıyoruz.
merak ettim nasıl bi yöntem diye

inşallah yerleşme lekesidir canım ama adet olsa devamı gelirdi bence yerleşme lekesi olma ihtimali yüksek

inşallah canım devam etmedi ama hala adet olacakmışım gibi hissediyorum gerçi cevremdede tup bebekle anne olan çok arkadaşlarım var onlarda aynı şekilde hissetmişler ama insan yinede korkuyo inan 10dk. da bir lavobaya gidiyorum şimdilik bişey yok inşallah olmazda :)

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımmmm..

ervacım benim bugündü opum salı transferdi.neyseki bunuda atlattım toplanan yumurta 13 bu yumrtalar yeterlimi bilgi lütfennnn..

CARMENNNN,COCUKSUZUM,HAYAT70,BRNYNS,NESRİNSAVAŞ....güzel haberlerinizi bekliyorum İNŞALLAH...

egunalım döndüm yımırtalarımı bıraktım geldim tek yumurtam calışıodu zaten sadece soldan 13 yumurta toplamışlar narkozdan uyanır uyanmaz sordum.ama ben bilemedim 13 yumurta azmı cokmu diye yarında yumurtalarımın ne durumda oldugunu haber vercekler inşallahhh iyidir.:26:

kızlar merhaba ne zamandır yazamıyordum taşındım çünkü anca toparlandım
bgn doktora gittim ve lucrine başladım Allah hepimizin yardımcısı olsun
şimdi adet olacağım günü bekliyorum

oh MAŞALLAH arkadaşıma...tek yumurtalıktan 13 yumurta daha ne olsun şekerim...dur hemen bir nazarlık kondurayım...bence süper bi sayı bu...yarında güzel haberler gelecek inşallah...eminim çok sayıda yumurtan döllenecektir.kaliteleride iyi olursa daha ne isteriz ki...yarın heyecanını paylaşıyor olacam haber alır almaz bilgi ver canım...

yeni evin inşallah bebeğinle şenlenir canım...hayırlı ,sorunsuz ve bebekli bir tedavi diliyorum sana...ben uzun protokolde olduğum için çok sayıda lucrin vuruldum... yarın sonunu vuracam sonrasında opum var...sende 21.gün başladın sanırım lucrine...opuya kadar da lucrin vurulmaya devam ediliyor...

saol canım bnm
evet ben 18.gün başladım bgn 18.günüm opuya kadar vurulucam sonra başka iğneye başlanıcakmış
çok karışık bi süreç Allah hepimize yardım etsin senin ilk denemen mi nerde başladın tedavine

canım inşallah yarın pozitif sonucunu yazarsın buraya hayırlısıyla

yeni evin sana uğur getirir inşallah ve bebişine kavuşursun umarım

benim test günüme de 8 gün kaldı bugün belim baya ağrıdı çok az da kasıklarım ağrıdı inşallah bunlar minik kelebeklerim bana tutunduğu içindir

Kızlar geçmişi okudum çok sağolun dularınızda sayesinde herşey yolunda gitti şükürler olsun...
Bu gün sabah aradılar zaten uyudummu uyumadımmı anlamadım bütün gece uyandım durdum stresten....
Tuvalete kalktım saate baktım 7.20 yattım dalmışım bi baktım tel. sesi gözümü açtım eşim aynen bu şekilde birbirimize bakıyorum açsana dedi açtım ama inanın o heycanla sadece 4 embriodolduruldu dediğini anladım bide 12.de burada olun dedi bende tmm diyip kapamışım heycandan teli tekrar aradılar hemşire gülüyo ADIMI SÖLEYİP ŞU ANDA SAAT 8.00 şimdi hazırlanmnıza gerek yok dedi 12 de bekliyoruzz dedi tmm dedim kalkkkkkk dedim ne oluyo dio benimki halimizi bi görseniz panik panikkk eşim çorap derdine düşmüş ben hazırlanma derdine sanki basılmışız gibi halimiz var odada 7 kez boş yere dönmekten heycandan çarpışmışız benimkide cüsseli kolundan tuttum dur dedim ya sen bi otur ayy sakinleşelim
saat dedim 8 ne yapıyoruz biz neyse oturduk kahvaltıya sonra toparlandık ve ben ne yaptım bilimn girdim banyoya gayri ihtiyari bi güzel lavabo ihtiyacımı gördüm birden aklıma geldi veeeeeee başladım bardak bardak su içmeye tabii sonra pişman oldu ama neyse çıktık yola ALLAHIM NE HEYCAN NE HEYCAN kliniğe şöle bi uzaktan baktım ayy dedim bebeklerim buradalar ve bi tanesi beni bekliyo ve benimle olucak birazdan kızlar yaa hepiniz yaşadınız veya yaşıycaksınız çok güzel bi duygu ve heycanlı çay aldım elime bankodan adımı sölediler pisikolog çağırmış çayı bi güzel elime döktüm yandım ( nazarım çıktı dedim :)) neyse sonra odaya aldılar
ALLAHIM EŞİMİ HİÇ BÖLE GÖRMEMİŞTİM
adam ölcek heycandan gidiyo geliyo sevinçten beni ıssırıyo :))) neyse bende stres heyacan beklemek derken tuvalet geldi çattı çatlıycam dedim ölüyorum ve tansiyonum düştü :)))) neyse ulturason getirdiler bakıldı 2 bardak yapın idrarınızı dediler dedim 2 bardak çıkmaz bi bardak anca
bi baktım tutamıyorum :))) ne 2 bardağı 3 bardak yaptım hala doluyum :)))
SİZ SİZ OLUN BU KADAR SU İÇMEYİN GEREK YOK
dedim beni hemen alın yoksa ben burada ya tansiyon ya mesaneden canımı teslim edicem neyse hemen aldılar işlem yapılmadan dr.embriloglara 1 tane koyulcak işareti yaptı embrilog geldi 4 tane dondurcaz 1 tane koyulcak dedi vs. dr. 2 tane koyabilirdim ama senin bünyen 2 tane taşımaz ve eski öykülerin buna müsait değil dedi zaten buda tutacak dedi bende bunu istiyorum dedim ve o an O ANNNNN YANİ BEBEĞİMİN KOYULDUĞU ANI GÖREBİLMEK DÜNYALARA BEDELDİ ağladım sonra başarıyla gerçekleşti dediler beni sedyeye aldılar ve odaya girdiğimde biz geldikkk dedim :)) bi baktım eşimin gözleri dolmuş sevinçli bi gülümsemeyle beni karşıladı yarım saat dinlendim dr. geldi hemşire yapılması gerekenleri ilaçları yapmıycaklarımı anlattılar ve eve döndük dönüş çok keyifliydi boğazdan bebeğimle ilk kez geçtim arabada oturarak geldim şu anada kadarda çok yatmadım ama oturmaktan bi taraflarım acıyo arada kalkıyorum bişeyler yapıpyorum sonra tekrar oturuyorum kendimi dediğim gibi kasmıycam ama zaman nasıl geçer bilmiyorum kendime meşkale bulmam gerek başladık geri sayıma bu arada çıkarken mustafa bahçeci gördü yanıma geldi adam baya sevimliymiş :))) dedikleri hoşuma gitti biraz hayırlı olsun dedi Ya annesi gibi dünya güzeli maviş gözlü bi kızın yada yakışıklı bi oğlun olucak inşlh dedi benim kocanın morali bozuldu :))) benim gibi yakışıklı nie demedi dio :))) inşlhhh arkadaşlar transfere gidicekler benim kadar rahat geçirirsiniz ve inşlhhh önümüzdeki hafta sonuç bekleyenler......pozitifler havada uçuşur.....

canım çok güzel yazmışsın yaşadıklarını duygularını inşallah pozitif sonuç alırsın bana da doktorum tek embriyo koyalım dedi ben ısrarla 2 embriyo istedim neden dedi doktorum bende bilmem ikiz düşününce hoşumagitti dedim umarım iyi yapmışımdır bekliyoruz bakalım 9 gün sonra test günümüz

BRNYNS CİM transferin nasıl gectigini coook merak ediyodum nihayet yazmışsın:))yazdıklarını hem gülerek hem gözyaşlarıyla okudum:)rabbim melegini sana ve babasına bagışlasın inş.sana sımsıkı tutunsun hiç bırakmasın..güzel haberlerini almak istiyorum,eminim ben transferde ve sonrasında cok aglarım,bu duyguyu senelerdir hasretle bekliyorum çünkü..hele bebegimin içimde olmasına dayanamam ya cok duygusal günler olcak eminim,bi o kadarda heyecanlı tabi:))önce senin bebişinin müjdesini bi alayım teyzesi olarak:))bebişine iyi bak tamammı?tam 12 de aklımda ve duamdaydın zaten canım..hadi bakalım kendine meşgale bul geri saymaya başla:))

evet canım benim ilk denemem...ankaradayım ben gazi üniversitesi hastanesinin tüp bebek biriminde başladım tedaviye...daha öncede 2 aşılama yapılmıştı yine aynı yerde sonuç negatifti...ortamı ve ilgilerini beğendiğim için tüp bebeğide orada yapmaya karar verdim...iğnelerim yarın bitiyo pazartesi kontrol var.çok uzun süredir iğne vuruyorum bir süre sonra yeter diyo insan...16 ekimden beri düşün artık...bundan sonra opu var...uzun protokolün hakkını verdim çoooookk uzun protokol oldu valla ...sen daha başındasın inşallah bu süreçte hep beraber olacaz...

kuzum kendini bu kadar iyi ve mutlu hissetmene çooook sevindim...bişeye takıldım ayol...kocam gelip gidip beni ıssırdı demişsin ay şekerim o nasıl bir tepki merak ettim nereni ıssırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…