- Konu Sahibi sertap1976
-
tesekkur ederim canim ,bebis giysilerini gorunce insan kendini kaptiriyohele kizlarin olunca hepten sansli oluyo :)bayildim bayilldim bayildim!cook seker seyler almissin Sympathique. yegenimiz cok sansliymis annesi cok zevkli cünkü hele hirkasiyla bandanasi!
sempatik bebisin guzel gunlerde giysin canim cok ama cok guzeller ya bende 7 haftalikken bi takim almistim bebisime unosex bende ekleyeyim bari cok hveslendim.
bende bebegime ilkkez birseyler aldim.mothercareden aldigim baslangic setini eklemek istedim. 10 parca 3 tulum, 2 kisa kol badi,1 atlet,2 onluk,1 bere ve 1 cift patik ve beyaz renk aldim henuz cinsiyetini bilmedigim icin icine arti olarak eldiven aldim 3 cift ve corap alinacak.birde orme battaniye aldim cok hosuma gitti.resimleri buyuk ekleyemedim buyultmek icin uzerine tiklamaniz yeterli
Eki Görüntüle 214303
Eki Görüntüle 214308
Eki Görüntüle 214310
masallah canim cok tatlilar aldiklarin ,ozaman cinsiyet belli degildi simdi benim gibi alabilirsin artik pembis pembis ciciler :)bende bebegime ilkkez birseyler aldim.mothercareden aldigim baslangic setini eklemek istedim. 10 parca 3 tulum, 2 kisa kol badi,1 atlet,2 onluk,1 bere ve 1 cift patik ve beyaz renk aldim henuz cinsiyetini bilmedigim icin icine arti olarak eldiven aldim 3 cift ve corap alinacak.birde orme battaniye aldim cok hosuma gitti.resimleri buyuk ekleyemedim buyultmek icin uzerine tiklamaniz yeterli
Eki Görüntüle 214303
Eki Görüntüle 214308
Eki Görüntüle 214310
[ı]bu nike ayakkabimizida dun babamiz %50 indirimli bi spor magazasindan aldi[/ı]
[ımg]http://img90.imageshack.us/img90/3352/niker.jpg[/ımg]
birazda ben cicilerimizden koyayım dedim tabi kesin olmadan aldık biraz faturaları saklayarak neolur ne olmaz diye simdi kesinleşince paylasayım dedimEki Görüntüle 217302 Eki Görüntüle 217310 Eki Görüntüle 217309 Eki Görüntüle 217308 Eki Görüntüle 217307 Eki Görüntüle 217306 Eki Görüntüle 217305 Eki Görüntüle 217304 Eki Görüntüle 217303 Eki Görüntüle 217311
Sympathique bizim ayakkabının pembeside çok güzelmiş iyi günlerde kullansın prensesin bizimkinide babası seçmişti bu işten anlıyorlar:)))
oy maşallah
güzel günlerde giysin kuzucuk
o ayakkabılar nerden alındı acep :) bayıldım da pembesi de bu renk de pek güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?