2011 Kasim Bebeklerinin Cicileriii

kizlar resimdeki oyuncagi bi sut firmasi gonderdi promosyon olarak.
diger takimida 7. haftamda cok cok heveslenip almistim aramizda yatira yatira takimi eskittik.

Eklentiler

• $20042011296.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 93
  • $20042011286.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 92
yuba inekte takimda cok guzelhangi firmadan geldi o inek ya:26:ah birde cnsiyetlerini bir ogrensekte alsak bizde cesit,cesit ben kesin raydan cikacagim heelbise alirken evin yolunu umarim unutmam

bayildim bayilldim bayildim! cook seker seyler almissin Sympathique. yegenimiz cok sansliymis annesi cok zevkli cünkü hele hirkasiyla bandanasi!
tesekkur ederim canim ,bebis giysilerini gorunce insan kendini kaptiriyohele kizlarin olunca hepten sansli oluyo :)

sempatik bebisin guzel gunlerde giysin canim cok ama cok guzeller ya bende 7 haftalikken bi takim almistim bebisime unosex bende ekleyeyim bari cok hveslendim.

merci tezesi insallah guzel gunlerde giyer hepimizin bebisleri
seninkilerde pek tatli, daha hic oyuncak yok kiyafetten kalirsa aliriz onuda :)

bende bebegime ilkkez birseyler aldim.mothercareden aldigim baslangic setini eklemek istedim. 10 parca 3 tulum, 2 kisa kol badi,1 atlet,2 onluk,1 bere ve 1 cift patik ve beyaz renk aldim henuz cinsiyetini bilmedigim icin icine arti olarak eldiven aldim 3 cift ve corap alinacak.birde orme battaniye aldim cok hosuma gitti.resimleri buyuk ekleyemedim buyultmek icin uzerine tiklamaniz yeterli

Son düzenleme:
princess cim gule gule giysin bebisin cicilerini. resimde gayet boylari iyi duruyor insallah tam olur. canim oyuncagi cow and gate sitesinin baby klubune uye oldum ordan gonderdiler birde her hafta mail atiyorlar. istersen sende uye ol yumusacik bi oyuncak.

canımmmm kuzucuğun mutlu,sağlıklı,huzurlu günlerde kullansın cicilerini inşallah:)hepsi de çok güzel

masallah canim cok tatlilar aldiklarin ,ozaman cinsiyet belli degildi simdi benim gibi alabilirsin artik pembis pembis ciciler :)
birde ben bu sekilde tum takim bulamadimya hep ayri ayri oluyo ,hep gozum tum takimda bakalim insallah bulurum ,tabi her zamanki gibi cok bakmadim diyim :)
bebis insallah gule gule gunlerde giyer bu cicileri

bebisime yeni aldigim cicisi saglikli gunlerde kulanir insallah yavrum

Eki Görüntüle 215433

canim sen bunu ne kadara aldin ,turk parasi olarak,burdada var aynisi aa bikac daha var en iyisi bumu aceba alcaktim almadim sonra alirim dedim biraktim

tesekkurler sempatim alacagim artik pembe,mor Allah ne verdiysebiberonlarim en iyi markalrdan birisi tatlim hatta en cok talep goren marka avent biliyorsun.

ama diger buyuk markalarada bak derim tommee timppe,nuk ve mam gibi ben cok sevdim biberonlari cok kullnisli olacagina inaniyorum.
hastane cikis setinden birde pempis alacagim bakalim hafta sonunu bekliyorum.
senin ayakkabilara bittim ben ya bayildim bende istiyorum boyle bir tane oy,oy,oy gule gule giysin kizcen.

fiyatini unuttum yazmayi tl olarak 32.50 aldim ama yari fiyatina indirimdeydi,cok uygun aldim ya ona seviniyorum normalde cok pahalilar ya

aventin cok fazla cesidi yok yani cesitler belirli ama nukun cesidi cok ve ozellikle kizlar icin coktatli seyler var ,birde béaba var odsa guzel iste bilmiyorum karar vermedik
gerci ben magazadan degilde magazalarin internet sitesinden gordum zaten magazadada ayniisini bulurum sanirim

tesekkur ederiz teyzesi yarin artik sende alirsin bol bol artik durduramayiz cinsiyette belli olduya

fiyati burda yani internetten baktim indirimsiz hali nerdeyse 70 tlye geliyor, tabi simdi heryer indirimde oldugu icin belki alsam bulurum indirimden, bende bu firsati kacirmayip bakicam daha nasil olsa indirimler bir ay surer :)

ben D&R'dan bebek anı defterini aldım.
hemen ekliyim size belki fikir olur.

Fiyatı 25.90 görünüyor internette ama ben 35 liraya aldım.:97:
hem D&R magazalarında hem de Joker Mağazalarında satılıyor.
Farklı defterler de vardı ama en cok bunu beğendim

---------
Bebeğinizin büyümesini adım adım takip ederek, onun sağlık ve sosyal gelişimi hakkında notlar tutmanızı sağlamakla beraber; bebeğiniz büyüdüğünde ona ve size iyi bir anı olarak kalması amacıyla tasarlanan Dikkat Bebek Var! Bebeğimin İlk Günlüğü şimdiye kadar Türkiye'de yayınlanan en geniş kapsamlı bebek güncesi.

Bebeğinizin size müjdelendiği ilk andan, bebeğinizin 1 yaşına kadar olan dönemde nasıl gelişme gösterdiğini adım adım takip edecek ve yine Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek hazırlamış olduğumuz interaktif CD-ROM sayesinde bu bilgileri bilgisayar ortamında da tutabileceksiniz.

Dikkat Bebek Var! Bebeğimin İlk Günlüğü adlı eser şık kutusu içinde bir adet interaktif CD-ROM ve arabanıza yapıştırabileceğiniz "Dikkat Bebek Var!" sticker ile birlikte sunulmaktadır.

Bebeğinizi büyütürken her aşamasında birlikte olmak dileği ile...

Not: Dış kutu pembe renk olup, kutunun içinden bej rengi kitap çıkmaktadır.

birazda ben cicilerimizden koyayım dedim tabi kesin olmadan aldık biraz faturaları saklayarak neolur ne olmaz diye simdi kesinleşince paylasayım dedim

Sympathique bizim ayakkabının pembeside çok güzelmiş iyi günlerde kullansın prensesin bizimkinide babası seçmişti bu işten anlıyorlar:)))

Son düzenleme:

oy maşallah
güzel günlerde giysin kuzucuk
o ayakkabılar nerden alındı acep :) bayıldım da pembesi de bu renk de pek güzelmiş

arm masallah canim harika seyler almissin. bodysuitlerden baya almisin tatlim ya kac beden aldin onlari bende alacagim onlardan ve o tulumlardan tulumlarin bedeninide yazarsan sevinirim.

ayrica nike ayakkabilara bittim
canim kizin iyigunlerde giyisin hepsini insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…