2011 Kasim Bebeklerinin Cicileriii

ay cicilere bak ,sen baya almisin baya bi zibin almisin ,daha ben okadar alamadim ufak ufak basladim
ayakkabilara sastim bak biranda ayri renkleri almisiz :) bu rengini isternette gordum cok begendim ama aldigim yerde sadece pembesi oldugu icin pembe aldim ,ama bu rengi gorunce yine alirim ,nasil ols indirimler bol simdi :)
babamiz bize demisti sen ayakkabi isini bana birak diye :) hatta bunu aldi daha ben alirim bunlzardan dedi

ve tabi ben yine dun duramayip bi ayakkabi magazasinda yine ayakkabilar yzde elli dusmus 2 tane daha aldim :) bu gidisle ayakkabi koleksiyonu bol olcak$

ilk bastaki pembis ayakkabilara bayildim bende
insallah minik gule hule gunlerde kullanir

kızlar aldıklarınız çok güzel, bebişleriniz sağlıklı günlerde kullansınlar
indirimler hep yurtdışında mı? ben istanbuldayım hiç indirime denk gelmiyorum
mathercare'lerde hep aynı fiyatlar :26:
ben bugün eminönü havuzlu han ve kürkçü hana gitmeyi düşünüyorum
bi bakıcam fiyatlara falan, istanbuldaki gebelere bilgi veririm...

cnm yaaa
zahmet olmazsa foto da çeksene
nasıllarmış bakalım bi :)
Helal et hakkını :)

iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz teyzeleri
mothercare indirim olunca biraz fazla kaçırdım çıtçıtlıları ama yegnimde biz çok güzel kullandık onları ben sadece beyaz olanı 0-3 ay aldım kış olunca içine iyi olur dedim renklilerde 3-6ay 6-9 ay ve gereksiz olarak 9-12 ay aldık herbiri farklı boy yani. napimm desenlere bayıldım fiyatlarda uygun olunca tutamadım kendimi şimdi annem bekliyor izmir e oradan hastane çıkısları battaniye falan onları alıcam orada güzel magzalar var tatil dönüşü onlarıda paylaşırım sizinle
alıp hazırlıyoruz inşallah kuzularımız saglıkla gelirler cicilerini giyerler..
princess unutmusum yazmayı ayaklı tulumları new baby aldım dogdugunda giydireyim diye.

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım o pembe ayakkabıları cinsiyet haberini eşime söylerken verdim onun için almıstım o gelmemişti mantar için gittiğimde doktor kız galiba dedi bende eşime ayakkabıları gösterdim öyle söylemiştim.beyaz ayakkabılarıda babamız begendi tabi bende görünce bayıldım insallah iyi günlerde kullanır miniklerimiz.

cnm yaaa
zahmet olmazsa foto da çeksene
nasıllarmış bakalım bi :)
Helal et hakkını :)

merhabalar..
canım bu sefer makinesiz gittim..diğer gitmemde çekerim inş...önce havuzlu hanı gezdik..
ama elime kağıt kalemi aldım fiyatları yazdım..isteyenlere fiyatları yazarım..
bide orada liste verdiler, herşey yazıyo zaten, yanına alınca işaretliyorsun.
textil ürünleri ucuz ve kaliteli...arabalar,puset,yatak gibi şeyler hep aynı fiyatlar piyasaya göre..
kremler,bakım ürünleri de en fazla 2-3 lira oynar yani..temel textil ürünlerinin çoğunu oradan alırım diye düşündüm..
ama dışarı giydirmek için kıyafetler ayakkabılar falan bebek mağazalarından tercih edilebilir.
tekrar gitcem o zaman daha detaylı incelicem..sanki tekrar evleniyormuşum gibi bi sorumluluk ya.
neyi nerden kaça alıcam? hangisi daha iyi kafam karıştı? listemi ve notlarımı alıyorum..
eylül gibi de alışverişimi yapıcam, yazın sıcaklarda gezilmez..
ordan da kürkçü hana uğradım ama havuzlu han gibi anne-bebek için değil sadece, bi kaç mağaza var
hiç bakmadım bile onlara...
şu araba,puset,oto koltuğu,ana kucağı bunların hangisi ne zaman gerekli, nasıl alınmalı? biraz bu konuyu araştırmam lazım.
sizlerden de fikirler almak istiyorum.. gereksiz bişey alıp sonra kenara koymak istemiyorum..tabiki sizlerde öylesinizdir..
bebek bakım malzemelerinde chicco,bübchen ve nivea ürünleri var genelde.. marka konusunda da bi karar vermek lazım.
çok zor işler ya...doğru karar vermek önemli..yada ben abartıyorum

canım sen istanbulda mısın? bu indirim nerde :)

sağolasın cnm helal et hkkını :)
araba vs alacaksan şimdiden al
pahalı yaa, birikmesin tüm masraflar eylüle
bakım malzemesi dersen, mustella dan başka almayalım bence dr lar da onu öneriyor

Günaydn herkesee...Bişi sorucam kafam çok karıştı bu konuda.Puset ne almayı planlıyosunuz? Yoksa daha erkenmi

sağolasın cnm helal et hkkını :)
araba vs alacaksan şimdiden al
pahalı yaa, birikmesin tüm masraflar eylüle
bakım malzemesi dersen, mustella dan başka almayalım bence dr lar da onu öneriyor

ne demek canım naptım ki, helal olsun..
arabayı almak lazım evet ama ne almalı?
mustella iyimiymiş?

ne demek canım naptım ki, helal olsun..
arabayı almak lazım evet ama ne almalı?
mustella iyimiymiş?

kraft için ii diolar ama gidip kullanmak katlamak vs gerek bence. Yürümesi rahat mı kullanımı nasıl ona bak sen ona göre kesemize ne uyarsa alırız
Mustellaya çok ii diolar cnm ya
kullanmadım hiç ama duydum bide baby Bella mı ne onu öneriolardı

Eki Görüntüle 217910

1 alana 2. %50 indirimli olan düz takımlar. İkisini 90 a aldım. Her bir pakette 3 tulum 2 body 2 önlük bi yelek gibi bişi bi şapka 1 eldiven bide patik var. Yelek şapka ve patikten emin diilim :) biri New Baby biri 0-3Kendinden eldivenli tulumları. Kumaşı güzel

Eki Görüntüle 217909

paket 37 TL New Baby

Eki Görüntüle 217908
tam takım 80 TL bu da 1 alana 2. %50 idi 2. olan ya sarı ya kremdi beğenmedik. almadık. New Baby. İçinde 1 tulum 1 uaun 1 kısa kollu body. 1 takım önlük eldiven ve şapka var. Tulum kendinden eldivenli diilmiş ama eve gelince fark etttim. Eldivenden nefret eden biri olarak mutsuz oldum :)

Eki Görüntüle 217907

alt 0-3 17 TL tulum New Baby 39 TL Tulum gereksizdi ama bayıldık :)

Eki Görüntüle 217906

Zara Home tanesi 16 TL süs yastığı. Odamızda beyaz ikili koltuk olacak onun için aldım :)

Eki Görüntüle 217905

Eki Görüntüle 217904

Bunlar da bebiş olacağını öğrenen Amerika da ki amcamızdan geldi. (Merserize şapka 2 li testten sonra aldığım, bide donansın diye don alınır ya o hariç)

Tümmm çeyizimiz budur :)

Son düzenleme:
Uzerine tiklayincada gozukmuyor malesef, istersen deneme yapmak icin ana sayfanin en altinda deneme tahtasi var ordan bi denede olunca buraya eklersin

hafta sonu aldigimiz cicilerimiz

fusya renkte kucuk bir hirka dogdugunda giyisin diye prensesim.
1 tane penye battaniye cift tarafli,kundak olarakta kullanabilirim.
pijama takimi
5 cift corap
ve muslin bezlerinden hastanede lazim oluyormus ondan aldim.

Son düzenleme:

canım çok güzeller.. eminimki kızına giydirince daha da güzel olur.iyi günlerde giysin küçük prensescik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…