- Konu Sahibi sertap1976
-
birazda ben cicilerimizden koyayım dedim tabi kesin olmadan aldık biraz faturaları saklayarak neolur ne olmaz diye simdi kesinleşince paylasayım dedimEki Görüntüle 217302 Eki Görüntüle 217310 Eki Görüntüle 217309 Eki Görüntüle 217308 Eki Görüntüle 217307 Eki Görüntüle 217306 Eki Görüntüle 217305 Eki Görüntüle 217304 Eki Görüntüle 217303 Eki Görüntüle 217311
Sympathique bizim ayakkabının pembeside çok güzelmiş iyi günlerde kullansın prensesin bizimkinide babası seçmişti bu işten anlıyorlar:)))
kızlar aldıklarınız çok güzel, bebişleriniz sağlıklı günlerde kullansınlar
indirimler hep yurtdışında mı? ben istanbuldayım hiç indirime denk gelmiyorum
mathercare'lerde hep aynı fiyatlar :26:
ben bugün eminönü havuzlu han ve kürkçü hana gitmeyi düşünüyorum
bi bakıcam fiyatlara falan, istanbuldaki gebelere bilgi veririm...
ay cicilere bak ,sen baya almisin baya bi zibin almisin ,daha ben okadar alamadim ufak ufak basladim
ayakkabilara sastim bak biranda ayri renkleri almisiz :) bu rengini isternette gordum cok begendim ama aldigim yerde sadece pembesi oldugu icin pembe aldim ,ama bu rengi gorunce yine alirim ,nasil ols indirimler bol simdi :)
babamiz bize demisti sen ayakkabi isini bana birak diye :) hatta bunu aldi daha ben alirim bunlzardan dedi
ve tabi ben yine dun duramayip bi ayakkabi magazasinda yine ayakkabilar yzde elli dusmus 2 tane daha aldim :) bu gidisle ayakkabi koleksiyonu bol olcak$
ilk bastaki pembis ayakkabilara bayildim bende
insallah minik gule hule gunlerde kullanir
cnm yaaa
zahmet olmazsa foto da çeksene
nasıllarmış bakalım bi :)
Helal et hakkını :)
iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz teyzeleri
mothercare indirim olunca biraz fazla kaçırdım çıtçıtlıları ama yegnimde biz çok güzel kullandık onları ben sadece beyaz olanı 0-3 ay aldım kış olunca içine iyi olur dedim renklilerde 3-6ay 6-9 ay ve gereksiz olarak 9-12 ay aldık herbiri farklı boy yani. napimm desenlere bayıldım fiyatlarda uygun olunca tutamadım kendimi şimdi annem bekliyor izmir e oradan hastane çıkısları battaniye falan onları alıcam orada güzel magzalar var tatil dönüşü onlarıda paylaşırım sizinle
alıp hazırlıyoruz inşallah kuzularımız saglıkla gelirler cicilerini giyerler..
princess unutmusum yazmayı ayaklı tulumları new baby aldım dogdugunda giydireyim diye.
merhabalar..
canım bu sefer makinesiz gittim..diğer gitmemde çekerim inş...önce havuzlu hanı gezdik..
ama elime kağıt kalemi aldım fiyatları yazdım..isteyenlere fiyatları yazarım..
bide orada liste verdiler, herşey yazıyo zaten, yanına alınca işaretliyorsun.
textil ürünleri ucuz ve kaliteli...arabalar,puset,yatak gibi şeyler hep aynı fiyatlar piyasaya göre..
kremler,bakım ürünleri de en fazla 2-3 lira oynar yani..temel textil ürünlerinin çoğunu oradan alırım diye düşündüm..
ama dışarı giydirmek için kıyafetler ayakkabılar falan bebek mağazalarından tercih edilebilir.
tekrar gitcem o zaman daha detaylı incelicem..sanki tekrar evleniyormuşum gibi bi sorumluluk ya.
neyi nerden kaça alıcam? hangisi daha iyi kafam karıştı? listemi ve notlarımı alıyorum..
eylül gibi de alışverişimi yapıcam, yazın sıcaklarda gezilmez..
ordan da kürkçü hana uğradım ama havuzlu han gibi anne-bebek için değil sadece, bi kaç mağaza var
hiç bakmadım bile onlara...
şu araba,puset,oto koltuğu,ana kucağı bunların hangisi ne zaman gerekli, nasıl alınmalı? biraz bu konuyu araştırmam lazım.
sizlerden de fikirler almak istiyorum.. gereksiz bişey alıp sonra kenara koymak istemiyorum..tabiki sizlerde öylesinizdir..
bebek bakım malzemelerinde chicco,bübchen ve nivea ürünleri var genelde.. marka konusunda da bi karar vermek lazım.
çok zor işler ya...doğru karar vermek önemli..yada ben abartıyorum
canım sen istanbulda mısın? bu indirim nerde :)
sağolasın cnm helal et hkkını :)
araba vs alacaksan şimdiden al
pahalı yaa, birikmesin tüm masraflar eylüle
bakım malzemesi dersen, mustella dan başka almayalım bence dr lar da onu öneriyor
ne demek canım naptım ki, helal olsun..
arabayı almak lazım evet ama ne almalı?
mustella iyimiymiş?
crafty resimler gorunmuyor tatlim ya yeniden yuklesene
Eki Görüntüle 218706
hafta sonu aldigimiz cicilerimiz
fusya renkte kucuk bir hirka dogdugunda giyisin diye prensesim.
1 tane penye battaniye cift tarafli,kundak olarakta kullanabilirim.
pijama takimi
5 cift corap
ve muslin bezlerinden hastanede lazim oluyormus ondan aldim.
üzerine tıklayınca görünüyor bende? O şekilde de mi görünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?