- Konu Sahibi hayalperesttt
-
- #2.001
çokk uzun bir aradan sonra merhaba kızlar.. söylemiştim belki hatırlarsınız düğün telaşım var. 16 temmuzda düğünüm var.geçen hafta nikah yaptık:):) sınavı sorarsanız biraz arka planda kaldı gibi ama yinede elimden geleni yaptım çıkmış sorulara baktım.anayasayı tekrar okudum.güncel konulara bakıyorum son olarak da. Şimdiden herkese başarılar diliyorum.Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın hepimiz kalbimizden gönlümüzden geçeni elde ederiz inşallah.Herkese kolay gelsin....
çokk uzun bir aradan sonra merhaba kızlar.. söylemiştim belki hatırlarsınız düğün telaşım var. 16 temmuzda düğünüm var.geçen hafta nikah yaptık:):) sınavı sorarsanız biraz arka planda kaldı gibi ama yinede elimden geleni yaptım çıkmış sorulara baktım.anayasayı tekrar okudum.güncel konulara bakıyorum son olarak da. Şimdiden herkese başarılar diliyorum.Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın hepimiz kalbimizden gönlümüzden geçeni elde ederiz inşallah.Herkese kolay gelsin....
Geçen yıl anayasada Avrupa merkez bankası başkanını sormuşlardı.( Jean Claude Trichet)
Bu yıl da Türklerden birini mi sorarlar acaba?
Yazayım bazılarını
Nato Genel sekreter yardımcısı Hüseyin Diriöz
Avrupa Konseyi Parlamenter Meclis başkanlığı Mevlüt Çavuşoğlu
Avrupa Birliği Baş müzakerecimiz Egemen Bağış
Avrupa İnsan hakları Mahkemesi İlk Türk kadın Yargıç Ayşe Işıl Karakaş
Anayasa Mahkemesinin İlk kadın başkanı Tülay Tuğcu
imf nin yeni başkanını sorabilirler. o da dominique strauss kahn
Avrupa Konseyi Parlamenter Meclis başkanlığı Mevlüt Çavuşoğlu çıkabilir deniyor.
yeni kurulan E-7 ülkelerinin ihtimali varmış : çin hindistan brezilya meksika türkiye rusya endonezya
unesco tarihi miras listesine selimiye camii ni eklemiş.
japonyadaki nükleer santral olayından sonra almanya santrallerini 20 yıl kullanmama kararı almış
temmuzcum IMF nin eski başkanı D.S. KAHN taciz suçlaması ile alınmıştı ya yeni başkanı Christine Lagarde oldu.
aa pardon ne zaman oldu ? çok yeniyse çıkmaz
çoookkkk teşekkür ederimmm darısı tüm bekar arkadaşlaraaa...Mutluluklar diliyorum...Hayırlı olsun canım.
önemli bulduğunuz şeyleri yazın kızlar.
mesela;
- menemen olayı serbest cumhuriyet fırkasının
- şeyh sait isyanı terakkiperver halk fırkasının kapatılmasına neden olmuştur.
selamm kızlar şimdiden herkese başarılar diliyorum aksilik elimi yaktım sabah sabah fena acıyo
emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah Allah herkesin gönlüne göre verir, bugün nişanlım geliyo yanıma, askerden yeni geldi moral olcak banatüm gün anayasaya bakıcam, giremem büyük ihtimal.
çok güzel paylaşımlarımız oldu Allah hepimizin yardımcısı olsun
canım menemen olayı sbf kapandıktan sonra çıktı, bunu çok soruyolar düşürmek için aman dikkat, partiye gerici kesimler girince fethi bey kendisi kapattı ve arından çıkan menemen olayı bu kararın doğruluğunu ispatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?