2011 KPSS Eğitim Bilimlerine hazırlananlar

kızlar ben de akşama giremem büyük ihtimalle.. destek olanlara çok çok teşekkür ederim bildiklerinizi burda kıskançlık yapmadan paylaştınız çok çok teşekkürler hepinize başarılaar diliyorum Allah gönlümüze göre verir bu sınavda inşallah.. emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah hakkınızı helal edin benim de yardım ettiğim bi husus olmuşsa helal olsun diyorum

Allah'ım gönlümün istediğini hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle...dilimde hep bu sözle sınava giricem Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun kızlar

Sevr'in geçersizliğini kabul eden ilk devlet Rusya diye biliyorum Moskova Antlaşması ile bir tarafın tanımadığı antlaşmayı diğer taraf da tanımayacaktı maddesi ile...
Posta teşkilatı da II. Mahmut zamanın da kuruldu canım...

Herkese başarılar,,Allah gönlünüze göre versin,,inşallah hepiniz iyi yerlere atanırsınız

sevri tanımayan ilk devlet ermenistan olması lazım. gümrü antlaşması ile

herkese başarılar diliyorum. Allah zihin açıklığı versin inşallah emek verenlerin emekleri boşa gitmez

Kitapta Gümrü antlaşmasında Ermenilere Sevr'in geçersizliği kabul ettirlmiştir diyo.Sonra başka bir yerde Sevrn geçersizliğini kabul eden ilk devlet Sovyet Rusya'dır diyor...:44:

KPSS'ye girecek tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.
Ben de Aralık'ta atandm ve erkek arkadaşım da yarın sınava girecek.
Biliyorum ki yüzbinlerce meslektaşımın kaderi bu sınava bağlı.
Allah yardımcınız olsun...

ben geldim nasıldı kızlar?
matematiğe sürem yetmedi aşırı kolaydı ama en sona bırakmıştım çok bakamadım, tarihten çok yanlışım var, coğrafya türkçe zordu. vatandaşlığa harcadığım saatlere yazık diyorum başka bişey demiyorum. kapsam geçerliği sıfır olan bi sınavdı.. eğitim zordu beynim sulandı yarısında bırakasım geldi.. sonuç olarak kötüydü..

bitti diye sevinemedim ama herkese geçmiş olsun

vatandaşlık o kdr kolaydı ki bakakaldım :) sağolsunlar :)
eğitim de çok zor gelmedi bana cevaplarım yanlış değilse tabii.
türkçeyi bilemiyorum umarım hepsi doğrudur

Şimdi sayfalar dolup taşmıştır diyordum hani nerde millet?
Nasıl geçti?
Buraya mutlulukla, umutla gelirim diyordum ama öyle olmadı.
Saçma sapan, tuhaf bir sınavdı doğrusu.
İlk kısım çok dengesizdi.Tarihin bazı soruları kolaydı, zor soruları hakikaten zordu, sırf bilgi hem de -AYRINTI- bilgi istiyordu. Coğrafyada şıklar yakındı.Anayasa güncelleri zor ama diğerleri basitti. Matematik şükür basitti ama tarih ve coğrafyadan zaman yetmedi ki yaptım yine de biraz. Hadi bu idare eder, olur bi zor bi kolay doğal dedim.
Ama o eğitim ne biçim bir sınavdı Allah aşkına yaa. Neyi ölçüyordu, neyi istiyordu, amacı Eğitim bilimleri uzmanı, profesörü filan seçmekse anlayacam ama neydi bu yani. Bazı hocalar bile el insaf böyle sorulur mu ya demişler.
Nerede ayrıntı nerede cins soru varsa doldurmuşlardı. Sorular uzun uzun, sözcükler dolambaçlı,seçenekler yakın, yeni kavramlar bolca... Bildiklerimden de şüpheye düştüm açıkçası. Yetiştirmekte zorlandım. Yarım saat kala dünya dolusu boşum ve bakmadığım sorular vardı, nasıl çözdüm naptım onları hiç bilmiyorum.
Kısacası bütüüün emeğim çöpe gitti. Netlerimi hesaplamayı düşünmüyorum. Bakmıycam cevaplara...
Canım çooooooook sıkkın....

moralleri bozmayın arkadaşlar olan oldu artık hayırlısı diyelim napalım
puanları merak ediyorum kaç gelicek
bir haftalık bi tatile çıkıyorum bu sürede buralarda yokum.
görüşmek üzere

resmen Batırdım... geçen seneki netleri mumla arayacam.. eğitimden denemelerden 11o yapiyodum şimdi 85 net gelse şükredecem.. çok kötüyüm çok umutsuzum.. emeklerime yazık.. gece gündüz çaliştim o nasıl eğitimdir nasıl Bir sınavdır.. allahım hepimize yardım et..

Benim lk girişimdi ama son girişim olmıycak kesin (=

lk kısım kolaydı sorun yok ama eğitim neydi öyle yahu tamam çalışmadım ben ama o kadar da boş değldim yani zor yetştirdim vallahi soruları,,hakikaten sınırları zorlamışlar,,hakkımızda hayırlısı olur inşallah,,cümlemize geçmiş olsun,,sıkmayın canınızı ama ya )=

çok tuhaftı sorular. daha önce karlaştıklarım gıbı deıildi iyi geçmedi ya denemelerime göre kötüydü. herkes kötü diyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…