- 31 Mayıs 2009
- 3.344
- 32
- 158
- Konu Sahibi hayalperesttt
-
- #2.021
Çok geçmiş olsun canım, gerçekten korktuklarımız başımıza geliyor, Allah hayırlısıyla kazasız belasız ve hastalıksız sınava girmeyi nasip etsin hepimize.
Ben de iyileşemedim hala,iki gündür boş boş dolanıyorum resmen, bir şey anlamıyorum çalıştığımdan. Gerçi çalışmayın artık diyorlar ama insanın içi rahat etmiyor ki. Biraz panik var bende, belli etmesem de içten içe tedirginim. E bu kadarı da normal değil mi ama? Bugün biraz Tarih baktım...
Atatürk: " Artık istanbul Anadolu'ya hakim değil, tabii olmak mecburiyetindedir" sözünü Amasya genelgesi sırasında söylemiş paylaşayım istedim.
Akılma gelmişken sorularımı da sorayım:
Sevr antlaşmasının geçersizliğini kabul eden ilk devlet hangisidir?
Posta teşkilatı kimin zamanında kurulmuştur?
Buraya uğramaya çalışıcam ama şimdiden hepinize başarılar diliyorum kızlar. Bir yıl boyunca destek olduk birbirimize, bildiklerini esirgemeyip paylaşan herkese teşekkür ediyorum. Hepimiz emek verdik ve inş. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz da burda atanma haberlerimizi de paylaşırız. Allah sınavda gönlünüzü, zihninizi açık tutsun, yar ve yardımcınız olsun....
Sevr'in geçersizliğini kabul eden ilk devlet Rusya diye biliyorum Moskova Antlaşması ile bir tarafın tanımadığı antlaşmayı diğer taraf da tanımayacaktı maddesi ile...
Posta teşkilatı da II. Mahmut zamanın da kuruldu canım...
Herkese başarılar,,Allah gönlünüze göre versin,,inşallah hepiniz iyi yerlere atanırsınız
Kitapta Gümrü antlaşmasında Ermenilere Sevr'in geçersizliği kabul ettirlmiştir diyo.Sonra başka bir yerde Sevrn geçersizliğini kabul eden ilk devlet Sovyet Rusya'dır diyor...:44:
eğitim soruları gerçekten çok zordu kızlar napıcaz bilmem...[/QUOTE
off offffffff kısmet deyip oturacagız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?