- 18 Ağustos 2008
- 8.571
- 182
- 163
- Konu Sahibi hayalperesttt
-
- #2.201
Kızlar okullar verildi bugün...
Burdan birbirimize yardımcı olsak,yıl boyunca yaptığımız gibi.
Ben hiçbir şey anlamadım doğrusu tablodan.
İlk kez tercih yapıcam biraz ölü tercih ama olsun.
Kimse denk gelmiyor, görüşemiyoruz...
Ben de açtım listeyi öyle boş boş bakıyorum.
Daha önce nişanlım için birçok kez tercih yaptım ama şimdi olmayacağını bildiğim için saçma geliyor.
Ağrı'ya Tunceli'ye bakıyorum mesela..Sonra o bile olmaz ki diyorum.
Bi yardımım dokunursa yardım ediyim canım sana.
Öncelikle sadece zorunlu hizmet bölgesi olanları mı yazacaksın ona karar vermelisin.
Şimdi yazmazsan bir süre sonra rotasyona uğruyormuşsun.
Yani bi süre sonra zorunlu hizmet olan bi yere gitmen gerekecek.
Bir de hangi illeri düşünüyosun?Ne kadar uzağı yazacaksın?
Bunları söylersen ona göre bakalım.
OKul türü olarak da öncelik anadolu lisesi,anadolu öğretmen lisesi ve kız meslekler olsun bence.
Öğrenci açısından daha iyi diye biliyorum.
okulu bulduk da öğrencisini seçicez şimdi :)
E.M.L ler çok kötü biliyorum ama ya tutarsa...belki kimse istemez biz tuttururuz :)
listede hizmet bölgesi diyo ya kaç numara zorunlu hizmet bölgesi oluyor?
Şöyle bir açıklama buldum.Yani hizmet alanlarından 4,5,6 zorunlu hizmet kapsamına giriyor.
Mesajına cevap vericem fakat 10 dk sınırına takıldım
Ben de açtım listeyi öyle boş boş bakıyorum.
Daha önce nişanlım için birçok kez tercih yaptım ama şimdi olmayacağını bildiğim için saçma geliyor.
Ağrı'ya Tunceli'ye bakıyorum mesela..Sonra o bile olmaz ki diyorum.
Bi yardımım dokunursa yardım ediyim canım sana.
Öncelikle sadece zorunlu hizmet bölgesi olanları mı yazacaksın ona karar vermelisin.
Şimdi yazmazsan bir süre sonra rotasyona uğruyormuşsun.
Yani bi süre sonra zorunlu hizmet olan bi yere gitmen gerekecek.
Bir de hangi illeri düşünüyosun?Ne kadar uzağı yazacaksın?
Bunları söylersen ona göre bakalım.
OKul türü olarak da öncelik anadolu lisesi,anadolu öğretmen lisesi ve kız meslekler olsun bence.
Öğrenci açısından daha iyi diye biliyorum.
benim yaşadığım bölgedeki okullar zorunlu hizmet kapsamında o zaman
Öğrenci konusunda haklısın,bence de oralar daha iyi..Ufak tefek bir bayan olarak bu konuda hassasım,ben imam hatip istiyodum en çok.
Sanki boş yere uğraşıcakmışım gibi hissediyorum...
Bu arada Temmuziki hastayım da bugün zaten, anlamadım pek E.M.L ne ki?(Ay ne cahiliiiim:26:)
İlçeden ilçeye bile farkediyor.Ben zorunlu hizmet yazmıcam.
Nişanlım zorunlu hizmetini yapıyor.O yüzden benim yapmama gerek kalmayacak.
Varsa sizin de öyle bi durum yazmanız şart değil,eşlerden birinin yapması yetiyor.
Tercih konusunda tek söz sahibi olsam pat diye yanıtlardım sorularını canım ya ama konuşmam gerekiyormuş bizimkilerle...
Ben Konya ve Kahramanmaraş çevresini,buralara yakın ilçeleri düşünüyordum ama bu puanla olmayacağını biliyorum...Malatya, Erzurum, Van Erciş civarı da olabilirdi..Ama tabi buraları yazanlar olacak zor yani.
Öğrenci konusunda haklısın,bence de oralar daha iyi..Ufak tefek bir bayan olarak bu konuda hassasım,ben imam hatip istiyodum en çok.
Sanki boş yere uğraşıcakmışım gibi hissediyorum...
Bu arada Temmuziki hastayım da bugün zaten, anlamadım pek E.M.L ne ki?(Ay ne cahiliiiim:26:)
Kızlar şimdi tabloyu açtım...Bir h.bölgesi yazan yerde 1-2 gibi numaralar var..Bir de D kısmında ilçe adlarının önünde.Hangisi kontenjan hangisi zorunlu hizmeti belirtiyor? Bir de biz branşımıza göre bakamıyor muyuz? Yani burdaki hangi okullarda edb.kontenjanı var. Ya daha önce hiç alakam olmadı tercihle.
Bugün pek bir cahil gördüm kendimi:26:[/
Kızlar şimdi tabloyu açtım...Bir h.bölgesi yazan yerde 1-2 gibi numaralar var..Bir de D kısmında ilçe adlarının önünde.Hangisi kontenjan hangisi zorunlu hizmeti belirtiyor? Bir de biz branşımıza göre bakamıyor muyuz? Yani burdaki hangi okullarda edb.kontenjanı var. Ya daha önce hiç alakam olmadı tercihle.
Bugün pek bir cahil gördüm kendimi:26:[/
Canım kontenjan en sondaki zaten.Tablonun en üstünde başlıklar var ordan da neyin ne olduğuna bakaabilirsin.
Ben tabloyu filtreledim aşağıdaki adrese yükledim indirebilirsiniz.
http://kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/dl/127165218/5002e7f/sadece_edebiyat.xls.html]http://kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/dl/127165218/5002e7f/sadece_edebiyat.xls.html
Açılmıyor canım ya
denedim olmadı canım yine bakıcam olmazsa özel mesajla gönderirim linki..
hizmet alanlarının 1, 2 ve 3 üncü hizmet alanlarındaki eğitim kurumları zorunlu çalışma yükümlülüğü dışında, 4, 5 ve 6 ncı hizmet alanlarındaki eğitim kurumları ise zorunlu çalışma yükümlülüğü olacak şekilde Bakanlıkça değerlendirilmek üzere valiliklerce belirlenir.
Şöyle bir açıklama buldum.Yani hizmet alanlarından 4,5,6 zorunlu hizmet kapsamına giriyor.
Mesajına cevap vericem fakat 10 dk sınırına takıldım
Tamam canım. Burası da ne kadar yavaş, yazdıklarım bir saatte görünüyor ancak.
Temmuziki sen nereleri yazmayı düşünüyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?