2011 KPSS Eğitim Bilimlerine hazırlananlar

cihanbeyliyi biliyorum cnm tavsiye etmem açıkçası. konyanın en kötü yeridir.
güneysınır temiz bir yer gayet iyi biliyorum insanlarını
kadınhanı da havucuyla ünlüdür bol havuç yersin :)
karapınarın iklimi serttir.tam bozkır hakim. hatta geçen senelerde kendiliğinden kocaman bi höyük açılmıştı orda:) insanları iyidir ama.
kulu ayranıyla ünlüdür :) okdr biliyorum
taşkent merkeze çok uzak ama gelişmiş bi yer. rakımı oldukça yüksek
seydişehir konya merkeze 1-1.5 saatlik uzaklıkta. sanayisi gelişmiş bi yer.geçim kaynağı fabrikalar gibi bişi
anam baya da biliyomuşum he

seydişehir iyi bir yer canım kendini geliştirmiştir etibank sayesinde. çalışmak için güzel bir yer açıkçası bunlardan bir de kadınhanının biliyorum bol havuçlu lahanalı bir yer :))) amcam ordaki okulda müdür çıkarsa yardımcı oluruz sanaKuluyu da kötü bir yer olarak biliyorum çocukları çok fenadır ben başka bir yerde çalıştım yatılı okulda hep kuludan öğrenci geliodu hepsi de biririnden beterdi diğer yereler hakkında bilgim yok malesef

Sağolun kızlar...İkinize de çok teşekkür ederim. Konya ve ilçeleri nedense çok popüler kime baksam yazıcam diyo
Kulu'nun çocuklarından korktum baya şimdi...Ayran içer avuturum kendimiAman Allah korusun diyim ben uslu puslu gençler istiyorum

ah ısmarlamayla olsa :) hele istanbul çocukları pek bi şımarıklar ama napalım

İstanbul fatihi de yaz diyo bizimkiler, teyzem orda da..Gerçi bütün yüksek puanlılar yazıcak bana kalmaz ama yaz diyip duruyolar.

Ben hala yapmadım tercihlerimi...Bana bu süre yetmeyecek ek atamanın yanında ek süre de rica edicem:89:
Balıkesir sındırgı,Bolu dörtdivangerede, mengen, göynük hakkında bilgisi olan var mı?

canım balıkesir sındırgı manisaya çok yakın, benim oturduğum ilçeyle de sınırı var.
yalnız kar yağar buraya, dağlıktır köylerin yolları kapanır kışın biraz...

ben tırlatmak üzereyim.
Neresinden tutsam elimde kalıyor. Çoğu insan keşke şimdi tercih yapıyor olsabilseydik diyordur belki ama bu çok zor
bir yeri yazayım diyorum bi bakıyorum 88 puanım var ilk sıraya yazdım yok 200. oldum ilk burayı yazdım falan diyor millet.
manisalıyım ben ve tercihlerde tabiki batı yok... tutmayacağını bile bile 1 tane denizli yazıcam.
sonra ver elini karadeniz.
rize trabzon ordu samsun..
buralar gelse gene iyi. gelmez ama. sıralamam yetmez

sonra son 5
mardin van ığdır.... ve daha niceleri...

buraların olacağından bile şüpheliyim sadece merkez yazdım çünkü.

ve ölümüne korksam da 26 yı açıyorum

çünkü mecbur kazanmak zorundayım... Allahım sen yardım et...

bende olmayacağını bile bilee yazpıyorum tercihimi hep doğu yazdım hepsi de 3. bölge belki bir umut diye sıralıyorum öyle çıkarsa mucize olur zaten benim için. korka korka ben de 26 yı açıcam allah yardımcımız olsun....

Doveeee sende mi???
Şaka bir yana çok iyi anlıyorum seni, hiç kolay bir iş değilmiş.Bir haftada bir kaç yıl kalacağın yeri belirlemek kolay mı?
Üstelik gelip gelmeyceğini de bilmiyoruz.
Sıkıntıdan hala iyileşemedim ben...
Puanıma gelme ihtimali düşük olsa da öyle yerler yazıyorum ki sanki 90 almışım.
Orayı beğenmiyorum burayı beğenmiyorum, yok orası uzak, yok burası şöyle.
İçime sinmiyor hiçbir yer. Verdiler de sanki...
Benim istediğim, memlekete yakın doğu görevleri de yüksek puanlılarca yazılacağı için yazamıyorum...
Çünkü doğunun rahat yerleri.
Kalakaldım öyle...Tek umudum ek atama...

Allah hepimize yardımcı olsun arkadaşlar...
fıstıkcım bi de beğenmemezlik yapıyoruz evet
ama şimdi van yazıyorum vana gitmişken de bari merkezinde olayım zaten bir uçtan bir uca gidicem eğer oralar gelirse. annem babam ne yapacağız ne olacak diye üzülüp duruyolar....
ben de çok korkuyorum... ege memleketim, ankarada yaşadım 4 sene iç anadolu da tamam ama doğu çok zor benim için. hayal bile edemiyorum nasıl olacağını. Rabbim herkese gönlünden geçeni versin.

ek alım olacağına da gönülden inanıyorum. kırmızı zarf eylemi başlatmışlar, ben de katılıcam inş.

Kırmızı zarfa ben de katılıyoruuuuum...
Önemli olduğunu düşünüyorum açıkçası.
Ne kadar zarf o kadar atama

bakıp bakıp çıkıyorum buraya kaç gündür yazmak gelmiyor içimden daralıyorum sıkılyorum 88 puanla atanamıycam galiba

atanan herkese şimdiden hayırlı olsun :93:

ben de tercihlerimi yaptım ilk 4 e nazar boncuğu olarak iyi yerleri yazdım sonrası hak getire hep doğu hep 3. bölge.Allah yardımcımız olsun 26 yı da açtım yusuf yusufluyorum atanamayacağım ama ek atama olacağına inanıyorum tüm kalbimle. yarın onaylatmaya gidicem şansımız bol olsun kızlarrrr

Dün tercihlerimi onaylattım...Ücretliye başvuranlardan biri de ben olcaktım ki son anda vazgeçtim...
İyi mi oldu kötü mü bilemiyorum artık...
Zarflarımı da alayım diyip kırtasiyeye girdim...Adama "Kırmızı zarf var mı?" dediğimde " Bugünlerde herkes kırmızı zarf istiyo, noluyo böyle :44:" dedi..." "Eylem yapıyoruuuz" dedm Demek ki katılanlar var...Sonra yol kenarında bir kalabalık gördüm...Atanamayan öğretmenler için bir imza da siz atın diye bağırıyorlardı..Ben atarım diyip aldım elime kalemi...Böylece bu konuya destek verdiğim için vicdanen rahatladım da...Çünkü neden almıyorlar diye şikayet ediyorsak elimizden geldiğince destek de olmalıyız. Bu küçük bir imza ve mektup olsa da...Damlaya damlaya göl olur demiş atalarımız di mi ama

fstk imzan hayırlı olsun :)

ben dün macera yaşadım resmen. o kadar dikkatli tercih yaptım ama mezun olduğum bölümü yanlış işaretlemişim! artık nasıl değişti bilmiyorum. neyse onaylattıktan 15-20 dk sonra farkettim, geri döndüm. sordum işte sorun olur mu diye. İYİ Kİ GELDİN YOKSA YALAN BEYANDAN ATAMAN İPTAL OLURDU dediler. onaylattıklarımı iptal edip düzelttiler ve tekrar onaylattım.

Allah korudu valla...

Ayyy canım ya iyi ki farketmişsin.Yoksa çok kötü olurdu gerçekten..
Bu arada diplomanın fotokopisini veriyorduk di mi? Adam onay olmalı filan demedi bana ama aklıma takıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…