- 18 Ağustos 2008
- 8.571
- 182
- 163
- Konu Sahibi hayalperesttt
-
- #2.241
O şanssızlık bizde de var malesefGeçen yıl mezun olup bu puanı alsam atanıyodum ne güzel.
Canım çok sağol önerin için ama edebiyat için açılmamış o dediğin yerler.Cihanbeyli,Çeltik, Güneysınır, Kadınhanı, Karapınar,Kulu, Sarayönü,Taşket, Seydişehir var. Nasıl yerler imkanları, insanları hakkında bilgi verebilir misin canım.
O şanssızlık bizde de var malesefGeçen yıl mezun olup bu puanı alsam atanıyodum ne güzel.
Canım çok sağol önerin için ama edebiyat için açılmamış o dediğin yerler.Cihanbeyli,Çeltik, Güneysınır, Kadınhanı, Karapınar,Kulu, Sarayönü,Taşket, Seydişehir var. Nasıl yerler imkanları, insanları hakkında bilgi verebilir misin canım.
Sağolun kızlar...İkinize de çok teşekkür ederim. Konya ve ilçeleri nedense çok popüler kime baksam yazıcam diyo
Kulu'nun çocuklarından korktum baya şimdi...Ayran içer avuturum kendimiAman Allah korusun diyim ben uslu puslu gençler istiyorum
Ben hala yapmadım tercihlerimi...Bana bu süre yetmeyecek ek atamanın yanında ek süre de rica edicem:89:
Balıkesir sındırgı,Bolu dörtdivangerede, mengen, göynük hakkında bilgisi olan var mı?
tercihlerimi onaylattım geldim gitmişken ücretli öğretmenliğe de başvurdum Hayırlısı olsun inş
fstk imzan hayırlı olsun :)
ben dün macera yaşadım resmen. o kadar dikkatli tercih yaptım ama mezun olduğum bölümü yanlış işaretlemişim! artık nasıl değişti bilmiyorum. neyse onaylattıktan 15-20 dk sonra farkettim, geri döndüm. sordum işte sorun olur mu diye. İYİ Kİ GELDİN YOKSA YALAN BEYANDAN ATAMAN İPTAL OLURDU dediler. onaylattıklarımı iptal edip düzelttiler ve tekrar onaylattım.
Allah korudu valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?