2011 KPSS Eğitim Bilimlerine hazırlananlar

ay bir şey yapıyım dedim olmadı bi türlü..

http:// kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/dl/127165218/5002e7f/sadece_edebiyat.xls.html

kızlar bu yazdığım adreste kkkkkkkkk yazan kısma h o t f i l e . c o m yazmanız gerekiyo.bi yapın bakıyım.

Son düzenleme:
Başka yerlerde 86 ile maraşı, antebi yazacakları gördükten sonra......
Kime kızayım ben yaa...
Çalışmasam,kendimi paralamasam bir yıldır, kendime kızıcam ama o konuda vicdanım rahatken kime kızayım ben şimdi...

kkkk yerine kkkkkk mı yazalım
netten bulunuyor uğraşma cnm

Kızlar Birinci, ikinci ve üçüncü hizmet bölgeleri arasındaki temel fark ne.
Yani 3.hizmet bölgesi daha kötü yerler mi oluyor?
Bu konuda bilginiz var mı?

Sırf okulları görmek için saçma sapan bir tercih yaptım. Of ya...
Çalışmamış olsam hiç üzülmezdim. Derdim ki nasılsa çalışmadım olmadı. Şimdi böyle bir taş var içimde,tamda boğazımda...
Ağlasam bile gitmiyor...Allahım yardım et...

Aynısını ben de yaşıyorum...Çalışmasam sen bunu hakkettin der otururum ama hepimiz gibi çok çalıştım...Elimden geleni yaptım. Yeniden oturup çalışmak zor geliyor. Puanlar böyle yüksek kalırsa işimiz daha da zorlaşıcak. 85 üstü bile bir çok bölüm için sınır olcak o yüzden ek atama için destek vermeliyiz. Kırmz zarftır, maildir sesimizi duysun birileri bir şekilde.

Ben hala yapmadım tercihlerimi...Bana bu süre yetmeyecek ek atamanın yanında ek süre de rica edicem:89:
Balıkesir sındırgı,Bolu dörtdivangerede, mengen, göynük hakkında bilgisi olan var mı?

ben konyalıyım canım yukarıkayalar ve derebucak iyi bak yaz derim oraları... ben daha tercih yapmadım öyle bakıyorum listeye bu puanla da açıkta kalınır mı ya adiyorum senelerce uğraştım bu puanı almak için ama şans ya işte nerde şanssızlık var gelir beni bulur((

ayrıca listyeyi bulamayanlar google a veritabanı yazsın çıkıyor zaten sayfada

O şanssızlık bizde de var malesef Geçen yıl mezun olup bu puanı alsam atanıyodum ne güzel.
Canım çok sağol önerin için ama edebiyat için açılmamış o dediğin yerler.Cihanbeyli,Çeltik, Güneysınır, Kadınhanı, Karapınar,Kulu, Sarayönü,Taşket, Seydişehir var. Nasıl yerler imkanları, insanları hakkında bilgi verebilir misin canım.

canım ben de edebiyatçıyım, ben de konya yazıcam. puanın kaç, 85 ile kapatır diyolar ama ben de yine bir umut yazıcam, benm puanım 87,407.
ben de kadınhanı sarayönününü yazıcam, sen benden daha yükseksen hiç uğraşmıyım, oşuna yazmıyım bari tercih hakkım boşa gitmesin. çünkü ilk üçe yazıyorum kadınhanı sarayönününü

Son düzenleme:

Benim tercihlerim ölü tercih olacak,puanım 83...Gelmeyeceğini bile yazıcaktım,sen yazabilirsin yani...İyice araştırdın oraları değil mi?...İlk üç bir de çünkü gelir büyük ihtimal sana. Tebrik ederim şimdiden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…