- 18 Ağustos 2008
- 8.571
- 182
- 163
- Konu Sahibi hayalperesttt
-
- #2.221
ay bir şey yapıyım dedim olmadı bi türlü..
http:// kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/dl/127165218/5002e7f/sadece_edebiyat.xls.html
kızlar bu yazdığım adreste kkkkkkkkk yazan kısma kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yazmanız gerekiyo.bi yapın bakıyım.
kkkk yerine kkkkkk mı yazalım
netten bulunuyor uğraşma cnm
sitenin adını engellediği için öyle çıkmış.
doğrusunu yazdım.
her neyse..
herkes yaptı mı tercihlerini?
cahilliğimi mazur görün, nerden yapılıyo tercihler ücret yatırılıyo mu?
Tercih konusunda tek söz sahibi olsam pat diye yanıtlardım sorularını canım ya ama konuşmam gerekiyormuş bizimkilerle...
Ben Konya ve Kahramanmaraş çevresini,buralara yakın ilçeleri düşünüyordum ama bu puanla olmayacağını biliyorum...Malatya, Erzurum, Van Erciş civarı da olabilirdi..Ama tabi buraları yazanlar olacak zor yani.
Öğrenci konusunda haklısın,bence de oralar daha iyi..Ufak tefek bir bayan olarak bu konuda hassasım,ben imam hatip istiyodum en çok.
Sanki boş yere uğraşıcakmışım gibi hissediyorum...
Bu arada Temmuziki hastayım da bugün zaten, anlamadım pek E.M.L ne ki?(Ay ne cahiliiiim:26:)
O şanssızlık bizde de var malesefGeçen yıl mezun olup bu puanı alsam atanıyodum ne güzel.
Canım çok sağol önerin için ama edebiyat için açılmamış o dediğin yerler.Cihanbeyli,Çeltik, Güneysınır, Kadınhanı, Karapınar,Kulu, Sarayönü,Taşket, Seydişehir var. Nasıl yerler imkanları, insanları hakkında bilgi verebilir misin canım.
canım ben de edebiyatçıyım, ben de konya yazıcam. puanın kaç, 85 ile kapatır diyolar ama ben de yine bir umut yazıcam, benm puanım 87,407.
ben de kadınhanı sarayönününü yazıcam, sen benden daha yükseksen hiç uğraşmıyım, oşuna yazmıyımbari tercih hakkım boşa gitmesin. çünkü ilk üçe yazıyorum kadınhanı sarayönününü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?