- Konu Sahibi hayalperesttt
-
merhabalar sizleri okuyup çıkıyorum
ben çalışamıyorum malesef
bir ay sonra gaziantepe taşınacağız bu arada babam da ameliyat olacak kalp ameliyatı
dua edin lütfen
nşallah sınava 3 ay kala çalşmayı düşünüyorum]i
çalışan arkadaşlara allah kolaylık versin
selam, ben bu dönem gözlem stajı yaptım
bi kitabımız vardı. her hafta neyi gözlemleyeceğimizi yazıyordu.
ona göre gidip sınıfın en arkasında sandalyede oturdum. (3 kişi aynı derse gidiyorduk)
sonra o haftanın raporunu yazdım.
yalnız hocamız hiç yardımcı olmadı. çok geleneksel işliyodu dersi. ve de çoğu hafta bizi derse sokmadı. hep öğretmenler odasında yazılı okuduk.
4 saat yerine 2 saat derse girdik..
ilöğretim 6. sınıflara girmiştim.
geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin.İnşAllah ameliyat güzel geçer arkdaşım.Acil şifalar.
1. soru
bisiklet kullanmayı öğrenmeye çalışan bir çocuk defalarca düştükten sonra bisiklet üzerinde nasıl dengede duracağını öğrenir.
burada çocuğun hangi öğrenme sürecinin sonunda deengede durmayı başardığı söylenebilir?
A)seçme bağlanma B) hazırbulunuşluk C)küçük adımlar D) eşik yöntemi E)klasik koşullanma
2.soru
aylin hanım işten geldiğinde, iki oğlunun bayramda miasfirlere ikram etmek için aldığı çikolatanın yarısından çoğunu yediklerini gördüğünde kızar ve çocukların başında durup onlara bütün çikolataları yedirir.
aylin hanımın davranışı hangi öğrenme kavramına örnektir?
A) kademeli yaklaşma B)sönmeye tabi tutma C) haber vericilik D) Yorma E) duyarsızlaştırma
sorular uzman kariyerin yaprak testinden yardımcı olur musunuz kızlar özellikle birinci soru için.şimdiden herkese teşekkür ederim..
dove sen 4.sınıf mısın?
bölüm neydi? :26:
merhabalar sizleri okuyup çıkıyorum
ben çalışamıyorum malesef
bir ay sonra gaziantepe taşınacağız bu arada babam da ameliyat olacak kalp ameliyatı
dua edin lütfen
nşallah sınava 3 ay kala çalşmayı düşünüyorum]i
çalışan arkadaşlara allah kolaylık versin
evet canım son sınıfım. ingilizce öğretmenliği. seninkini unuttum ben de..
1. soru
bisiklet kullanmayı öğrenmeye çalışan bir çocuk defalarca düştükten sonra bisiklet üzerinde nasıl dengede duracağını öğrenir.
burada çocuğun hangi öğrenme sürecinin sonunda deengede durmayı başardığı söylenebilir?
A)seçme bağlanma B) hazırbulunuşluk C)küçük adımlar D) eşik yöntemi E)klasik koşullanma
2.soru
aylin hanım işten geldiğinde, iki oğlunun bayramda miasfirlere ikram etmek için aldığı çikolatanın yarısından çoğunu yediklerini gördüğünde kızar ve çocukların başında durup onlara bütün çikolataları yedirir.
aylin hanımın davranışı hangi öğrenme kavramına örnektir?
A) kademeli yaklaşma B)sönmeye tabi tutma C) haber vericilik D) Yorma E) duyarsızlaştırma
sorular uzman kariyerin yaprak testinden yardımcı olur musunuz kızlar özellikle birinci soru için.şimdiden herkese teşekkür ederim..
teşekkür ederim bilgilendirme için
lise olunca gözüm biraz korkuyo benimen azından staj hocamız iyi olur inşallah
2. soruya kesinlkle yorma derdim BIKTIRMA yı aradı gözüm ama bulamayınca dedim adı YORMA olmuş :))
1. soru zor geldi bana. A ve E yi eledim en başta. eşik de olamaz. kötü bir alışkanlığı eşiği atlatana kadar azar azar arttırarak yaptırmıyoruz.
küçük adımlar... adım adım ilerleyici şekilde mi öğreniyor.. değil bence... ama çeldirici olabilir benim için.
hazırbulunuşluk kalıyor geri. hazırbulunuşluk neydi. OLGUNLAŞMA + DENEYİM, ÖN ÖĞRENMELER vs. burada bisiklete binebilecek kadar olgunlaşmış kasları ve psikomotor gelişimi var. giriş davranışlara da sahip ki bisiklete binebiliyor. düşe düşe de öğrendiğine göre deneyim sahibi de oluyor demektir.
ne bileyim biraz zorlarsak hazırbulunuşluk?
1. sorunun cevabı a şıkkı olarak verilmiş 2. soruda evet d dediğiniz gibi bıktırma(yorma)anlamındaymış ben bilmiyordum gözümden kaçmış sanırım. 1. soruyu daha önce hiç duymadım bilen var mı açıklamasını
lise diye hiç gözün korkmasın
her ne kdr büyük de görünseler kafaların içi boş aslında
rahat ol
hımm şimdi buldumm :
"Öğrenmenin en temel formu deneme-yanılma öğrenmesidir. Daha sonra buna seçme-bağlama yoluyla öğrenme adını vermiştir."
meğer deneme yanılmanın diğer adıymışşş
hımm şimdi buldumm :
"Öğrenmenin en temel formu deneme-yanılma öğrenmesidir. Daha sonra buna seçme-bağlama yoluyla öğrenme adını vermiştir."
meğer deneme yanılmanın diğer adıymışşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?