2011 KPSS Eğitim Bilimlerine hazırlananlar

Kızlar söylemiş ama birinci soru bence de kesinlikle A,çünkü azarlamak hoş olmayan bir uyarıcının eklenmesidir. 1.tür ceza, 2. soru doğru kerem eşinin kötü davranmaması için yani çıkarı doğrultusunda davranıyor. Ayşe de her şeyin bir düzeni var, kendi özelliği var o kanunlara bağlı kalınmalı diyor. Pek açıklayamadım ama böyle bişeyler işte.

Son soruyu hiç anlamadım zaten,dün çözdüğüm denemede buna çok benzeyen bir soru vardı orda bağımlı A şıkkına benzer bir şeydi. Merak ettim doğrusu.

canım 2. soru doğru.
araçsal ilişkilerin diğer adı saf çıkarcı.
mesela sen bana iyi davranıyosun ben de sana iyi edavranıyorum.
kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez gibi bi yaklaşım var burda.

diğeri ise, kanun ve düzen çünkü, dostluk ile işi ayırmış. iş kurallarına sıkı sıkı bağlı olduğunu anlıyoruz buradan. kurallara bağlılığı olduğundan kanun ve düzen eğilimi

daha ölçme değerlendirme çalışmadım, ama sorudan gözüm korktu

sbl59 1. soru tabii ki A anahtlar yanlış
2.soruda araçsal amacın diğer adı al gülüm ver gülüm. yani karşılıklı çıkar söz konusu.
cevap anahtarı doğru bence
anladım çıkarcılık var diye dimi aracsal amacta maddilik saf cocukçulukta maneviyat önemli idi.
tesekkürler

daha ölçme değerlendirme çalışmadım, ama sorudan gözüm korktu

insallah acıklayabilirim.
bağımlı değişken bir araştırmada bağımsız değişkene bağlı olarak değişen, bağımsız değişkenin etkisinin incelendiği değişkene denir.
burda bağımsız değişken (yani araştırmanın amacı) performans değerlendirme buna bağlı olarak bağımsız değişkenin etkisi öğrenciler (bağımlı değişken) bilimsel yöntem ve süreç beceerileri.
canım merak ettim baktım şimdi bende 2006 soru ve çözümleri var cevap "A"sıkkı diyor sendeki hangi yayının cıkmıs soruları?

oleyyy cevap A yani dimi?? bende hem yaprak test olarak çıkmış sorular var hem de dershaneden verilen hocaların kitaplarında var bu soru ikisinde de cevap D yazıyo yanlış demekki, içim rahatladı çok saol canım

Yani bu yanlış cevap anahtarları bir gün beni kalpten götürecek. :84:
İnsanın bildiğini de karıştırıyor ya.

Yani bu yanlış cevap anahtarları bir gün beni kalpten götürecek. :84:
İnsanın bildiğini de karıştırıyor ya.

bildiğinden emin olamıyo insan
biraz özenli olmalılar ama ya.. tonla para veriyoruz bilindik kaliteli yayınlar diye. kontrol etmiyolar mı bu cevapları yahu..

Kızlar bir konuda bana akıl verin nolur? İhtiyaç 2011'den çalıştığımı söylemiştim,eğitimden bir kaynağa daha vaktim kalırsa bakayım dedim. Sizce bu ikinci kaynak Yargı mı olmalı,Yediiklim mi?
Ve bir de Tarih'ten Data dışında beğendiğiniz, tavsiye edebileceğiniz bir kaynak var mı?

canım benim elimde yediiklim var gayet güzel, yargının çok ayrıntılı olduğu söyleniyor biraz sıkılabiliriz ama denemelerine kesin bak dediler bana, ben de 2011-15 çözümlü denemesini aldım yargının
ihtiyaç nasıl peki memnun musun?
tarihçi olmama rağmen tarih beni zorluyo, hep soruda verileni değil bildiğim ince ayrıntılarını düşünerek yaptığım için afallıyorum ama çok soru çözerek halledicem inşallah.
data çok iyi ama o da ayrıntılı olunca insanın gözü korkuyo ben yargının cep kitaplarını almayı düşünüyorum özet gibi güzel olur sanırım:26:

oleyyy cevap A yani dimi?? bende hem yaprak test olarak çıkmış sorular var hem de dershaneden verilen hocaların kitaplarında var bu soru ikisinde de cevap D yazıyo yanlış demekki, içim rahatladı çok saol canım

oh be bildiğimizden şaşıyoduk az daha

yediiklim deniyor en çok yargı da tabi
tercih ediceksin sadece
bir de uzman kariyer var güzel denilen

selam kızlarrrr
hepinize kolay gelsin öncelikle.
ben de 9 eylül türkçe öğrt mezunuyum ve atanamıyorum
bu sene 4. girişim olcak malesefff
o kadar yorldum ve sıkıldım ki çalışmaya gücüm yok bu hafta içi yeni kitaplar almayı düşünüyoru mmotive olmam açısından iyi gelir diye düşünüyorum.
eğitimi yediiklim alıcam da gkgy karar veremedim. siz bayadır çlaışıyorsunuz hangilerini beğendiniz?

aaa bir adet branştaşım varmış:) aynen tarih konusu dediğni gibi cok bilince nasıl yapacağını afallıyorsun. bu arada kızlar artık 2. dünya savasından ve o dönemden de sorular cıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…