- Konu Sahibi hayalperesttt
-
ben de anlam veremedim:26: bilen biri bize açıklasın lütfen
1) "hoş olmayan sözler, azarlama ,tersleme, ve bedensel güç kullanma"hangi kavramla açıklanabilir.
a)I.tür ceza b)II.tür ceza c) sönme d) olumsuz pekiştirme e) olumlu pekiştirme
cevap A dedim ama cevap anahtarında "d" şıkkı gözüküyor.
2)servet öğretmen öğrencilerine kendi içsel durmunuzu yansıtan bir atasözünü defterinize yazıp açıklayınız." şeklinde bir ödev verir. öğrencilerden Ayşe "iyilik yap denize at,balık bilmezse halik bilir," kerem "kötü söyleme eşine,zehir katar aşına", özlem ise "dostluk başka, alışveriş başka" atasözünü tercih eder.
kolhberg ahlaki gelişişm döneminlerine göre ayşe, kerem ve özlem sırasıyla hangi dönemlerdedirler?
cevap:ben evrensel ahlak , itaat ceza, araçsal amaç dedim.
cevap anahtarı:evrensel ahlak ,araçsal amaç, kanun ve düzen diyor
yardımcı olursanız sevinrim.sorular fem dersanesinin özel denemesinden.
1) "hoş olmayan sözler, azarlama ,tersleme, ve bedensel güç kullanma"hangi kavramla açıklanabilir.
a)I.tür ceza b)II.tür ceza c) sönme d) olumsuz pekiştirme e) olumlu pekiştirme
cevap A dedim ama cevap anahtarında "d" şıkkı gözüküyor.
2)servet öğretmen öğrencilerine kendi içsel durmunuzu yansıtan bir atasözünü defterinize yazıp açıklayınız." şeklinde bir ödev verir. öğrencilerden Ayşe "iyilik yap denize at,balık bilmezse halik bilir," kerem "kötü söyleme eşine,zehir katar aşına", özlem ise "dostluk başka, alışveriş başka" atasözünü tercih eder.
kolhberg ahlaki gelişişm döneminlerine göre ayşe, kerem ve özlem sırasıyla hangi dönemlerdedirler?
cevap:ben evrensel ahlak , itaat ceza, araçsal amaç dedim.
cevap anahtarı:evrensel ahlak ,araçsal amaç, kanun ve düzen diyor
yardımcı olursanız sevinrim.sorular fem dersanesinin özel denemesinden.
kızlar bir soum var:
bir öğretmen fen bilgisi öğretiminde performans değerlendirme yaklaşımını kullanmanın öğrencilerin bilimsel yöntem süreç becerilerine etkisini incelemektedir.
bu araştırmadaki BAĞIMLI değişken aşağıdakilerden hangisidir?
A) bilimsel yöntem ve süreç becerileri
B) fen bilgisi dersi
C) öğretmen
D) öğrenciler
E) performans değerlendirme
:26:
daha ölçme değerlendirme çalışmadım, ama sorudan gözüm korktu
anladım çıkarcılık var diye dimi aracsal amacta maddilik saf cocukçulukta maneviyat önemli idi.sbl59 1. soru tabii ki A anahtlar yanlış
2.soruda araçsal amacın diğer adı al gülüm ver gülüm. yani karşılıklı çıkar söz konusu.
cevap anahtarı doğru bence
daha ölçme değerlendirme çalışmadım, ama sorudan gözüm korktu
insallah acıklayabilirim.
bağımlı değişken bir araştırmada bağımsız değişkene bağlı olarak değişen, bağımsız değişkenin etkisinin incelendiği değişkene denir.
burda bağımsız değişken (yani araştırmanın amacı) performans değerlendirme buna bağlı olarak bağımsız değişkenin etkisi öğrenciler (bağımlı değişken) bilimsel yöntem ve süreç beceerileri.
canım merak ettim baktım şimdi bende 2006 soru ve çözümleri var cevap "A"sıkkı diyor sendeki hangi yayının cıkmıs soruları?
Yani bu yanlış cevap anahtarları bir gün beni kalpten götürecek. :84:
İnsanın bildiğini de karıştırıyor ya.
yedi iklimin dergilerini bayağı bir övüyorlar ama kullanmadım. istersen sitesine gir bak bir derim.
Kızlar bir konuda bana akıl verin nolur? İhtiyaç 2011'den çalıştığımı söylemiştim,eğitimden bir kaynağa daha vaktim kalırsa bakayım dedim. Sizce bu ikinci kaynak Yargı mı olmalı,Yediiklim mi?
Ve bir de Tarih'ten Data dışında beğendiğiniz, tavsiye edebileceğiniz bir kaynak var mı?
oleyyy cevap A yani dimi?? bende hem yaprak test olarak çıkmış sorular var hem de dershaneden verilen hocaların kitaplarında var bu soru ikisinde de cevap D yazıyo yanlış demekki, içim rahatladı çok saol canım
Kızlar bir konuda bana akıl verin nolur? İhtiyaç 2011'den çalıştığımı söylemiştim,eğitimden bir kaynağa daha vaktim kalırsa bakayım dedim. Sizce bu ikinci kaynak Yargı mı olmalı,Yediiklim mi?
Ve bir de Tarih'ten Data dışında beğendiğiniz, tavsiye edebileceğiniz bir kaynak var mı?
aaa bir adet branştaşım varmış:) aynen tarih konusu dediğni gibi cok bilince nasıl yapacağını afallıyorsun. bu arada kızlar artık 2. dünya savasından ve o dönemden de sorular cıkıyor.canım benim elimde yediiklim var gayet güzel, yargının çok ayrıntılı olduğu söyleniyor biraz sıkılabiliriz ama denemelerine kesin bak dediler bana, ben de 2011-15 çözümlü denemesini aldım yargının
ihtiyaç nasıl peki memnun musun?
tarihçi olmama rağmen tarih beni zorluyo, hep soruda verileni değil bildiğim ince ayrıntılarını düşünerek yaptığım için afallıyorum ama çok soru çözerek halledicem inşallah.
data çok iyi ama o da ayrıntılı olunca insanın gözü korkuyoben yargının cep kitaplarını almayı düşünüyorum özet gibi güzel olur sanırım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?