- 18 Ağustos 2008
- 8.571
- 182
- 163
- Konu Sahibi hayalperesttt
-
selam kızlarrrr
hepinize kolay gelsin öncelikle.
ben de 9 eylül türkçe öğrt mezunuyum ve atanamıyorum
bu sene 4. girişim olcak malesefff
o kadar yorldum ve sıkıldım ki çalışmaya gücüm yok bu hafta içi yeni kitaplar almayı düşünüyoru mmotive olmam açısından iyi gelir diye düşünüyorum.
eğitimi yediiklim alıcam da gkgy karar veremedim. siz bayadır çlaışıyorsunuz hangilerini beğendiniz?
canım benim elimde yediiklim var gayet güzel, yargının çok ayrıntılı olduğu söyleniyor biraz sıkılabiliriz ama denemelerine kesin bak dediler bana, ben de 2011-15 çözümlü denemesini aldım yargının
ihtiyaç nasıl peki memnun musun?
tarihçi olmama rağmen tarih beni zorluyo, hep soruda verileni değil bildiğim ince ayrıntılarını düşünerek yaptığım için afallıyorum ama çok soru çözerek halledicem inşallah.
data çok iyi ama o da ayrıntılı olunca insanın gözü korkuyoben yargının cep kitaplarını almayı düşünüyorum özet gibi güzel olur sanırım:26:
yediiklim deniyor en çok yargı da tabi
tercih ediceksin sadece
bir de uzman kariyer var güzel denilen
selam kızlarrrr
o kadar yorldum ve sıkıldım ki çalışmaya gücüm yok bu hafta içi yeni kitaplar almayı düşünüyoru mmotive olmam açısından iyi gelir diye düşünüyorum.
eğitimi yediiklim alıcam da gkgy karar veremedim. siz bayadır çlaışıyorsunuz hangilerini beğendiniz?
aaa bir adet branştaşım varmış:) aynen tarih konusu dediğni gibi cok bilince nasıl yapacağını afallıyorsun. bu arada kızlar artık 2. dünya savasından ve o dönemden de sorular cıkıyor.
Geçen yıllar çalışanlar hep Yargıya mutlaka bakılmalı diyor, arkadaşım da yediiklim alacak,sen de yargı al dönüşümlü bakarız dedi ama vaktim kalır mı her iki kaynağa bakmaya.hem toplamda 3 kaynak kafamı karıştırırsa diye de düşündüm. İhtiyaç'tan memnunum ben.Son sorulara göre yeni konular da eklenmiş iyi baya.Ben de Yargı'nın denemesini ve soru bankasını alcam.Tarih hala askıda yaa,bakamadım. En azından bilyorsun sen öyle motive et kendini.Cep kitabı iyi olur sahiden.
selam kızlarrrr
Dove 1.Soruya Fallik dedim,neden böyle düşündüğümü açıklayayım.Erikson'un kuramında girişimciliğe karşı suçluluk dönemi var ya,soruda da o döneme ait özellikler sıralanmış,sorularına kızılmış,azarlanmış. Bu dönem 4-6 yaş arasına denk geliyor,Freud'da da 4-6 yaş arasına denk gelen dönem Fallik.Ben böyle bir bağ kurdum umarım saçmalamamışımdır.
2.soruda D ve E arasında kaldım, D de ergenlik dönemi olduğu için ev ve aile hayatını pek dikkate almazlar,takmazlar. E şıkkında da yaş ilerlemiş daha mı az etki eder dedim.Ama yine de D şıkkı diyorum.
3.soruya ise pek emin olmasam da A dedim.Kendi fikirleri doğrultusunda karar veriyor.Kimseden etkilenmemiş ama Moratoryum da göz kırpmıyor değil.:44:
Ne güzel yardımcı oldum di mi
Bugün inşallah bir mani çıkmazsa sınıf yönetimini de bakıp öğretim yöntem ve tekniklerini bitirmeyi planlıyorum.Yarın da bol soru çözcem.Sonra da ölçmeye dönücem tekrar,yarım kalmıştı malum.Kaç gündür bu dersle uğraşıyorum sadece. Artık çok sıkıldım.Ve yazarak çalışmadığım için sanki bişey bilmiyormuşum gibi geliyor.Ama çok da uzundu,gözüm kesmedi açıkçası.
İkinci kaynağa gelince haklısınız insan tek kaynaktan çalışınca hatırlamak daha kolay oluyor,ihtiyaç öncelikli kaynağım zaten. Ama içimde bir korku da var,eksikleri varsa, diğer kaynaklara bakmadığım için pişman olursam diye.Bu konuda hala çok kararsızım:44:
kızlaaar,,,
konu anlatımlı güncel kpss kitabı alacağım. hangisini tavsiye edersiniz???
ben 2011 ihtiyaç aldım. xxxl konu anlatımlı. modüler alsan daha iyi derim ama.. çünkü çok ayrıntıya girmiş, ben yarısını okumuyorum :)))
2009 ihtiyaçtan çalışıyorum, modüler setinden memnunum.
yediiklim de arkadaşımda var, onu da sevdim.
ben öğretim ilke yöntemlerinde çok feci takıldım gitmiyor((((((((
bende geldim aranıza canlar
fenciyim bende , halim harap anlayacağınız
matematiğim iyidir eğer sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım
Hoşgeldin aramıza,matematiği kötü biri olarak danışırım artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?