- Konu Sahibi hayalperesttt
-
sen sakın üzülme evdekiler herşeyi yaparlar canım gelirler giderler sana şöyle olacak böyle olacak derler inanki tecrübe konuşuyor hiç ama hiç üzülüpte canını sıkma ben zamanında cok yaptım çok üzüldüm çok sıkıldım ama dedikleri gibi olmuyor:) ben onların dedikleri ile hareket etseydim şimdi ne üniversiteyi bitirebilirdim ne de nişanlı olabilirdim.tabi ki dinleyeceğiz onları onlar bizim ailemiz ama koruma cabasına girip bizi büyümüş olarak görmüyorlar ve şunu şöyle bunu böyle yap diyorlar.Sen çok iyi bir şekilde hazılanmaya çalış kazanırsın insallah ve bir bakmıssın yeni okulnun kapısından kadrolu olarak giriyorsun bunu düşün..elinde çantan eteğinde öğrencilerin:) evde çalışamıyorum demişsin kütüphane var mı sizin oalarda hani sadece tavsiye ya da yanlız yaşayan bri akraba arkadas komsu şöyle bir kaç saat çalışabileceğin birileri.insallah hersey gönlünce olur tekrar söylüyorum canını böyle şeyler için sıkma hep ileriye bak:) zamanı gelince sıkarsın:) çok uzattım lafı galiba kusura bakmayın kızlar...
OyleBirGecerZamanKi canım şu an seni çok iyi anlıyorum nişanlım askerde ve 6 gün sonra izne geliyo çok uzun süredir görmemiştim heyecandan ölcek gibiyim
mrsyar canım sizin de sözünüzz hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
mrsyar, darkangelhale, sbl59 teşekkür ederim bana umut verdiniz.
anneannem oturuyor alt katımızda, benim için odaya bi masa koydu, sıcacık odasında oturup çalışıyorum
canım anneannem sağolsun.
haklısın aileme şimdi zıt gitmeyip kısmette ne varsa o olur demeliyim. kazanmayı çok kolay sanıyolar. anneme atamalarda kaç kişinin alındığını söylediğimde şok olduçok az değil mi dedi. (ki 700 kişi demiştim) ben de bu yine iyi, öyle branşlar var ki, sayıyla alıyolar anne dedim. kolay olacağını hemen girenin atandığını sanıyolardı herhalde :26:
sağol canımm sizi de Allah kavuştursun
bizim askerlik geçen yıl bitti çok şükür ki
canım dershanede hocamız bebeğin yanında birden fazla dil kullanılmamalı demişti, ama eğer kullanılıyorsa bir kişi 2 dil kullanmamalı, mesela anne hep türkçe baba hep ingilizce konuşmalı demişti. ya da tam tersi.
data tarihi beğendin mi canım sen almıştın yanlış hatırlamıyorsam? adını çok duydum da. bugün içim sıkıldı ders çalışamıyorum diye gittim data tarih, teorem kapsamlı anayasa aldım. cep kitapları aldım. bir de yargının 15li eğitim denemesini aldım çözümlü.bir de çalışabilsem.. evdeyken hiç çalışamıyorum, yalnızlığa alışmışım okuldayken
Evet canım Data tarih almıştım, güzel aslında,her şeyi almışlar, ama İhtiyaç'ın bu seneki tarihini de beğendim ben. Data'yla hemen hemen aynı,ikisine de bakıyorum.
Bu arada nişanlın geliyormuş gözün aydın kimbilir nasıl heyecanlısındır şimdi.
Dove dün giremedim yeni gördüm yazdıklarını,hiç sıkma canını şimdiden. Aileler her ne kadar yapamazsın gidemezsin dese de o vakit geldiğinde onlar da işin ciddiyetini,zorluğunu anlıyorlar,emeklerinin boşa gitmesini onlar da istemez. Hem kaç puan alacağını,ne olacağını bilemeyiz ki şimdiden. Bu yüzden bize şu an düşen sadece çok çalışmak..Üzülme tamam mı?
Mrsyar sözünüz hayırlı olsun canım.
Sbl59 maşallah bir sürü derse bir arada bakabiliyorsun. Benim tüm günüm bir derse gidiyor,ben de mi bir sorun var yaaa,çok yavaşım.
Belli bir program yapmadım ama konu çalışıp bol soru çözüyorum.Öğretim yöntem ve teknikleri çalışyorum o da çok uzun. Sonra ölçme var ve gözüm korkuyor resmen yapamıyorum.
Dün deneme çözdüm sonra bir baktım 8 soru çıkmamış,sinir oldum. Boş olarak saydım onları. Ve ölçmem rezaletti.
Ben 2010 KPSS ye girdim. Ancak beklediğim sonuca ulaşamadım gerçi okulum da devam ettiği için pek bi çalışma fırsatı bulamamıştım. Bu sene kendim çalışarak hazırlanmak istiyorum. Bende İhtiyaç yayınlarının GK-GY kitapları var. Ancak ben kitaptan değilde, dergiden hazırlanmak istiyorum. İşteyken de kitabı açmak yerine dergiyle çalışmak daha kolay olacak çünküBen birkaç yere sordum. Ama kpss dergisi yok dediler. sizin bildiğiniz bir yayın var mı kpss dergisi hazırlayan?
rehberlik anlamıyorum,napcamm? Çalışanlar bana yol yordam anlatabilir mi???
kızlar bir soum var:
bir öğretmen fen bilgisi öğretiminde performans değerlendirme yaklaşımını kullanmanın öğrencilerin bilimsel yöntem süreç becerilerine etkisini incelemektedir.
bu araştırmadaki BAĞIMLI değişken aşağıdakilerden hangisidir?
A) bilimsel yöntem ve süreç becerileri
B) fen bilgisi dersi
C) öğretmen
D) öğrenciler
E) performans değerlendirme
:26:
A şıkkı
çünkü performans değerlendirme yaklaşımına bağımlı olarak değişiyor
aynen ben de öyle dedim canım ama cevap D şıkkıöğrenciler ne alaka anlamadım yahu 2006 çıkmış kpss sorusu bu:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?