2011 KPSS Eğitim Bilimlerine hazırlananlar

meraba ....
bende 2011 sınavına gireceğm
ne zaman çalışmaya başlamalı bilmiyorum
yargının eğitim ine ihtiyacında gk gy çalışmayı düşünüyorum
benim branşım biyoloji 90 filan yapmam lazım
hepimimize kolay gelsin

Canım eğitimde yargı pek önerilmiyor. Daha çok ihtiyaç veya yediiklim modüler set öneriliyor, paylaşayım dedim.

Papatya yaaa tam aklım yine kaymışken rastladım yorumuna :)
Yargı mı ihtiyaç mı diyip duruyordum bende.
İhtiyacın 2011 i de hala çıkmadı,kalakaldım öyle yaa..
Napsam gk.gy. ihtiyaç alcam,eğitimi de mi ihtiyaç alayım yoksa yedi iklim mi?

Canım ben yargıdan da çalıştım, ihtiyaçtan da yediiklimden de...
Bana en güzel yediiklim geldi, ihtiyaç da güzel ama yargıya bir türlü alışamadım.
Zaten kpss ile ilgili forum sitelerinde de yargıdan çok iyi bahsedilmiyor gördüğüm kadarıyla.
Canım değişik yayınların soru bankalarını alırsın, soru çözmek çok daha kıymetli zaten.
Atamalar sonuçlansın bi, olmazsa ben de bu sene yeniden kitap dizeceğim kendime.

Sağol canım,şimdi de ihtiyaç mı yediiklim mi deyip durdum
O mu bu mu derken vakit geçiyor,
2011 ihtiyaç eğitim de çıkmadı ki hala.Sinir oldum beklemekten.
Atanırsın inşallah,hakkında hayırlısı olsun canım

ben ihtiyacın konu anlatımını yediiklimin soru bankasını alıcam

bende kitap siparişlerimi verdim. yine bir dünya kitap masrafı bari deyse bu kadar emeğe konu anlatımı almadım eve sığmıyor artık kitaplar sadece soru bankası alacağım. içimden biraz da calısmak gelse o kadar mutlu olacağım kı nasıl yapsam da baslasam bilemiyorum...

bu arada ben hep ihtiyaçtan çalıştım bakalım ilk defa bu sene yedi iklimin soeu banksının siparişini verdim. çözdükçe yorumları yazarım. hatta yapamadığımız soruları birlikte cevaplarız. kızlar güzel olur.

tamam süper olur, bölümüm ing. öğretmenliği. eğitim bilimlerinden GELİŞİM PSİKOLOJİSİNDEN BAŞLAMAYI düşünüyorum... :18:
tamam bende yargıda var ihtiyaçta ben yargıdan başlıyacağım
gelişim kolay ve zevkli
benim çok çalışma saatim yok oğlum uyuduğunda ancak ne kadar çalıştığımı yazarım

benim zamanım var ama isteğim yok :))
İhtiyaç'tan başlıycam ama 2009 basımı benim set. 10 liraya almıştım
ama yenisini alana kadar bunlarla bi giriş yapıcam.

benim zamanım var ama isteğim yok :))
İhtiyaç'tan başlıycam ama 2009 basımı benim set. 10 liraya almıştım
ama yenisini alana kadar bunlarla bi giriş yapıcam.

canım 2009 ile 2010 basımları arasında bayağı fark var sen o kitaplarla başla zaten sen eğitim dersleri okulda alıyorsunda daha kolay öğrenirsin

benimde isteğim yok ama bu sene çook çalışmalıyım

ben 2005 2006 sınava girdim 85 86 aldım ozaman biyolojiden hiiç alım yoktu bakalım bu sene kaç kişi alınacak
bak canım benim hem çok yaramaz bir oğlum var.... ev işi....yemek...neyse saymakla bitmez fırsatını değerlendir ben bu şartlarda çalışacam
ama mutlaka iyi bir puan alacağım[/B]

bende bu yıl tekrar hazırlanıcam sınava umarım bu kez son olur:)inş hepimiz atanırız ben ufaktan başladım sayılır çalışmaya ama dersaneye gidecem onunda başlamasını bekliyorum ayın 7sini bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…