- Konu Sahibi hayalperesttt
-
kızlar ben ilk defa bu sene girdim kpss ye. branşım mat. 87 puan aldım ama atanamıycam gibi görünüyo. iptal olan sınavdan 20 net fazla yaptım, yalnızca bir buçuk aylık bi sürede kendim evde çalışarak. üstelik bu bir aylık sürede nişanlandım onun hazırlıkları filan da oldu bir sürü vakit gittiği halde... dersane filan çok önemli değil. biraz bilginiz varsa kendiniz çalışın derim. ben ihtiyaç ve yargıdan çalıştım. ama bazı arkadaşlar yedi iklimin denemelerini de tavsiye etmişti..
İhtiyac'ın setini aldım,oturup çalışıyorum ama sanki çalışmıyormuşum gibi geliyor ve düzünli çalışmıyorum pek.
Dove tarihsel zaman bireyin gelişimi üzerinde "yaşanılan zamanın,o tarihin" etkisinin olması.Toplumu etkileyen olayların bireye olan etkisi.Şöyle düşün eskiden teknoloji bu kadar gelişmemişti,bilgisayar cep telefonu filan yoktu ama şimdi her şey var bu da yeni nesil çocuklarını nasıl da etkiliyor di mi? Her şeyden haberleri var,bunları kolyaca öğreniyorlar,canavar gibiler.Yani o günün o tarihin,toplumun şartları onların gelişimini etkiliyor.
Yani ben böyle anladım umarım doğrudur ve yardım edebilmişimdir.
kızlar ben ilk defa bu sene girdim kpss ye. branşım mat. 87 puan aldım ama atanamıycam gibi görünüyo. iptal olan sınavdan 20 net fazla yaptım, yalnızca bir buçuk aylık bi sürede kendim evde çalışarak. üstelik bu bir aylık sürede nişanlandım onun hazırlıkları filan da oldu bir sürü vakit gittiği halde... dersane filan çok önemli değil. biraz bilginiz varsa kendiniz çalışın derim. ben ihtiyaç ve yargıdan çalıştım. ama bazı arkadaşlar yedi iklimin denemelerini de tavsiye etmişti..
Kızlar merhaba, ben de eğititm bilimlerinden hazırlanıyorum bu sene. Youn geçiyo staj, okul falan atanmam da lazım bu sene,
nasıl olacak bilmiyorum... Özellikle eğitim bilimlerinden açmak güzel olmuş bu konuyu.
gelişimde fiziksel gelişim bitti,öğrenmede edimsel koşullanmaya geçtik,ölçmede değerlendirme çeşitlerindeyiz dershanede kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?