2011 KPSS Eğitim Bilimlerine hazırlananlar

Ben de bugün ölçme değerlendirme çalıştım,değerlendirme çeşitlerini filan bitirdim,bi test çözdüm şimdi ara verdim çok yorulmuştum.sonra yine test çözücem.Kolay gelsin kızlar....
Bu arada sağol Banu :)

bende ufacık bir başladım gelişimden yargıdan çalışıyorum 2011 seti güzel tavsiye edrim
çözemediğimiz soruları paylaşalım
iyi çalışmalar

dove bana ihtiyacı çalışmak daha zevkli geliyor sıkmıyo soğutmuo insanı konuların nasıl ilerlediğinin farkına varmıyorum..tabi bu eğitim dersleri için geçerli:) ah o tarih ve anayasa çalışıom çalışıom unutuyorum yaa

Ben de çok kararsızdım yargı mı ihtiyaç mı diye, çok arada kaldım ama sonunda ihtiyaç 2011 aldım.
Beğendim ben,konular hoş anlatılmış,uyarılar verilmiş,eklemeler yapılmış bu sene.

Merhaba
Bende hazırlanıyorum.Şuanda formasyon alıyorum.Bende ihtiyacın kitaplarından almayı düşünüyorum.Sizce dersane takviyesi gerekli mi?

evet aklımıza takılan soruları paylaşalım
acaba yargı mı alsam... of karar veremiyorum.

canım bende ihtiyaç 2009 2010 var yargının 2010 2011 de var
yargı ihtiyaç göre daha ayrıntılı anlatıyor soruları daha zor
önemli olan kitap değil konuları bilip bol bol soru çözmek

Son düzenleme:
dove bende zaman ve tarihsel zaman hakkında şunları söyleyebilirim

zaman=kritik dönem gelişimde kastedilen
tarihsel zaman yaşanılan dönemin gelişime etkisi

Son düzenleme:
size bir soru ...

1. üç yaşındaki bir çoçuğun meyve suyunu kendi başına bardağa doldurmak istemesi ancak bunu başaramaması
2. yedi yaşındaki ir çoçuğun öğretmaninin sorduğu soruları caveplayabilecek zekaya sahip olmasınakarşın cevap vermak istemediği için parmak kaldırmaması

bu örnekler hangi kavramlarla açıklanır

1.isteyip yapamıyor olgunlaşma olsa gerek
2.istek olmadığı için hazırbulunuşluk

Ben de ilkine olgunlaşma diyorum
ikincisin de bocaladım ya,hazırbulunuşluk mu?

bence de 1 olgunlaşma. küçük kaslar gelişmemiş vs.
2. ye ben de hazırbulunuşluk diyebilirdim. kapasite var ama ilgi ve istek yok diye :/

bugün Erikson'ın Kişilik gelişim kuramı
Bolwbly nin duygusal bağlanma kuramı ve
Marcia nın kimlik statülerini çalıştım

kavramlar arttıkça karışacak gibi, karıştırmam inş.

Bol tekrar gerekiyor gelişimde bir sürü kavram var.
Program geliştirmeye baktım bugün sıkıcı ve zor geliyor bu ders nedense bana,hep ezber sanki

arkadaşlar pg den korkmayın bence.birkaç tekrardan sonra oturuyor ve mantıkla yapılabiliyor yani tabi çok soru çözmek lazım.takıldığınız bi yer olursa açıklamaya çalışırım sizler için.ama önce korkmamanız lazım

Bu sistemi anlayabilmek çok zor malesef
Hangisi iyi onu da bilmiyorum ya bu ara.
Artık elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışcaz inş.
Bugün program geliştirmeye baktım yine arkadaşın dediği gibi korkuyla olumsuz bakınca daha da karışık geliyor.
Zaman gerekiyor herhalde oturması için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…