2011 KPSS Eğitim Bilimlerine hazırlananlar

geçmiş olsun canımm dikkat et kendine
benim de nişanlım geldi 10 gün ders arası

dove senin sorularından 1.E
2.B ya da E diyorum biri tutar umarım

1. E evet , bu sanırım somut işlemlerde kazanılıyor değil mi? (ben değişkenleri birleştirip ayırma demiştim cevaba.)

2. soruda malesef ikisi de tutmadı
mrsyar bilmiş bu soruyu A diyerek. nasıl A anlamış değilim.. ben özümleme demiştim. hani çocuk köpek şemasına sahipse kediye de köpek der diye. :26:

geçmiş olsun...

offf çok rezil durumdayım ya
daha da soru cevaplamam heralde bu utançla
mrsyar açıkla bari de öğrenelim biz de
dove ilk soru e seçeneği somut işlemlerde kazanılıyo evet

geçmiş olsun fstklkurabye
ben de iki gündür bi garibim baş ağrısı bi yandan sinir bi yandan halsizlik bi yandan
ama zorluyorum yine de kendimi

selam kızlarr artık sözi işim de bitti içim çok rahat
ptesi bir aksilik olmazsa ben de çalışmaya başlıcam inş.
bu arada siz çalışıren kafanıza göre mi ders çlaışıyosunuz yoksa herhangi bir proğ hazırladınız mı?
proğ hazırlayan varsa proğramını paylaşabilir mi acaba?

ikisini de bilmişim vay be

2) Bilişsel gelişim ilkeleri göz önüne alındığında, çocukluk döneminde daha çok aşağıdakilerden hangisi gerçekleşmektedir?

A) Uyum kurma
B) Özümleme
C) Uyum
D) Denge
E) Dengesizlik

şöyle düşündüm,
çocuk yaşadığı deneyimlerle yeni durumlar arasında uyum kurmaya çalışıyor ya
bir örnekte basketbol oyuncularının hep uzun boylu olduğunu sanıyordu
daha sonra bakıyor ki kısa boylu olanlar da var.
o şekilde uyum kuruyor.
diğer şıklar daha küçük yaşlarda oluyormuş gibi geliyo bana

hmmmmmm şimdi anladım
teşekkür ediyorum mrsyar, büyüksün üstat

obgzk, öyle düşünme, burada öğrenmek için konuşuyoruz, hem ben 2 sini de yanlış yaptım, böyle düşününce en baştan bırakasım geliyo

oo ne güzel, mutluluklar dilerim
ben normalde günde 2 saat falan çalışıyodum. ama evde sıfır! işte her gün bi konu bitirip ardından sorular çözüyodum. bi sonraki gün de önceki günün tekrarını yapıyodum. ve yeni üniteye geçiyodum.
türkçe çalışmıyorum hiç. sadece soru çözücem ondan. mat ve coğ. çalışıp bitirdikten sonra tarih çalışıcam.

yok canım sen de ben de bırakmayalım en iyisi
ya olacak ya olacak başka çare yok

ilahi dove
bende eğitimden sadece ihtiyaç yayınları var konu anlatım soru bankası vs.
şimdi soru bankası almak istiyorum farklı olsun diye ek olarak sana ne önerirsin?

kızlar kac gündür doğru düzgün kitap yüzü açamıyorum.hiç içimden gelmiyor.offf yaaaaaaa çözmeye çalışınca da bir dünya yanlışlar aklıma girmiyor delireceğimmmmm.... motivasyonum çok düştü

Ben geldim kızlar, geçmiş olsun dilekerinde bulunan herkese çok teşekkür ediyorum...
Hastalıktan kitap yüzü açtığım yok tabi oysa ne planlarım vardı aah ah.
Bugün de uykusuzum, iyi değilim hala ama el mecbur ölçme defterini kapatmak istiyorum...
Bu ara çoğumuz çalışamıyoruz desenize...
Umarım bu durum uzun sürmez....
Kolay gelsin herkese....

çok geçmiş olsun ımarım çabuk atlatırsın.bol bol c vitamini al ve ıhlamur inan ki çok işe yarayacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…