2011 KPSS Eğitim Bilimlerine hazırlananlar

merabalar
ben geldim babamın ameliyatını yaptırdık allaha şükür şimdi evde dinleniyor
bende biran önce çalışmaya başlayıp sizlere katılacağım
herkese kolay gelsin

çok geçmiş olsun..... hemen iyileşsin inşallah.

ben bugün ölçmeye başlıyorummmm

1.. A olumsuz pekiştireçmiş.
2. E dışşal yüklenmeymiş.
3.. B ağlama olasılığı artarmış, anlayan beri gelsin...

b ağlayan ve c den ilgi gören çocuk. ağladığında ona ilgi gösteriliyor. pekiştiriliyor. haliyle ilginin devamını sağlamak için çocuk ağlar.

hangi kaynak merak ettim :26: biraz kasıntı bir soru

motivasyonum çooook düşük. çooook karamsarım.. acıların çocuğu giBi hissediyorum kendimi.. ergenlik dönemindeki kişisel efsaneyi 24ümde yaşiyorum.. kimse Benim hissettiğim o derin acıyı hissedemez... Böğüre Böğüre ağlamak istiyorum...

aynı bennn:2::2::2::2::2::2:

Yediiklim 2009 yaprak testlerinden.. bence de kasıntı

hay Allahım yaa..... güleyim mi ağlayayım mı şaşırdım. benim de canım istemiyor ama içsel güdülenme yapın kızlarrrr

kızlar günlerdir bende karamsarlıkla boğuşuyordum ya;ben de silkelenipkendime gelmek için kararlar aldım:))
sabah kalkıyorum ve balkona cıkıp şöyle birkaç kez derin derin nefas alıp veriyorum uykum bir güzel açılıyor ve bugün çok güzel bir şekilde çalışacağım diyorum..[(çok polyanacı gördüm kendimi:))]
sonra da kahvaltı falan ve gece yatmadan bir sonra ki gün nelr çalışacağıma karar verip uyumak bir huzur veriyor sanki böyle işte canlar.
arada örgü de örüyorum :):)

Dove sorularının hiçbirini bilememişim yaaa
Ama ben 2.soruyu hala anlamadım ve mantığa bürünmede ısrar ediyor beynim.İhtiyaçta mantığa bürünmenin örneğinde futbolcu kötü oynayışını sahanın kayganlığıan,kötülüğüne yüklüyordu e ne farkı var bunların anlamadım ben.

Yarın staj okuluma gidicem kızlar ...Dua edin bana,tedirginim.

ben de aynen senin gibi cevap vermiştim ve hala öyle düşünüyorum.
dışsal bilmemne de olur gibi ama bence mantığa bürüme çok bariz yahu, ne biliyim.

merak etme, staj okulunda her şey yolunda gidecektir. ben de çok korkmuş ve tedirgin gitmiştim ilk gün...

oo hadi hayırlı olsun canım ilk izlenimlerini anlat lütfn bizim daha başlamıyo haber yok

1. 6 yasındaki murat, iki tekerlekli bisikletini rahat bir şekilde sürebilmektedir.
Bu durum gelişim psikolojisine göre tam olarak nasıl açıklanır.
a)kalıtım
b)büyüme
c)olgunlaşma
d)hazırbulunuşluk
e)öğrenme

2. Ayşe'nin derslerinde gösterdiği başarı, öğretmenin Ayşe ile daha fazla ilgilenmesine yol açmıştır. Ayşe zamanla kendine daha fazla güvenmeye başlamıştır ve bu güven sosyal ilişkilerindeki başarısın arttırmıştır.
aşağıdaki gelişim ilkelerinden hangisi Ayşe'nin bu durumunu tam olarak açıklar?
a) gelişimde bireysel farklılıklar vardır
b) gelişim sürekli ve aşamalıdır
c) gelişim genelden özele doğrudur
d) gelişim bir bütündür.
e) gelişim kalıtım ve çevrenin etkisi altındadır.

yediiklim cek kopar2011 den sorular şimdiden çokk teşekkürler...

slm kızlar uzun zamandır giremiyodum hepiniz çalışıyosunuz sorular çözülüyor ne güzel
ben bugün baya çalıştım eğitim 80,tarih,71,coğ. 39 toplam 190 soru çözdüm konuda çalıştım tabi

sbl59 1.soru c şıkkı
2.soru d şıkkı diye düşündüm doğrumu?

1.d
2.d
diye düşündüm doğru cevaplar nedir acaba?

1 soru c şıkkı
2 soru d şıkkı:26::26::26:

doğru mu acaba?

Ölçme çalışmaya gidiyorummmmmmmmmmmmmm :)

gelişim psikolojisini,
öğrenmeyi,
rehberliği,
ölçmeyi çok sevdim.

ama YÖNTEM TEKNİKLERden NEFRET ediyorum !

Son düzenleme:

sen de ne güzel çalışmışsın :)) tam zamanıdır çalışmanın bence. bu aralar hızlanmalıyız......

hımm şimdi anladımmm cevabı

hay Allahım yaa..... güleyim mi ağlayayım mı şaşırdım. benim de canım istemiyor ama içsel güdülenme yapın kızlarrrr

evet içsel güdülenme yapmak iyidir. kolay olsaa

arada örgü de örüyorum :):)

örgü örmek çok iyidir bak
acaayip stres attırır. eğer yapmayan varsa başlasın

Yarın staj okuluma gidicem kızlar ...Dua edin bana,tedirginim.[/COLOR]

merak etme canımm çok güzel olucak her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…