- Konu Sahibi hayalperesttt
-
evet canım b şıkkı, bu konuya yeni geçtim de ilk testim ben de b dedim ama şık eleyerek, pek emin olamadım açıklayabilirmisin lütfen?
1) ilköğretim 1. sınıf öğretmeni hülya hanım, sınıfındaki öğrencilerden okuma yazmayı ilk öğrenen öğrencisini tahtaya çıkararak "tahtaya adını ve soyadını yaz" demiştir. öğrencisi tahtaya "adını ve soyadını yaz" yazmıştır.kızlar benim soruların cevapları şöyle :
1) c özelden özele akıl yürütmeymiş
2) e odaktan uzaklaşmaymış
açıklayabilecek olan var mı?
çok geçmiş olsun canım.sana da kolay gelsin.tekrardan hosgeldin...
geçmiş olsun allah sağlık versin
çok geçmiş olsun..... hemen iyileşsin inşallah.
ben bugün ölçmeye başlıyorummmm
Çok geçmiş olsun,sana da kolay gelsin :)
meraba kızlar bende yeni katıldım 4.sınıf ingilizce öğretmenliği
branşım..hepimize kolay gelsin
kızlar bu soruyu çözüp açıklayabilecek olan biri var mı
Bir okuldaki 300 lise öğrencisine 50 soruluk çoktan seçmeli bir matematik testi uygulanmıştır. elde edilen puanlar için hesaplanan KR-20 güvenirlik katsayısı 0,90 olarak hesaplanmıştır.
BU SINAVLA İLGİLİ OLARAK, AŞAĞIDAKİLERDEN HANGİSİ KESİNLİKLE DOĞRUDUR?
A) öğrencilerin başarı düzeyi yüksektir.
B) sınavın yapı geçerliği yüksektir.
C) kapsam geçerliği düşüktür.
D) sınav tek boyutlu bir yapıyı ölçmektedir.
E) madde örnekleminden kaynaklı hata miktarı yüksektir.
cevap B mi acaba? :26:
kızlar bu soruyu çözüp açıklayabilecek olan biri var mı
Bir okuldaki 300 lise öğrencisine 50 soruluk çoktan seçmeli bir matematik testi uygulanmıştır. elde edilen puanlar için hesaplanan KR-20 güvenirlik katsayısı 0,90 olarak hesaplanmıştır.
BU SINAVLA İLGİLİ OLARAK, AŞAĞIDAKİLERDEN HANGİSİ KESİNLİKLE DOĞRUDUR?
A) öğrencilerin başarı düzeyi yüksektir.
B) sınavın yapı geçerliği yüksektir.
C) kapsam geçerliği düşüktür.
D) sınav tek boyutlu bir yapıyı ölçmektedir.
E) madde örnekleminden kaynaklı hata miktarı yüksektir.
kızla mrb. bende bu yıl eğitim bilimlerinden sınava hazırlanıyorum. fakat elimde kaynak yok. yagı, ihtiyaç ve yediiklim yayınları arasında kaldım. tecrübeli olan arkadaşlar hangisini önerirsiniz.
birde geçen yıl ki yargının eğitim bilimleri var arkadaşımda. ondan alıp çalışsam mı diyorum. malum öğrenciyim. 50-60 milyon vermek çok kolay değil.
neler önerirsiniz.
acil
kr 20 aslında iç testin daha çok güvenirliliği ile ilgili idi. iki şık arasında kaldımcevap "a"olabilir mi?
türkçe canımmcanım hoşgeldin branş neydi?
canım ben yargıyı beğenmiyorum çok sıkıcı geliyor. bu sene yediiklim aldım soruları biraz kassa da yeni sorulara gayet uygun buldum,hem içeriği hem yapısı çok hoşuma gittikızla mrb. bende bu yıl eğitim bilimlerinden sınava hazırlanıyorum. fakat elimde kaynak yok. yagı, ihtiyaç ve yediiklim yayınları arasında kaldım. tecrübeli olan arkadaşlar hangisini önerirsiniz.
birde geçen yıl ki yargının eğitim bilimleri var arkadaşımda. ondan alıp çalışsam mı diyorum. malum öğrenciyim. 50-60 milyon vermek çok kolay değil.
neler önerirsiniz.
acil
hadi yacok merak ettim cevabı ne acaba?
KR-20 yüksek çıkmış KR20 ve 21 in yüksek çıkan testlerin yapı geçerliliği yüksektir arkadaşlar ve yapı geçerliliğ yüksek olan testlerin her zaman kapsam geçerliliğ düşük olur. Çünkü maddelerin uyumuna bakılır testin tamamının yani kapsamına bakılmaz.umarım yardımcı olmuşumdur...
kızla mrb. bende bu yıl eğitim bilimlerinden sınava hazırlanıyorum. fakat elimde kaynak yok. yagı, ihtiyaç ve yediiklim yayınları arasında kaldım. tecrübeli olan arkadaşlar hangisini önerirsiniz.
neler önerirsiniz.
acil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?