2011 KPSS Eğitim Bilimlerine hazırlananlar

çok geçimiş olsun.. iyi olduğuna sevindim.
bu arada aramıza yeni katılan bütün arkadaşlar HOŞGELDİNİZ

Son düzenleme:
arkadaşlar bende kpss ye çalışmayım ama bir türlü başına oturup başlamadım. 5. girişim ama son ikisine çalışmaya çalıştım sadece 71 aldım. bu sene mutlaka olmalı sıkıldım evliyim bebek yapmak istiyorum ve evde almak istiyorum ama bunları düşündükçe çalışmaktan iyice soğuyorum bu sene işede başlamadım ders çalışacam diye ama tık yok. bu senenin yeni yayınlarınıda aldım herşey tam ama heves yok beniz gaza getirirseniz sevinirim... sizede çalışmalarınızda başarılar umarım herşey gönlünüzce olur...

merhaba arkadaşlar
dün yazmıştım kararsızdım diye,derse gittim bugün,uzman kariyerin yayınlarıyla çalışıyorlar
aslında yargıya gitmek istemiştim,sınıfları 30-35 kişilik ve akşam 6-6.30da başlıyorlarmış
akşam saatindeki dersleri hiç sevmem,motive olamam hiç,oraya gitmedim bu yüzden
başka yerlerede baktım ama,yine en uygunu burasıydı,hayırlısı bakalım
baya geri kalmışım,toparlamam gerek
iyi çalışmalar hepimize zihin açılığı inş

iyi yapmışsın uzman kariyr de iyidir,hayırlı olsun Allah hepimize yardım etsin inşallah

iyi olmuş dersane işin bizde uzman kariyer kullanıyoruz dersanede memnunum o yayından aynı saatlerde başlyo benim drslerde önceleri zor oluyo ama aliştım ben artık hayırlı olsun canım

hayırlı olsun canım...

canım aynı durumdayız+ailede atanamayan tek ben kaldım çevreden gelen sorularda cabası neyse bu yıl olucak inş.

kızlar geçen yıl az giriyodum nete ama burda hatırladığım bir topik vardı yine ders çalışanlar bir yönetici eşliğinde haftalık ders programı hazırlamışlardı ve her gün sonunda çalıştıklarını burda paylaşıyolardı praograma uyanlar haftasonu kendilerini ödüllendiriyodu falan bizde böyle sistemli bir şey yapsak nasıl olur????

bir sorum olucak kızlar aynı mesajda 2,3 alıntı yapamıyorum o nasıl oluyor

merhaba kızlar,
ders çalışmakta o kadar zorlanıyorum ki anlatamam dersaneyede gidemiyorum. bir azme gelip oturuyorum dersin başına ama hiç uzun sürmüyor. hemen hemen ders çalışmak istediğim çoğu akşam ders masasının başında belimi ağrıtarak geçiyor ve hiç bişi yapamıyorum verimli çalışamıyorum.

bir fikrim var tabi talep olur sa sizlerde isterseniz. bir konu açalım takım kuralım çalışma takımı; benim gibi tek başına çalışamayanlar motivasyonu eksik olanlar hep birlikte çalışalım paylaşımda bulunalım günlük kim hangi derse çalıştı kaç soru çözdü yazsın.
ne dersiniz böyle bir şey yapsak yararlı olur mu katılır mısınız?

merhaba dafnem,
geçenlerde gördüm bu topiği bu gün öğlen incelerkende aklıma gelmişti ders çalışanların topik kurması ve az önce senin mesajı görmeden fikrimi paylaştım aklımdaki aslında tamda senin anlattığın gibi bir şeydi,demek daha öncede yapılmıştı böyle bişi. keşke yapılsa bence yararlananlar olur..

evet canım başka sitedede görmüş olabilirim ama tam hatırlayamadım böyle topikler vardı sanki nasıl başlıcamızı bilemiyorum burdan mı devam etsek arkadaşlar fikri olan var mı???

iyi yapmışsın uzman kariyr de iyidir,hayırlı olsun Allah hepimize yardım etsin inşallah

iyi olmuş dersane işin bizde uzman kariyer kullanıyoruz dersanede memnunum o yayından aynı saatlerde başlyo benim drslerde önceleri zor oluyo ama aliştım ben artık hayırlı olsun canım

hayırlı olsun canım...

bir sorum olucak kızlar aynı mesajda 2,3 alıntı yapamıyorum o nasıl oluyor

çook teşekkürler arkadaşlar inş faydası olur,iptal edilen sınav için 1ay hızlandırılımışa gitmiştim,dersler 6da başlıyodu,akşama kadar çalışıp test çözünce kafam bulanıyodu sonrada derse git,1ay diye sabretmiştim.

dafnem,alıntı ile cevapla nın yanında bi buton ilk olarak ona tıklıyosun -diyelim 3kişiden alıntı yapmak istiyorsun
1.nin msj ını alıntı ile cevaplanın yanında ki buton
2.nin " " " "
3.nün msj ını alıntı ile cevapla ya tıklıyosun ,umarım anlatabilmişimdir :44:

ayrıca, bahsettiğiniz gibi bir program yapılırsa, katılırım inş ben

canım teşekkürler az önce denedim oldu
program yapıp hemen başlayalım ben topic işinde acemiyim tecrübeli arkadaşlar önayak olursa daha iyi olmaz mı hemen başlarız vakit geçiyo...

eğer kimse çıkmazsa burdan her akşam yaptıklarımızı yazar birbirimizi motive edriz aklıma başka bişey gelmiyo kısslarrr

daha önce bunun için yapılmış bir tablo görmedim ben :44:
aklı a şöyle birşey geldi,satırda isimler yazılır
sütunlara dersler(eğitim,türkçe,mat...) tarih vs de yazılsa iyi olur,ama sanki bir örnek olsa daha iyi olur

kızlar burda acemiyim yayınlamamda sakınca var mı bilmiyorum nette gezerken bu yazılanlara rastladım bize örnek olabilirler

bu öğrenciler için galibaPROGRAM NASIL HAZIRLANIR?

Öncelikli olarak şu bilinmelidir. Ders çalışma programı, bireyseldir. Her adayın çalışma programı, birbirinden farklı olacaktır. Bu nedenle, bu konuda ancak bazı tavsiyeler verilebilir. Öğrenciler eve geliş ve yemek vakitlerini kendilerine göre ayarlayabilir. Ancak etüt ve molalar, birbirleriyle orantılı olmalı. Bir saat çalışan öğrenci; 10 dakika, bir buçuk saat çalışan öğrenci; 15 dakika, iki saat çalışan öğrenci, 20 dakika da dinlenir. Öğrenciler, dikkatlerini toplayabildikleri süreye göre bu etütlerden birisini tercih edebilirler.alıntı

ÖRNEK PROGRAM

15:00 Eve geliş

15:00-16:00 Mola (yemek, dinlenme)

16:00-17:30 Etüt

17:30-17:45 Mola

17:45-19:15 Etüt

19:15-20:15 Akşam yemeği

20:15-21:45 Etüt

21:45-22:00 Mola

22:00-23:30 Etüt

23:30 Serbest zaman (kitap okuma, yatış)

Verilen program, dershaneye ya da üniversiteye giden bir öğrenci esas alınarak hazırlanmıştır. Öğrenci eğer evde ise, sabah erken kalkmalı ve etütlerini buna göre ayarlamalıdır.
alıntı

bu kpss için başka arkadaşlar hazırlamış 2008 yılına ait bir çalışma
4şubat.Pazartesi TARİH YENİ KONU islamiyet öncesi kültür ve uygarlık

5şubat.Salı TÜRKÇE YENİ KONU cümlede anlam,islamiyet öncesi kültür ve uygarlık (TEKRAR)

6şubat.Çarşamba MATEMATİK YENİ KONU cümlede anlam (TEKRAR)

11şubat.Pazartesi TARİH YENİ KONU türk islam devletleri

12şubat.Salı TÜRKÇE YENİ KONU islamiyet öncesi kültür ve uygarlık (TEKRAR) ,türk islam devletleri (TEKRAR)

13şubat.Çarşamba MATEMATİK YENİ KONU cümlede anlam (TEKRAR)

18şubat.Pazartesi TARİH YENİ KONU anadolu selçuklu devleti

19şubat.Salı TÜRKÇE YENİ KONU türk islam devletleri TEKRAR) ,anadolu selçuklu devleti (TEKRAR)

26şubat.Salı TÜRKÇE YENİ KONU anadolu selçuklu devleti (TEKRAR)

27şubat.Çarşamba MATEMATİK YENİ KONU islamiyet öncesi kültür ve uygarlık (TEKRAR)

28şubat.Perşembe VATANDAŞLIK YENİ KONU cümlede anlam (TEKRAR)

5mart.Çarşamba MATEMATİK YENİ KONU türk islam devletleri (TEKRAR)

11mart.Salı TÜRKÇE YENİ KONU anadolu selçuklu devleti (TEKRAR)

28mart.Cuma GEOMETRİ YENİ KONU islamiyet öncesi kültür ve uygarlık (TEKRAR)

29mart.Cumartesi COĞRAFYA YENİ KONU cümlede anlam (TEKRAR)

4nisan.Cuma GEOMETRİ YENİ KONU türk islam devletleri (TEKRAR)

Merhaba arkadaşlar bütün derslerden size program olarak vermem mümkün değil.fakat örnek olarak gösterebilirim.yukarı da da anlaşıldığı gibi her

Pazartesi : Tarih

Salı : Türkçe

Çarşamba : Matematik

Perşembe : Vatandaşlık

Cuma : Geometri

Cumartesi : Coğrafya

Örneğin; Tarih dersini örnek olarak alalım. İlk hafta Tarih dersinden ilk konu pazartesi çalışılıyor. Ve aynı konu 1 gün sonra,7 gün sonra,15 gün sonra ve 30 gün sonra tekrar o aynı konu yazılarak tekrar yapılıyor.

İkinci Hafta pazartesi günü tarihin 2. konusu çalışılıyor.Ve aynı şekilde 1 gün sonra,7 gün sonra,15 gün sonra ve 30 gün sonra tekrar o aynı konu yazılarak tekrar yapılır.

Son düzenleme:
benim kendime yaptığım programlar 2.kısımdaki gibi oluyor,öyle saatli yapmadım hiçbir zaamn
mesela 27şubat: matematik-sayılar 2 test
tarih-kurtuluş savaşı 1 test filan gibi
aynen senin yazdığın gibi
o zmaan haftalık program yapalım,herkes kendine göre,burada paylaşalım
uyulabilen ve uyulamayan yerler gösterilsin
nasıl olur ki böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…