- 7 Ekim 2010
- 2.373
- 224
- 163
- 37
- Konu Sahibi hayalperesttt
-
işte şimdi kaynak bulmamız lazım. bi deneme havuzumuz olsun :))
sen nereden indiriyorsun çözdüğün denemeleri?
linki veririz burda yasak değilse, herkes o hafta içinde indirip çözer, sonra da tartışırız...
ama düzenli ve planlı gitmemiz lazım
bu yılı bulamazsak geçen yıllardan da idare ederiz şimdilik.
o zaman ilk iş konu çalışmayı hızlandırmak olsun.
sen hastalıktan ben sevgili peşinde koşmaktan bu aralar iyice salmışız galiba :26:
Toparlanalım
Sınava 4 Ay, 11 Gün KALDIIIII
ah keşke hastalık olsaydı sadece..
ben de nişanlımdan çektim birkaç gündür neyse ki düzeldi..
artık toparlanma vakti.
az kalmış sınavaaa :18:
hmmm Ah erkekler...
o zaman sana toptan bi geçmiş olsunn :)
hadi bakalım yarından itibaren tempoyu arttırıyoruz
pazar sabahın kör saatinde Ölçme Değerlendirme çalışma aşkıyla dünyaya gözlerimi açtım. Hemen test tekniklerini çalıştım
2 ünite kaldı ölçmenin bitmesine.
salı günü program geliştirmeye başlamam lazım.
staja gidecektim bu hafta, zor geldi gitmedim. bakalım nasıl bi yalan uydursam da gelemedim desem
obgzk sen çalışınca iyi çalışıyosun, çok soru çözüyosun maşallah
Arkadaşlarım; 32 yaşındayım,ben mezun olalı 5 sene oldu.Branşım resim.2 yıldır sınava girmedim.Bu arada evlendim.Ne yapacağımı bilmiyorum.Bana fikirlerinizle yardımcı olursanız çok mutlu olurum
kızlar kaç gündür hastalıktan başımı kaldıramadım.ben yokken neler olmuş neler bende DOVE gibi sitem edeyim kimse sormuyor bu sbl59 nerelerde diye...
Arkadaşlarım; 32 yaşındayım,ben mezun olalı 5 sene oldu.Branşım resim.2 yıldır sınava girmedim.Bu arada evlendim.Ne yapacağımı bilmiyorum.Bana fikirlerinizle yardımcı olursanız çok mutlu olurum
hoşgeldin canım aynı branştanız benimde 5 sene oldu nerden mezunsun ayrıca dersane ve kitap durumun nedir yzarsan yönderip yardımcı olmaya çalışırız
dove ve sbl59 hoşgeldiniz yoktunuz kaç gündür sbl59 geçmiş olsun
obgz maşallah çok güzel çalışmıssın
kızlar çok güzel birliktelik oluştu ne karar alınırsa uygulamak isterim deneme indirme benim içinde uygun hepinize iyi çalışmalar..
kızlar fikirlerinize ihtiyacım var.
2011 basımı bişeyler almayı düşünüyorum.
sizce hangisini alıyım?
Data KPSS Data Serisi: Tarih Soru Bankası - 2011
Data KPSS 2011 Tarih Konu Anlatımlı (A'dan Z'ye)
Datanın tarihi iyi diye duymuştum konu anlatımlı mı alıyım sadece soru bankası mı? :26:
canım data yı tavsiye edrim ben aldım soru bankası tarihle yetinmedim coğ. anayasada aldım konu anlatımıda arkadaşım aldı memnun
eğitimdende uzaman kariyer soru bankası kullandım ben beğendim diğerlerinden kullanmadım fikrim yok
ben bu alıntı yapmayı beceremiyorum galiba yazı yarım olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?